iskender menü fiyatları / HD İskender Menü Fiyatları - Karekod Blog

Iskender Menü Fiyatları

iskender menü fiyatları

İskender Fiyatları

İskender fiyatları yılında yükselen et fiyatlarıyla birlikte yükseldi. Ancak İskender için tek ve genel geçer bir fiyat vermek mümkün değildir. İllere ve İskender sunan restoranların fiyat politikalarına göre değişkenlik gösteriyor. Genelde İskender denince akla direk Baydöner markası geliyor.

  • Baydöner’de iskender fiyatı yılında 1 porsiyon için TL olarak yansıyor.

Genel olarak piyasadaki ortalama 1 porsiyon İskender fiyatlar da en az TL civarından başlayarak yükseliyor. Restoran zincirlerinde fiyatlar bir tık daha yüksek yansıyor. Ayrıca porsiyon miktarına göre de fiyatlar değişkenlik gösteriyor. Kısaca;

İÇİNDEKİLER

  • Baydoner 1 porsiyon iskender fiyatı: TL
  • HD İskender 1 porsiyon fiyatı: TL
  • İskenderoğlu 1 porsiyon iskender fiyatı: TL
  • Dönerci Hamdi Usta 1 porsiyon iskender fiyatı: TL

Bu fiyatlar dönemsel olarak değişebilir. Bu nedenle güncel fiyatları sürekli araştırmanız gerekecektir.

1 porsiyon İskender kaç TL sorusu yılının başlarından beri araştırılıyor. Bildiğiniz üzere et fiyatların ciddi oranda zam uygulanıyor. yılının başından bu yana sürekli et fiyatlarının yükseliş seyrinde olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle İskender fiyatları da sürekli buna bağlı olarak güncelleniyor. yılında 1 porsiyon iskender fiyat seçenekleri kısaca şöyle yansıyor;

  • Baydoner 1 porsiyon iskender fiyatı: TL
  • HD İskender 1 porsiyon fiyatı: TL
  • İskenderoğlu 1 porsiyon iskender fiyatı: TL

Diğer küçük şubelerde fiyatlar yine TL civarından başlıyor. Ayrıca İskender fiyatları il bazlı da değişebildiği için bulunduğunuz ile göre araştırma yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Baydöner iskender fiyatı yılında ne kadar oldu sorusu sıkça merak ediliyor. Zaten Türkiye’de İskender dendiği zaman akla direk Baydöner zinciri geliyor.

  • Kaliteli ve lezzetli Baydöner İskender seçeneklerinin 1 porsiyon fiyatı ortalama TL civarındadır.
  • Dönerci hamdi usta iskender fiyatı yılında TL olarak yansıyor.

Denizli ilinde hizmet veren Dönerci Hamdi ustanın fiyatları diğer rakiplerine kıyasla daha cazip olduğu için sıkça tercih ediliyor. Bunun yanı sıra iskenderi de son derece olumlu yorumlar alıyor.

  • HD döner iskender fiyatı yılında ortalama TL civarından başlıyor.

HD İskender uzun süredir hizmet veren zincir restoranlardan biridir. Özellikle de İskender konusunda büyük beğeni toplayarak ün kazanmıştır. Bu nedenle kullanıcılar en çok da HD dönerdeki İskender fiyatlarını merakla araştırıyor.

Kebapçıİskender fiyat listesi sıkça merak ediliyor. Bildiğiniz üzere kebap salonlarının tamamında neredeyse İskender seçeneği de menülerde yer alıyor. Her kebapçının sunduğu fiyatlar ise değişiyor.

  • Kebapçı İskender firması ise Bursa ilinde hizmet veriyor. Güncel İskender fiyatları 1 porsiyon için TL olarak yansıyor.

Bursa’da İskender fiyatları yılında mekana göre değişiyor.

  • Ancak ortalama olarak en az 1 porsiyon İskender fiyatı TL’den başlayarak TL’ye kadar çıkıyor.

Bursa ilinde İskender sunan sayısız büyük ya da küçük ölçekli restoran bulunuyor. Bunların hepsi için sunulan güncel ve ortalama İskender fiyatları yer verdiğimiz şekildedir.

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!

[Toplam: 2 Ortalama: ]

Post Views

HD iskender fiyat yılının en merak edilen menüleri arasında yer almaktadır. Sitemizde menülerle ilgili tüm detaylar yer almaktadır. İskender canınız çekmişse ve fiyat bilginiz yoksa doğru yerdesiniz. HD iskender hem kalitesiyle hem de uygun fiyatıyla benzer restorantların önüne geçmektedir. Fiyatları merak ediyorsanız sayfamızı tamamen okumanızı öneririz.

HD İskender Fiyat Listesi

HD iskender fiyat listesi içerisinde sadece belli ürünler verilmiştir. Porsiyon ve menü fiyatları hakkında detaylı bilgiyi yazımızın devamında okuyabilirsiniz. Fiyatları ilk gördüğünüzde biraz şaşırabilirsiniz.

Ürün ÇeşitleriFiyat
Günün Çorbası25 TL
Gazlı İçecekler22 TL
Salata26 TL
Patates Kızartması24 TL
İçli Köfte21 TL
Künefe29 TL
Sütlaç27 TL

HD İskender Fiyat &#; 1 Porsin Ne Kadar?

HD İskender fiyat olarak iki çeşite ayrılmaktadır. 1 ve 1,5 porsiyon olarak sipariş verebilirsiniz. Aşağıdaki liste fiyatları güncellenmiştir. yılı içerisinde fiyat değişikliği olması durumda en kısa sürede güncelleme yapılacaktır.

Porsiyon BüyüklüğüFiyat
1 Porsiyon HD iskender Fiyat85 TL
1,5 Porsyon HD İskender Fiyat TL

 

Buraya bakmadan geçme:Bim Et Döner Fiyatı – Yaprak Döner

 

HD İskender Menü Fiyatları

HD İskender menü fiyatları içerisinde farklı ürünlerin birleşiminden meydana gelmektedir. Ürün kombinasyonlarıyla menü listeleri oluşturulmuştur. Listeden size en uygun menüyü seçerek sipariş verebilirsiniz. Menü fiyatları ürünler eklendikçe fiyatları değişkenlik gösterebilmektedir.

Menü ÇeşitleriFiyat
TL
Çorba + 1,5 Porsiyon HD İskender TL
Çorba + 1 Porsiyon İskender + Salata TL
Çorba + 1,5 Porsiyon İskender + Salata24 TL
1 Porsiyon İskender + Patates Kızartması TL
1,5 Porsiyon İskender + Patates Kızartması TL
Çorba + 1 Porsiyon İskender + Patates Kızartması + Salata + Künefe TL
HD İskender Yorumları
&#; Yediğim en lezzetli iskender olabilir.

&#; Gramajı çok düşük, bir daha uğramayacağım sanırım.

&#; Patlıcanlı iskenderi mutlaka denemelisiniz. İskendere farklı boyut gelmiş

HD İskender 1 porsiyon kaç TL?

Fiyat listemizde yer alan bilgiye istinaden

HD 1 porsiyon iskender kaç gram?

1 porsiyon HD iskender 70 gramdır. 1,5 porsiyon gramdır.

HD İskender kola ne kadar?

1 porsiyon iskender + kola fiyatı toplamda 97 TL&#;dir.

HD İskender öğrenci indirimi ne kadar?

HD İskender restorantlarında öğrenci indirimi uygulanmamaktadır. Baydöner tarafından öğrenci menü düzenlenerek menülerine yansıtmıştır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası