assassins creed aktivasyon kodu / Bedava Uplay Key

Assassins Creed Aktivasyon Kodu

assassins creed aktivasyon kodu

Assassin's Creed® IV Black Flag™

Oyun Hakkında

Yıl 1715. Korsanlar Karayipleri yönetiyor ve yolsuzluk, açgözlülük ve zulmün yaygın olduğu kendi kanunsuz Cumhuriyetlerini kurdular.

Bu haydutlar arasında Edward Kenway adında küstah bir genç kaptan da var. Zafer için verdiği mücadele ona Karasakal gibi efsanelerin saygısını kazandırdı, ama aynı zamanda onu korsanların inşa ettiği her şeyi yok edebilecek bir savaş olan Suikastçılar ve Tapınakçılar arasındaki eski savaşın içine çekti.

Korsanlığın Altın Çağı'na hoş geldiniz.

Ana Özellikler

  • BİR BRASH REBEL ASSASSIN Suikastçılar tarafından eğitilmiş, karizmatik ancak acımasız bir korsan kaptan olan Edward Kenway olun. Edward, Assassin's Order'ın Gizli Kılıcı ile dört çakmaklı tabanca ve çift bıçaklı kılıç dahil tüm yeni silahlar arasında zahmetsizce geçiş yapabilir.

 

  • FIRSATLARLA DOLU AÇIK DÜNYAYI KEŞFEDİN Şimdiye kadar yaratılmış en büyük ve en çeşitli Assassin's Creed dünyasını keşfedin. Kingston'dan Nassau'ya, bir korsanın hayatını yaşayabileceğiniz 75'ten fazla benzersiz yeri keşfedin:
    • Sualtı gemi enkazlarını yağmalayın
    • Yeni gelişen şehirlerde Tapınakçılara suikast düzenleyin
    • Evcilleşmemiş ormanlarda nadir bulunan hayvanları avlayın
    • Kayıp harabelerde hazine arayın
    • Gizli koylara kaçış

 

  • Onu görmek herkesi de en korkulan korsanı YILINDA KARAYİPLER Komutanlığına gemini, Jackdaw ve grev korkusu OLMAK. Düşman gemileriyle savaşmak için gerekli olan mühimmat ve ekipmanla Jackdaw'ı geliştirmek için yağmalayın ve yağmalayın. Geminin iyileştirmeleri, Edward'ın oyun boyunca ilerlemesi için kritik öneme sahiptir. Devasa kalyonlara saldırın ve sorunsuz bir şekilde gemiye binin, mürettebatınıza katılmak için denizcileri işe alın ve destansı ve kötü şöhretli bir maceraya atılın.

 

  • KORSAN FANTASİSİNİN ARKASINDAKİ GRITTY GERÇEKLİĞİNİ DENEYİN Bahamalar'da kanunsuz bir Cumhuriyet kurarken ve Korsanlığın Altın Çağı'nı tanımlayan gerçekten patlayıcı olayları yeniden yaşarken Karasakal, Calico Jack ve Benjamin Hornigold gibi efsanevi isimler arasında durun.

 

  • EN İYİ SUİKİSTİN TARAFINDAN YAPILAN ÇOK OYUNCULU DENEYİMİ Karayipler'de çevrimiçi bir yolculuğa çıkmak ve test etmek için suikast becerilerinizi kullanın. Yepyeni bir korsan karakter setini keşfedin ve egzotik ve renkli yerleri keşfedin. Ek olarak, yeni Game Lab özelliği ile kendi oyun deneyiminizi yaratın - yetenekleri, kuralları ve bonusları seçerek kendi çok oyunculu modunuzu oluşturun. Yeni oluşturduğunuz modu arkadaşlarınızla oynayın ve paylaşın.

Desteklenen Diller: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, Kastilya İspanyolcası, Çekçe, Danca, Felemenkçe, Fince, Norveççe, Lehçe, Brezilya Portekizcesi, Rusça, İsveççe, Basitleştirilmiş Çince, Portekizce - Portekiz

Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:

Minimum:

  • İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 veya Windows 7 SP1 veya Windows 8 (32 / 64bit sürümleri)
  • İşlemci: Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6 GHz veya AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 260 veya AMD Radeon HD 4870 (gölgelendirici Model 4.0 veya üstü ile 512MB VRAM)
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: En son sürücülerle DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • İlave Notlar: Windows uyumlu klavye ve fare gereklidir, kumanda isteğe bağlıdır.

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

Yazın:

  • İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 veya Windows 7 SP1 veya Windows 8 (32 / 64bit sürümleri)
  • İşlemci: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz veya üstü veya AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 470 veya AMD Radeon HD 5850 (Shader Model 5.0 ile 1024MB VRAM) veya daha iyisi
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: En son sürücülerle DirectX Uyumlu Ses Kartı
  • İlave Notlar: Yayınlandığı sırada desteklenen ekran kartları: Nvidia GeForce GTX 260 veya daha iyisi ve GeForce GTX 400, GTX 500, GTX 600 ve GTX 700 serisi. AMD Radeon HD4870 veya daha iyisi ve Radeon HD5000, HD6000 ve HD7000 serisi. Not: Test edilen en son GeForce sürücüleri: tüm seriler için 327,23. Test edilen en son Radeon sürücüleri: Radeon HD4000 için 13.1, Vista'da Radeon HD5000, HD6000 ve HD7000 serileri için 13.4 ve Win7 ve Win8'de Radeon HD5000, HD6000 ve HD7000 serileri için 13.9. Bu kartların dizüstü bilgisayar sürümleri çalışabilir ancak resmi olarak DESTEKLENMEZ.

Bedava Uplay Key

Bedava uplay keyleri sizler için derledik. Oyun severler günümüz dijital dağıtım servisleri ile birlikte oldukça geniş ölçekte tercih haklarına sahipler. Her üst seviye üretici firmanın yepyeni bir platformla karşımıza çıkması bu genişliği sunarken Ubisoft‘un imzasını taşıyan Uplay da önemli bir kitleye hitap ediyor. Assassin’s Creed serisinden tutun da Tom Clancy’s serilerine dek bütün oyunlarını bahsettiğimiz platformda yayınlamakta ve uygun fiyatlardan satışa sunmaktadır. Ayriyeten herhangi bir tutarı ödemek istemeyenler de  bedava Uplay key vasıtasıyla amaçlarını yerine getirebiliyor.

Elbette Uplay key sistemi gayet düzgün çalışıyor fakat bedava kodları edinebilmekse oldukça zor. Çünkü yetkililer sadece sınırlı sayıda kod üretip dağıtmaktadır. Ekstradan ücretsiz şifreler alabilmek için ise farklı yollara başvurmak gerekiyor. Örneğin sponsorlar veya değişik büyük yapılardaki markalar sizlere Uplay free key 2021 verebilir. Yine promosyon mahiyetinde firmanın kendisi de ara ara CD key dağıtabiliyor. İfade ettiğimiz fırsatları kaçırmış ve yine de istediğiniz oyunu oynayabilmek adına bir tane arıyorsanız, yazımızın devamındaki listeden faydalanabilirsiniz.

Bedava Uplay Key Aktivasyon Kodu 

Bedava Uplay Key

Öncelikle şunu söylemek gerekir ki aklınıza gelen her platform size bedava uplay key sunmaz. Nihayetinde ticari bir işleyişin benimsenmesi lazımdır ki işbirliği yapılan şirketlere ve geliştiricilere de gereken ödemeler sağlansın. Dolayısıyla bazen gelirleri arttırabilmek ya da reklam yapabilmek için Ubisoft aktivasyonu kodu ücretsiz bir şekilde tarafınıza gönderilebilir. Bunların haricinde farklı bir yerden destek almadan, araştırmadan elinize geçmesi mümkün değildir.

Elbette deneme sürümleri denen UPLAY+ free trial de kullanılabilir fakat süresi sınırlı olacağından söz gelimi birkaç ay içerisinde tekrardan altını çizdiğimiz detaylara ihtiyaç duyacaksınızdır. En azından birkaç tane oyunu sınırsız biçimde masrafsız oynayabilmenize yönelik bazı yöntemler var diyebiliriz. Uplayactivation code free 2021 listemiz yazının sonunda bulunmaktadır ve kullanılmamış bir listedir. İçerisinden seçiminizi yaparak sisteme tanıtabilir ve keyler eklendiğinde ekrana gelecek ürünü dilediğiniz gibi yükleyebilirsiniz.

Bedava CD  Uplay Key Kodları

Ubisoft tarafından hazırlanan kampanyalar genellikle saatlerle sınırlı kalır. Örneğin geçmişte Watch Dogs 2‘yi ücretsiz olarak sunmuştu yani bir nevi müşterilerine hediye etmişti. Lakin buradaki önemli noktada Uplay bedava CD key istenmezken sadece 45 dakikalık bir süre tanınmasıydı. Hal böyle olunca bütün playerlar sisteme erişmeyi denedi ve birkaç dakika sonrasında sıkıntılar baş gösterdi. Bahsettiğimiz türde fırsatları şartları nedeniyle yakalayamayanların sayısı hayli yüksek. Biz de böyle kişilerin işlerine yarayabilecek Ubisoft Connect kodları paylaşacağız. Aynı hediye verilen oyunlardakine benzer minvalde özelliklere ulaşabileceksiniz ve aynı zamanda bedava uplay keyi girdiğinizde artı oyunları da kütüphanenize ekleyebileceksiniz.

Güncel Ürün Etkinleştirme Kodu 

2021 güncel CD şifreleri aşağıdadır. Web tarayıcıya veya programa giriş sağladığınızda ilgili alanlara ürün etkileştirme kodunu girdiğinizde bir iki saniye bekleyin. Ekrandan kontrolleri sağladıktan sonra onaylayın ve kütüphanenizden ürünleri indirmeye başlayın. Daha fazla hesap ve kod için TIKLAYINIZ.


ARGK-ERDS-CVAS-GNXD
RGKD-DSER-TYHK-RSLF
OTHI-CVZW-ERKF-NHKC
YTOR-TYHS-WWZS-BDFD
ZSFE- TRHK-NKGF-TROE
HOGC-OTYE-CVKD-LKJD
WQZA-VKIL-WSGO-OFDW

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası