marmaris günlük tekne turu fiyatları / Marmaris Tekne Turu ⛵ Tur Programı & Fiyatları

Marmaris Günlük Tekne Turu Fiyatları

marmaris günlük tekne turu fiyatları

Marmaris Turlarına Şimdi Rezervasyon Yaptır & Tur Gününde Öde

Kendinizi bir an olsun denize girmiş, sıcak altın rengi kumlarda yürümüş, şezlongunuzda uzanırken dalgaların sesini dinlemiş şekilde hayal edin. İçiniz ısındı değil mi? Tüm bunlar İçmeler&#;de gerçek olabilir. Gelin, uygun fiyatlı Marmaris günlük turlarımıza katılın ve onlarca güzelliğe şahitlik edin.

Marmaris&#;ten İçmeler&#;e ulaşım da çok kolay. İki nokta arasında minibüsler gün boyunca hizmet veriyor. Hatta dilerseniz deniz taksi ile de ulaşabilirsiniz İçmeler&#;e. Doğa yürüyüşü seven ziyaretçiler yürüyerek de gidebilirler. Mesafe yaklaşık 8 kilometre ve yürüyüş 2 saate yakın sürüyor. Her Çarşamba günü İçmeler&#;de pazar kuruluyor ve beldenin yerlileri evlerinde yaptıkları yiyecekleri ya da el işi ürünlerini satışa çıkarıyor. İlgi çekici, hoş bir ortam oluyor. Bizce planlarınızı Çarşamba gününe denk getirmeye çalışın.

Marmaris Günlük Turlarına İçmeler&#;den Katılın

İçmeler, sadece doğal güzellikleri ile değil kültürel zenginlikleri ile de öne çıkan bir yer. Her yıl dünyanın birçok noktasından binlerce insan bunları görmeye İçmeler&#;e geliyor. Binlerce yıllık antik kentleri görebilir, tarihi bir yolculuk yapabilirsiniz İçmeler&#;de. Dilerseniz de doğanın tadını çıkarıp çeşitli su sporları yaparak vaktinizi keyifli bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Hava kararmaya başladıktan sonra da birbirinden eğlenceli gece kulüplerine gidip keyifli bir akşam geçirmek sizi elinizde.

Marmaris&#;e gelmemek için hala bahaneniz var mı? Gelin ve keyifli Marmaris günlük turlar ile tatilinize renk katın.

Marmaris Tekne Turları

Marmaris Travel ile birlikte en uygun tekne turları, bu fırsatlar kaçmaz.

Marmaris Turları:

Marmaris Kiralık Araç:

Marmaris Su Sporları:

Marmaris Havalimanı Transferi:

Where do you want to go?

Sizde kendiniz, aileniz yada arkadaşlarınızla beraber katılabileceğiniz Marmaris Tekne Turları ile tatilinize iyi bir başlangıç yapabilirsiniz.

Marmaris Tekne Turu

Marmaris Tekne TuruMarmaris Türkiye

Marmaris Tekne Turu ile birlikte çevrede ki koy ve adaları gezerek keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

DETAYLAR

Marmaris Hisarönü Tekne Turu

Hisarönü Tekne TuruMarmaris Türkiye

Hisarönü Tekne Turu size ve sevdiklerinize unutulmaz bir gün yaşatacak, tatilinize ayrı bir renk katacaktır.

DETAYLAR

Dalyan Köyceğiz Tekne Turu

Dalyan Köyceğiz TuruMarmaris Türkiye

Marmaris Dalyan Tekne Turu ile bu ünlü iztuzu plajını ve çamur banyolarını ziyaret edecek, antik kaya mezarları önünde fot

DETAYLAR

Marmaris Tüplü Dalış Turu

Marmaris Dalış TuruMarmaris Türkiye

Farklı bir deneyim, renkli bir tatil için sizde Marmaris Dalış Turu sizin tercihiniz olsun.

DETAYLAR

Marmaris Korsan Tekne Turu

Marmaris Korsan Tekne TuruMarmaris Türkiye

Farklı bir heyecan, eğlenceli bir gün geçirmek için sizde Marmaris Korsan Gemi Turunu tercih edebilirsiniz.

DETAYLAR

Marmaris Tekne Turları

Tur Teknelerimiz

Günübirlik tekne turlarında hizmet veren teknelerimizin hepsi minimum 2 katlı olup, bazıları ise 3 katlı olmaktadır. Ayrıca katıldığınız tekne turlarına göre tekne boyutlarımız farklılık gösterebilmektedir. Çevre koy ve adalara düzenlenen bu gezilerde ki teknelerimiz her yaz sezonu başında liman başkanlığı tarafından kontrol edilerek günübirlik gezilere elverişlilik sertifikası almaktadır. Teknelerimizin üst bölümlerinde her misafire yetecek kadar güneş yatakları, alt kısımda ise öğle yemeği servisi için masalar ve güneşten hoşlanmayan misafirlerin oturabilecekleri gölge alanlar bulunmaktadır.

Marmaris Tekne Turları

Marmaris Tekne Turları için En Uygun Fiyat

Firmamız ile direk yapacağınız Marmaris Tekne Turları rezervasyonlarında diğer aracı kuruluşları ve komisyoncuların saf dışı kalacağı için hem ekonomik olarak tasarruf elde etmiş olursunuz, hem de en uygun fiyata aktivitelere katılma şansını elde edersiniz. Bu fırsatlar kaçmaz. Sizde bu bu yaz sezonunda bizimle birlikte bir tekne turuna ne dersiniz?

Marmaris Tekne Turları

Yüzme Bilmeyen için Bilgi

Değerli misafirlerimiz, katılacağınız tekne turlarında teknelerimiz mümkün olabildiğince kıya şeritlere yanaşmaya özen göstermektedir. Yüzme bilen misafirlerimiz kadar yüzme bilmeyenlerin keyif alabilmesi için kıyı şeride yanaşılmaktadır. Fakat her molada mümkün olmasa da yüzme bilmeyen misafirlerimiz diledikleri takdirde teknemiz de bulunan makarna yada can yeleklerini kullanarak da açık denizde verilen molalarda yüzebilirler.

Marmaris Tekne Turları

Gizli Ücretlendirme Yok

Katılmak istediğiniz Marmaris Tekne Turları için web sitemizden bütün detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Web sitemizde tüm tekne turları için en ince detayına kadar ( Fiyat&#;a dahil, Fiyat&#;a Dahil Değil, Güzergahlar vs. ) bulabilirsiniz ve bu sayede katıldığınız tekne turlarımızda herhangi bir sürpriz ödeme ile karşılaşmazsınız.

Marmaris Tekne Turları

Marmaris Tekne Turları

Marmaris ve çevresinde katılabileceğiniz bol alternatifi olan tekne turlarımız bulunmaktadır. Organize edilmekte olan tekne turlarımızın hepsi birbirinden farklı adalara, koyları ve plajları gezdirmektedir. Bu aktivitelerin hepsi birbirinden bağımsız olarak farklı konseptlerde hizmet vermektedir. Bazıları sadece yemek dahil olarak, bazıları ise her şey dahil konsepti ile hizmet vermektedir. Katıldığınız herhangi bir tekne turunda diğer tekne turunun gittiği koyları ve adaları görmeniz mümkün değildir. yaz sezonunda sizleri de Marmaris Tekne Turları ile ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Marmaris Tekne Turları

Ön Ödeme Yok

Bizimle birlikte yapacağınız Marmaris Tekne Turu rezervasyonlarında misafirlerimizden herhangi bir ön ödeme talep edilmemektedir. Ödemeler tur günü sizi almaya gelen rehber arkadaşlarımız tarafından talep ve tahsil edilmektedir. Ön Ödeme talep edilmeyen rezervasyonlarda yeriniz kesinlikle ayırtılmış olup bunun için hiç bir şüphe içine düşmeniz gerekmemektedir.

Marmaris Tekne Turları

Ücretsiz Transfer Bilgisi

Organize etmekte olduğumuz gezilerimiz için Marmaris sınırları içersinde herhangi bir tesiste, evde yada günübirlik olarak şehir dışından gelecek olan misafirlerimiz için ise ortak belirlenmiş noktalardan ücretsiz transferlerimiz mevcuttur ve fiyat&#;a dahildir.

Marmaris Tekne Turları

Tekne Turu Konseptleri

Aktivitelerimizin hepsinde birbirinden farklı şekilde hizmet verilmektedir. Bazı tekne turlarımızda gün boyu sınırsız bira,şarap,meşrubat,öğle yemeği servisi fiyat&#;a dahil olduğu gibi, bazı tekne turlarımız da ise sadece öğle yemeği hizmetimiz fiyat&#;a dahildir ve içecekler ekstra olarak ücretlendirilmektedir.

Marmaris Ege Adaları Tekne Turu Fiyatı – Yetişkin Fiyatı ₺, Yaş Grubu ₺, Yaş Grubu Ücretsiz.

Marmaris Hisarönü Tekne Turu Fiyata Dâhil Hizmetlerimiz; Öğle Yemeği, Otel Transferi (Marmaris, İçmeler, Armutalan merkez mevkileri), Rehberlik Hizmeti, Sigortalar ve gün boyu limitsiz şarap, bira, meşrubat (kola,fanta,sprite), çay, kahve ve su imkanlarından sınırsız olarak faydalanabilirsiniz.

Marmaris Hisarönü Tekne Turu Fiyata Dâhil Olmayan Hizmetler; Öğle Yemeği harici yemekler, Diğer İçecekler, Kişisel Harcamalar, DVD ve Fotoğraf alımı.

Marmaris Mega Diana Tekne Turu

Bu tekne turumuz Marmaris Tekne Turları arasında fiyat bakımından en pahalı olan tekne turumuzdur. Fakat aynı zamanda kalitesi ile de ilk sırada yer almaktadır. Teknede ki içeceklerin hemen hemen hepsi şişe olarak servis edilmektedir. Tekne aynı zamanda faydalanabileceğiniz wifi hizmeti de yer almaktadır güneş yatağı kapasiteli bu teknede 69 kişi görmeniz hangi şart da olursa olsun imkânsızdır. Teknemizde maksimum 68 kişi yer alabilir. Mega Diana Tekne Turu rezervasyon ve detaylı bilgi için lütfen buraya tıklayınız.

Marmaris Mega Diana Tekne Turu Fiyatı – Yetişkin Fiyatı ₺, Yaş Grubu ₺, 0 -3Yaş Grubu Ücretsiz.

Mega Diana Tekne Turu Fiyata Dâhil Hizmetler; Öğle Yemeği, Sigorta, Rehberlik Hizmeti, Otel Transferi (Marmaris, İçmeler, Armutalan merkez mevkileri), limitsiz şarap, bira (şişe tuborg), votka, meşrubat (Kola, fanta, sprite), kahve ve su.

Mega Diana Tekne Turu Fiyata Dâhil Olmayan Hizmetler; Öğle Yemeği harici yemekler, Diğer İçecekler, Kişisel Harcamalar, DVD ve Fotoğraf alımı.

Marmaris Tekne Turları Nereden Kalkıyor?

Tatil merkezimizdeki organize edilmekte olan tekne turlarımızın hepsinin birbirinden farklı kalkış noktaları bulunmaktadır. Marmaris Herşey Dâhil Tekne Turu, Dalyan Tekne Turu ve Korsan Tekne Turları Marmaris limanından hareket etmektedir. Marmaris Kleopatra Tekne Turu Çamlı plajından, Hisarönü Tekne Turu ise Orhaniye köyü civarı hareket etmektedir.

Marmaris Tekne Turu Saatleri

Her bir tekne turunun kalkış saati ve hareket yeri farklıdır. En erken tekne turu başlangıç saati saat ile Dalyan Tekne Turu olup, en geç başlayan tekne turlarımız ise saat ’la Marmaris Korsan Gemi Turu ve Herşey Dâhil Tekne turudur.

Marmaris Tekne Turu Rezervasyon ve Satın Alma

Firmamız ile yapmak istediğiniz Marmaris Tekne Turları rezervasyonları için ister web sitemizden online olarak hiçbir kredi kartı yada banka bilgisi vermeden birkaç adım işlem ile yerinizi ayırabilirsiniz. İsterseniz + numaralı hattı arayarak yâda watsapp, viber vb. benzeri programlar aracılığı ile iletişime geçerek rezervasyon işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Marmaris Tekne Turları Tavsiye

Daha önce de belirtmiş olduğumuz gibi tatil beldemiz de birçok farklı tekne turu organize edilmektedir. Her turistin beklentisi ve eğlence anlayışını karşılayabilecek tekne turlarımız mevcuttur. Bazı misafirlerin tekne turundan beklentisi gün boyu dans etmek, müzik dinlemek vs. gibidir. Bu misafirlerimize Korsan Gemi Turu en uygun tekne turu seçeneğidir. Bazı misafirler huzur, sessizlik, sakinlikve berrak suların bulunduğu noktalarda yüzmek ister. Bu misafirlerimize de Marmaris Kleopatra Tekne Turu en uygun seçenektir. Bunun gibi birçok örnek verebiliriz. Bu yüzden bu yazımızı okuduktan sonra kendinize en uygun tekne turu seçeneğini kendiniz bulabilirsiniz.

Marmaris Günübirlik Turlar Hakkında

Marmaris ve çevresinde tekne turları harici organize edilmekte olan birçok aktivite de bulunmaktadır. Her yaşa ve her zevke göre uygun tur seçenekleri bulabileceğinizden hiç şüpheniz olmasın. Tabi ki herkesin tatil anlayışı da, zevkleri de bir olmayabilir. Fakat Marmaris’te her misafire uygun bir tur seçeneği muhakkak bulunur. İster adrenalin tutkunu olun, ister kültürel gezilerden hoşlanın, İster Doğayı keşfetmek isteyin.

Adrenalin sever misafirler için uygun tur seçeneklerini şöyle sıralayabiliriz. Rafting Turu, Tüplü Dalış Turu, Atv Safari, At Safari, Jeep Safari, Fethiye Ölüdeniz Turu ( Marmaris çıkışlı ) ve Su Sporları. Bu saymış olduğumuz aktiviteler arasından seçim/seçimler yaparak değerlendirebilirsiniz.

Eğer daha çok tekne turlarından hoşlanıyor ve keyif alıyorsanız. Herşey Dâhil Tekne Turu, Mega Diana Tekne Turu, Dalyan Tekne Turu, Kleopatra Tekne Turu, Hisarönü Tekne Turu seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Bazı misafirlerimiz daha çok kültürel gezilerden hoşlanmakta ve keyif almaktadır. Daima tarihi tanımak ve öğrenmek için çaba sarf ederler. Bu misafirlerimiz tabi unutmaktadır. Kültürel turlarımız arasında ise Marmaris çıkışlı günübirlik Efes Antik Kent gezisi, Pamukkale (Travertenler) gezisi, Dalyan Köyceğiz turu ve köy turlarımız mevcuttur.

Marmaris Günübirlik Turlar hakkında daha fazla bilgi yâda rezervasyon için web sitemizden işlem yapabilir yâda + numaralı hat ile iletişime geçebilirsiniz.

Tags: İçmeler Tekne Turları, Marmaris Tekne Turları, Marmaris Turları, Turunç Tekne Turları

UNIMAR TRAVEL

-

  • Toplam tur sayısı: 30
  • Günlük Tur Sayısı: 25
  • Çalışma Saatleri:

UNIMARTRAVEL

-

  • TransferHotelinizden ücretsiz
  • SİGORTATüm firmaların sigorta anlaşmaları vardır
  • REHBERTürkçe,İngilizce,Rusça
marmaris-tekne-turu
MARMARİS TEKNE TURU

Yemekli ₺tavuk salata makarna
Soft-herşey dahil
yaş ücretsiz
yaş yarım ücret

kaplumbağa plajı
DALYAN-KAPLUMBAĞA PLAJI

Otobüs ₺
Orca teknesi ₺
Yemekliiçecek ekstra
Ücretsiz Servis
yaş ücretsiz
yaş yarım ücret

marmaris kleopatra
KLEOPATRA PLAJI

Otobüs ve tekne ₺
Adaya giriş Ücreti ₺/
Yemekliiçecek ekstra
Ücretsiz Servis
yaş ücretsiz
yaş yarım ücret

marmaris kızkumu
HİSARÖNÜ TEKNE TURU

Otobüs ve tekne ₺
Kalkış Orhaniye-kızkumu
Yemekliiçecek dahil
Ücretsiz Servis
yaş ücretsiz
yaş yarım ücret

marmaris korsan tekne turu
KORSAN TEKNE TURU

Soft içecekli ₺yemek, soft içecek
Herşey dahil ₺alkol dahil
yaş ücretsiz
yaş yarım ücret
Ücretsiz Servis

marmaris özel yat
ÖZEL YAT TURU

Yemekli Makarna, salata, köfte veya balık
İçecek Ekstra
Kapasite Max 10 kişi
Fiyat ₺

marmaris dalış
MARMARİS DALIŞ

Yemekli ₺
İçecek Ekstra
yaş ücretsiz
Dalış yapmayan ₺
Ücretsiz Servis

marmaris yunus parkı
MARMARİS YUNUS PARKI

Yüzme €
Karşılama € / €
İzleme € / €
yaş yüzmesi yasak
yaş Yetişkinle beraber yüzebilir
Ücretsiz Servis

marmaris rodos turu
RODOS TURU

Yetişkin €
yaş €
yaş €
Gidiş-Dönüş
Farklı gün dönüş €
Şengen vizesi gerekmektedir

marmaris rafting
RAFTİNG

Fiyat ₺
YerDalaman Çayı
Yemekliiçecek ekstra
Ücretsiz Servis
Rafting süresi 3 saat

marmaris fethiye turu
FETHİYE ÖLÜDENİZ

Yemek Kahvaltı, öğle yemeğiİçecek ekstra
Program Ölüdeniz 1 saatÇarşı 1 saatSaklıkent 1 saat
Ücretsiz Servis ,30
Yetişkin ₺
FETHİYE YAMAÇ PARAŞÜTÜ
Max kg $

marmaris atlantis su parkı
MARMARİS ATLANTİS SU PARKI
Sabah 10,00 Akşam

Yetişkin ₺
yaş ₺
yaş Ücretsiz
Ücretsiz Servis Saat başı

marmaris aquadream su parkı
MARMARİS AQUA DREAM SU PARKI
Sabah 10,00 Akşam

Yetişkin ₺
yaş ₺
yaş Ücretsiz
Ücretsiz Servis Saat başı

marmaris at safari
MARMARİS AT TURU
MARMARİS ATV TURU

At turu ₺
Atv turu ₺
SÜRE 3 Saat
Ücretsiz Servis Günde 4 sefer

marmaris jip safari
MARMARİS JİP SAFARİ

Yemekli ₺tavuk salata makarna
Program Seyirtepesi, Kızkumu,Turgut Şelalesi
İçecek Ekstra
yaş yarım ücret
Süre
Not Otelden jiple alınacaksınız

marmaris gokart
MARMARİS GOKART

FİYAT ₺
Konum Marmaris ve Değirmenyanı
yaş Sürebilir
Ücretsiz Servis Saat başı

marmaris hamam
MARMARİS HAMAM

Program Sauna, kese, köpük, yağlı masaj
Fiyat ₺
Ücretsiz Servis Saat başı
Özel program ₺

marmaris pamukkale turu
PAMUKKALE

Yemek Kahvaltı,öğle yemeği
Pamukkale 3 saat
Fiyat ₺
Otobüs
Giriş ekstraMüze kartı geçerlidir
Kleopatra havuzuEkstra

marmaris efes turu
EFES

Yemek Kahvaltı,öğle yemeği
Efes 3 saat
Fiyat ₺
Otobüs
Giriş ekstraMüze kartı geçerlidir

marmaris türk gecesi
TÜRK GECESİ

Fiyat ₺
YerKervansaray
Akşam yemeğiİçecek sınırsız
Ücretsiz Servis

YOL TARİFİ

Yerimiz Marmaris siteler bölgesinde olup Dora Beach Hotel'in tam karşısındadır

  • Bu fiyatlar yalnızca Blue Paradise Apart misafirleri için geçerlidir
  • Size söylenmiş olan servis geliş saatinden en az 10 dakika öncesinden hazır bulunuz. Servis en fazla 5 dakika bekler.
  • Yanınızda yedek kıyafet ve havlu bulundurun.
  • Tüm turlar firmalar tarafından sigortalıdır.
  • Turların hemen hepsinde video ve fotoğraf satışı vardır ve bunlar ekstra ücrete tabidir.

ADRES:Cumhuriyet Bulvarı Esra Sitesi 50/M Marmaris/Muğla

TELEFON

Email: [email protected]

UNIMAR SİTELER TUR ACENTASI

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası