aygün aydın bebek / Hakan Sabancı ile ilgili iddialarıyla olay olan Aygün Aydın'dan şaşırtan bebek paylaşımı - Haber3

Aygün Aydın Bebek

aygün aydın bebek

\n

İş insanı Hakan Sabancı’nın kendisi hakkında aldığı uzaklaştırma kararını sosyal medya hesabından mesajlar paylaşarak ihlal ettiği gerekçesiyle iki kez zorlama hapsine çarptırılan Aygün Aydın, bir bebek fotoğrafı paylaşarak \"Bilin bakalım bu hangi şerefsizin kızı\" notunu düştü. Ancak paylaşımını kısa bir süre sonra sildi.

\n

Aygün Aydın, Hakan Sabancı ile ilgili açıklamalar yaptığı dönem hamile olduğunu ima eden ultrason görüntüsü yayınlamıştı.

\n

Ultrason görüntülerinden sonra bebeğini düşürdüğü dile getiren Aydın, bir bebek fotoğrafı paylaştı. Paylaşımına \"Bilin bakalım bu hangi şerefsizin kızı? 18 yaşına geldiğinde ne kadar şanslı olduğunu anlayacaksın prensesim\" notunu düşen Aygün, bir süre sonra fotoğrafları sildi.

\n

Hemen ardında bir paylaşım daha yapan Aygün Aydın, bir sonraki gönderisinde ise \"DNA testine bile lüzum yok gözleri her şeyi anlatıyor resmen. Gözlerini birebir babasından almış\" notunu düştü. Aygün'ün bu paylaşımına ise binlerce yorum geldi.

\n

\n

Aygün Aydın, Hakan Sabancı'dan çocuk mu doğurdu? Paylaşımı herkesi hayrete düşürdü!

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Aygün Aydın paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Hakan Sabancı ile olan mesajlarını ifşa etmesiyle gündemden düşmeyen Aygün Aydın geçtiğimiz aylarda ultrason fotoğrafı paylaşarak hamile olduğunu açıklamış ardından yaptığı paylaşımda ise bebeğini düşürdüğünü söylemişti.

Tüm bunların ardından Hakan Sabancı ile uğraşmalarına devam eden Aygün Aydın'ı hapis cezası bile durduramamıştı.

Aygün Aydın, Hakan Sabancı'dan çocuk mu doğurdu? Paylaşımı herkesi hayrete düşürdü!

AKILLARI KARIŞTIRAN PAYLAŞIM

Son paylaşımında Instagram hikayeler bölümünden bir bebek fotoğrafı yayınlayan Aygün, "Bilin bakalım bu hangi şerefsizin kızı? 18 yaşına geldiğinde ne kadar şanslı olduğunu anlayacaksın prensesim." notunu ekleyerek takipçilerini şaşkına uğrattı.

Aygün Aydın, Hakan Sabancı'dan çocuk mu doğurdu? Paylaşımı herkesi hayrete düşürdü!

"GÖZLERİNİ BİREBİR BABASINDAN ALMIŞ"

Ardından bir paylaşımda daha bulunan Aygün, DNA testine gerek bile olmadığını gözlerinin aynı babasına benzediğini belirtti.

Kısa bir süre sonra paylaşımı kaldırarak sadece nazar boncuğu emojisi ile bebeği paylaşan Aygün Aydın'ın ne yapmaya çalıştığı merak konusu oldu. 

Aygün Aydın, Hakan Sabancı'dan çocuk mu doğurdu? Paylaşımı herkesi hayrete düşürdü!

Etiketler :

Hakan Sabancı ile ilgili iddialarıyla olay olan Aygün Aydın&#;dan şaşırtan bebek paylaşımı

  1. Anasayfa
  2. Foto Galeriler
  3. Magazin
  4. Hakan Sabancı ile ilgili iddialarıyla olay olan Aygün Aydın&#;dan şaşırtan bebek paylaşımı

Hakan Sabancı ile ayrıldıktan sonra eski sevgilisi hakkında yaptığı paylaşımlarla gündem olan Aygün Aydın&#;dan bir başka şok paylaşım geldi. Bebek fotoğrafı paylaşan Aydın, "Bilin bakalım bu hangi şerefsizin kızı" notuyla herkesi şaşırttı.

Yapt&#;&#;&#; payla&#;&#;mlarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi ba&#;aran Aygün Ayd&#;n, Hakan Sabanc&#; ile ilgili aç&#;klamalar yapt&#;&#;&#; dönem hamile oldu&#;unu ima eden ultrason görüntüsü yay&#;nlayarak herkesi &#;a&#;k&#;na çevirmi&#;ti.

Aygün yine olay yaratacak bir payla&#;&#;ma imza att&#;.

Ultrason görüntülerinden sonra bebe&#;ini dü&#;ürdü&#;ü dile getiren Ayd&#;n, bir bebek foto&#;raf&#; payla&#;t&#;.

Payla&#;&#;m&#;na "Bilin bakal&#;m bu hangi &#;erefsizin k&#;z&#;? 18 ya&#;&#;na geldi&#;inde ne kadar &#;ansl&#; oldu&#;unu anlayacaks&#;n prensesim" notunu dü&#;en Aygün bu payla&#;&#;m&#; bir süre sonra sildi.

Hakan Sabancı&#;dan hamile kaldığını söyleyen Aygün Aydın&#;ın bebeğine ne oldu? Bebek düştü mü, aldırdı mı?

Genç oyuncu Aygün Aydın Geçtiğimiz günlerde Hakan Sabancı ile aşk yaşadığını söylemiş sosyal medyada kimsenin kendisine inanmaması Üzerine de aralarındaki mesajlaşmayı ifşa etmişti. Ardından Hakan Sabancı ile ilgili açıklamalar yapmaya devam eden genç oyuncuya uzaklaştırma kararı verilmişti. Fakat karara rağmen sosyal medya hesabından paylaşımlarına devam eden Aygün Aydın, Üç gün zorlama hapsinin çekmek için cezaevine girmişti. Aygün Aydın cezaevinden çıktıktan sonra sosyal medya hesabından Yine Hakan Sabancı hakkında bomba gibi iddialarda bulundu.

Hakan Sabancı'nın kendisini hamile bıraktığını öne sürdü

Oyuncu Aygün Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hakan Sabancı'nın kendisini hamile bıraktığını ve duyguları ile oynadığını öne sürdü. Genç oyuncu daha önce sosyal medya hesabından bir ultrason görüntüsü paylaşmıştı. Cezaevinden çıktıktan sonra yeniden sosyal medya hesabından açıklamalarına devam eden oyuncu kendi bebeğini paylaşmanın suç olduğunu bilmediğini dile getirdi.

Aygün Aydın’ın bebeğine ne oldu?

Hapse girip çıkmasına rağmen Hakan Sabancı hakkında paylaşımlarına devam eden genç oyuncunun bebeğine ne olduğu ise herkes tarafından merak edilmeye başlandı. Hamilelik haberi yalan mıydı yoksa genç oyuncu bebeği aldırdı mı henüz bilinmiyor. Bu konuda bir açıklama yapmayan Aygün Aydın Sadece Hakan Sabancı'nın duyguları ile oynadığını ve yasal olarak bütün haklarını arayacağını söylemişti.

#Aygün Aydın, Hakan Sabancı, açıklama, Sosyal Medya

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır