knauf tse belgeleri / Knauf Alçıpan, Alman Standardı DIN uygunluk belgesi aldı

Knauf Tse Belgeleri

knauf tse belgeleri

E-Bültene Abone Olun!

AYSO
TUBLEX
Knauf, İş Sağlığı ve Güvenliğini Global Standartlarla Sertifikalandırıyor

Knauf, global iş güvenliği standartlarını uygulayarak, sürekli iyileştirme çalışmalarıyla da çalışana ve iş güvenliğine verdiği önemi bir kez daha gösteriyor. Hoshin Kanri projeleri ve iş güvenliği kültürü olgunluk anketleri ile de bölge ekipleriyle uyumlu çalışmalarını sürdüren Knauf, gerekli anlarda kriz yönetim ekipleriyle ileri acil durum planlarını devreye sokarak iş yerinde çalışan güvenliğini artırarak “sıfır” iş kazası hedefi ile çalışıyor.

ISO İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim sistemi bulunuyor
İş sağlığı ve güvenliği kapsamında uluslararası standart ISO İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim sistemi de bulunan Knauf, düzenli olarak TSE tarafından denetime tabi tutuluyor. Standartın şartlarını Knauf Global iş güvenliği protokolleriyle geliştirerek sahalarında uygulayan şirket, sahalarında tam zamanlı iş güvenliği uzmanları da istihdam ediyor.

İş ve çalışan güvenliği QDMS programı üzerinden yürütülüyor
İş ve çalışan güvenliğine üçüncü partilerde de son derece önem veren şirket, taşeron firma ile çalışmadan önce tüm yasal izin ve belgeleri istiyor. İş güvenliği uzmanlarının kontrolleri sonrası bilgilendirme videoları izleterek ve gerekli kişisel koruyucu donanımları teslim ederek iş ortaklarını fabrikalarına kabul ediyor. Şirketin tüm protokolleri, talimatları, prosedürleri entegre yönetim sistemi QDMS programı üzerinden yürütülüyor. Hergün yapılan üç seviyeli günlük yönetim sistemleri toplantılarıyla da sahalardaki sorunları çalışanlarıyla birlikte tespit ederek hızlıca aksiyon alıyor. Düzeltici ve iyileştirici süreçler yine bu sistem üzerinden yürütülüyor. Yasal eğitimlerin dışında sağlık kuruluşlarından sektöre özel eğitimler alıyor. 


 
R E K L A M

İlginizi çekebilir

Knauf Alçıpan

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ


KENTSEL DÖNÜŞÜM DAİRESİ BAŞKANLIĞI

MALZEME ÖNERİ VE ONAY FORMU


İŞİN ADI UZUNDERE MAHALLESİ II. ETAP ADA - 7 VE ADA - 10 PARSEL KAT KARŞILIĞI ANAHTAR TESLİM
YÜKLENİCİ FİRMA FOLKART YAPI SANAYİ TİCARET A.Ş.
BİNA TİPİ/ADI ADA, ADA
ÖNERİLEN MALZEME SEÇENEKLERİ

BELGE SAHİBİ KURULUŞUN ADI VE TESCİLLİ


SIRA NO CİNSİ İLGİLİ STANDART BELGE NO
TİCARİ MARKASI

1
ALÇIPAN KNAUF İNŞAAT VE YAPI ELEMANLARI SAN. VE
TS-EN +A1 TSE/03
LEVHA TİC. A.Ş

YÜKLENİCİ FİRMA

…./…./
NOT:

İDARE NOT:

KONTROL
…./…./
BELEDİYESİ
ESİ BAŞKANLIĞI

NAY FORMU
KAT KARŞILIĞI ANAHTAR TESLİMİ İNŞAAT YAPIM İŞİ

ÇENEKLERİ

BELGENİN SON
BELGE NO MARKASI ÜRÜN KODU
GEÇERLİLİK TARİHİ

TSE/03 KNAUF 12/6/

ONAY(İDARE)
…./…./

Footer menu

Knauf Alçıpan, Alman Standardı DIN uygunluk belgesi aldı

Türkiye&#;de TS-EN-ISO Kalite Güvence Belgesi onaylanmış Alçıpan ve toz alçı üreten ilk firma olan Tepe Knauf, ürün kalitesini şimdi de Alman standardı DIN ile kanıtlıyor.
&#;Tepe Knauf, &#;zmit Fabrikas&#;&#;nda &#;retilen Flex, suya dayan&#;kl&#; ve yang&#;na dayan&#;kl&#; al&#;&#;panlar i&#;in Alman standartlar&#;na uygunluk belgesi ald&#;.

Firman&#;n TSE&#;nin kartonlu al&#;&#; plakalara verdi&#;i TS , yang&#;na dayan&#;kl&#; elemanlara verdi&#;i TS ve yap&#; har&#;lar&#;na verdi&#;i TS uygunluk belgesi bulunmaktad&#;r. &#;imdi de T&#;rkiye standard&#; bulunmay&#;p, Almanya&#;dan onaylatt&#;&#;&#; DIN al&#;&#;pan tipleri, gereklilikleri ve test edilmesi konusunda ald&#;&#;&#; uygunluk belgesi ile ihra&#; etti&#;i &#;r&#;nlerin kalitesini de belgeliyor.

Tepe Knauf sekt&#;r&#;ndeki teknolojik geli&#;meleri yak&#;ndan takip ederek en k&#;sa s&#;rede &#;retim kalitesini adapte ederek kullan&#;c&#;ya en m&#;kemmeli sunmaya devam ediyor.


 
R E K L A M

İlginizi çekebilir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası