rihanna nın eşi / Rihanna bebeğinin yüzünü gösterdi! İşte Rihanna'nın sevimli oğlu - Magazin Haberleri

Rihanna Nın Eşi

rihanna nın eşi

Rihanna aldatıldı mı? Rihanna sevgilisi ASAP Rocky kimdir? Rihanna hamile mi, kaç çocuğu var?

Rihanna aldat&#;ld&#; m&#;? Rihanna sevgilisi ASAP Rocky kimdir? Rihanna hamile mi, kaç çocu&#;u var? Hamile olan Rihanna'n&#;n sevgilisi ASAP Rocky ile ili&#;ki ya&#;ad&#;&#;&#; ileri sürülen ayakkab&#; tasar&#;mc&#;s&#; Amina Muaddi konuyla ilgili aç&#;klama yapt&#;. 34 ya&#;&#;ndaki Muaddi'nin yapt&#;&#;&#; aç&#;klaman&#;n ard&#;ndan Rihanna aldat&#;ld&#; m&#; sorusunun cevab&#; ara&#;t&#;r&#;l&#;yor. Peki; ASAP Rocky kimdir?

R&#;HANNA ALDATILDI MI?

Sosyal medyada ortaya at&#;lan iddialara göre; ünlü rapçi ile ilk bebeklerini kuca&#;&#;na almaya haz&#;rlanan Rihanna, sevgilisi taraf&#;ndan aldat&#;ld&#;.

AÇIKLAMA GELD&#;

Rihanna'n&#;n sevgilisi ASAP Rocky ile ili&#;ki ya&#;ad&#;&#;&#; öne sürülen tasar&#;mc&#; Amina Muaddi, konuya ili&#;kin bir aç&#;klama yaparak iddialar&#; yalanlad&#;.

rihanna3

Muaddi, aç&#;klamas&#;nda &#;u ifadelere yer verdi: "Sosyal medyada bu kadar h&#;zla yay&#;lan as&#;ls&#;z bir yalan&#;n; bir yan&#;t&#; ya da aç&#;klamay&#; hak etmedi&#;ine inand&#;m her zaman. Özellikle de bu kadar 'a&#;a&#;&#;l&#;k' olanlar&#;n. Ba&#;lang&#;çta böylesine kötü niyetle uydurulan bir dedikodunun, ciddiye al&#;nmamas&#; gerekti&#;ini dü&#;ündüm. Ama öyle bir toplumda ya&#;&#;yoruz ki insanlar gerçek olup olmad&#;&#;&#;na bakmaks&#;z&#;n her konu hakk&#;nda çok h&#;zl&#; bir &#;ekilde konu&#;uyor."

Muaddi konu sözlerini &#;öyle sürdürdü: "Konu&#;mak zorunda hissettim, çünkü bu sadece bana de&#;il büyük sayg&#; ve sevgi duydu&#;um insanlara da yönelik." Muaddi, Rihanna'n&#;n güzel ve iddial&#; giysileriyle hamilelik dönemini ya&#;amaya devam etti&#;ini, kendisinin de i&#;ine geri döndü&#;ünü belirtti.

rihanna4

ASAP ROCKY K&#;MD&#;R?

As&#;l ad&#; Rakim Nakache Mayers olan sanatç&#;, sahne ad&#; olarak ASAP Rocky'i kullanmaktad&#;r. 8 Ekim y&#;l&#;nda do&#;mu&#;tur. New York'un Harlem mahallesinde dünyaya gelmi&#;tir. Gençli&#;ini Harlem'de geçiren Asap Rocky'nin takma ad&#;ndaki Asap de Harlem'deki A$AP Mob adl&#; hip hop olu&#;umundan gelmektedir.

&#;lk müzik aktivitesi olarak LiveLoveA$AP'i ç&#;karan Rocky, kitlelerden büyük be&#;eni kazand&#;. Ekim 'de 3 milyon dolarl&#;k Sony ile anla&#;ma imzalad&#;. &#;lk albümü LongLiveASAP'i y&#;l&#;nda ç&#;kard&#;. Kendisi Dope ve Monster filmlerinde de rol alm&#;&#;t&#;r. Asap Rocky'nin di&#;er albümleri At Long. Last. ASAP ve Testing'dir.

ASAP ROCKY R&#;HANNA'YI ALDATTI MI?

2 y&#;ld&#;r birlikte oldu&#;u Rihanna'y&#; Amina Muaddi ile aldatan Asap Rocky, iddialara göre Rihanna Asap Rocky'nin aldatt&#;&#;&#;na tan&#;kl&#;k etmi&#;.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Rihanna

Robyn Rihanna Fenty (İngilizce telaffuz:&#;[riˈænə];[2] d. 20 Şubat ), 9 Grammy ödülü sahibi Barbadoslu şarkıcı, şarkı yazarı, oyuncu ve iş insanıdır. Saint Michael'da doğup Bridgetown'da büyüdü ve 'te albüm yapımcısı Evan Rogers'ın yönetiminde demo kasetler kaydederek müzik endüstrisine girdi. 'te ilk albümü Music of the Sun'ı ve sonraki yıl ikinci albümü A Girl like Me'yi piyasaya sürerek ünlendi; bu albümlerden sırasıyla "Pon de Replay" ve "SOS" gibi hit şarkılar çıktı. Üçüncü stüdyo albümü Good Girl Gone Bad () için müziğini ve imajını yeniden oluştururken bir seks sembolü olarak ortaya çıktı. Albümün çıkış single'ı "Umbrella", elde ettiği liste başarılarıyla şarkıcının dünya genelinde tanınmasına yol açtı ve 'de En İyi Rap/Sung İş Birliği dalında Grammy Ödülü kazandı. Grammy ödüllü Unapologetic () dahil olmak üzere Recording Industry Association of America'dan (RIAA) platin sertifika alan dört albüm çıkardıktan sonra Rihanna, bir "pop ikonu" olarak tanımlanmaya başladı. Sekizinci stüdyo albümü Anti () ve çıkış şarkısı "Work", sırasıyla Billboard ile Hot listelerinde zirveye oturdu. "Umbrella", "Take a Bow", "Disturbia", "Only Girl (In the World)", "S&M", "We Found Love", "Diamonds" ve "Stay" gibi kendi şarkılarının yanı sıra "Live Your Life", "Love the Way You Lie" ve "The Monster" gibi düet sanatçısı olarak yer aldığı başkalarının şarkıları da dünya genelinde en çok satan single'lar arasına girdi.

Dünya genelinde milyonun üzerinde kayıt satan Rihanna, tüm zamanların en çok satan müzik sanatçılarından biridir. Billboard Hot 'da liste başı olan on dört single'ı sayesinde liste tarihinde bu kadar çok bir numaraya sahip olan en hızlı ve en genç solo sanatçı oldu; Billboard tarafından 'lerin Dijital Şarkı Sanatçısı ve 'ların en iyi Hot sanatçısı ilan edildi.[3][4][5] Rihanna, Ulusal Halk Radyosu'nun "Yüzyılın En Etkili Müzisyeni" unvanını kazandı.[6] milyon sertifikalı şarkı birimiyle RIAA tarihindeki en çok sertifikaya sahip kadın sanatçıdır.[7] VH1'ın "Müzikteki En Büyük Kadın" listesindedir.[8] yılında Gillette'in Venus Breeze "Bir Tanrıça'nın Ünlü Bacakları" ödülünü kazandı ve bundan sonra bacaklarını 1 milyon dolar karşılığında sigortalattı.[9] yılında ünlü erkek dergisi Esquire, Rihanna'yı "Yaşayan En Seksi Kadın" olarak seçti.[10] Amerikan Advertising Age dergisi Rihanna'nın rol aldığı Armani reklamını 'in en seksi reklamı seçti.[11] 'de Forbes tarafından en güçlü dördüncü ünlü olarak gösterildi ve sonraki yıl Time'ın "Dünyanın En Etkili Kişisi" listesine dahil edildi.[12] yılında Complex dergisinin " Hottest Woman" (En ateşli kadın) listesinin zirvesinde yer aldı.[13] yılında Guys Choice ödüllerinde "En Çok Arzu Edilen Kadın" ödülünü aldı.[14] Müziğine ek olarak sık sık yenilediği imajıyla da öne çıkarak 'te Council of Fashion Designers of America'dan "Moda İkonu" ödülü aldı.[15] yılında Rihanna ünlü spor giyim markası Puma'nın marka elçisi ve kreatif direktörü olmuştur.[16] FENTY PUMA by Rihanna koleksiyonu için tasarladığı Creeper, " Footwear News" ödüllerinde yılın ayakkabısı seçildi. Rihanna bu ödülü alan ilk kadın olmuştur.[17]

Rihanna yılında Harvard Üniversitesi tarafından "Yılın En Yardımsever İnsanı" seçildi.[18] yılında ABD merkezli Bloomberg Businessweek dergisi tarafından "The Bloomberg 50" ('un En Etkili 50 Kişisi) listesine alındı.[19] Ayrıca Forbes dergisinin yılının "En Güçlü Kadını" listesinde yer aldı.[20] Aynı yıl Forbes tarafından milyon dolar serveti ile Dünyanın en zengin kadın şarkıcısı seçildi.[21] yılında NAACP Image Ödülleri töreninde Başkanın Ödülü ile onurlandırıldı. Bu ödülü alan ilk kadın şarkıcı olmuştur.[22] yılında Celebrity listesinde yer aldı.[23] Rihanna, Forbes dergisinin "Kendi Girişimleriyle Zengin Olan Kadınlar" listesindedir ve Forbes'un "Tüm Zamanların En İyi 30 Yıldızı" listesindedir.[24][25] Forbes dergisinin yılının "En Güçlü Kadını" listesinde de yer almıştır.[26] Ayrıca Rihanna listedeki en güçlü kadın şarkıcıdır. Sahip olduğu lüks giyim markası Fenty'nin yeni koleksiyonunda hiç gerçek deri kullanmadığı için Dünyanın en büyük hayvan hakları kuruluşu olan PETA, Rihanna'yı "Compassion in Fashion" (Modada Merhamet) ödülüne layık görmüştür.[27] Rihanna, VOGUE tarihinde "The Big Four" (4 Büyük Vogue) olarak adlandırılan: Amerikan Vogue, İngiliz Vogue, Vogue Paris ve Vogue İtalya kapaklarında, Madonna'dan sonra yer alan ikinci şarkıcı ve son kişidir.[28] Bugüne kadar 9 Grammy Ödülü, 6 Guinness Dünya Rekoru, 12 Amerikan Müzik Ödülü, 12 Billboard Müzik Ödülü, 2 Brit Ödülü dahil olmak üzere yüzlerce ödül ve adaylık elde etti.

Karayiplerin ilk ve tek milyarder kadını olan Rihanna[29], yılında Variety'nin hazırladığı Variety "En Etkili İş İnsanı" listesindedir. "En Etkili İş İnsanı" listesinde , , ve yıllarından sonra beşinci kez yer aldı.[30]Forbes'a () göre Rihanna milyar dolarlık servetiyle Dünyanın en zengin kadın şarkıcısıdır. Ayrıca Forbes'a göre Rihanna, Oprah Winfrey'den sonra gelen gösteri ve eğlence sektöründeki ikinci en zengin kadındır.[31]

İlk yılları[değiştir kaynağı değiştir]

Ana madde: Rihanna konser turneleri listesi

Ana sanatçı olarak[değiştir kaynağı değiştir]

Rihanna, müzik kariyeri dışında yaptığı girişimler için sadece soyadını kullanmıştır. 'de Fenty Beauty adında bir kozmetik markası çıkardı. 'de ise Savage X Fenty adında bir iç çamaşırı markası çıkardı. Babası Robert Fenty de 'da kendi soyadını kullanarak Fenty Entertainment'i kurdu. Buna karşılık olarak Rihanna, babasına dava açtı. Fenty Entertainment, reklamsal olarak Fenty Beauty'nin yanlış anlaşılmasına sebep olmuş ve imajını zedelemiştir.[kaynak belirtilmeli]

Diskografi[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.