süslü korkuluk ne zaman / Süslü Korkuluk dizisi konusu nedir? Süslü Korkuluk ne zaman başlıyor?

Süslü Korkuluk Ne Zaman

süslü korkuluk ne zaman

Süslü Korkuluk ne zaman, hangi gün, hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un uzun süredir konuşulan yeni projesi Süslü Korkuluk ekrana gelmek için gün sayıyor. OGM Pictures imzalı, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği dizinin ne zaman başlayacağı izleyici tarafından merakla araştırılıyor. Biz de haberimizde 'Süslü Korkuluk ne zaman, hangi gün, hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?' sorularına yanıt verdik

Süslü Korkuluk ne zaman, hangi gün, hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

SÜSLÜ KORKULUK NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği ve başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı yeni dizi Süslü Korkuluk'un tanıtımında başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy'un bir dikiş makinasında tarla korkuluğu için giysi diktiği göze çarptı. Konusuna ilişkin fazla detay bilinmeyen TV8 ekranlarında yayınlanması beklenen dizinin durumu şu an için belirsiz. Çağatay Ulusoy'a Alina Boz'un eşlik edeceği öne sürülen dizi için dijital platformlar ile görüşmeler de sürüyor. 

Disney Plus’ta yayınlanması beklenirken, dizinin Netflix ile anlaştığı öğrenildi.

Süslü Korkuluk ne zaman, hangi gün, hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

Etiketler :

Çağatay Ulusoy başrollü &#;Süslü Korkuluk&#; dizisinin adı değişti: Yeni başrol Şifanur Gül oldu

DUVAR - Oyuncu Ça&#;atay Ulusoy ba&#;rolünde oldu&#;u, eski ad&#;yla "Süslü Korkuluk" yeni ad&#;yla ise "Terzi" dizisinin çekimleri devam ediyor. Cem Karc&#;’n&#;n yönetti&#;i dizide Ulusoy'a e&#;lik edecek olan isim, son olarak Ça&#;an Irmak’&#;n “Yarat&#;lan” adl&#; dizisinin ana kadrosunda olan oyuncu &#;ifanur Gül oldu.

Tv'den Birsen Altunta&#;'&#;n haberine göre, Ça&#;atay Ulusoy dizide “Peyami” adl&#; bir terziye hayat verecek. &#;ifanur Gül ise, Peyami’nin gelinlik dikti&#;i ve a&#;&#;k oldu&#;u Esvet rolünü canland&#;racak. 

TV8’de ekrana gelmesi planlanan dizinin yap&#;m &#;irketi OGM Pictures’&#;n ortaklar&#; Onur Güvenatam ile Tv8’in patronu Acun Il&#;cal&#;’yla aras&#;ndaki anla&#;ma bozulmu&#;, anla&#;man&#;n bozulmas&#;n&#;n ard&#;ndan Güvenatam, Netflix'le anla&#;m&#;&#;t&#;. Daha sonra dizi, Netflix’e sat&#;l&#;nca da anla&#;mas&#; sadece televizyon projesini kapsayan ba&#;rol oyuncusu Alina Boz diziden ayr&#;lm&#;&#;t&#;.

Alina Boz'un yerine gelen oyuncu Esra Bilgiç'in ise yap&#;m &#;irketiyle sözle&#;me &#;artlar&#; konusunda anla&#;amad&#;&#;&#; iddialar&#;yla diziden ayr&#;ld&#;&#;&#; belirtilmi&#;ti. 

 

Peyami’nin gelinlik dikti&#;i ve a&#;&#;k oldu&#;u Esvet rolünü canland&#;racak oyuncu için ise uzun zamand&#;r görü&#;meler sürüyordu. Salih Bademci, Olgun &#;im&#;ek, Ece Sükan ve Engin &#;enkan gibi ünlü isimleri bulu&#;turan dizinin ba&#;rol kad&#;n y&#;ld&#;z&#; belli oldu.

 

Süslü Korkuluk ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süslü Korkuluk hangi gün başlayacak? Süslü Korkuluk hangi kanalda, TV8 'de mi?

Acun Ilıcalı İnstagram'da yaptığı yaplaşımında TV8'in yeni dizisi Süslü Korkuluk'u duyurdu. Bunun ardından vatandaşlar, Süslü Korkuluk ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süslü Korkuluk hangi gün başlayacak? Süslü Korkuluk hangi kanalda, TV8 'de mi? merak etti. İşte Süslü Korkuluk dizisi hakkında bilgiler

Süslü Korkuluk dizisi TV8'de ekranlara gelecek. Dizi yakında başlayacak. İlk tanımıtında dizinin yakında başlayacağı bilgisi yer aldı. Dizinin yayın günü kesinleşmedi fakat tahminlere göre Çarşamba günü olabilir. Çünkü geçtiğimiz yıllarda Doğduğun Ev Kaderindir dizisi de Çarşamba günleri yayınlanıyordu. Bu dizi de aynı şekilde yayınlanabilir. Hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Süslü Korkuluk, OGM Pictures imzalı, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği, başrolünde Çağatay Ulusoy'un olduğu, yılında TV8'de yayınlanmaya başlayacak olan Türk televizyon dizisidir.

Henüz dizinin oyuncu kadrosun hakkında açıklama yapılmadı. Açıklama geldiğinde konumuza ekleyeceğiz.

Tv8DiziGündemMagazinHaberler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası