htc desire eye ses yukseltme kodu / Htc One M8 c Hafıza Kart Ve Yan Ses Film. Stoktan Teslim, Aynı Gün Kargo

Htc Desire Eye Ses Yukseltme Kodu

htc desire eye ses yukseltme kodu

Akıllı telefonda kaybolan veriler nasıl kurtarılır? HTC telefon veri kurtarma Dosyayı htc one'da kurtarın

Telefon kurtarma telefon/akıllı telefon HTC modeli, işletimde arzu c Android sistemi renkli ekranlı, milyon renk - x dpi tuğla. Modern bir cep telefonu o kadar karmaşık bir şeydir ki, gerekmedikçe içine girmemek daha iyidir.

Cehalet veya ihmal nedeniyle, başarısız bir yanıp sönme, yazılım değişikliğinden sonra telefon açılmıyor, engelleniyor. Bu durumda, renkli ekranlı Android işletim sistemindeki HTC modeli arzu edilen telefon/akıllı telefon, milyon renk - x dpi "tuğla" denir.

Bir tuğla ile ne yapılacağı açık, ama böyle bir telefonla ne yapmalı? Nasıl canlandırılır ve başlatılır? Tabii ki, evrensel bir çözüm yok, her HTC arzu v, bir m8, bir m7, bir m9 ve diğer modeller için, kurtarma yöntemleri telefon.

Telefondaki hatalar, HTC one a9, , desire telefon nasıl açılır Tuğla durumundan kurtarma.

HTC desire , desire dual sim, eye, HTC desire , one e9, desire gphone'un nasıl geri yükleneceği hakkında bilgi yanıp söndükten sonra veya kilit durumundan veya telefon açılmadığında, özel forumlarda ve sitelerde okunabilir.

TFT ekranlı Android işletim sisteminde bir HTC telefon / akıllı telefon modeli orman yangını yanıp sönerken dikkatsizlik veya hata - x dpi.

HTC desire g, one plus, sense telefonunuzla sağlıksız bir şey yaptıysanız ve bundan sonra yüklenmeyi durdurdu ve kurtarma, FTM veya hızlı başlatmaya izin vermiyorsa, umutsuzluğa kapılmayın. Geriye bir çare daha kaldı:

Evde açılmayan, ölü HTC telefonların kurtarılması.

- başarısız bir bellenimden sonra HTC telefonların kurtarılması. Sitede yayınlanan açıklama, sözde Jaga yöntemini kullanır. Yöntemin özü, kontakları (4 ve 5) kΩ'luk bir dirençle birbirine lehimleyerek özel bir Jag fişi yapmak gerektiğidir. Bu Jag telefona takılı HTC telefon arzu v Süper LCD - pil çıkarılmış halde x dpi. Telefonunuzu bu şekilde nasıl geri yükleyeceğiniz konusunda daha fazla ayrıntı burada açıklanmıştır.

Bir HTC telefonu çalışma durumuna geri yükleme.

- telefon sahipleri için. HTC one m8 color Super LCD 3, touch - x dp ve diğerleri gibi desteklenen tüm cihazların listesini görüntüleyebilirsiniz, Motorola telefon kurtarma SSS yukarıdaki bağlantıda yayınlanmıştır. Site ayrıca, pili çıkarılmış haldeyken temas noktalarını kapatarak telefonu geri yüklemenin bir açıklamasını da sağlar.

Telefonunuzu geri yüklemeden önce, indirmeniz ve yüklemeniz gerekir özel program PC'de: Random's Developments Flash ve yedekleme Ardından, yapmanız gerekenler: pili çıkarın, telefon konektöründeki 4 ve 5 numaralı kontakları kapatın (resme bakın), iğneleri kapalı tutun, pili takın, iğneleri açın, Kabloyu konektöre takın ve bilgisayara bağlayın, Random's Developments Flash & backup programında HTC one m7 color Super LCD 3 telefon, dokunmatik ekran - x dpi bağlı olduğuna dair bir mesaj göstermelidir.

Bir HTC telefonu "tuğla" durumundan geri yükleme.

- HTC desire hd, g dual sim, farklı modellerin, farklı üreticilerin inanılmaz telefonlarını geri yükleme yöntemi. HTC desire , g, telefonu geri yüklerken özel yazılım kullanılır: MTS'den standart bir flash sürücü, ZTE'den bir programcı ve bir HEX editörü. Eylemlerin ekran görüntülerini içeren ayrıntılı bir açıklama, sitenin bu sayfasında yayınlanmıştır (bağlantıya bakın).

SEMCtool aracılığıyla HTC telefon kurtarma.

- bu talimat, bazı HTC modellerini geri yüklemek içindir. Arıza belirtileri: HTC desire dual sim, desire g dual sim, “Lütfen bekleyin” de kilitleniyor, beyaz ekran yanıp sönüyor, ağ sinyali yok, DCU üzerinden bağlantı yok, ne “C” ne de “2 + 5” üzerinden . HTC one m9 telefon kurtarma yöntemi renkli Super LCD 3, milyon renk, dokunmatik - bu sitede yayınlanan x dpi - aynı siteden ücretsiz olarak indirilebilen SEMCtool v yazılımı ile birlikte bir servis kablosu kullanarak.

Suyun restorasyonu hasarlı HTC cep telefonu - boğuldu.

- suya düştükten sonra bir maksimum telefon olan HTC desire , g'nin nasıl restore edileceğine dair resimler içeren talimatlar. HTC one a9 color AMOLED, touch - x dpi'nin telefon elemanlarının paslanmasını önlemek için çok hızlı bir şekilde sudan çekip pili çıkarmanız gerekiyor. Daha sonra kılıf çıkarılır ve telefon iki gün boyunca pirinç dolu bir kavanoza konur. Gerçek şu ki, pirinç nemi çok iyi emer ve mükemmel bir emicidir. Sıradan ev yapımı pirinç, HTC mozart, radar, bir e8 telefonun en küçük bileşenlerinden tüm nemi çeker ve ayrıca korozyonu önler. Emici olarak evde kedi kumu kullanabilirsiniz.

HTC telefonlarda Java'da "İşlem yürütülürken hata" nasıl çözülür.

- Telefona uygulama veya oyun yüklemede sorun olması durumunda, HTC desire g dual sim, kelebek, desire dual sim telefon kullanıcıları için talimatlar. Uygulama / oyun klasörlerine girerken "İşlem gerçekleştirilirken hata oluştu" mesajı çıkarsa, Java makinesinin HTC renkli Süper LCD, dokunmatik ekran - x dpi'de çöktüğü anlamına gelir. Bu sorun, sadece hafıza kartını telefona takıp çıkararak ortadan kaldırılabilir. Bu yardımcı olmazsa, daha karmaşık adımlar gerekecektir. Java makinesinin performansını geri yüklemek için, bellenimin FS dosyasını yeniden başlatmanız ve sonlandırma işlemini yapmanız gerekecektir. Bunun nasıl yapılacağı hakkında daha fazla ayrıntı bu makalede açıklanmıştır.

HTC telefon nasıl açılır.

HTC dual, desire dual, g dokunmatik telefonu açmak için aşağıdakileri yapmanız gerekir:

Telefon titreşene kadar Güç tuşunu basılı tutun.
- telefon açıldıysa ancak ekran karardıysa, açmak için açma/kapatma tuşuna basıp bırakın.
- Ekranın kilidini açmak için ekranda bir kilit resmi belirir, kilit simgesini sürükleyin veya üzerine tıklayın.
- bir kod girmeniz istendiğinde, SIM kartınızdan PIN kodunu girin. Çoğu durumda 'dır ve Tamam'a tıklayın.
- telefonun başlamasını bekleyin.

Not: SIM karttan gelen PIN kodu, plastik bir kartta veya kabinde bir SIM kart satın alırken alınan pakette bulunur. hücresel iletişim. Ancak dikkatli olun, PIN kodu üç kez doğru değilse, SIM kartı yalnızca SIM kart satın alırken alınan pakete dahil olan PUK kodu ile etkinleştirebilirsiniz. PUK kodu kaybolursa, yalnızca SIM kartın verildiği Rusya Federasyonu vatandaşının pasaportunu kullanarak geri yüklemek mümkün olacaktır. Bu nedenle PIN'inizi üç defadan fazla hatalı girmeyiniz. PIN kodunuzu kaybettiyseniz ve bunu operatörünüz aracılığıyla geri yüklemenin bir yolu yoksa, aşağıdakileri yapabilirsiniz.

HTC dual, desire dual sim, duyum cihazınızı açtığınızda pin kodu girme talebini iptal edin. Bunu yapmak için, sizin için bilinen bir pin koduna sahip başka bir SIM kart bulun (ayarlardan bir pin kodu atayabilirsiniz) ve telefonunuza takın. Yukarıda açıklanan noktalara göre telefonu açın, şifreyi girerken başka bir SIM karttan bildiğiniz pin kodunu girin. Telefonu başarıyla açtıktan sonra, telefon ayarlarına gidin ve telefonu açtığınızda PIN kodu girme talebini iptal edin HTC desire color, - x dpi'ye dokunun. Bunu yaptıktan sonra telefonu kapatın ve SIM kartları değiştirin. Artık telefonu açtığınızda sistem sizden bir PIN kodu girmenizi istemeyecektir.

Bu elbette temel bir tavsiyedir, ancak sorunlara ve daha ciddi sorunlara bir çözüm var.

Tavsiye. Başlangıçta SIM PIN'i şebeke operatörünüz tarafından sağlanır, ancak daha sonra Ayarlar menüsünden değiştirebilirsiniz. SIM PIN'i girerken bir hatayı düzeltmek için Sil simgesine dokunun.

HTC telefon açılmıyor! Telefon kendi kendine test hatası

Yapılacak ilk şey, HTC telefonunuzu yeniden başlatmayı denemektir. windows telefon, hd2, bir sekme. Ancak telefonu açmama sorunu sadece "uçan" yazılımdan kaynaklanabileceği gibi, telefonun güç düğmesinin arızalanması, pilin bozulması veya arızalanmasından da kaynaklanabilir - şarj cihazı ve benzeri.

HTC telefon açılmıyor. Ne yapalım?.

- çok Detaylı Açıklama sorun giderir HTC jetstream, flyer 3g 32gb wi fi, evo view 4g telefon açılmıyor, telefon nasıl açılır. Makale, her sorunun çözümü ile paragraflara ayrılmıştır: güç kaynağının kontrol edilmesi - pil, güç düğmesi arızalı, güç düğmesi devreleri, güç denetleyicisi veya lehimi bozuk, ikincil güç kaynakları - güç verme işlemci, bellek ve dinlenme. cihazlar, ayar yazılımcep telefonu telefon HTC desire renkli, dokunmatik - x dpi.

Bir telefonu geri yükleme talimatları HTC desire telefon Android işletim sistemi platformunda x çözünürlüğe sahip bir ekranda, renkli tip, çalışmayan bir durumdan dokunmatik - bir tuğla v, bir m8, bir m7, bir m9, bir a9, , desire , desire , desire dual sim, göz, duyu xe, desire , one e9, desire g, one plus, sense, desire hd, g dual sim, inanılmaz s, desire , g, , desire dual sim, desire g dual sim, , desire , desire , g, one max, mozart, radar, one e8, desire g dual sim, kelebek, desire dual sim, dual, desire dual, g, dual, desire dual sim, duyum, arzu x, bir v, 8s, arzu sv, windows phone, hd2, bir sekme, jetstream, el ilanı 3g 32gb wi fi, evo görünümü 4g, pe, bir x ve ne yapmalı cep telefonu açılmazsa yapın.

Popüler HTC incelemeleri

"Seni aradım, telefonu neden açmadın?" "Telefonun çaldığını duymadım. Telefonuma yüksek sesli zil sesini nereden indirebileceğimi söyleyebilir misiniz?"
HTC telefonumda nereden zil seslerini indirebilir veya ücretsiz müzik dinleyebilirim?
Sosyal ağ funduszeue.info ülkemizde en çok ziyaret edilen ağdır. Başlangıçta, ağı yalnızca bir bilgisayarda kullanabiliyordunuz, 10 yıl önce hiçbir telefon yoktu. dokunmatik ekran ve özellikle HTC tabletler.
Herhangi bir nedenle HTC telefonunuzu wifi, bluetooth, usb aracılığıyla bir dizüstü bilgisayara veya PC'ye bağlamakta zorluk çekiyorsanız, aşağıdaki talimatları okuyun.

X-Mobile sütunundaki makalelerin çoğu, elde edilmesi gereken hack'lere ve ince ayarlara ayrılmıştır. kök hakları, aygıt yazılımını değiştirmek veya özel bir aygıtla değiştirmek. Ancak, her okuyucu, cihazı bir tuğlaya dönüştürebileceklerinden veya çalışma sırasında kararsızlığa yol açabileceklerinden korkarak akıllı telefonlarını bu tür işlemlere maruz bırakmaya hazır değildir. Bugün bu efsaneleri çürüteceğim ve en çıkmaz durumda bile bir akıllı telefonu hayata döndürmenin o kadar da zor olmadığını göstereceğim.

mitleri yok etmek

“Bir akıllı telefonu tuğlaya dönüştürmenin” ne olduğu ve bir kullanıcının sistemi değiştirme ve özel ürün yazılımı yükleme yolunda bekleyebileceği başka tuzaklar hakkında konuşalım. Aynı anda hangi aksaklıklar yakalanabilir ve bir akıllı telefonu yanlış yanıp sönerek öldürmek mümkün müdür? Garantiyi sonsuza kadar kaybedecek misiniz yoksa akıllı telefon önceki durumuna döndürülebilir mi? Özel ürün yazılımı, en uygunsuz anda bir akıllı telefon sahibini gerçekten hayal kırıklığına uğratabilir mi ve buna değer mi?

Efsane 1. Yanlış yanıp sönme bir akıllı telefonu öldürebilir

Beşinci kattan düşme bir akıllı telefonu öldürebilir, ancak yanıp sönmeyi değil. Bir akıllı telefonu flaş etmek isteyen herkesin karşılaştığı ana sorun, bellenimin yüklenmesi sırasında, çalışamazlığına yol açacak bir arıza meydana gelmesi ve akıllı telefonun aslında bir tuğlaya dönüşmesidir.

Bütün bunlar doğru, ama sadece kağıt üzerinde. Nedenini anlamak için akıllı telefon flash işleminin nasıl çalıştığını ve hangi sistem bileşenlerinin kullanıldığını anlamak yeterlidir. Akıllı telefonunuza üçüncü taraf bellenimi yükleyebilmek için, önyükleyicinin kilidini açmanız (her durumda değil), kök almanız ve herhangi bir dijital imza ile bellenimi yükleyebilen özel bir kurtarma konsolu (ClockworkMod veya TWRP) yüklemeniz gerekir.

Kurtarma konsolu, dahili NAND belleğinin ayrı bir bölümünde depolanır ve hiçbir şekilde kurulu işletim sistemiyle ilişkilendirilmez. Konsolun değiştirilmiş bir sürümünü yükledikten sonra, özel bellenimi veya hatta başka bir işletim sistemini (örneğin Firefox OS) flaş etmek mümkün olacaktır. Bellenim yüklemesi başarısız olursa, akıllı telefon onu önyükleyemez, ancak kurtarma konsolu yerinde kalır ve yapılması gereken tek şey kurtarmaya yeniden önyükleme yapmak ve bellenimi yeniden yüklemektir.

Ek olarak, herhangi bir özel kurtarma konsolu, yapmanızı sağlayan bir yedekleme / geri yükleme işlevi içerir. destek olmak ana bellenimi ve bir şeyler ters gittiğinde değişmeden geri yükleyin (tüm uygulamalar, ayarlar ve verilerle). Aslında, akıllı telefon orijinal durumuna döndürülebilir.


Şunu sorabilirsiniz: Kurtarma Konsolu'nun kurulumu sırasında bir hata olursa ne olur? Hiçbir şey, bu durumda tersi durum ortaya çıkacaktır, ne zaman işletim sistemi yerinde kalacak ve konsol kaybolacak. Bununla başa çıkmak için, kurtarma işlemini doğrudan Android'den yeniden başlatmanız yeterlidir.

Varsayımsal olarak, hem bellenimin hem de kurtarma konsolunun öldürüldüğü bir durum hayal edilebilir (bunu yapmak oldukça zor olsa da), ancak bu durumda bile, akıllı telefonun kalıcı belleğine yanıp sönen birincil önyükleyici her zaman kalacaktır. yer.

Sonuç: Özel bir kurtarma konsolu aracılığıyla üçüncü taraf ürün yazılımı yükleyerek bir akıllı telefonu öldürmek mümkün değildir. Kurtarma veya birincil önyükleyici her zaman yerinde kalacaktır.

Efsane 2. Özel bellenim güvenilmezdir

Bellenim bellenimi farklıdır. Açık alanlarda Dünya çapında Ağ her zevke ve renk için çok sayıda Android montajı bulabilirsiniz ve bunların çoğu gerçekten cüruftur, bu da akıllı telefonda kararsızlığa ve bazı işlevlerin kaybolmasına neden olabilir. Bu nedenle, hatırlanması gereken ilk şey, yalnızca büyük deneyimli geliştirici ekipleri tarafından geliştirilen ciddi özel bellenim ile ilgilenmeniz gerektiğidir. Öncelikle bunlar CyanogenMod, Paranoid Android, AOKP, OmniROM ve MIUI.

