şekerpare full izle / Sekerpare () - IMDb

Şekerpare Full Izle

şekerpare full izle

Şekerpare


Film Bilgileri

Şekerpare

Şekerpare izle, Şekerpare full izle, Şekerpare hd izle, Göreve yeni başlayan Cumali&#; ilk olarak Ziver Bey&#;in bulunduğu karakola atanır ve burada gece bekçisi olarak işe başlar. Cumali görevine aşırı bağlı ve sadık çıkınca Ziver Bey&#;in kurduğu düzeni bozmaya başlar. Diğer taraftan genel evde çalışan Şekerpare&#;ye aşık olan Cumali&#;nin karşısına Ziver Bey, çıkacaktır. Çünkü Ziver Bey&#;de Şekerpare&#;den hoşlanmaktadır. Ancak daha öncesinde Ziver Bey ile aynı evde yaşayan hizmetçi kızdan kurtulması gerekmektedir. Zira kızı hamile bırakmıştır ve bu kızı Cumali&#;ile evlendirmeye çalışan Ziver Bey bir takım oyunlar oynamaya başlayacaktır. Ancak durumdan haberi olan genel ev saybi Latife, Cumali&#;yide yanlarına alarak Ziver Bey&#;e karşı güzel bir oyun oynayacaktırlar..

  • IMDB Puanı:
  • Yönetmen Adı:Atıf Yılmaz
  • Oyuncular:İlyas Salman, Şener Şen, Serra Yılmaz, Ayşen Gruda, Şevket Altuğ
  • Tür:Komedi Filmleri, Türk Komedi Filmleri, Yerli Filmler
  • Yapımcı:Ertem Eğilmez
  • Yapım Yılı:, Türkiye
  • Senaryo:Yavuz Turgul
  • Vizyon Tarihi:01 Nisan
  • Etiketler:

Benzer Filmler

Kutsal Damacana 4
İllegal Hayatlar Röportaj Adam
Çizmeli Kedi Son Dilek
Murder Mystery 2
Murder Mystery 1
Çıldırmış Ayı
Rafadan Tayfa 2
Rafadan Tayfa 1

Şekerpare Sansürsüz Yerli Şener Şen Komedi Filmi izle

Film Bilgileri

Şekerpare Sansürsüz Yerli Şener Şen Komedi Filmi izle

defa izlendi

Usta oyuncu Şener Şen&#;in baş rolünde oynadığı ve genel evden aşık olduğu bir kadın sayesinde hayatının nasıl değiştiğini konu alan Şekerpare sansürsüz izle adlı filmin bütçesi yapımcıları tarafından TL olarak açıklanmıştır. Şekerpare izle adlı film sinemalar da kişi tarafından izlenmiştir.

Şekerpare tek part izle

Şekerpare tek parça izle adlı filmin konusundan siz değerli izleyicilerimize kısaca bahsetmemiz gerekirse, karakol amiri olan Ziver bey çok başarılı bir polistir. Polislik yaptığı süre içerisinde pek çok başarıya imza atmış ve bir o kadarınıda yapmak üzere olan bir polistir. Aynı zamanda yanında çalışan komiser Cumali’de vardır. Ziver bey komiser Cumali’yi çok sever ve aynı şekilde Cumali’de Ziver beyi sever ve sayar. Bir Cumali’ye bir görev verilir. Genelevde çalışan bütün kadınları ve orayı işten adamın bir açığını bulup orayı kapatmasını sağlamaya çalışır. Bir ajan gibi geneleve gelen Cumali her şeyi planladığı gibi götürür. Ancak beklenmedik bir şey gelir başına. Genelevde Şekerpare adında bir kadına aşık olur. Bu aşk onun gözünü tamamiyle kör etmiştir. Hayatı boyunca hiç bu kadar aşık olmaya Cumali bu aşkın korkunç bir hale geleceğini biliyordur. Artık onun tek bir hedefi vardır. Oda Şekerpare’yi bu genelevden çıkarıp ona normal bir hayat kurmaktır. Bir zaman sonra Cumali’nin hala genelev göreviyle uğraştığını duyan Ziver bey bu duruma el koyar. Sonuç olarak Cumali’nin genelevden bir kadına aşık olduğunu duyar. Ziver bey bu durumdan çok rahatsız olmuştur. Bu yüzden Ziver genelev üzerinde ki kontrolünü arttırmaya başlar. Bu durumu duyan Cumali amirini ne kadar durdurmaya çalışsada kafidir. Ziver’in tek bir amacı vardır oda bu genelevi kapatıp buradakilerin hepsini hapse tıkmaktır. Cumali’yi bu görevden uzaklaştıran Ziver artık bu görevi kendi üstlenmiştir. Ancak Cumali sevdiği kadını bırakacak değildir. Tek isteği vardır oda Şekerpare’yi oradan almak. Onunla evlenip bir yuva kurmak ister. Ancak Şekerpare’nin ona karşı ne hissettiğini bir türlü bilemez. Bir gün geneleve tekrardan giden Cumali Şekerpare’nin de ona aşık olduğunu öğrenir. Bu öğrendiği şey ile tamamiyle gaza gelir ve Şekerpare’yi kaçırır. O sırada Ziver ise genelevi kapatma kararı çıkarmak için uğraşır. Ancak Letafet Hanım ve kızları Ziver’e hiç ummadığı kadar büyük bir oyun oynarlar.

Yerli komedi ve aşk filmleri arasında en iyileri arasında gösterilen ve bir çok usta oyuncunun oynadığı Şekerpare full hd izle adlı film sitemize hd kalite de ve p olarak eklenmiştir. Aynı zaman da bu filme benzer bir film daha izlemek isterseniz Oh Olsun izle adlı filmi de sitemizden seyredebilirsiniz.

  • IMDB Puanı:
  • Yönetmen Adı:Atıf Yılmaz
  • Oyuncular:Şener Şen, İlyas Salman, Yaprak Özdemiroğlu, Şevket Altuğ, Ayşen Gruda
  • Tür: ve Öncesi, Aile Filmleri, Aksiyon Filmleri, Aşk Filmleri, Boxset Filmler, En iyi Filmler, Komedi Filmleri, Macera Filmleri, Sonu Şaşırtan Filmler, Tavsiye Edilen Filmler, Türk Filmleri
  • Yapımcı:Ertem Eğilmez
  • Yapım Yılı: - Türkiye
  • Senaryo:Yavuz Turgul
  • Vizyon Tarihi:3 Nisan
  • Süre:96
  • Orjinal İsim:Şekerpare
  • Etiketler:Şekerpare izle, Şekerpare p izle, Şekerpare full hd izle, Şekerpare tek parça izle, Şekerpare tek part izle

Filmden Kareler

Benzer Filmler

The Call of the Wild full hd izle Chris Sanders filmi
Bloodshot Türkçe dublaj izle nanoteknoloji filmi
Maceracı Yüzgeçler yerli animasyon full hd izle
Islıkçılar filmi p full izle 3 ülke ortak film
Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi full hd izle

Şekerpare Konusu

Şekerpare izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Atıf Yılmaz&#;ın yönetmen koltuğuna oturduğu film, Osmanlı&#;nın son dönemlerinde geçmektedir. Dönemin kültürel yapısını ve bozuk gidişatı gözler önüne seren yapıtlardan birisidir. Türlü entrikaları ve kurnazlıkları ile semt sakinlerini köşeye sıkıştırıp haraca bağlayan Ziver Komiser&#;in başka bir karakola tayini ile başlar film.

Hayatını bağlamış olduğu haraçlarla ve rüşvetlerle idame ettiren Ziver Bey&#;iburada bir süpriz beklemektedir. Yeni karakolunda Cumali isimli bir zabıta memuru vardır. Cumali dürüstlük ve adaletli olmayı kendisine ilke edinmiştir. Herkes tarafından nefretle bakılan ve dürüstlük namına hiç bir çabası olmayan Ziver Bey&#;in işlerini bozmaya başlar.

Cumali&#;nin bu tavrı karşısında yine aynı haksız tavırları sergilemeye devam eden Ziver çeşitli oyunlarla onu bezdirmeye çalışır. Bu sırada semtin genelevinde de bir takım olaylar dizisi yaşanmaya başlar. Genelevin en güzel kızlarından biri olan Şekerpare&#;nin güzelliği dillere destandır. Geneleve gidip Şekerpare&#;yi gören Cumali, genç kadına hemen aşık olur ve Şekerpare&#;yle evlenmenin yollarını aramaya başlar. Şekerpare&#;nin gözlü ise zalim komiser Ziver&#;dedir. Üçlü arasında oldukça komik bir dizi olay yaşanır. Zİver Bey Şekerpare&#;yi Cumali&#;ye kaptırma istemez fakat hem evlidir hem de hayatında bir çok karmaşa vardır. Hem evdeki kötü gidişatı düzeltmesi hem de Cumali ile mücadele etmesi gerekir.

Şener Şen, İlyas Salman, Yaprak Özdemiroğlu ve Ayşen Gruda gibi usta isimler filmin kadrosunu oluşturmuştur.

Şekerpare Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir