online maç yapma oyunları / Club Manager - Futbol Menajerlik Oyunu

Online Maç Yapma Oyunları

online maç yapma oyunları

Sana en uygun halı saha maçı bir tık uzağında
Sana en yakın yerde halı saha maçı yap
Kendi maçını oluştur arkadaşların ile sana en yakın halı sahada oyna
Maç Linkini Arkadaşın ile Paylaş
Hemen Üye Ol
Hemen Bir Maç Bul
Her an hazır ol

YAKLAŞAN
25


KAYITLI OYUNCU SAYISI


OYNANAN MAÇ SAYISI

MAÇYAP'TA FUTBOL


Türkiye'de futbol oynama ve özgürce spor yapma ihtiyacından doğdu. Spor camialarının sosyalleşmelerine, birlikte organize olmalarına ve eğlenmelerine yardımcı olarak futbolseverleri bir araya getiriyoruzMaçlarımız kimi zaman halı saha , kimi zaman stadyum ya da bir futsal salonu veya kumdan bir plaj olabilir. Ana amacımız Maç Yapmak


Maç Yap farkını, sayfamızdan neleri ve nasıl yapabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız videomuzu seyredebilirsiniz.


TANITIM VİDEOSUNU İZLE

MAÇYAP'TA VOLEYBOL


Maç Yap'ta Voleybol oynamak sizlere fiziksel aktivite geliştimi yanında sosyal ağınızı genişletme fırsatı sunar. Maç Yap Voleybol maçları minimum 17 Yaşında bay/bayan sporseverler tarafından katılıma açıktır. Maç Yap'ta neredeyse haftanın her günü bir ya da bir kaç Voleybol maçı bulunmaktadır. Üye olduktan sonra maç listesinde online göreceğiniz maçların başında voleybol topu simgesi yer alır. Maçların tamamı karışık oynanmaktadır. Baylara ya da bayanlara özel maç bulunmamaktadır. Maçlarkışın kapalı spor salonlarında oynanırken, yazın hem kapalı salonlarda hem de beach voleybol şeklinde oynanmaktadır.


Maç Yap farkını, sayfamızdan neleri ve nasıl yapabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız videomuzu seyredebilirsiniz.


TANITIM VİDEOSUNU İZLE Tanıtımı İzle

MAÇYAP'TA PAİNTBALL


Maç Yap'ta paintball oyunu genellikle haftasonu gündüzleri oynanan bir takım oyunudur. Oyuna ister takım olarak isterseniz de bireysel ve arkadaşlarınızla da katılabilirsiniz. Oyun 2 takım halinde en az 8 kişi (4+4) olması durumunda oynanabilen ve oyuncu sayısı 20 kişiye kadar(10+10) çıkabilen bir oyundur. Oyun için gerekli tüm giyisiler , kask ve silah tarafımızdan temin edilmektedir. Siz de bu eğlenceli oyunu bizimle birlikte oynamak isterseniz takipte kalın.


Maç Yap farkını, sayfamızdan neleri ve nasıl yapabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız videomuzu seyredebilirsiniz.


TANITIM VİDEOSUNU İZLE

BİZ KİMİZ ?

Maç Yap, İstanbul'da insanların sosyalleşmelerine, organize olmalarına ve eğlenmelerine yardımcı olmak adına Verimarka Danışmanlık ve Spor Organizasyonu adlı organizasyonumuz tarafından ortaya çıkarılmıştır. Amaç spor camiasını bir araya getirip aktiviteyi ve hareketliliği arttırarak sağlıklı yaşama katkıda bulunmaktır. Şu anda Futbol ve Voleybol, alanlarında hizmet vermekteyiz. İlerleyen günlerde organizasyonumuz Tenis, Paintball, Basketbol aktivitelerini de kapsıyor olacaktır.



Uygulamamızı
indirin
her an,
her yerde
ulaşın


AppStore
Play Store




S, Xbox One, Windows
Offline: kullanıcı
Online: kullanıcı

Steam®
Offline: kullanıcı
Online: kullanıcı

Minimum Gereksinimler
*Cihazınızın, minimum gereksinimleri karşılasa bile oyunu düzgün bir şekilde çalıştıramayabileceğini unutmayın.
Android:
  • Android OS: Sürüm veya üzeri
  • Bellek: 2 GB veya üzeri RAM
  • CPU: Arm tabanlı dört çekirdek (1,5 GHz) veya üzeri
iOS:
  • iOS13 ile uyumlu cihazlar
  • iPhone 6s veya üzeri
  • iPad Pro (9,7 inç) veya üzeri
  • iPad Air 2 veya üzeri
  • iPad mini 4 veya üzeri
  • iPod touch (7. nesil)
  • iPad (5. nesil) veya üzeri
PC(Windows , Steam®)
  • bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 - 64bit
  • İşlemci: Intel Core i / AMD FX
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GTX Ti / Radeon HD
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 80 GB kullanılabilir alan

*ÖNERİLEN

  • bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 - 64bit
  • İşlemci: Intel Core i / AMD Ryzen 5
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GTX / AMD Radeon RX
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 80 GB kullanılabilir alan
Nesiller Arası Maçlar
Doğal olarak sizinle aynı platformdaki kullanıcılara karşı maç oynayabileceksiniz. Bunun yanında, aynı konsolun diğer nesillerindeki kullanıcılara karşı da oynayabileceksiniz. Örneğin PlayStation®5 kullanıcıları PlayStation®4 kullanıcılarına karşı veya Xbox Series X

Özgün Takım

Gerçek dünyadaki futbol takımlarını kullanarak maç oynayın.
Arkadaşlarınıza karşı eğlenceli çevrimdışı maçlar oynayın veya "Deneme Maçında" YZ&#;ye karşı mücadele edin, Mücadeleleri tamamlayarak "Etkinliklerde" online Kullanıcı Maçlarından ödülleri kazanın ya da "Arkadaş Maçında" bir arkadaşınıza karşı online olarak kapışın: eFootball™ eğlencesini ve heyecanını kendi tarzınızda yaşayın!

Rüya Takım

eFootball video

Bu, oyuncularla ve menajerlerle sözleşme imzalayarak kendi orijinal takımınızı oluşturabileceğiniz ve dünyanın dört bir tarafındaki kullanıcılarla rekabet edebileceğiniz yepyeni bir oyun modudur.

"Rüya Takım"da, futbol felsefenize uyan oyuncuları ve menajerleri özenle seçip onlarla sözleşme imzalayabilirsiniz. Ayrıca oyuncularınızı geliştirip güçlendirerek oyun tarzınıza uygun hâle getirebilirsiniz.

Maçlar aracılığıyla elde edebileceğiniz oyun içi öğelerden yararlanarak, oyuncularla sözleşme imzalayarak ve onları geliştirip takımınızı düzenleyerek ve size en uygun Takım Oyun Tarzını bularak kendi "Rüya Takımınızı" oluşturun ve futbol felsefenizi hayata geçirin.
En önemlisi, gerçekten en iyisi olduğunuzu kanıtlamak için dünyanın dört bir tarafındaki kullanıcılar tarafından oluşturulan "Rüya Takımlara" karşı heyecan dolu mücadelelerde yer alın!

Rüya Takım Oynama Konseptleri

Nasıl Oynanır

Komutları nasıl gerçekleştireceğinize dair bilgi için aşağıdaki resme göz atabilirsiniz.

PlayStation®5, PlayStation®4

Xbox Series X

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.