İkinci. İki tür bellenim vardır: resmi olarak desteklenen ve taşınan üçüncü taraf geliştiriciler. Aynı CyanogenMod, örneğin, Resmi sürüm Nexus 4 akıllı telefon için, ancak Motorola Defy için bir tane yok. Ancak Defy için Quarx adlı bir geliştiriciden resmi olmayan bir CyanogenMod 11 bağlantı noktası var. Aralarındaki fark, CyanogenMod ekibinin birincisinin desteklenmesinden ve düzgün çalışmasından sorumlu olması, ikincisinin ise Quarx'ın şahsen olması gerçeğinde yatmaktadır. Resmi bellenim sürümleri genellikle tamamen işlevseldir, ancak ikincisinin doğru çalışması üçüncü taraf geliştiriciye bağlıdır.

Peki, üçüncü. Bellenimin kararlı ve geliştirme sürümleri vardır. kararlı sürümler CyanogenMod, M indeksine sahiptir (örneğin, CyanogenMod M7). Bellenimin bu sürümü genellikle hata içermez. Geliştirme sürümleri (CyanogenMod durumunda, bunlar günlük olarak gece yapılan derlemelerdir) hatalar içerebilir ve bu nedenle günlük kullanım için önerilmez.

Sonuç: Akıllı telefonunuza "normal" bellenimin kararlı bir resmi sürümünü yüklerseniz, hatalarla karşılaşma riski minimumdur. Diğer her şey deneyciler içindir.

Efsane 3. Kök hakları gerektiren yazılımlar bir akıllı telefonu bozabilir

Teoride, kök haklarına sahip bir uygulama, bir akıllı telefonun donanım yazılımıyla, onu tamamen silmek de dahil olmak üzere her şeyi yapabilir. Bu nedenle, böyle bir yazılımla son derece dikkatli olmalısınız. Derginin sayfalarında bahsettiğimiz yazılım tamamen güvenlidir ve kendi kabuğu üzerinde test edilmiştir. Ek olarak, Android'de akıllı telefon kullanma süresi boyunca (ve bu sürüm 'ten başlıyor), I asla root destekli bir yazılımın bir akıllı telefonu öldüreceği bir durumla karşılaşmadı.

aracılığıyla dağıtılan yazılım Google Oyun, genellikle beyan edilen özelliklere tam olarak karşılık gelir ve akıllı telefonun bağırsaklarında bir tuğlaya yol açarsa veya bir arka kapı bırakırsa, mağazada bir hafta bile dayanmaz. Her durumda, burada “güven ama doğrula” kuralına uymanız ve kök uygulamaları kullanma talimatlarını dikkatlice okumanız gerekir.

Efsane 4. Kök hakları, akıllı telefonu virüslere karşı savunmasız hale getirir

Bir akıllı telefonu virüslere karşı savunmasız kılan kök hakları değil, onları elde etmek için kullanılan hatalardır. Köklendirme araçları ve virüsler, kök izinleri almak için aynı Android güvenlik açıklarını kullanabilir, bu nedenle cihazın köklenmiş olması hiçbir şeyi değiştirmez. İyi yazılmış bir virüs, standart şekilde izin istemez, varlığını ele verir, bunun yerine onları gizlice almak için aynı güvenlik açığından yararlanır.

Üstelik root sahibi olarak, yeni bir kurulum yapma fırsatına sahip olursunuz. android versiyonu(özel ürün yazılımı biçiminde), bu hataların zaten düzeltildiği. Ayrıca, çoğu özel üretici yazılımının, root'u devre dışı bırakmanıza veya bu hakları kullanabilen uygulamaların beyaz listelerini oluşturmanıza izin verdiğini unutmayın.

Efsane 5. Köklü bir akıllı telefon başarısız olabilir

Köklendirme yazılımı dört basit şey yapar: sistemde kök erişimi elde etmenize izin veren bir istismar çalıştırır, /system bölümünü yazılabilir modda bağlar, daha sonra kök haklarını elde etmek için gereken su ikili dosyasını /system/xbin dizinine kopyalar ve su ile herhangi bir uygulama kök izinleri istediğinde kontrolü ele alacak bir SuperSU veya SuperUser uygulaması yükler.

Bu adımların hiçbiri bir akıllı telefonu çökertemez veya öldüremez. Olabilecek tek şey, istismarın bir segmentasyon hatasına neden olması ve akıllı telefonun yeniden başlatılması ve ardından normal şekilde çalışmaya devam etmesidir.


Efsane 6. Özel ürün yazılımının köklenmesi ve yüklenmesi garantimi geçersiz kılacaktır.

Garanti, köklenme gerçeğinden değil, servis merkezi tarafından keşfedildiği için kaybedilir. Çoğu cihaz, Universal Unroot uygulaması kullanılarak veya üreticinin resmi uygulaması kullanılarak stok üretici yazılımının yeniden yüklenmesiyle kaldırılabilir.

Ancak bu kuralın iki istisnası vardır. Birincisi, yeni akıllı telefonlara önceden yüklenmiş Knox sistemi ve Samsung tabletler, örneğin Galaxy S4, S5, Note 3 ve Note Knox yüksek bir seviye sunar android güvenliği, herhangi bir bellenim değişikliğine ve üçüncü taraf çekirdeklerin ve bellenim kurulumuna yanıt verme. Kullanıcının bu eylemleri gerçekleştirmesi durumunda sistem, değişiklik gerçeğini onaylayan bir tetikleyici ayarlar. Tetik, donanımda (eFuse çipi) uygulanır, bu nedenle ilk konumuna sıfırlamak işe yaramaz. Öte yandan, servis merkezinin cihazı bu temelde onarmayı reddedip reddetmeyeceği tam olarak belli değil. İkincisi, eFuse çipi diğer bazı cihazlara da (örneğin, LG'den akıllı telefonlar) kurulur ve ayrıca akıllı telefonun rootlanmış mı yoksa flaşlanmış mı olduğunu doğru bir şekilde belirlemenizi sağlar.

Özel ürün yazılımı hakkında konuşursak, her şey daha karmaşıktır. Genellikle, yanıp sönme işlemi, önyükleyicinin kilidinin açılmasını gerektirir ve bu, özel güvenlik açıkları kullanılarak veya akıllı telefon üreticisinin web hizmeti kullanılarak yapılabilir. Her durumda, kilidi açılmış önyükleyici, akıllı telefonun sarışın olmayan bir kadına ait olduğunu kesinlikle gösterecektir.

Bazı akıllı telefonlarda, önyükleyiciyi geri kilitlemek mümkündür, ancak bunu ayrıca öğrenmelisiniz ve ayrıca yeni kilitlenen bir önyükleyicinin, orijinal olduğu gibi Kilitli değil, Yeniden Kilitlendi durumunu alacağını unutmayın ( bu, örneğin HTC akıllı telefonlarda olur). Buradaki tek istisna, önyükleyici bir tef ile dans etmeden üç tıklamayla kilitlenip açılabilen Nexus hattının akıllı telefonları ve tabletleridir ve hiç kimse hiçbir şeyde hata bulamaz.

BİLGİ

Linux'ta ADB ve Fastboot, Linux'tan ayrı olarak kurulabilir. Android SDK'sı. Ubuntu'da: sudo apt-get install android-tools-fastboot. Fedora'da: sudo yum android araçlarını kurun.

Knox sisteminin kök uygulamalara müdahale etmesini önlemek için, terminalden aşağıdaki komutu kullanarak sistemi devre dışı bırakabilirsiniz: su pm disable funduszeue.infooid.

sonuçlar

Kök almak ve bir akıllı telefonu flaş etmek, bir akıllı telefonu tamamen bozamayacak kesinlikle güvenli işlemlerdir. teknik nedenler. Tek istisna, kilidini açmak için önyükleyiciyi hackleme girişimidir. Bu durumda, eFuse çipi (akıllı telefonda varsa) çalışabilir ve akıllı telefonu açma özelliğini engelleyebilir.

Neyse ki, bugün akıllı telefon üreticileri ya saldırıya uğramış bir önyükleyici ile bir akıllı telefonu açma olasılığını engellememeyi tercih ediyor (Knox'un yaptığı gibi böyle bir eylemin gerçeğini belirten bir tetikleyici ayarlayarak) ya da size izin veren özel bir web hizmeti uyguluyorlar. Akıllı telefon garantisini kaybederek önyükleyicinin kilidini acısız bir şekilde açın. bu da kullanıcıları önyükleyiciyi kırma riskinden kurtarır.

Yanıp sönerken ortaya çıkabilecek sorunlar

Öyleyse, şimdi köklenme ve yanıp sönme sırasında hangi sorunların ortaya çıkabileceğinden ve bunlarla nasıl başa çıkılacağından bahsedelim.

Birinci senaryo: Başarısız bir yanıp sönme sonrasında akıllı telefon yüklenmeyi durdurdu

Başarısız yanıp sönme birkaç faktörden kaynaklanabilir: pil bitmiş ve ürün yazılımı yalnızca yarı dolu, ürün yazılımının hatalı olduğu veya farklı bir akıllı telefon modeli için tasarlandığı ortaya çıktı. Sonunda, akıllı telefon, üç veya dört yıl önce bir akıllı telefona Android'in en son sürümünü yüklemeye çalışırken meydana gelebilecek yeterli alana sahip değildi.

Dışa doğru, tüm bu sorunlar genellikle akıllı telefonun ilk üreticinin logosuna sonsuz sıfırlamalarında veya yükleme animasyonu ekranda beş ila on dakikadan fazla döndüğünde sözde önyükleme döngüsünde kendini gösterir. Ayrıca ekran (çok renkli dalgalanmalar) ve çalışmayan bir dokunmatik ekran ile akıllı telefon kullanımını da engelleyen sorunlar var.

Tüm bu durumlarda, basit bir şey yapmanız yeterlidir: Güç düğmesine uzun basarak akıllı telefonu kapatın, ardından ses kısma düğmesi basılıyken açın (bazı akıllı telefonlar farklı bir kombinasyon kullanır) ve siz girdikten sonra kurtarma, bellenimi yeniden yükleyin (zip'i sdcard'dan yükleyin -> sdcard'dan zip seçin) veya yedeklemeyi geri yükleyin (Yedekle ve geri yükle -> Geri yükle). Her şey kolay ve basittir.

İkinci senaryo: bellenim çalışıyor, ancak kurtarma mevcut değil

Bu, başarısız bir yükleme veya Kurtarma Konsolu güncellemesinden sonra olabilir. Sorun, akıllı telefonu yeniden başlattıktan ve ses kısma düğmesi basılıyken açtıktan sonra, akıllı telefonun sıfırlanması veya kilitlenmesinden sonra siyah bir ekran görünmesidir.

Bu sorunu çözmek kolay değil, çok basit. TWRP Manager, ROM Manager veya ROM Installer uygulamalarını kullanarak kurtarma konsolunu akıllı telefonların büyük çoğunluğuna kurabilirsiniz. Akıllı telefon modelini kendileri belirler, yeniden başlatma gerektirmeden gerekli kurtarmayı indirir ve flaşlar. Onların yardımı ile konsolu geri yüklemek mümkün değilse, Web'de talimatlar bulmak yeterlidir. kurtarma kurulumu cihazınıza.

Üçüncü senaryo: ne bellenim ne de kurtarma mevcut değil

Dürüst olmak gerekirse, böyle bir senaryoyu hayal etmek benim için zor, ancak uygulamanın gösterdiği gibi oldukça gerçek. Bu durumdan kurtulmanın iki yolu vardır: kurtarma işlemini akıllı telefonunuza yüklemek için fastboot'u kullanın veya stok üretici yazılımını yüklemek için üreticiden bir araç kullanın. Bir sonraki bölümde ikinci yönteme daha yakından bakacağız ve burada fastboot hakkında konuşacağım.

Fastboot, doğrudan cihazın birincil önyükleyicisiyle çalışan ve akıllı telefonunuza ürün yazılımı yüklemenize, önyükleyiciyi kurtarmanıza ve kilidini açmanıza (Nexus cihazlarında) izin veren bir araçtır. Fastboot desteği birçok akıllı telefon ve tablette mevcuttur, ancak bazı üreticiler bunu kullanma yeteneğini engeller. Bu nedenle, kullanılabilirliği hakkında İnternet'e danışmanız gerekecektir.

Fastboot'a erişmek için sürücülere ve Android SDK'ya ihtiyacınız olacak. Kurulduklarında komut satırını açın, SDK kurulum dizinine, ardından platform-tools dizinine gidin, akıllı telefonu kapatın, ses düğmelerine (her ikisi de) basılı tutarak açın ve bir USB kablosuyla bağlayın. bilgisayar. Ardından, cihazınız için kurtarma görüntüsünü .img biçiminde bulmanız ve şu komutu çalıştırmanız gerekir:

$ fastboot flaş kurtarma funduszeue.info

Veya akıllı telefonu gerçekten yüklemeden kurtarma işlemini indirmeye zorlayın:

$ fastboot önyükleme görüntüsü.img

Aynı şekilde, yanıp sönebilirsiniz resmi yazılım güncellemesi:

$ fastboot güncelleme funduszeue.info

Cihazınıza uygun bir kurtarma işlemini TWRP web sitesinde veya XDA-Developers ve funduszeue.info forumlarında bulabilirsiniz.

Akıllı telefonu orijinal durumuna döndürüyoruz

Bu bölümde, hangi durumda olursa olsun bir akıllı telefonu temiz bir kanalizasyona geri döndürmenin yollarından bahsedeceğim. Bu talimatlar hem bir akıllı telefonu çizmek hem de köklenme ve yanıp sönme izlerini kaldırmak için kullanılabilir. Maalesef hepsini söyleyemem. olası modeller, bu yüzden en popüler dört amiral gemisine odaklanacağım: Nexus 5 (bu örneğe kontrol diyorum), Galaxy S5, LG G2 ve Sony Xperia Z2.

Nexus 5 ve diğer Google telefonları

Nexus cihazlarını orijinal durumuna geri yüklemek, diğer akıllı telefon veya tabletlerden daha kolaydır. Aslında o kadar basit ki konuşulacak bir şey bile yok. Aslında tek yapmanız gereken ADB / fastboot sürücülerini kurmak (Linux'ta bunlara ihtiyacınız bile yok), ürün yazılımı arşivini indirmek ve betiği çalıştırmak. Adım adım, tüm işlem şöyle görünür:

  1. buradan.
  2. Android SDK'yı indirin ve yükleyin.
  3. Google web sitesinden istediğiniz cihaz için bellenim içeren arşivi indirin.
  4. Cihazı kapatın, ses düğmelerine (ikisine de) basarak açın ve bir USB kablosu kullanarak bağlayın.
  5. Arşivi bellenimle paketinden çıkarın ve funduszeue.info (Windows) veya funduszeue.info (Linux) komut dosyasını çalıştırın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin.
  6. Komut satırını başlatıyoruz, Android SDK ile dizine gidiyoruz, ardından platfrom-tools ve önyükleyiciyi kilitlemek için fastboot oem lock komutunu çalıştırıyoruz.

Komut dosyasının ne yaptığını merak edenler için komutların bir listesi:

Fastboot flash bootloader funduszeue.info fastboot restart-bootloader fastboot flash radyo funduszeue.info fastboot restart-bootloader fastboot flash sistem funduszeue.info fastboot restart-bootloader fastboot flash kullanıcı verileri funduszeue.info fastboot flash kurtarma funduszeue.info fastboot flash önyükleme funduszeue.info fastboot önbelleği silme fastboot flash önbellek funduszeue.info

Galaxy S5

Yani Galaxy akıllı telefon S5 biraz daha karmaşık, ancak genel olarak oldukça basit. Bu sefer akıllı telefonun yanıp söneceği Samsung Odin uygulamasına ihtiyacınız olacak. Sıralama:

  1. En son Samsung USB sürücülerini buradan indirin ve yükleyin.
  2. Odin'in en son sürümünü buradan indirin ve yükleyin.
  3. funduszeue.info sitesine gidiyoruz, aramaya SM-GF modelini giriyoruz, Rusya olarak işaretlenmiş ürün yazılımını buluyoruz, indirip paketinden çıkarıyoruz.
  4. Akıllı telefonu kapatıp sesi kısıp "Ana Sayfa" düğmeleri basılıyken açıyoruz, bir uyarı mesajı görünene kadar beş saniye bekliyoruz.
  5. Akıllı telefonu Odin moduna geçirmek için ses açma düğmesine basın.
  6. Akıllı telefonu bir USB kablosu kullanarak bağlarız.
  7. Odin'i başlatıyoruz, PDA düğmesine basıyoruz ve paketlenmemiş bellenimin bulunduğu dizinde funduszeue.info5 uzantılı dosyayı seçiyoruz.
  8. Odin'de Başlat düğmesine basın ve ürün yazılımı işlemi tamamlanana kadar bekleyin.

Dediğim gibi bu işlem akıllı telefonu eski haline döndürecek ancak tetiği sıfırlamayacak, sistem tarafından kurulan Knox (standart bellenimdeyse). Bu nedenle, servis merkezi onarımı reddedebilir.

LG G2

LG G2'yi fabrika durumuna döndürmek de herhangi bir soruna neden olmaz. Bu süreçteki adımların sayısı biraz daha fazladır, ancak kendi başlarına özel eğitim ve bilgi gerektirmezler. Öyleyse, fabrika ürün yazılımını G2'ye döndürmek için ne yapmalı:

  1. ADB Driver Installer'ı buradan indirin ve yükleyin.
  2. Resmi üretici yazılımını (Europe Open 32G veya Europe Open) buradan indirin.
  3. LG Mobile Support Tool ve FlashTool'u (funduszeue.info) indirip yükleyin.
  4. Akıllı telefonu kapatın, ses açma düğmesini basılı tutun ve USB kablosunu takın.
  5. FlashTool arşivini genişletin ve funduszeue.info dosyasını çalıştırın.
  6. Açılan pencerede Select Type -> 3GQCT, Phone Mode -> DIAG'ı seçin, Select KDZ file seçeneğinde ikinci adımda indirilen firmware'i seçin.
  7. Ekranın altındaki CSE Flash düğmesine basın.
  8. Açılan pencerede Başlat'a tıklayın.
  9. Bir sonraki pencerede ülkeyi ve dili seçin ve Tamam'ı tıklayın.
  10. Ürün yazılımının bitmesini bekliyoruz ve ardından akıllı telefonu kapatıp açıyoruz.

Hepsi bu. Ancak, Samsung'da olduğu gibi, akıllı telefonun hala rootlu olacağını ve bunun düzeltilemeyeceğini unutmayın.

Sony Xperia Z2

Şimdi fabrika durumuna nasıl dönüleceği hakkında Sony akıllı telefon Xperia Z2. Önceki iki durumda olduğu gibi, bu stok yazılımı ve resmi yardımcı program bellenim için. Yardımcı programı PC'nizde çalıştırın, akıllı telefonunuzu bir USB kablosuyla bağlayın ve güncelleme işlemini başlatın. Adım adım şöyle görünür:

  1. ADB Driver Installer'ı buradan indirin ve yükleyin.
  2. Akıllı telefonu fabrika ayarlarına sıfırladık.
  3. İndir ve yükle Flaş Aracı resmi Sony web sitesinden ve en son ürün yazılımı buradan.
  4. Ürün yazılımı dosyasını C:/Flashtool/Firmwares dizinine kopyalayın.
  5. Sesi kısma ve "Ev" tuşlarını basılı tutarken akıllı telefonu kapatıp açıyoruz.
  6. Akıllı telefonu bir USB kablosu kullanarak PC'ye bağlarız ve Flash Tool'u çalıştırırız.
  7. Flash Tool'da şimşek simgesi olan düğmeye basın. Açılan pencerede Flashmode'u seçin, açılan listeden firmware'e çift tıklayın.

UYARI

Birçok akıllı telefonda, kilidi açılmış önyükleyici, kablosuz olarak güncelleme yapmanıza izin vermez.

Vakaların %90'ında önyükleyicinin kilidinin açılması, hafıza kartı da dahil olmak üzere akıllı telefondaki tüm verilerin silinmesine neden olur.

sonuçlar

Bir akıllı telefonun yanıp sönmesi ve hatta dahası kök erişimi elde etmek, ilk bakışta göründüğü kadar korkutucu ve tehlikeli işlemler değildir. Her şeyi doğru yaparsanız ve üreticinin araçlarını atlayarak akıllı telefonun önyükleyicisinin kilidini açan araçlara başvurmazsanız, akıllı telefonu bozamazsınız. Evet, bazı durumlarda her şeyi eski haline getirmek için kurcalamanız gerekebilir, ancak yapabileceklerinin yarısını yapmanıza veya tüm kontrolü ele almanıza izin vermeyen kilitli bir akıllı telefon kullanmak daha mı iyidir? cihaz? Nihayet, pencereleri yeniden yükleme PC'de kimseyi korkutmaz.

HTC Arzu çift ​​sim- diğer birçok Android cihaz gibi, çeşitli şekillerde yanıp sönebilen bir akıllı telefon. Sistem yazılımını yeniden yüklemek, söz konusu modelin sahipleri için çok nadir olmayan bir zorunluluktur. Bu tür manipülasyonlar, doğru ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilirse, cihazı yazılım açısından bir dereceye kadar “yenilemenin” yanı sıra arızalar ve hatalar sonucu kaybedilen performansı geri kazanmaya izin verir.

Flaş prosedürlerinin başarısı, çalışma sürecinde ihtiyaç duyulacak araç ve dosyaların doğru hazırlanması ve talimatların tam olarak uygulanması ile önceden belirlenir. Ayrıca şunları da unutmayın:

Cihazla yapılan manipülasyonların sonucuyla ilgili sorumluluk, yalnızca bunları gerçekleştiren kullanıcıya aittir. Aşağıda açıklanan tüm eylemler, akıllı telefonun sahibi tarafından kendi sorumluluğunuzdadır ve risk size aittir!

Dosyaları aygıt bölümlerine doğrudan aktarma işleminden önce gelen hazırlık prosedürleri oldukça uzun zaman alabilir, ancak bunların önceden tamamlanması şiddetle tavsiye edilir. Özellikle HTC Desire Dual Sim söz konusu olduğunda, model, sistem yazılımını manipüle etme sürecinde kullanıcıları için oldukça sık problemler yaratıyor.

Sürücüler

Aygıtı eşleştirmek için sürücüleri ve bellenim için yazılım araçlarını yüklemek genellikle zor değildir. Makaledeki Qualcomm cihazları için talimatları izlemeniz yeterlidir:

Her ihtimale karşı, sürücülerle arşivleyin manuel kurulum bağlantıdan her zaman indirilebilir:

destek olmak

Görünümünde olası oluşum akıllı telefon yazılımını geri yükleme ihtiyacının yanı sıra yazılım yükleme işlemi sırasında kullanıcı verilerinin cihazdan zorunlu olarak silinmesi durumunda, telefonun belleğinde bulunan tüm değerli bilgileri güvenli bir yere kaydetmeniz gerekir. Ayrıca, ADB Run'ı kullanarak tüm bölümlerin bir yedeğini oluşturmanız şiddetle tavsiye edilir. Talimatlar, bağlantıdaki materyalde bulunabilir:

Söz konusu cihaza, birbirinden oldukça farklı olan çeşitli yazılım yükleme yöntemleri uygulanabilir olduğundan, indirme bağlantıları gerekli programlar ve dosyalar yöntemlerin açıklamasında yayınlanacaktır. Talimatların doğrudan yürütülmesine geçmeden önce, gerçekleştirmeniz gereken tüm adımlara aşina olmanız ve tüm adımları indirmeniz önerilir. gerekli dosyalar.

bellenim

Cihazın durumuna ve bellenimi gerçekleştiren kullanıcının kendisi için belirlediği hedeflere bağlı olarak, prosedürü gerçekleştirme yöntemi seçilir. Aşağıda açıklanan yöntemler basitten karmaşığa doğru sıralanmıştır.

Yöntem 1: MicroSD + Fabrika Kurtarma Ortamı

Android'i HTC Desire 'ya yüklemeyi deneyebileceğiniz ilk yöntem, üretici tarafından sağlanan "yerel" kurtarma ortamının (kurtarma) özelliklerini kullanmaktır. Bu yöntem resmi olarak kabul edilir, bu da nispeten güvenli ve uygulanması kolay olduğu anlamına gelir. Bağlantıyı kullanarak aşağıdaki talimatlara göre kurulum için yazılım paketini indirebilirsiniz:

Aşağıdaki adımların bir sonucu olarak, kurulu bir akıllı telefon alıyoruz resmi ürün yazılımı, Avrupa bölgesi versiyonu için tasarlanmıştır.

Pakette Rus dili yok! Arayüzün Ruslaştırılması, aşağıdaki talimatın ek bir adımında tartışılacaktır.

İsteğe bağlı: Ruslaştırma

İşletim sisteminin Avrupa versiyonunu Ruslaştırmak için Morelocale 2 Android uygulamasını funduszeue.infom Google Play'de mevcuttur.


Yöntem 2: ADB Çalıştırması

Aşağıdaki talimatları izlemenin sonucu, resmi ürün yazılımı sürümüne sahip bir akıllı telefon olacaktır. (model için mevcut olan son) Rus dilini içerir. Bellenimi içeren arşivi bağlantıdan indirebilirsiniz:

  1. Bellenimi içeren arşivi indirin ve paketinden çıkarın.
  2. Ortaya çıkan paketlenmemiş klasör şunları içerir: çok ciltli arşiv, yüklenecek en önemli resmi içeren - sistem. Ayrıca, görüntü dosyalarının geri kalanıyla birlikte dizine çıkarılması gerekir.
  3. adb run'ı yükleyin.
  4. C: / adb yolu boyunca bulunan Explorer'da ADB Run ile dizini açın ve ardından klasöre gidin "img".
  5. Dosyalar kopyalanıyor funduszeue.info, funduszeue.info, funduszeue.info, bellenimi paketinden çıkarmanın bir sonucu olarak, C:/adb/img/ dizininde bulunan ilgili adlara sahip klasörlere (yani, dosya funduszeue.info- C:\adb\img\boot klasörüne vb.).
  6. Yukarıdaki üç görüntü dosyasının HTC Desire flash belleğin uygun bölümlerine yazılması, sistemin tam bir kurulumu olarak kabul edilebilir. Olağan durumda diğer imaj dosyalarının yüklenmesine gerek yoktur ancak böyle bir ihtiyaç varsa onları C:\adb\img\all klasörüne kopyalarız.
  7. USB hata ayıklamayı açın ve cihazı PC'ye bağlayın.
  8. Adb Run'ı çalıştırın ve cihazı onunla modda yeniden başlatın hızlı önyükleme. Bunu yapmak için önce 4. maddeyi seçin Cihazları Yeniden Başlatın uygulamanın ana menüsünde,

    ve ardından klavyeden 3 sayısını girin - nokta Bootloader'ı Yeniden Başlatın. Tıklamak "Girmek".

  9. Akıllı telefon duruma yeniden başlayacak İndirmek, ekranda donmuş önyükleme ekran koruyucusu ne diyor HTC beyaz bir arka plan üzerinde.
  10. ADB Run'da herhangi bir tuşa basın ve ardından programın ana menüsüne dönün - öğe "10 - Menüye Geri Dön".

    Seçmek "5-Hızlı Önyükleme".

  11. Sonraki pencere, görüntü dosyasının C:\adb\img dizinindeki ilgili klasörden aktarılacağı bir bellek bölümünün seçilmesi için bir menüdür.

  12. İsteğe bağlı ancak önerilen prosedür. Kaydeteceğimiz bölümlerin yanı sıra bölümü de temizliyoruz. veri. Seçmek "e - Bölümleri Temizle (sil)".

    Ardından tek tek bölümlerin isimlerine karşılık gelen maddelere geçiyoruz:


    modem ve sıçrama1 Yıkamayınız!

  13. Görüntü seçme menüsüne dönüyoruz ve bölümleri kaydediyoruz.

  • Talimatın bir önceki adımına benzer şekilde görüntü dosyalarını aktarıyoruz. Kurtarma

    ve sistem HTC Desire hafızasına.

    resim sistem aslında, söz konusu cihazda yüklü olan Android işletim sistemidir. Bu bölüm hacim olarak en büyüğüdür ve bu nedenle üzerine yazılması uzun zaman alır. Süreç kesintiye uğramamalıdır!

  • Kalan bölümleri flaş etmeye ihtiyaç varsa ve ilgili görüntü dosyaları C:\adb\img\all dizinine kopyalanırsa, bunları yüklemek için öğesini seçin. "1 - Firmware Tüm Bölümler" seçim menüsünde hızlı önyükleme menüsü.

    Ve işlemin tamamlanmasını bekleyin.

  • Son görüntünün kaydının sonunda, istek ekranında öğesini seçin. "Cihazı yeniden başlat normal Modu (N)" klavyeden girerek "N" ve basarak "Girmek".

    Bu, akıllı telefonun yeniden başlatılmasına, uzun bir başlatmaya ve sonuç olarak HTC Desire ilk kurulum ekranının görünmesine yol açacaktır.

  • Yöntem 3: Hızlı önyükleme

    HTC Desire belleğinin her bir bölümünü ayrı ayrı flaş etme yöntemi çok karmaşık veya zaman alıcı görünüyorsa, bazı durumlarda gereksiz işlemler yapmadan sistemin ana bölümünü kaydetmenize izin veren Fastboot komutlarından birini kullanabilirsiniz. kullanıcı kısmı.


  • Akıllı telefonu ve PC'yi eşleştirmenin doğruluğunu kontrol ediyoruz. Komut satırında şu komutu gönderiyoruz:
    hızlı önyükleme cihazları

    Sistemin yanıtı şu şekilde olmalıdır: seri numarası ABCDEF ve yazıt hızlı önyükleme.

  • Aşağıdaki adımları gerçekleştirirken hataları önlemek için, aşağıdaki komutu girerek görüntülerin konumunu Fastboot'a belirtiyoruz: set ANDROID_PRODUCT_OUT=c:\catalog_name_with_fastboot
  • Bellenimi başlatmak için şu komutu girin: fastboot flashall. Tıklamak "Girmek" ve yürütme sürecini gözlemleyin.
  • İşlemin sonunda bölümlerin üzerine yazılacak Bot, Kurtarma ve sistem ve cihaz otomatik olarak Android'de yeniden başlatılacaktır.
  • Bu şekilde HTC Desire belleğin diğer bölümlerinin üzerine yazmak gerekirse, gerekli görüntü dosyalarını fastboot ile klasöre yerleştiriyoruz ve ardından aşağıdaki sözdiziminin komutlarını kullanıyoruz:

    fastboot flash partition_name image_funduszeue.info

    Örneğin bir bölüm yazalım. modem. Bu arada, söz konusu cihaz için, “modem” bölümünün yazılması, akıllı telefonu çalışmayan bir durumdan geri yükledikten sonra, bunun sonucunda akıllı telefon olması gerektiği gibi çalışıyorsa, ancak bağlantı yoksa gerekli olabilecek bir prosedürdür. .

    İstediğiniz görüntüyü/görüntüleri Fastboot (1) ile dizine kopyalayın ve komut(lar)ı gönderin (2):
    fastboot flash modem funduszeue.info

  • Bittiğinde, HTC Desire 'yı şuradan yeniden başlatın: Komut satırı: hızlı önyükleme yeniden başlatma
  • Yöntem 4: Özel Ürün Yazılımı

    HTC Desire modeli, donanımı ve donanımı nedeniyle geniş bir popülerlik kazanmadı. yazılım özellikleri, bu nedenle, ne yazık ki, cihaz için çok sayıda değiştirilmiş ürün yazılımının sunulduğunu söylemek mümkün değil.

    Söz konusu cihazı programlı olarak dönüştürmenin ve yenilemenin yollarından biri, cihazın kullanıcılarından biri tarafından değiştirilen Lolifox adlı bir Android kabuğu yüklemektir. Aşağıdaki talimatların adımlarını tamamlarken ihtiyaç duyacağınız tüm gerekli dosyaları aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz.

    Önerilen çözümde, yazarı, işletim sistemi arayüzünü değiştirmek (Android 'a benziyor), bellenimi deodex etmek, silinmek konusunda ciddi bir iş çıkardı. ekstra uygulamalar HTC ve Google'dan ve ayrıca uygulamaların başlatılmasını yönetmenize izin veren ayarlara bir öğe ekledi. Genel olarak, özel hızlı ve istikrarlı bir şekilde çalışır.

    Özel kurtarma yükleme.

    Değiştirilmiş bir işletim sistemi kurmak için özel kurtarma özelliklerine ihtiyacınız olacak. Cihaz için indirebileceğiniz bir TWRP bağlantı noktası olmasına rağmen ClockworkMod Recovery (CWM) kullanacağız. Genel olarak, D'da kurulum ve farklı özel kurtarma ile çalışma benzerdir.


    Özel Lolifox yükleme

    Değiştirilen kurtarma, HTC Desire 'ya yüklendikten sonra, özel yazılımın yüklenmesi zor değildir. Zip paketlerinin kurulumunu içeren aşağıdaki bağlantıdaki dersten talimatların adımlarını takip etmek yeterlidir.

    Söz konusu modelin uygulanması için önerilen birkaç nokta üzerinde duralım.


    Yöntem 5: Çalışmayan HTC Desire 'yı geri yükleme

    Herhangi bir Android cihazının çalışması ve bellenimi sırasında bir sıkıntı olabilir - çeşitli arızalar ve hataların bir sonucu olarak, cihaz belirli bir aşamada donar, açılmayı durdurur, durmadan yeniden başlar, vb. Kullanıcılar arasında bu durumdaki cihaza "tuğla" adı verildi. Durumdan çıkış yolu aşağıdaki olabilir.

    HTC Desire Dual Sim'i geri yükleme ("tırmalama") metodolojisi, oldukça fazla sayıda eylem gerçekleştirmeyi ve birkaç araç kullanmayı içerir. Aşağıdaki talimatları dikkatlice adım adım izleyin.

    Akıllı telefonu "Qualcomm HS-USB QDLoader" moduna geçirme

    1. Gerekli tüm dosyalar ve kurtarma araçlarıyla arşivi indirin ve paketinden çıkarın.

      Paketi açmanın bir sonucu olarak, aşağıdakileri almalısınız:

    2. Geri yüklemek için akıllı telefonu özel bir acil durum modu QDLoader 'ya aktarmanız gerekir. Pili kaplayan kapağı çıkarın.
    3. Pili, SIM kartları ve hafıza kartını çıkarıyoruz. Sonra 11 vidayı söküyoruz:
    4. Cihazın anakartını kaplayan kasanın parçasını dikkatlice çıkarın.
    5. Anakartta işaretlenmiş iki pin bulduk "GND" ve "DP". Daha sonra, cihazı PC'ye bağlamadan önce köprülenmeleri gerekecektir.
    6. QPST yazılım paketini, yukarıdaki bağlantıdan arşivi açmanın bir sonucu olarak elde edilen aynı adlı klasörden yükleyin.
    7. QPST (C:\Program Files\Qualcomm\QPST\bin\) ile dizine gidin ve dosyayı çalıştırın funduszeue.info
    8. Açığız "Aygıt Yöneticisi", PC'nin USB portuna bağlı bir kablo hazırlıyoruz. Kişileri kapatma "GND" ve "DP" D anakartına takın ve açmadan kabloyu telefonun MicroUSB konektörüne takın.
    9. Jumper'ı çıkarın ve pencereden dışarı bakın "Aygıt Yöneticisi". Her şey doğru yapılırsa, cihaz olarak tanımlanacaktır. "Qualcomm HS-USB QDLoader".
    10. QPSTConfig'e gidin ve aşağıdaki ekran görüntüsünde olduğu gibi cihazın doğru tanımlandığından emin olun. QPSTConfig'i kapatmayın!
    11. Klasörü QPST dosyalarıyla yeniden açın ve dosyayı çalıştırın funduszeue.info Yönetici adına.
    12. Açılan pencerenin alanlarına dosya ekleyin:
    13. Düğmelere basıyoruz ve programa dosyaların konumunu belirtiyoruz:
    14. Tüm alanları doldurmanın doğruluğunu kontrol ediyoruz (aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi olmalıdır) ve tıklıyoruz. İndirmek.
    15. İşlem sonucunda HTC Desire Dual Sim, belleğe döküm yazmaya uygun bir moda aktarılacaktır. Aygıt Yöneticisi'nde aygıt şu şekilde tanımlanmalıdır: . QPST aracılığıyla yapılan manipülasyonlardan sonra, cihaz bir şekilde farklı bir şekilde belirlendiyse, sürücüleri klasörden manuel olarak yükleyin. "Qualcomm_USB_Drivers_Windows".

    bunlara ek olarak

    QPST ve akıllı telefonun çalışması sırasında hata oluşması durumunda, "Qualcomm HS-USB Tanılama" yapılamaz, bu manipülasyonu MiFlash programı üzerinden gerçekleştirmeye çalışıyoruz. HTC Desire Dual Sim ile işlemlere uygun flash sürücü sürümünü ve gerekli dosyaları aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:

    1. Arşivi paketinden çıkarın ve MiFlash'ı yükleyin.
    2. Talimatlarda yukarıda anlatılan arası adımları takip ediyoruz yani Aygıt Yöneticisinde şu şekilde tanımlandığı zaman cihazı bilgisayara bağlıyoruz. "Qualcomm HS-USB QDLoader".
    3. MiFlash'ı başlatın.
    4. düğmeye basıyoruz Araştır programda ve dizine giden yolu belirtin "files_for_miflash", yukarıdaki bağlantıdan indirilen arşivin açılması sonucunda elde edilen klasörde bulunur.
    5. Tıklamak Yenile, bu da cihazın program tarafından tanımlanmasına yol açacaktır.
    6. Düğme seçenekleri listesini çağırma Araştır sondaki üçgenin resmine tıklayarak

      ve açılan menüden seçim "Gelişmiş".

    7. Pencerede "Gelişmiş" düğmeleri kullanma Araştır klasörden alanlara dosya ekle "files_for_miflash" Aşağıdaki şekilde:

      Tüm dosyalar eklendikten sonra, "TAMAM".

    8. Ardından, dikkatli olmanız gerekir. Pencereyi görünür kılmak "Aygıt Yöneticisi".
    9. düğmeye basıyoruz flaş flaşörde ve COM portları bölümünü izleyin "Gönderici".
    10. Akıllı telefonun şu şekilde tanımlandığı andan hemen sonra "Qualcomm HS-USB Tanılama", programdaki manipülasyonların bitmesini beklemeden MiFlash'ten çıkın ve HTC Desire 'yı geri yüklemenin bir sonraki aşamasına geçin.

    Dosya sistemi kurtarma


    Böylece, sistem yazılımının HTC Desire Dual Sim'e nasıl kurulacağını öğrenen kullanıcı, cihaz üzerinde tam kontrol sahibi olur ve gerekirse cihazın performansını oldukça basit bir şekilde geri yükleyebilir ve ayrıca kişiselleştirmeyi kullanarak akıllı telefona "ikinci bir hayat" verebilir.

    En son HTC Desire S'e Cyanogen'den alternatif bir bellenimi nasıl yükleyebileceğinizi anlatmıştım, şimdi telefonu fabrika görünümüne nasıl döndüreceğimizi bulalım.

    Okumadan önce bir önceki yazıyı okumanızı tavsiye ederim. HTC Desire S üzerinde Firmware Cyanogenmod

    Kural olarak, özel ürün yazılımı kullananlar nadiren fabrikaya geri döner. Her şeyden önce, bunun nedeni satıcının cihaz için güncelleme yayınlayacağı ve hepsi bu - amba. Ürün grubu zaten güncellendi ve bunun için yeni ürün yazılımı yazılıyor, bu nedenle son müşteriyi yeni bir birim satın almaya zorluyor. Herkesin altı ayda bir (hatta daha sık) yeni bir modern ve teknolojik cihaz satın almaya gücünün yetmediği açıktır, ancak gerçekten yeni yazılım özelliklerine sahip olmak istiyorsunuz. Sonuç olarak, bu internetlerinizde, raflara çıkan en son cihazlardan bellenime dayalı olarak çeşitli cihazlar için alternatif ROM'lar yayılıyor. Ancak yine de, cihazın fabrika durumuna döndürülmesi gereken zamanlar vardır, genellikle bunun nedeni SC'ye yapılan bir yolculuktur (kural olarak, cihazda "sol" bir ürün yazılımı varsa, SC garanti etmeyi reddeder) iddiaları, bu yüzden riske atmamak daha iyidir). Veya cihazın satışı ile ("bütün bu konulardan" bihaber olan birçok kişinin kafası, stok konfigürasyonlarında "kirli patiler"in araya girmesiyle karışır)

    giriş

    Yani verilen:
    1. Communicator HTC Arzu S - 1 adet.
    2. CyanogenMod (veya başka bir fark etmez) gibi özel ürün yazılımı - 1 adet.
    3. Cihazda S-OFF alındı
    4. Kurtarma, ClockworkMod ile değiştirildi

    Görev: cihazı "kutudan çıktığı gibi" orijinal durumuna döndürmek

    Hop-hop hip-hop yedeği, hip-hop yedeği yapın

    Yedekleme iki şekilde yapılabilir:
    1. Yalnızca verileri ve programları kaydedin– bu iletişimci modeline sonsuza kadar elveda demeye karar verirseniz (örneğin satarsanız), ancak devam etmeniz önerilir. Android platformu. Titanium Backup'ın yardımcı olabileceği yer burasıdır veya benzer programlar. Bu yedekleme, üzerinde Android bulunan herhangi bir (neredeyse) cihaza geri yüklenebilir.
    2. Tüm ROM'u kaydet- gelecekte aynı bellenime geri dönmeyi planlıyorsanız (örneğin, cihazı SC'den iade ettikten sonra) tam olarak yapmanız önerilir. git kurtarma Modu ve öğeyi seçin yedekleme ve eski haline getirmek. Bu yedekleme yalnızca HTC Desire S cihazında geri yüklenebilir (aynı yedekte olması gerekmez)

    Tabii ki, kesinlikle ihtiyacınız olmayacağından eminseniz, yedekleme yapamazsınız.

    Yerel ROM kurtarma, HBOOT, S-ON ve kurtarma

    Özel bellenimi yanıp sönmeden önce bir stok ROM'u kaydettiyseniz, sizi tebrik etmeme izin verin - son derece aklı başında bir insansınız. Şimdi yalnızca kurtarmaya gitmek ve bu ROM'u geri yüklemek için kalır. Yedek yoksa veya kayıpsa, XDA'ya gidin ve uygun donanım yazılımı sürümünü seçin. Ardından USB sürücüsünü kurun ve flash sürücüyü çalıştırın. Biraz bekleyin ve işte!

    ROM'u geri yükledikten sonra, bellenim stoklanacak, kurtarma ve kök kaybolacak, ancak S-OFF kalacak ve HBOOT sürümü bile kesinlikle bırakılacak ve bu çocukça bir açık kahverengi değil. Sorun değil, kazanabiliriz. Bu arşive ihtiyacımız olacak (indirmek için funduszeue.info'da kayıt gereklidir) Arşivi herhangi bir uygun konuma, örneğin c:\EngSOff'a açın. Bundan sonra, yönetici haklarıyla CMD'yi açın ve geçici kök erişimi elde etmek için birkaç sihirli manipülasyon gerçekleştirin:

    Cd c:\EngSOff adb push fre3vo /data/local/tmp/ adb shell chmod /data/local/tmp/fre3vo adb shell /data/local/tmp/fre3vo -debug -start FAA -end FFFFFFFF adb shell (emin olun komut satırı isteminde # sembolü belirdi. çıkış

    Şimdi cihazı kablodan çekmeden aynı arşivden funduszeue.info'ı başlatıyoruz. Her şey yolunda giderse, ekranda göreceksiniz
    SAGA PVT GEMİ S-ON RL
    HBOOT

    Değilse, telefonu kapatmadan tüm işlemi tekrarlayın.

    Çözüm

    İşte bu kadar, sevgili müşterilerim. Cihaz fabrika durumuna getirilir, sadece SD-shku'yu sektörleri sıfırlarla doldurarak biçimlendirmek için kalır ve satabilirsiniz. Ya da SC'ye gidin, birisi bu kadar şanslı.

    not
    Ve unutmayın, telefonunuzla yaptığınız her şeyi risk ve risk size ait olmak üzere yaparsınız. Makalenin yazarı, SİZİN cihazınızın yanıp sönmesiyle ilişkili hasarlı cihazlar, sinirler ve diğer banyolardan sorumlu değildir.

    HTC DESİRE EYE M ONE M8,M9 SİM OKUYUCU

    Ürün Çin Menşeili ithalat Yolu ile Tedarik Edilmiştir.

    LÜTFEN  ÜRÜN ALMADAN ÖNCE  DİKKATLE İNCELEYİN

    1-Ürün Görselini iyice inceleyiniz Kamera yeri Hoparlör yeri Alt Tuşlar Sizin 

       Cihazınız ile Birebir Aynı ise sipariş verin

       *** Ürünleri  Resimdeki Görsele göre göndermekteyiz.

    2-Gerekiyorsa Teknik Servis  yada Profosyonel Ekipten Destek Alınız

    3-Bu Konuda Bize soru Sormaktan Çekinmeyiniz.

    ÜRÜN  ELİNİZE  ULAŞINCA 

    1-Kargo  Firması Ürün  Size teslim ederken Paketin Hasarlı olmadığını Kontrol       funduszeue.infoyorsa Kargo Firması çalışanı ile birlikte Acınız.Ürün Zarar gördü     funduszeue.infok  Tutup  Ürünü Teslim Almayınız.

    GARANTİ  ve DEĞİŞİM 

    1.  Ürün üzerindeki Koruma Jletin Montaj Bitmeden Değişime ihtiyac Gerek kalmadığı ana kadar Sökmeyiniz.

    2.  Ürün Montajına Başlamadan önce Anakart Soketleri Takıp  Pil ile Emanet Cihazı güç düğmesi basıp Ürünü Test funduszeue.infom cikarsa Değişim için Tarafımıza Göfunduszeue.infoĞIMIZ ÜRÜNLER YÜKSEK HASSASİYET GEREKTİREN KIRILMA RİSKİ ÇOK YÜKSEK ÜRÜNLERDİR.LÜTFEN DİKKATLİ funduszeue.info  Problem olmayan Ekranın Montajına Başlayabilirsiniz Ve sorumluluk Size Aittir .

    2. Biz ürünü size Nasıl gönderdiysek Lütfen sizde Bize o Şekilde Kargo yapınız Aksi Durumlarda sorun yaşanmaktadır.

    **Montajı Yapılmış

    **Jletini Sökülmüş

    **Lehimlenmiş

    **Kullanılmış

    **Hasarlı ve Deformeli  Ürünlerin  Değişimi yoktur.

    HTC Desire Eye Format Atma ve Sıfırlama


    The term malware is a contraction of malicious software. Simply, malware is any piece of software that was written with the intent of damaging devices, stealing data, and generally causing a mess. Viruses, Trojans, spyware, and ransomware are among the different kinds of malware.

    HTC Desire Eye cep telefonunuzda, yavaşlama sorunu varsa, kasma ve donmalar mevcutsa, telefonunuza virüs bulaştıysa, cep telefonunuz açılış logosunda kalıyor veya kendi kendine açılıp kapanıyorsa, sık sık sistem ve uygulama hataları alıyorsanız veya ekran şifresi ve desen kilidinizi unuttuysanız HTC Desire Eye format atma ve sıfırlama işlemi gerçekleştirerek bu sorunlardan kurtulabilirsiniz. ÖnemliHTC Desire Eye format atma işlemine başlamadan önce cep telefonunuzun şarj yüzdesinin en az %50 olduğundan emin olun, aksi halde telafisi mümkün olmayan zararlar ile karşılaşabilirsiniz.

    Format Atma Yöntemleri

    1. Yöntem: Ayarlar > Yedekle ve Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla Menüsünü Kullanarak Format Atma

    HTC Desire Eye fabrika ayarları menüsünü kullanarak cihazınızın içeriğine erişebildiğiniz durumlarda, tüm verileri sıfırlama ve fabrika ayarlarına dönme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. HTC Desire Eye format atma ve sıfırlama işlemini aşağıdaki adımları izleyerek tamamlayabilirsiniz.
    1. Cep telefonunuzun şarj yüzdesinin en az %50 olduğundan emin olun.
    2. Yedekleme ve Geri Yükleme seçeneklerini kullanarak verilerinizi yedekleyin.
    3. Cihazınızın Ayarlar menüsünü açın.
    4. Ayarlar menüsünden Yedekle ve Sıfırla seçeneğine dokunun, Yedekle ve Geri yükle kısmından size uygun olan seçenekleri işaretledikten sonra Kişisel Veri kısmından Fabrika Ayarlarına Sıfırla seçeneğine dokunun.
    5. Ekranda yer alan bilgileri okuyup Cihazı Sıfırla seçeneğine dokunun.
    6. Desen Kilidi, Pin veya Şifre girerek onaylayın.
    7. Dahili depolama alanındaki verilerin silinmesini istiyorsanız Herşeyi Sil e dokunun.
    8. HTC Desire Eye format atma işlemi bittiğinde cihazınız yeniden başlayacaktır.

    HTC Desire Eye Format Atma Resimli Anlatım

    HTC Fabrika AyarlarıHTC Format AtmaHTC Desire Eye sıfırlama işleminin ardından cihazınızın ilk açılışı normalden uzun sürecektir. Hoşgeldin ekranına ulaştığınızda cihazınızdan Google hesabınıza giriş yaparak kurulum işlemine geçebilir, verilerinizi geri yükleme işlemi yapabilirsiniz.

    2. Yöntem: Kurtarma Modunu Kullanarak Sıfırlama / Factory Reset

    Eğer HTC Desire Eye cihazınızın ayarlar menüsününe erişemiyorsanız kurtarma modunu kullanarak HTC Desire Eye factory reset işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kurtarma modu genellikle cihaz içeriğine erişemediğiniz durumlarda, kilit kodunu veya desen kilidini unuttuysanız, cihazınız açılış logosunda kalıyorsa veya kendi kendine yeniden başlatma işlemi yapıyorsa kullanılır. Aşağıdaki adımları uygulayıp kurtarma modu ile HTC Desire Eye factory reset işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
    1. Şarj yüzdesinin en az %50 olduğundan emin olun.
    2. Cihazınız açıksa kapatın ve birkaç saniye bekleyin.
    3. Cihaz kapalı konumda iken Sesi Azalt (Volume Down) tuşuna basarak ardından Güç Açma (Power) tuşuna basın ve cihaz logosu görünene kadar tuşlara basmayı bırakmayın.
    4. HTC logosu göründüğünde Güç Açma (Power) tuşuna basmayı bırakın ve bir süre bekleyin.
    5. Kurtarma Modu (Recovery Mode) ekranı göründüğünde tüm tuşları bırakın.
    6. Recovery ekranında Sesi Azalt (Volume Down) tuşu yardımıyla Wipe Data / Factory Reset seçeneği üzerine gelip Güç Açma (Power) tuşu ile seçin.
    7. Wipe Data / Factory Reset menüsünde yine Sesi Azalt (Volume Down) tuşu yardımı ile Yes — Delete All User Dataseçeneği üzerine gelip Güç Açma (Power) tuşuna basın.
    8. Cihaz verilerinin silinmesi ardından gelen ekranda Reboot System Now üzerinde Güç Açma(Power) tuşuna basın.
    9. Cihazınız yeniden başladığında HTC Desire Eye factory reset işlemi gerçekleşmiş olacaktır.

    HTC Desire Eye Factory Reset Resimli Anlatım

    HTC Factory Reset HTC Hard ResetHTC Desire Eye sıfırlama işleminin ardından cihazınızın ilk açılışı normalden uzun sürecektir. Hoşgeldin ekranına ulaştığınızda cihazınızdan Google hesabınıza giriş yaparak kurulum işlemine geçebilir, verilerinizi geri yükleme işlemi yapabilirsiniz.

    HTC Desire Eye Format Atma ve Sıfırlama Video

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası