argimac yan etkileri / Bebeğini Umutla Bekleyenler | Page | Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi

Argimac Yan Etkileri

argimac yan etkileri

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Merhaba arkadaşlar.. ben yeni bir üyeyim

Sırf bir bebek sahibi olamayanlara bir umut vermek için üye oldum. biraz sonra yazacaklarımı elimden geldiğince her başlığa yazmak istiyorum.

En son söyleyeceğimi şimdi söyleyeyim. sonra biraz uzunca hikayemi anlatayım.

*Bal Allah'ın bir mucizesi.. kesinlikle kulağınıza bir yerden bal tavsiyesi gelirse eşiniz kullansın

Şimdi hikayemi anlatayım

Biz yılında evlendik. Evlendiğimiz ilk günden beri de bir bebeğimiz olsun istedik. Ama 2 buçuk yıl boyunca nasip olmadı.

Bu süreçte ilk önce ben birkaç doktora gittim. Klasik, polikistik over çıktı. Çok şükür başka da bir şeyim yoktu.

Evlilikten yıl sonra eşim kendine bir baktırdı. O zamanlar Ankarada Türkkonutta oturuyorduk. Çayyolu tarafında özel bir hastane vardı. ismi değişti sonradan. neyse oraya gitti. oradaki doktor birkaç test istedi. düzen lab'da yaptırdı eşim. ve sağlıklı sperm oranları yüzde 5 ya da 6 civarı çıktı. birkaç tedavi denendi, olamdı falan. sonra eşim bu gibi siteleri de araştırdı ve Kaan aydos ismini duymuş

Ondan bir randevu aldık 3 ay sonrasına. nisandaydı kaan hocayla randevumuz.

O ara eşime bir akrabası sizin çocuk oldu mu diye sormuş. eşim de daha nasip olmadı demiş.

O amca da demiş ki, "bak benim bir arkadaşım var. Maraşta. onun da balcı bir arkadaşı var. onlar bir karışım yapıp çocuğu olmayanlara gönderiyorlar. o arkadaşımın şahit olduğu vaka den geçmiş. hepsinin çocuğu olmuş. sen de bir dene"

Eşim de tamam demiş. aramış balcıyı. balcı da bal, arı sütü ve polen karışımı bir kavanoz göndermiş. bunun her ay taze tüketilmesi lazım. o yüzden aylık olarak göndereceğim. kavanozun bitmesine yakın tekrar sipariş verirsin demiş. böyle böyle 4 ay kullandı eşim. ben hiç kullanmadım ve çok şükür temmuz ayında hamile kaldım.

reklam olmaması ve dediklerimin ciddiye alınması için hiç bir şekilde marka, isim falan vermeyeceğim. lütfen özelden de sormayın.

Kaan aydos eşime demiş ki "eğer eşinin adetleri düzenliyse, hiç kızımızı boşuna yorma. sıkıntı sendedir. biz sana odaklanalım. öyle de oldu. ben hamile kalana kadar kaan hoca hep eşime yönelik testler yaptı. hatta o zaman için çok pahalıydı. tlye mitekondri testi falan yaptırdı eşim. kaan hoca eşime demiş ki "tamam, morfolojisi normal sperm oranı düşük olabilir ama yine de aslında senin çocuğun niye olmuyor anlamıyorum. birkaç test daha yapacağız demiş." bu sebeple eşim kaan hoca tarafından hemen tedaviye başlamadı. birkaç test daha derken birkaç ay geçti.

daha kaan aydosa gitmeden önce de eşim birkaç fertilite kapsülleri kullanıyordu. isimlerini unuttum şu an. godermodan falan alıyordu. baya pahalı ilaçlardı. ama hiç faydası olmamıştı. kaan hoca eşimi muayene ettiğinde birkaç tavsiyesi olmuştu

bol nohut yemesini
kucağında labtop kullanmamasını
yattığı odada telefon şarj etmemesini
ve eğer kulağına bir yerden bal tavsiyesi gelirse kullanmasını, faydasını çok gördüklerini söylemiş.

gerçekten de bizim şifamız bal sayesinde oldu.
neden şimdi yazıyorsunuz derseniz, birkaç kişiye daha o balı tavsiye etmiştik. onların da neticesini bekledim.

Maalesef her erkek benim eşim kadar mantıklı düşünemiyor, problemi kendisinde görmek istemiyor. bu sebeple birkaç arkadaşımız verdiğimiz bal tavsiyesini kullanmakta geciktiler. daha doğrusu eşleri almak istemedi. hep kadınları tedavi ettirmeye çalıştılar.

Amcamın kızının 8 senedir çocuğu olmuyordu. bize 3 yıl sonra nasip olunca kullandığımız balı söyledik. ama hemen almadılar işte. daha geçen sene aldılar. onlar 6 ay kullandı. tabi ki amca kızımın eşi o problemi kendinde görmeyenlerden. bu sebeple hem geç aldı, hem de alınca hem kendi hem de amca kızıma kullandırttı. çok şükür o da 6 ay sonra hamile kaldı. şimdi güzel bir kızları var.

2 arkadaşa daha tavsiye ettik, onların da oldu çok şükür. hatta bir tanesinin ilk çocukları olmuş ama 2 yıldır istedikleri halde ikincisi olmuyordu. onlar sadece 2 ay kullandı balı ve nasip oldu. o arkadaşım hamile şimdi.

Yani diyeceğim, bir yerden bal tavsiyesi gelirse kulağınıza kesinlikle değerlendirin. bal sonuçta, bir zararı olmaz.

çok uçuk fiyatta satanlara aldanmayın. bu balcı, doğal bir bal ne kadar fiyatta olursa o fiyattan satıyor. ücreti bize hiç bir zaman uçuk gelmedi.

Bir de biz 2 yıldır hiç korunmuyoruz. ama tekrar hamile kalamadım. bu bal sürekli bir tedavi sunmuyor maalesef. tekrar çocuk sahibi olmak istediğinizde tekrar kullanmak gerekiyor. artık spermlere nasıl bir tesir yapıyorsa, çok şükür ki hamilelik nasip oluyor. eşim dindardır. o yaptırdığı sperm testlerini biraz da istemeyerek yaptırıyordu. ama tedavi için yapıyorum, Allah affetsin diyordu. sonra ama sırf merakından, ben hamile kalınca gitti tekrar test yaptırdı. 4 aydır bal kullanıyordu o dönemde. ilginçtir ki değerleri bal kullanmadığı ve benim hamile kalmadığım dönemle aynı geldi. yani morfoloji falan hep aynıydı. demek balın görünmeyen bir tesiri oluyor.

Ben hamile kaldıktan sonra eşim kaan aydos’a sistem üzerinden haber verdi. O da tebrik etti ve kaan hocayla işimiz bitti çok şükür.

Biz tekrar o baldan almak istiyorduk. tam niyetlendik deprem oldu. hemen aklımıza maraştaki balcı geldi. maalesef biraz da kendi çıkarımızı düşünüp "balcı inşallah yaşıyordur" dedik. o yüzden utandık, arayıp soramadık da nasılsın diye, sonuçta sadece bal aldığımız biri. öyle çok tanışıklığımız yok. kendi menfaatimiz için aradığımız çok belli olacaktı. eşim o akrabası vesilesiyle bilgi almış. sağmış çok şükür. biraz zaman geçsin. tekrar isteyeceğiz o baldan. bakalım tekrar nasip olacak mı. buraya yazarım yine inşallah.

Son olarak şunu ekleyeyim, balcı demiş ki bizim balımız her çocuk sahibi olmak isteyene şifa oluyor diye bir iddiamız yok. Ama kullananların çoğu çok şükür çocuk sahibi oluyor. Bizi sevinç içinde arıyorlar, teşekkür edip dua ediyorlar, biz de çok mutlu oluyoruz demiş.

İnşallah Allah isteyen herkese bir bebek sahibi olmak nasip etsin.

 

Sipariş Ver

Argimac Fiyatı

Argimac fiyat konusundaBotanik Ecza&#;da gerçekten çok uygun! Cep yakmayan bütçenize uygun bu ürünü buradan online olarak sepetinize ekleyebilirsiniz. Kargo işlemleriniz en kısa sürede başlayacaktır.

Argimac nedir?

Argimac 30 tablet bu gruba ait en çok aranan ürünler arasında başı çekmektedir. Tedarikçi firmalar ile yaptığımız sıkı pazarlık sayesinde ürünleri en ucuz olarak sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz. Ürün etkileri hakkında bilgi almak için 4 numarasından uzmanlarımızla görüşebilir, karar verebilirsiniz. Ekibimiz sizlere yardımcı olmayı beklemektedir. “Argimac” markasına ait diğer ürünleri görmek için ilgili kategoriye göz atabilirsiniz.

Argimac yan etkileri konusunda uzmanlarımıza danışabilirsiniz.

Argimac 30 tablet ile ilgili geri dönüşleriniz bizim için ve diğer kullanacak kişiler için çok büyük önem taşımaktadır. Bu sebepten görüşlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Ürünler ile ilgili memnuniyetiniz ve ürünleri en kısa sürede şişe ulaştırmak bizi mutlu edecektir. Aşağıda ürün hakkında detaylı bilgileri inceleyeceğiz. Bu bilgiler ışığında kullanmanız önerilir. İlk olarak:

Bir tablet içeriği:

L – arjinin &#; mg

Tribulus Terrestris &#; mg

Maca (Lepidium meyenii) ekstraktı &#; mg

Epimedium &#; 50 mg

Coenzyme Q10 (ubikinon) – 30 mg

Ginseng ekstraktı &#; 25 mg

Kullanım şekli:

Gıda takviyesi olarak günde 2 tablet, yemeklerden bağımsız olarak, sıvı ile alınır. Uzun süreli kullanımı tavsiye edilir.

Argimac yorumlar

Argimac kullananlar bu ürünle alakalı bilgi edinmek isteyenler için önemli bir kaynak. Facebook gibi sosyal mecralarda birçok yorumun yapıldığı bu ürünü Botanik Ecza&#;dan hemen satın alabilirsiniz.

Argimac 30 tablet Botanik Ecza&#;da! Bu ürüne Ankara, İstanbul ve İzmir&#;den ulaşmak için  4  no&#;lu telefonu arayabilir ya da bu sayfa üzerinden online olarak sipariş verebilirsiniz.

Bebeğini Umutla Bekleyenler

lulicik .!.:

Canim benim esim de hic cocugu olmayacagini düşünmüştü degerleri sorunlu cikinca bir gün boyunca gozleri kan canagi gibi oldu ve tek kelime edemedi. Cok şükür ama erkeklerin tedavisi kadinlara göre cok daha kolay oluyor. Bu biraz sizin cabaniza bagli. Sadece doktor ile olmuyor arastiracaksin ne iyi geliyor alacaksin. Bal polen ve ceviz karistir bir kavanoz yap sabah aksam birer kasik yesin. Aklina ne gelirse yap

Genişletmek için tıkla

yarın bal da alayım canım mesir macunu alacağım bir de ay çok üzüldüm onun yerine ben ağlayacağım ya inan insan ne kadar doluyor ya
: (
poleni nerede bulurum acaba canım aktarlarda mı?
yarın bakalım kuruyemiş işini de halledeyim de insan ne yapacağını da bilemiyor ya sen de duandan eksik etme bizi de canım ya gerçekten eşim de tek kelime etmedi sıktı canını uyudu erkenden ya çok sıkıldı ay ne desem nasıl anlatsam durumunu seneler geçtikçe artık o da doldu ben ağladım hep kendimi öyle rahatlattım burada sizinle o kimseye de anlatamıyor

Argimac 30 Tablet

Toplam Servis Sayısı: 15

1 Servis (2 Tablet) Değerleri

Hazırlanışı

1 Servis (1 Tablet) Argimac 30 Tablet bol sıvı ile tek seferde yutulur. Tabletler küçük-orta boyda kolay yutulabilir formdadır. Çiğneyerek yutulması tavsiye edilmez.

Kullanım Zamanı

Tok karnına günde 2 kere alınması tavsiye edilir. Öğlen yemeği ve akşam yemeği sonrasında kullanılabilir.
Püf Noktalar: Tek seferde 2 kapsülden fazla kullanılması tavsiye edilmez. Günde 3 kere kullanılacaksa 3 ana öğünden sonra kullanılabilir. Doktor tavsiyesi üzerine kullanılıyorsa doktorunuzun önerdiği kullanım talimatına uyunuz.

Bunları İçermez

Kullananlar Ne Dedi?

  • Olumlu%82
  • Tekrar Kullandı%62
  • Olumsuz%18

Maddelerle Argimac

  • Yüksek kalitede hammadde kullanılarak formüle edilmiştir.
  • CoQ10 ve ginseng içeriği ile öne çıkar.

Bunlara Dikkat Edin

Argimac 30 Tablet:

Vefa ilaç bünyesi altında yüksek kalite standartları altında üretilen gıda takviyesidir. GMP standartlarına uygun olarak ham madde ithal edilerek üretilmektedir. Kendi alanında Türkiye'de en fazla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

Dikkat - Olası Yan Etkiler:
16 yaşından küçüklerin kullanması tavsiye edilmez. Hamilelik ve emzirme dönemlerinde kullanımı tavsiye edilmez.. Astım ve siroz geçmişi olan kişilerin doktor gözetiminde kullanması gerekir. L-arjinin kan basıncını düşürebileceğinden kan basıncı düşük olan kişilerin kullanması tavsiye edilmez. L-arginin, böbrek hastalığı olan kişiler tarafından kullanıldığında yüksek potasyum düzeylerine neden olduğu gözlemlenmiştir. Bazı durumlarda, bu, hayatı tehdit eden, düzensiz bir kalp atışına neden olabileceğinden bu kişilerin kullanması sakıncalıdır. Kalp krizi geçirmiş ya da geçirme riski olan kişilerde kullanımı tavsiye edilmez. Argimac gıda takviyesidir. Herhangi bir hastalığın teşhis, tedavi veya önlenmesi için değildir.

Satın Al:
Fitbull'da satılan tüm Argimac ürünleri Vefa ilaç tarafından üretilen güncel üretim serisindeki % orijinal ürünlerden oluşmaktadır.
Ürünler uygun nem ve sıcaklık koşullarında depolanmakta, kargolanmadan önce kutu deformasyonları Fitbull depo ekibi tarafından kontrol edilmektedir.
Argimac hakkında daha detaylı bilgi almak ve kapıda ödeme seçeneği ile sipariş vermek için 28 55 nolu numarayı arayabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası