izmir fuarı kaçta açılıyor / İzmir Enternasyonal Fuarı

Izmir Fuarı Kaçta Açılıyor

izmir fuarı kaçta açılıyor

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI’NA BAKIŞ

Geçtiğimiz sene İzmir Enternasyonal Fuarı,  İZFAŞ tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde İzmir Uluslararası Fuar Alanı / Kültürpark’ta  02– 11 EYLÜL  tarihleri arasında düzenlenmiştir.

Kültürpark’ta İEF ile eş zamanlı olarak düzenlenen Terra Madre Anadolu Fuarı,  ülkemizin veİzmir’in eşsiz gıda ve gastronomi kültürünün  fuar ziyaretçilerine  tanıtıldığı bir platform olmuştur.

           Sayılarla İEF

  • m2 sergi alanı
  • ziyaretçi
  • 50’si yabancı katılımcı
  • 34 konser
  • 4 stand-up show
  • 56 çocuk etkinliği
  • 10 sergi
  • 12 sinema gösterimi
  • Zipline, macera parkuru, İzelman Fuar Çocuk Kulübü, bilgi yarışmaları, spor kulüpleri gibi birçok etkinlik

İzmir Enternasyonal Fuarı, her yıl olduğu gibi geçtiğimiz yıl da 10 gün boyunca düzenlenen konserler, müzikal gösteriler, tiyatro oyunları, sinema gösterimleri, söyleşiler, sokak gö kez binlerce ziyaretçiye çoşku dolu anlar yaşatmaya ve ticari etkileşimi artırmaya devam ediyor.

İzmir’de her sene kapılarını ziyaretçilere açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın bu sene ne zaman açılacağı merak ediliyor. Bu nedenle internet sayfalarında, “İzmir Fuar ne zaman açılacak?” sorusunun cevabı araştırılıyor. İzmir Fuarı için birçok İzmirli şimdiden heyecanlı.

İzmir’de 19 Mayıs Atatürk&#;ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle birçok etkinlik düzenlendi. Etkinlik haberlerine sevinen birçok İzmirli, İzmir Enternasyonal Fuarı’nın da ne zaman açılacağını merak ediyor.

Geçtiğimiz sene İzmir Enternasyonal Fuarı Eylül tarihleri arasında düzenlenmişti. yılında ise 2 Eylül Eylül tarihleri arasında kapılarını misafirlere açması bekleniyor.

Fuar giriş ücretleri

Geçtiğimiz sene İzmir Enternasyonal Fuarı giriş ücreti öğrenciler için 3,50 TL, yetişkinler için ise 5 TL olarak alınmıştı. Ayrıca Lunapark giriş fiyatı ise 15 TL olarak belirlenmişti. yılında Fuar giriş ücretlerinin zamlı olması bekleniyor.

FacebookTwitterLinkedInWhatsApp

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılacak

“Lojistik” temasıyla 29 Ağustos – 7 Eylül tarihleri arasında düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), Kültürpark İsmet İnönü Kültür Merkezi'ndeki açılış töreni ve konuşmalarla başladı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun evsahipliğinde gerçekleşen törende Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, Mauritius Cumhuriyeti Sanayi, Ticaret ve Tüketicinin Korunması Bakanı Cader Sayed-Hossen, Lüksemburg Büyük Dükalığı Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi, Sanayi ve Turizm Bakanı Dr. Etienne Schneider, Bangladeş Sanayi Bakanı Amir Hossein, Burundi Ticaret, Sanayi, Turizm Bakanı Victoire Ndikumana, Gabon Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, El Sanatları Hizmetlerinin Geliştirilmesi Bakanı Gabriel Tchango, Gambiya Sanayi, Ticaret, Bölgesel Entegrasyon ve İstihdam Bakanı Abdoulie Jobe, Finans ve Ekonomi İşler Bakanı Kebba S. Touray, Gine- Bıssau Ticaret ve El Sanatları Bakanı Serifo

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır