hareketli uçan balon gifleri / Tűz és víseafoodplus.info - Mozgó képek /2 album - pacsakute képtára | Immagini, Natura, Animali

Hareketli Uçan Balon Gifleri

hareketli uçan balon gifleri

Bir anda gökyüzünde belirdi: Pentagon harekete geçti

ABD ile Çin arasındaki ilişkileri gerecek bir olay ABD’de yaşandı… ABD semalarında yüksek irtifada uçan bir takip ve izleme balonu tespit edilmesi Washington’da panik yarattı.

 

Yetkililerden yapılan açıklamada bu takip balonunun Çin’e ait olduğu ve casusluk faaliyetleri için kullanılma ihtimalinin yüksek olduğu belirtilirken devreye ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) da girdi.

Pentagon sözcüsü Patrick Ryder, “ABD hükümeti balonu birkaç gündür takip ediyor ve şu an ABD’nin kuzeyinde. Tarifeli uçakların irtifasından çok daha yüksekte ilerliyor ve hava trafiğini olumsuz etkilemiyor” dedi. Ryder, balonun şu an için askeri ve fiziksel bir tehdit unsuru oluşturmadığını da dile getirdi. Uçan balonun yaklaşık 3 yolcu otobüsü boyunda olduğu da belirtildi.

Balonun rotasının bazı hassas bölgeler üzerinden geçtiği belirtildi.

BIDEN’A UYARIDA BULUNDULAR

Öte yandan bazı askeri kaynaklar, Beyaz Saray’ın balonun ortaya çıkmasından sonra “vurun emri” vermeye hazırlandığını ve aralarında F’lerin de olduğu savaş jetlerini hazırladığını söyledi. Fakat ABD medyasında yer alan haberlerde, kapalı kapılar arkasından üst düzey ABD’li savunma yetkililerinin ABD Başkanı Joe Biden’a, “Balonu vurma emri vermeyin, düşen enkaz insanlara zarar verebilir” uyarısında bulunduğu da aktarıldı.

İsmini açıklamayan bir yetkili, “Bu yüksek irtifa gözleme balonunun Çin’e ait olduğuna eminiz” dedi. Yetkili, balonun “hassas bazı bölgelerin” üzerinden geçtiğini de söyledi. Fakat açıklamada, bu balonun elde edebileceği istihbarat bilgisinin sınırlı katma değeri olduğu da vurgulandı.

Yapılan açıklamada şu an balonun takibinin devam ettiği de belirtildi.

Balonlar: Hareketli Resimleri, Gifleri & Animasyonlar&#;

Bu kategoride, harika Balonlar resimleri ve hareketli Balonlar gifleri bulacaks&#;n&#;z! Bu sayfadaki tüm Balonlar clip art ve animasyonlar&#;n&#; ücretsiz olarak indirebilir veya do&#;rudan ba&#;lant&#; verebilirsiniz - tüm gerekli bilgiyi çizimin üstüne t&#;klad&#;&#;&#;n&#;zda göreceksiniz.

Bunun da ötesinde, tüm Balonlar resimlerini ailenize ve arkada&#;lar&#;n&#;za tebrik kart&#; olarak ücretsiz yollayabilir, hatta bu ki&#;isel e-Kart&#;n&#;za ho&#; bir yaz&#; bile ekleyebilirsiniz.

Bu kategorideki tüm hareketli Balonlar gifleri ve Balonlar resimleri tamamen ücretsizdir ve bunlar&#; kullanmak için ekstra bir masraf ödemezsiniz. Bunun kar&#;&#;l&#;&#;&#;nda lütfen bu hizmetimizi internet sayfan&#;zda veya blogunuzda tavsiye edin. Bunun hakk&#;nda daha detayl&#; bilgiyi yard&#;m bölümümüzde bulabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir