onay şahin cimilli ibo / ’Cimilli İbo’ ismiyle tanınan müzisyen İbrahim Özer son yolculuğuna uğurlandı - Haberler Magazin

Onay Şahin Cimilli Ibo

onay şahin cimilli ibo

Cimilli İbo'nun cenaze töreninde tepki çeken anlar! Telefonu eline alan canlı yayın yaptı

Uzun süredir şeker hastası olan, böbrek yetmezliği nedeniyle böbrek nakli olan ve sonrasında yakalandığı enfeksiyon nedeniyle hastanede tedavi gören 49 yaşındaki Karadeniz'in sevilen ismi Cimilli İbo lakaplı İbrahim Özer dün İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Lakabını memleketi İkizdere'nin Cimil köyünden alan İbrahim Özer, memleketi Rize'de Merkez Sahil Camii'nde kılınan öğle namazının ardından köyüne son yolculuğuna uğurlandı.

CENAZEYE SANAT DÜNYASINDAN AZ SAYIDA KATILIM OLDU

Cenazesine AK Parti Rize MilletvekiliMuhammed Avcı, Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, siyasi parti il başkanlarının yanı sıra binlerce seveni katılırken, sanat dünyasından ise meslektaşları arasından Davut Güloğlu, Onay Şahin, Şükrü Güler'in yanı sıra birkaç yerel müzisyen dışında katılım olmaması gözlerden kaçmadı.

CENAZEDEN CANLI YAYIN TEPKİ ÇEKTİ

Aynı zamanda gelen bazı vatandaşların ise tabutun başından ayrılmayarak cenazeyi cep telefonlarıyla sosyal medyadan canlı yayın yaparak yayınlaması da tepkilere neden oldu. Cenaze sahipleri zaman zaman vatandaşları salgın nedeniyle uzaklaşmaları için uyararak zor anlar yaşadı.

Cimilli İbo'nun cenaze töreninde tepki çeken görüntüler

ŞÜKRÜ GÜLER: SANAT CAMİASININ BAŞI SAĞ OLSUN

Cimilli İbo olarak bilinen İbrahim Özer'in vefatı ile herkesi derinden üzdüğünü dile getiren Karadenizli Sanatçı Şükrü Güler "Karadeniz'de sevilen bir isim, ağabeyimiz. Önce Ayhan ağabey vefat etti, şimdi de Cimilli İbo. Sözün bittiği yer derler ya, işte oradayız şimdi. Çok üzgünüz. ay bir hastane süreci, sonrasında böbrek nakli, sonrasında ise enfeksiyon. En büyük acıyı yaşayan sevenleri, bizler. O nedenle tüm sanat camiasının başı sağ olsun. Bu şimdi olan bir şey değil, yıllardan beri de bizim takip ettiğimiz, vefasızlık mı diyelim. Belli bir noktaya geldiğinde alkışlanıyorsun ama sonra unutuluyorsun. Biz buna ahde vefasızlık diyelim. Tüm sanat camiasında bu vardır" dedi.

Cimilli İbo'nun cenaze töreninde tepki çeken görüntüler

DAVUT GÜLOĞLU: ÇOK DEĞERLİ BİR DEĞERİMİZİ KAYBETTİK

Cenazeye katılan Karadenizli sevilen sanatçı Davut Güloğlu, insanların değerlerine sahip çıkması gerektiğini savunarak "Karadeniz'in çok büyük bir değerini kaybettik. Hem esprileriyle hem müzikleriyle yıllarca Karadeniz'i temsil eden çok değerli bir kardeşimizi kaybettik. Allah yerini ve mekanını cennet eylesin. Tüm Rizeli hemşerilerime de teşekkür ediyorum bu alanı doldurdukları için. Bugün burada Cimilli'yi uğurladık, yarın ben olacağım. Önemli olan değerlerimize sahip çıkmak. Ülkemizde hem sanatta olsun hem insanda olsun değer kaybı var. Hepsine sahip çıkalım. Burada olan ve gelemeyen arkadaşlarımıza herhalde kırgınlarımız olabilir" şeklinde konuştu.

Cimilli İbo'nun cenaze töreninde tepki çeken görüntüler

ONAY ŞAHİN: DUA VE KURAN İLE ANILSIN

Sanatçıyı anarken şarkılarla, türkülerle değil dua ve Kur'an ile anmak gerektiğini dile getiren bir başka Karadenizli sevilen sanatçı Onay Şahin ise "Sanatçı aslında riske girerek çalıyor, söylüyor, eğlendiriyor, kendi ahiretini de da riske atıyor. Buna karşılık bir dua sevenlerinden, dostlarından bulamadığı zaman işte asıl vefasızlık orada. Faniyiz, son sahnemiz de buydu. Bugün Cimilli İbo'yu burada ağırladık. İyi bir dostumdu. Çok hastalıkları vardı, onlara sabretti, isyan etmedi. Sabırla insanlara hep moral vermeye çalıştı. Dolayısıyla hastalığına sabredene de Allah karşılığını verecektir. Bugün onun için dua ettik. Biz öldükten sonra bizleri türkülerimizle değil de Kur-an ile dualarla ansınlar. Biliyoruz ki o türkülerin öbür tarafa bir faydası yok. Bunlar birbirimize dünyayı hoş etmek için, birbirimize dünyayı zindan etmemek için güzellikler" idelerini kullandı.

Cimilli İbo'nun cenaze töreninde tepki çeken görüntüler

"KATILIMIN AZ OLMASINI PANDEMİYE BAĞLIYORUM"

Cenazeye sanatçı katılımının az olmasını pandemi nedeniyle olduğunu düşündüğünü dile getiren Şahin "Cimilli İbo'nun kötü bir insan olduğuna ben inanmıyorum. Meslektaşları arasında bir polemik olup olmadığından da emin değilim ama ben biraz da pandemiye, günümüz şartlarına bağlıyorum. Öbür türlü bir şeyi aklıma getirmek istemiyorum. Cimilli İbo herkesin sevdiği, saydığı, muhabbet duyduğu bir insandı. Gelemeyenler de evinden duasını yapıyordur" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika›Magazin›Cimilli İbo'nun cenaze töreninde tepki çeken anlar! Telefonu eline alan canlı yayın yaptı - Son Dakika

’Cimilli İbo’ ismiyle tanınan m&#;zisyen İbrahim &#;zer son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Arzu ERBAŞ-Emirhan PEHLİVAN (DHA)

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Karadeniz müziğinin Cimilli İbo lakabıyla tanınan ismi İbrahim Özer (49), memleketi Rize’deki cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haberin Devamı

Geçen yıl yakalandığı koronavirüsü yenen şarkıcı İbrahim Özer, daha sonra böbrek yetmezliği ve kandaki aşırı enfeksiyondan dolayı yoğun bakımda tedaviye alındı. Özer, bir süredir İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede, dün yaşamını yitirdi.

Ölümüyle ailesi ve sevenlerin, yasa boğan Özer’in cenazesi, memleketi Rize’ye getirildi. Sahil Camisi’nde Özer için düzenlenen cenaze törenine, yakınları, sevenleri ve arkadaşlarının yanı sıra AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı ile Rize Valisi Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile çok sayıda hayranı katıldı.

Cenazede taziyeleri kabul eden İbrahim Özer’in kız kardeşi Nuray Özer, tabutun başında, "Kardeşim, sen Rize'ye böyle mi gelecektin" diyerek gözyaşı döktü. Duaların ardından öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası İbrahim Özer'in cenazesi, toprağa verileceği İkizdere ilçesi Cimil köyüne uğurlandı.

Haberin Devamı
’Cimilli İbo’ ismiyle tanınan müzisyen İbrahim Özer son yolculuğuna uğurlandı


SANATÇI DOSTLARINDAN VEFAYI GÖREMEDİK

Cenazeye katılan şarkıcı Davut Güloğlu, Karadeniz'in sanatçılarını cenazede göremediği için üzgün olduğunu belirterek, "Karadeniz, önemli bir değerini kaybetti. Hem esprileriyle hem müzikleriyle Karadeniz’i en güzel şekilde temsil eden bir kardeşimizi kaybettik. Ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin. Ailesi, tabii ki sevenleriyle birlikte sanatçı dostlarını burada görmek isterdi. Bu vefayı burada göremediğim için ben de üzüntülüyüm" dedi.

’FANİYİZ VE SON SAHNEMİZ BU’

Karadenizli şarkıcı Onay Şahin de "Sanatçı çalıyor, söylüyor, eğlendiriyor. Tabi buna karşılık da bir hayırlı dua, dostlarından, sevenlerinden bulamadığı zaman, işte asıl vefasızlık orada başlıyor. Faniyiz ve son sahnemiz bu. Bugün Cimilli İbo’yu uğurladık, iyi bir dostumdu. Çok hastalıkları vardı ama hiç şikayet etmedi, sabretti. O hasta haliyle insanlara hep moral vermeye çalıştı. Biz öldükten sonra bizleri türkülerimizde değil, Kuran’la, dualarla yad etsinler diye konuştu.

Haberin Devamı
’Cimilli İbo’ ismiyle tanınan müzisyen İbrahim Özer son yolculuğuna uğurlandı



Oyuncu Zafer Kalfa ise Bizim için değerli, güzel bir dost, Karadeniz'den eksildi. Benim gözlerim Karadeniz'in diğer değerlerini bu cenazede aradı. Yalnız bırakılacak biri değildi ifadelerini kullandı.

'Cimilli İbo' son yolculuğuna uğurlandı

"Cimilli İbo" olarak tanınan Özer için RizeSahil Camisi'nde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, şarkıcı Davut Güloğlu, Onay Şahin ve Şükrü Güler, oyuncu Zafer Kalfa ile sanatçının sevenleri katıldı.

'Cimilli İbo' son yolculuğuna uğurlandı

Karadenizli sanatçı Şükrü Güler, burada yaptığı konuşmada, Özer'in, vefatı ile herkesi derinden üzdüğünü dile getirerek, "Karadeniz'de sevilen bir isim ve ağabeyimiz. Önce Ayhan Alptekin ağabeyimiz vefat etti, şimdi de Cimilli İbo. Sözün bittiği yer derler ya işte oradayız şimdi. Çok üzgünüz" dedi.

Davut Güloğlu ise Karadeniz'in, önemli bir değerini kaybettiğini belirterek, "Allah yerini ve mekanını cennet eylesin. Ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin" açıklamasını yaptı.

Oyuncu Zafer Kalfa da "Bizim için değerliydi. Güzel bir dost, Karadeniz'den eksildi. Benim gözlerim Karadeniz'in diğer değerlerini bu cenazede aradı" değerlendirmesinde bulundu.

'Cimilli İbo' son yolculuğuna uğurlandı

Törende, Özer'in ağabeyi İsmail ve kardeşi Bayram Özer taziyeleri kabul etti.

Cenaze namazının ardından İbrahim Özer'in cenazesi, İkizdere ilçesine bağlı Başköy köyüne gönderildi.

Özer'in cenazesi, cenaze namazı kılınarak aile mezarlığına defnedildi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası