seda sayan evlilik programı solmaz / Kaan ve Solmaz Evleniyor! - Show TV

Seda Sayan Evlilik Programı Solmaz

seda sayan evlilik programı solmaz

Oryantal Solmaz Çiros hakkında dolandırıcılık iddiası. Seda Sayan'ın evlilik programında gelin adayı olarak tanınmıştı

Katıldığı bir televizyon programıyla tanınan ve Seda Sayan''ın klibinde de oryantal olarak yer alan şarkıcı Solmaz Çiros dolandırıcılık iddialarıyla gündeme geldi. Sabah''ta yer alan habere göre; Solmaz Çiros sahne  çalışmalarında menajer Selçuk Büyükçukurlu ile anlaştı.

İki isim arasındaki sözleşmeye göre menajer Selçuk Büyükçukurlu, şarkıcıya klip çekimi için destek verecekti ve bunun karşılığında konser verecek olan Çiros da kazanacağı para ile borcunu ödeyecekti ancak iddiaya göre böyle olmadı.

Menajer, klip çekimi bittikten sonra Çiros için bir dizi konser takvimi hazırladı. İddiaya göre hem yurt içi hem de yurtdışı konserleri bulunan Solmaz Çiros, çeşitli bahaneler ile konserlerini iptal etmeye başladı.

İHBAR SONRASI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Konserleri düzenleyenler ile sorun yaşamaya başlayan menajer Selçuk Büyükçukurlu, yaptığı harcamaları tahsil edemez hale getirdi. Zor durumda olduğunu belirten Çiros, hakkında başlatılan icra takiplerinden kurtulmak için menajerinden 30 bin TL borç istedi. Menajer her şeyin düzeleceğine inanıp parayı verdi ancak iddiaya göre geri ödemesini alamadı.

OTELDEKİ DEĞERLİ EŞYALARI ALMIŞ

Günlerce şarkıcıya ulaşmaya çalışan menajer, Çiros hakkında şoke eden iddialar ile karşılaştı. İddiaya göre; konser için yurt dışına çıkan Çiros, kaldığı oteldeki değerli eşyaları alıp oteli zarara uğrattı.

UYUŞTURUCU MADDE İSTEMİŞ

Masrafları karşılayan Büyükçukurlu, Çiros hakkında bir prodüktör arkadaşından da, Çiros''un konserden önce uyuşturucu madde istediğini ve ''Menajerim olsaydı hemen bulurdu'' diyerek adını kullandığını öğrendi.

Büyükçukurlu yaşananların ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı''na suç duyurusunda bulundu. İhbar üzerine olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler

Seda Sayan&#;ın programında ünlenmişti! Solmaz Çiros&#;un son hali dehşete düşürdü: Böyle değişim olur mu? Daha 26 yaşındaydı

Televizyon ekranlarının geçtiğimiz yıllarında yayınlanan Evlenecekse Gel programında ismini duyuran Solmaz Çiros'dan üst üste paylaşımlar geliyor. Sosyal medyaya geri dönen fenomen dikkat çekmeyi başardı

Uzun süredir paylaşım yapmayan Solmaz Çiros daha öncesinde katıldığı evlilik programı ile tanınmıştı. Bir dönemlerde ise oyunculuk yapan Solmaz, Seda Sayan'ın klibinde de yer alarak kendi albümünü çıkardığı biliniyor

Günümüzde ise mekanlara giderek para kazanan Solmaz Çiros sosyal medyadan reklam içeriklerini sık sık paylaşıyor. 18 yaşına girmesiyle birlikte evlilik programlarında ismini duyuran Solmaz ünlü olmasıyla birlikte Aşk-ı Roman dizisinde yer aldı

Sosyal medyadan uzun bir süredir uzak kalan Solmaz geçtiğimiz günlerde yeni paylaşımları ile dikkat çekmeyi başardı. Solmaz Çiros'un son hali ise görenleri şaşırttı.

Solmaz Çiros'un yüzünde yaşanan değişiklikler takipçilerinin gözünden kaçmadı. Fazla kilolardan kurtulduğu görülen fenomenin eski halinden de güzel olduğunu söyleyenlerin olduğu gibi eleştiri yapanlarda oldu

Evleneceksen Gel programının gelin adayı olan Solmaz Çiros'un yarışmadan sadece bir ay sonra bayağı kilo almış ve kıvrımlı güzeller arasında dikkat çekmişti. Fakat yeni görüntüsüyle birlikte, dekolteli cesur pozlarıyla sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Kilosunun yanı sıra estetikleriyle de dikkat çeken Solmaz Çiros'a hayranlarından eleştiri geldi. Yapılan yorumlar arasında "Dudakların korkunç! Eski Solmaz Nerede?" gibi daha birçok yorum yer aldı.

#Yer, sonra, Son, Sosyal

Solmaz Çiros pijamasıyla poz verdi! "Zayıflamaya başlamışsın"

Bir zamanlar&#;n çok izlenen evlilik programlar&#;nda boy gösteren gelin aday&#; Solmaz Çiros son haliyle gündeme s&#;k s&#;k geliyordu. Kilo alan ve yapt&#;rd&#;&#;&#; estetiklerle gündeme gelen Solmaz'&#;n son payla&#;&#;mlar&#; dikkat çekti.

"Huzur" notuyla pijamal&#; hallerini payla&#;an eski gelin aday&#; Solmaz Çiros bu sefer hayranlar&#;ndan be&#;eni ald&#;.

Ekran Al&#;nt&#;s&#;

Daha önce yapt&#;&#;&#; kalça danslar&#; ve estetikli halleriyle ele&#;tirilen Solmaz'a bu sefer hayranlar&#; "Kilo veriyorsun", "Aferin zay&#;flamaya ba&#;lam&#;&#;s&#;n" yorumlar&#; ya&#;d&#;.

YUY

DOLANDIRICILIK SUÇLAMASI

Solmaz Çiros'un menajeri Selçuk Büyükçukurlu'yu doland&#;rd&#;&#;&#; ve menajerinin ad&#;n&#; kullanarak uyu&#;turucu madde temin etmeye çal&#;&#;t&#;&#;&#; iddia edilmi&#;ti.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası