pub uzantılı dosya açma / Microsoft Publisher olmadan nasıl .PUB dosyaları açmak için

Pub Uzantılı Dosya Açma

pub uzantılı dosya açma

.pub dosyası nasıl açılır?

Eğer bu sayfaya geldiyseniz muhtemelen bilgisayarınızda .pub dosyasını doğru bir şekilde açma ile ilgili bir sorununuz var. .pub dosyasının tam adı Public Key File’dir. Eğer dosya simgesine çift tıklattıktan sonra, “dosyayı açmak için uygun yazılımı yükleyin” iletisi görüntülenirse, sayfanın alt kısmında muhtemelen size yardımcı olacak programları bulabilirsiniz.

.pub uzantılı dosya(Public Key File)

KategoriYaratıcı/üreticiDosya açıklamasıPopülerite
İnternet DosyalarıN/APublic Key File
RateRateRate
Uzantı destekleme programları: .pub
ADSİşletim sistemiYazılım
Windows
Windows
  • PuTTYgen
  • VanDyke SecureCRT
MAC OS
MAC
Linux
Linux

.pub uzantılı dosya(Publisher Document)

Uzantı destekleme programları: .pub
İşletim sistemiYazılım
Windows
Windows
  • Microsoft Publisher
  • Adobe InDesign CC with PUB2ID Plugin
MAC OS
MAC
  • Adobe InDesign CC with PUB2ID Plugin


Yukarıda söz edilenlerin dışında diğer uygulamalar da .pub uzantısını kullanabilir. Eğer .pub dosyaları ile ilgili, diğer  funduszeue.info kullanıcılarına yardımcı olabilecek bilgiye sahipsen  bizi bu konuda bilgilendir ve biz de veri tabanımızı güncellemeye çalışalım.

Web sayfamıza muhtemelen aşağıdaki sorulardan birine cevap bulmak için ziyaret ettin:
  • .pub dosyası hangi programı kullanarak açılır?
  • .pub dosyası ne ile açılır?
  • .pub dosyası nedir?
  • .pub dosyası nasıl dönüştürülür?
  • .pub dosyası ile ilgili bilgi nerede bulunabilir?
Umuyoruz size dosya türü ile ilgili yeterli bilgiyi sağlamıştır. Aksi takdirde .pub dosya uzantısı ile ilgili daha fazla bilgi bulabilmek için funduszeue.infofasını deneyebilirsiniz.

Windows'ta Farklı Dosya Uzantılarıyla Dosyalar Nasıl Açılır

Her zaman .wps, .prn, .mpp, .mdi, .rar, .psd, .pps, .sit, .nrg ve daha fazlası gibi farklı dosya uzantılarına sahip dosyaların nasıl açılacağı hakkında bir kaynak makale yazmak istemiştim. ! Bu konuyla pek çok kez karşılaştım, çünkü birisi bana bir dosya gönderdi ve hangi programı açtığını bilmiyorum.!

Bu nedenle, daha önce hiç görmediğiniz garip bir uzantıya sahip bir dosyayla karşılaşırsanız, hangi programı o dosyayı açtığını tanımlamanın birkaç yolu vardır. Ayrıca, insanların açması gereken en yaygın dosya türlerinden bazılarını gözden geçireceğim, ancak listemde değilse, dosya uzantılarını aramanıza izin verecek çevrimiçi arama sitelerini kontrol edin..

Online Dosya Uzantısı Araması

Bir dosya türüyle ilişkilendirilmiş programı belirlemenin en kolay yolu, çevrimiçi dosya uzantı veritabanını kullanmaktır. Binlerce girişe sahip birkaç site var, bu yüzden birisi kendi dosya uzantısını oluşturmamışsa, onu bulabilmelisiniz..

FileInfo

Dosyalar hakkında bilgi almak için en sevdiğim site FileInfo'dur çünkü çok büyük bir veritabanına sahiptir, ayrıca çok temiz ve iyi organize edilmiş bir siteye sahiptir. Başlamak için uzantınızı dosya uzantısı arama kutusuna yazın. .NRG için aradım ve aşağıdaki sonuçları aldım:

En üstte bir Nero CD / DVD Görüntüsü dosyası olduğunu görüyorsunuz ve dosyanın tam olarak ne olabileceği ile ilgili kısa bir açıklama elde ediyorsunuz. Ayrıca, bu site, Nrg2Iso adlı bir programı kullanarak NRG dosyalarını standart ISO dosyalarına dönüştürebileceğinizi söyleyen durumlarda olduğu gibi, gerçekten yararlı bilgiler verir..

Bununla birlikte en iyi bölüm, hangi programların Mac, Windows ve Linux'ta bu uzantıları olan dosyaları açabileceğini söylemesidir. Bu çoğunlukla insanların bir dosya uzantısı ararken aradığı şeydir, bu nedenle FileInfo bu bilgiyi öne ve merkeze koyar.

FileExt

FileExt'in büyük bir hayranı değilim, çünkü PC'nizi hızlandırmak veya kayıt defteri hatalarını taramak için yazılım yükleyebilmeniz için sizi karıştırmak için içeriğe harmanlanmış bir sürü reklam var. Sadece tüm bu bağlantılardan kaçının. Bir dosya uzantısı aramak için, sadece sitenin en üstündeki Google Özel arama kutusunu kullanın.

En üstte dosya uzantısını ve ayrıca dosya türünü göreceksiniz. Bu önemlidir, çünkü uzantının nasıl bir dosyayla ilişkili olduğunu size söyleyecektir. Yukarıdaki örnekte, .NRG, Nero uygulaması tarafından oluşturulan bir CD-görüntü dosyasıdır. Mavi bölümleri bu reklamlar olarak atlayın; bu dosyaları oluşturmak için kullanılan program hakkında daha fazla ayrıntı içeren kısa bir paragraf verecektir..

FileExt, bunun ötesinde daha fazla bilgi vermez, bu yüzden ikinci sıraya koydum. Yukarıda gösterildiği gibi, birkaç farklı program NRG dosyasını açabilir ve FileExt bu konuda sizi bilgilendirmez.

Dat Dosyaları Nasıl Açılır?

DAT dosyaları e-postalarda o kadar yaygındır ki, .DAT dosyalarını açmakla ilgili yazının tamamını yazdım. DAT dosyaları mutlaka bir programdan gelmez ve bu yüzden onları açmanın en iyi yolunu deşifre etmek biraz zor.

ODT Dosyası Nasıl Açılır

Ofisteyken birkaç kez ODT dosyası aldım çünkü StarOffice veya OpenOffice gibi ücretsiz açık kaynaklı kelime işlemcilerinden biri kullanılarak yaratılmış bir metin belgesi. Neyse ki, bu gerçekten kolay bir şey, çünkü yüklü ise doğrudan Microsoft Word’de açabilirsiniz..

Mac'te, OS X'te bulunan TextEdit'te açabilirsiniz. Bilgisayarınızda Office yüklü değilse, belgeyi açmak için LibreOffice, Lotus Notes veya WordPerfect yazılımını da kullanabilirsiniz..

Bir RAR dosyası nasıl açılır?

Neden insanların dosyaları sıkıştırmak için RAR kullandığını bilmiyorum, ancak özellikle torrent sitelerden bir şey indirmeye çalışıyorsanız kullanıyorlar. Neyse, WinRAR veya benzeri bir yazılım satın almanız gerekmez, çünkü RAR dosyalarını açabilen ücretsiz programlar vardır..

7-Zip, en sevdiğim dosya arşivleyicisidir ve RAR dosyalarını açıp açacaktır. Parola korumalı bir RAR dosyanız varsa, önceki mesajımı, parola korumalı RAR dosyalarının kırılması üzerine okuyabilirsiniz.

PRN dosyası nasıl açılır?

Bir PRN dosyası, Windows'taki “Dosyaya yazdır” seçeneğini işaretlerken elde ettiğiniz şeydir. Yazdırma işini, ne yazdırılacağı, kullanılacak tepsi, kağıt boyutu vb. Gibi yazıcı tarafından anlaşılabilecek bir biçimde içeren özel bir dosyadır. Normalde, bu dosyayı yazdırırken arka planda saydam bir şekilde oluşturulur. yazıcıya gönderilmeden önce.

PRN dosyası aslında yazıcı için ayarlanan talimat olduğundan, anlayamayacağınız pek çok fazladan veri içerir. Denerseniz, Word, Not Defteri, vb. Açmak neredeyse imkansızdır. Bununla birlikte, gibi bir PostScript görüntüleyici kullanabilirsiniz GSview dosyayı doğru görüntülemek için. Bununla birlikte, normal olarak, eğer biri dosyayı elektronik olarak göndermek istese, “Dosyaya yazdır” seçeneği insanların okuması anlamına gelmediği için bir PDF yazıcısına vb.!

MPP dosyası nasıl açılır

bir MPP dosyası, Microsoft Project için dosya uzantısıdır Dosyalar. Bazen insanlar istemeden, bu dosyayı, herkesin bilgisayarlarında Microsoft Project'in yüklü olduğunu düşünerek gönderirler! Ne yazık ki hepimiz şimdi bu tür bir lüksü karşılayabilecek yerlerde çalışıyoruz. Her iki durumda da, bir MPP dosyasını açmak için kullanabileceğiniz birkaç ücretsiz ve ticari program vardır..

Bu ücretsiz / ücretli uygulamalar listesine göz atın. Microsoft Projects dosyalarını açma.

PSF dosyası nasıl açılır?

PSF dosya uzantısı birkaç farklı dosya türünden biri olabilir. Bir PSF dosyasını açmanız gerekirse, Photoshop Proof Setup dosyası veya PhotoStudio Grafiği olmamasından daha muhtemeldir. Ayrıca Microsoft'un Picture It dan olabilir! resim slayt gösterileri yaratan yazılım.

Açmayı denemenin ilk yolu, resmi indirmek olacak! görüntüleyici yazılımı veya Adobe Photoshop kullanmaya çalışın. Photoshop'unuz yoksa, ücretsiz bir fotoğraf görüntüleyiciyi deneyebilirsiniz. XnView.

Bu işe yaramazsa, dosya uzantısını .PSF yerine .JPG olarak yeniden adlandırmayı deneyin ve sonra açın. Bazı insanlar bu yöntemin PSF dosyalarını açmak için işe yaradığını söyledi.

Ayrıca, bir olabilir Arcsoft'tan PhotoStudio dosya, Buraya gelebilirsin. Umarım dosyanızı açmalısınız! Ücretsiz olmadığından deneme sürümünü indirmeniz gerekecek.

MDI dosyası nasıl açılır?

MDI, Microsoft Belge Görüntüleme anlamına gelir ve genellikle Office'ten dosya yazdırırken Microsoft Office Document Image Writer tarafından oluşturulur. Bu, temel olarak görüntülemek üzere başkalarına gönderebileceğiniz, elektronik formattaki belgeleri yazdırmak için kullanışlıdır..

Bilgisayarınızda Office yüklü olsa bile, özellikle Microsoft Office Document Imaging varsayılan olarak yüklenmediğinden Office ise, Windows bu dosya türünü açmayabilir.

Aşağıdaki adımları izleyerek kurabilirsiniz:

  1. Denetim Masasına gidin ve Programı kaldır altındaki bağlantı Programlar Bölüm.
  2. Microsoft Office 'ye tıklayın
  3. Tıklamak Değişiklik pencerenin tepesine doğru
  4. seçmek Özellikleri ekle ya da kaldır
  5. genişletmek Office Araçları
  6. Açılan listeye tıklayın Microsoft Office Document Imaging ve seç Tümünü Bilgisayarımdan Çalıştır
  7. Click Devam et ve sonra Kapat.

MDI dosyalarını Office ile Windows XP veya Windows Vista'da açabilmelisiniz.

VSD dosyası nasıl açılır

VSD dosya uzantılı bir dosya bir Microsoft Visio çizimidir. Çizimi görüntülemek için, bilgisayarınızda Microsoft Visio yüklü olmalıdır. Aksi takdirde, ücretsiz olarak sunulan birkaç ücretsiz Visio görüntüleyicisi vardır..

Visio Görüntüleyicisi

Visio Görüntüleyici

Visio görüntüleyicisini kullanarak, Visio 5, , , , ve 'da oluşturulan Visio belgelerini görüntüleyebilmelisiniz.!

PUB dosyası nasıl açılır?

.PUB uzantılı bir dosya başka bir tescilli Microsoft formatıdır, bu sefer Microsoft Publisher'dan! Neyse ki, bilgisayarınızda Publisher yüklü değilse (açıkçası bu sitede olmazdınız), o zaman dosyayı PDF gibi başka bir biçime dönüştürmeyi deneyebilirsiniz..

PUB dahil olmak üzere birçok farklı dosya formatını PDF formatına dönüştüren, harika ve ücretsiz bir web sitesi olan funduszeue.info'u inceleyin. Ne yazık ki, herhangi bir görüntüleyici, eklenti veya Microsoft Publisher dosyalarını görüntülemek için başka herhangi bir şey bulunmadığından, PDF'ye dönüştürmeniz veya kişiye farklı bir dosya türü olarak kaydetmesini istemeniz gerekir..

Burada bahsetmediğim birçok dosya türü var, bu yüzden daha fazla bilgi için yukarıda belirtilen web sitelerini kontrol edin. Herhangi bir sorunuz varsa, bir yorum gönderin. Keyfini çıkarın!

.pub Dosya uzantısı

Microsoft Publisher 'da açılan PUB dosyası

Publisher, günlük ve profesyonel kullanıcılar tarafından, bültenler, broşürler gibi sayfa düzenleri tasarlamak için kullanılır. ve afişler. Program yalnızca Microsoft Office'in Office sürümleriyle birlikte gelirken, temel sürümlerde yalnızca Word, Excel, PowerPoint ve OneNote bulunur. Publisher'da bir belge kaydettiğinizde, program belgenin içeriğini depolamak için bir PUB dosyası oluşturur. Dosya, düzenlemeleri belgenize kaydetmenize olanak tanır ve dosyayı daha sonra düzenlemek için kapatıp yeniden açmanıza izin verir. PUB dosyaları yalnızca sayfa mizanpajları için kullanılmaz, ayrıca posta birleştirmeleri ve veri sayfaları oluşturmak için veri kaynaklarını bütünleştirmek ve depolamak için de kullanılabilir.

PUB belgenizde çok miktarda metin varsa, başka amaçlar için tekrar kullanmak istediğinizde, Microsoft Word'de düzenlemek için .DOCX dosyasına verebilirsiniz. Metin ve yazı tipi biçimlendirmesi kaydedilir, ancak belgenizdeki grafik veya sütunlar korunmaz. PUB dosyanızı bir DOCX dosyası olarak kaydetmek için, Dosya → Farklı Kaydet'i seçin, belgeyi farklı kaydetmek istediğiniz Word belge biçimini seçin, sonra Kaydet'i tıklayın.

PUB dosyaları başka birçok uygulama tarafından da açılabilir. Bazı kayda değer olanlar, CorelDRAW Graphics Suite'in bir parçası olan LibreOffice ve CorelDRAW'da paketlenmiş olan LibreOffice Draw'dur. PUB dosyaları ayrıca, PUB2ID eklentisi yüklüyken, en popüler masaüstü yayıncılık programlarından biri olan Adobe InDesign'da da açılabilir.

Açılan programlar PUB dosyalar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası