babam 2017 / ‎My Father () directed by Nihat Durak • Reviews, film + cast • Letterboxd

Babam 2017

babam 2017

Synopsis

After his wife&#;s sudden death, a man takes care of his son living with a disability with help from a new employee at his struggling factory.

Popular reviews

More
  • ilayda

    2 saat 10 dakika olmasının sebebi neydi?

  • elif

    İçim şişti, valla bıktım.

  • selcuk

    Çok kötü bir film. Çetin Tekindor'a rağmen çok kötü. Sanki film değil de herhangi bir Türk dizisinin uzatılmış bir bölümünü izliyormuşum gibi hissettim. Henüz başlamadıysanız asla tavsiye etmem. Bundan sonrası spoiler olabilir.

    Duru bir hikaye taklidi yapan fakat hiçbir şey hissettirmeyen, hiçbir şey anlatmayan zorlama bir dram filminden ötesi değil bu. Hem atanamayan öğretmenler problemine hem kadınların okutulmayıp zorla evlendirilmesi problemine değiniyor ama etliye sütlüye hiç karışmıyor. Engelli çocuk hikayenin merkezinde olmasına rağmen hiçbir ayrıntıda etkisi yok. Boşlukları doldurmak için konulmuş karakterler çok sırıtıyor. Deniz karakteri iyi oynansa da çok kötü yazılmış.

    Engelli çocuğu canlandıran oyuncu çok başarısız.

    Muhtemelen sadece ağlatmak için çekilen filmlerden biri. Bu yönüyle Yedinci Koğuştaki Mucize'ye çok benziyor.

  • Yusuf Pişkin

    Tipik Çetin Tekindor oyunculuğu.
    Yine aynı karakter, aynı giysiler, aynı tonlama, aynı oyunculuk. Leş gibi arabesk senaryo..
    Berker Güven'in olmayan oyunculuğu için tez yazılır.

  • Hüsna Elyıldırım

    Müzik beynimi emcükledi resmen. İstisnasız her sahnede vardı. Baba karakteri öyle boğuk öyle ağzının içinden konuşuyor ki bayılmama ramak kalmıştı. Değindiği konular güzel olsada düzgün işlenememiş vasat bir film

  • nnurbilge

    Konu güzel, Çetin Tekindor her zamanki mükemmelliğinde. Senaryoda sıkıntılar var sadece. Zaman kaybı denemez.

  • Murphy Y

    I don’t know, this didn’t do much for me.

  • awesomedefeats

    Atanamamis ogretmenler, okula gonderilmeyip aile baskisi altinda ezilen kiz cocuklari ve farkli olduklari icin hem aile hem de toplum tarafindan dislanan ozel insanlarin sorunlarina parmak basarak cok guzel is yapmislar. Nerdeyse tum oyuncularin performanslari cok iyiydi. Feride karakterine baska biri gelseydi yapamazdi Melisa Senolsun cok iyi gelmis ustesinden. Finalde de sacma sapan olaylarla süreyi kapatmak icin cekmemisler her seyi olmasi gerektigi gibi birakmislar ben sevdim.

 Babam

FRAGMANI İZLE

Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet

Yusuf Tunalı sardalya konserve fabrikası sahibidir. Batmakta olan fabrikayı kurtarmaya çalışan Yusuf Tunalı, karısı vefat edince, zihinsel engelli oğlu Arif'le baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullenememiş Yusuf için, bu durum büyük bir sınav olacaktır. Genç öğretmen Feride ise atanamadığı için Yusuf’un fabrikasında çalışmaya başlar. Arif, Feride’nin ilgisiyle kabuğundan çıktıkça, Yusuf’un da Arif’e olan bakışı değişir. Yusuf, Feride ve Arif’in yaşadıkları, çevrelerinde olup bitenler, bu üç insanı birbirine daha da yakınlaştırır. Yusuf içinde saklı olan iyi insanı Feride ve oğlu Arif’in etkisiyle gün yüzüne çıkarmaya başlar. Dertleri ve sorumlulukları Yusuf'un sürpriz kararlar almasına yol açar.

Fragmanlar

Babam Orijinal Fragman

Ekstra Videolar

Beyazperdede Bu Hafta ( Ekim)

Öneriler

Son Haberler

Vizyondaki Filmler!
7 Haber ve Özel Dosya

Oyuncular

Tüm oyuncular ve teknik ekip

İzleyici eleştirisi: sevdiler

En iyi ve en faydalı yorumlar

Sayın Tekindor almış filmi koymuş ustalık eseri kanatlarına sanatını da katarak senaryoyu almış çıkartmış sinemanın zirvesine yerletiştirmiş. Filmi İzlerken Köy Enstitülerinden yetişen öğretmenlerin köylerine döndüklerinde nasıl ışık sactiklarini, nasıl köyün ve köylünün ufuklarıni genişlettikleri geldi aklıma. Filmdeki Yusuf amca oğlu Denizle başbaşa kalınca Feride öğretmenin hayatlarına gitmesi ile
Devamını oku

Çetin Tekindor “Hangi aktörü / aktristi sabaha kadar izlersiniz?” diye sorsalar Çetin Tekindor benim için ilk 3’te olur. Bu duruş, bu bakış, bu içtenlik sonradan kazanılan bir özellik olamaz bunu sadece yetenekle açıklayabilirsiniz. Bu filmde de döktüren Tekindor, yine duygusal bir filmle karşımıza çıkıyor. Film öyle duygusal ki; sizi salona patlamış mısırla değil, mendille uğurluyorlar. BABAM FİLMİ’NİN
Devamını oku

Çetin Tekindor'un sırtladığı bir film, zaten baba veya dede rolleri çok yakışıyor kendisine. Konuya gelince biraz basitt buldum ama sıkmadı.
Bütün oyuncular muhteşem perfomans göstermiş. Özellikle Arif karakterini oynayan adamı tebrik ediyorum. Balıkçılık çok güzel bir ambiyans yaratmış. Balık ve deniz kokularını hisseder gibi oldum. Tatlı bir film.

son yillarda ask,entrika,birbiri arkasindan oyun oynama,ensest ilisklilerin veya bel alti esprili filmlere alistigimiz icin bu filmin konusu biraz farkli gelebilir ama seafoodplus.info bile seyredilmesi gereken cok ozel bir film tebrikler

38 İzleyici eleştirisi

Fotoğraflar

Bunları Biliyor musunuz?

Detaylar

Filmin çekimleri Çanakkale Gelibolu’da gerçekleştirildi.

Detaylar

Çekimler 1 buçuk ayda tamamlandı.

Teknik bilgiler

Ülke Türkiye

Dağıtımcı UIP Türkiye

Yapım yılı

Metrajuzun metrajlı film

İlginç Detaylar 2 başlık

Bütçe-

Dil Türkçe

Görüntü formatı -

RenkRenkli

Ses formatı-

Yapım formatı-

Viza numarası-

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri , En iyi film: Dram, {Genre} türündeki en iyi filmler :

Yorumlar

Tüm Sinema Haberleri

Michael Keaton Başrollü "Batman Beyond" Filmi Mümkün mü?
Karakterlerin Saçma Kararlar Verdiği 10 Klasik Bilim Kurgu Filmi
James Cameron Kaybolan Denizaltı Hakkında Konuştu: Titanic&#;le Benzerliği Gerçeküstü!
"Spider-Man: Across the Spider-Verse" Gişede Önemli Bir Eşiği Geçti
Dwayne Johnson&#;lı Yeni "Hızlı ve Öfkeli" Filminin Adı Belli Oldu
Vizyondaki Filmler: "Büyü de Gel", "Haile: Bir Aile Kabusu", "Tebessüm"
Tüm sinema haberleri

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser
 Gün Fragman

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Vizyondaki En İyi Filmler

Flash
Transformers: Canavarların Yükselişi
Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş
Hızlı ve Öfkeli 10
Elemental: Doğanın Güçleri
Haile: Bir Aile Kâbusu
Vizyondaki En İyi Filmler

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:

Babam filmi konusu nedir, nerede çekildi? Babam filmi oyuncuları kimler?

Babam filmi oyuncuları arasında usta aktör Çetin Tekindor başrolde. Duygusal hikayesi ile oldukça beğenilen film ATV yayın akışı listesinde yerini aldı. Babam filmi konusu ile farklı hayat hikayelerine odaklanıyor. Peki, Babam filmi nerede çekildi, ne zaman? İşte, film hakkında merak edilenler…

BABAM FİLMİ KONUSU

Yusuf Tunalı sardalya konserve fabrikası sahibidir. Batmakta olan fabrikayı kurtarmaya çalışan Yusuf Tunalı, karısı vefat edince, zihinsel engelli oğlu Arif'le baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullenememiş Yusuf için, bu durum büyük bir sınav olacaktır. Genç öğretmen Feride ise atanamadığı için Yusuf'un fabrikasında çalışmaya başlar.

Arif, Feride'nin ilgisiyle kabuğundan çıktıkça, Yusuf'un da Arif'e olan bakışı değişir. Yusuf, Feride ve Arif'in yaşadıkları, çevrelerinde olup bitenler, bu üç insanı birbirine daha da yakınlaştırır. Yusuf içinde saklı olan iyi insanı Feride ve oğlu Arif'in etkisiyle gün yüzüne çıkarmaya başlar. Dertleri ve sorumlulukları Yusuf'un sürpriz kararlar almasına yol açar.

BABAM FİLMİ OYUNCULARI

Çetin Tekindor

Melisa Şenolsun

Berker Güven

Erkan Kolöak Köstendil

Cezmi Baskın

Seray Gözler

Ali İhsan Varol

Ali Düşenkalkar

Ebru Şahin

BABAM FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimleri Temmuz () sonlarına doğru Gelibolu, Çanakkale'de başladı. Yaklaşık 6 hafta süren çekimler Ağustos sonlarına doğru tamamlandı.

Filmin adı ilk olarak "Sardalya Kokusu" olarak belirlendi. Çekimler devam ederken son hafta filmin senaristi filmin adının "Babam" olarak değiştirildiği duyurdu.

ARKADAŞINA GÖNDER

Babam filmi konusu nedir, nerede çekildi? Babam filmi oyuncuları kimler?

SON DAKİKA

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir