nurettin yıldız hayatı / Nurettin Yıldız Kimdir? - Nurettin Yıldız Hayatı ve Biyografisi

Nurettin Yıldız Hayatı

nurettin yıldız hayatı

Meşhur din adamı Nureddin Yıldız, açıklamalarıyla pek çok kez gündeme geldi. Bu yüzden birçok insan "Nureddin Yıldız kimdir, aslen nereli" diye internete sorarak hakkında bilgi almaya çalışıyor.

Yıldız, 'ta Trabzon Of'ta dünyaya geldi. 8 yaşındayken babası Hilmi Yıldız Hocaefendi’de hafızlığını tamamlayan Yıldız, temel dini eğitimini yine babasından aldı. Yıldız, İstanbul Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi'nde okurken gazetelerde haftalık yazılar kaleme almaya ve tercüme haberler yazmaya başlamıştı. Bunun yanı sıra kürsü hatipliğini de sürdüren Yıldız, öğrencilik yıllarında, Milli Türk Talebe Birliği ve Akıncılar Teşkilatında aktif görevler yürüttü.

Yıldız, imam hatip lisesini bitirmesinin ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ne geçti. Burada bir yıl eğitim alan Yıldız, daha sonra Mekke Ümmü’l – Qura Üniversitesi’ne geçiş yaptı ve Usul-u Fıkıh bölümünden mezun oldu. Yıldız, Mekke’de bulunduğu zaman diliminde ünlü hadis hocalarından özel ders ve icazetler aldı. Bu hocalardan bazıları büyük muhaddis Abdulfettah Ebu Gudde, Hindistanlı büyük âlim Ebu’l Hasen En’Nedvi ve son dönem Osmanlı ulemasından Mehmet Emin Saraç Hocaefendi'dir.

Nureddin Yıldız evli mi?

İstanbul’a dönmesinin ardından eğitim ve sivil toplum faaliyetlerine başlayan Yıldız, hafızlık ve din eğitimi konusunda birçok farklı kurum ve kuruluşta projelere imza attı. Söz konusu dönemde tercüme ve özgün eserler yazmaya başlayan Yıldız, çok sayıda sivil toplum örgütünün kuruluşuna ön ayak oldu. Yıldız, halen bu kuruluşların farklı kademelerinde aktif bir şekilde faaliyetlerine devam etmektedir.

Son olarak Sosyal Doku Derneği ve Sosyal Doku Vakfı’nı kuran Yıldız, tebliğ ve irşad faaliyetleri kapsamında ise evlilik, çocuk ve aile eğitimi, gençlerin bilinçlendirilmesi, İslam ahlakı, teşkilat eğitimi, ümmet bilinci gibi konularda binlerce seminer ve konferans vermiştir ve bu tarz etkinlikleri sürdürmektedir.

Yıldız, hali hazırda çalışmalarına Sosyal Doku Vakfı’nda devam etmektedir. Dünya Alimler Birliği’nin Türkiye’deki ilk üyelerinden olan Yıldır, Türkiye Alimler Birliği’nin de kurucu üyesidir.

Eğitim sezonu boyunca düzenli olarak her hafta sonu Sosyal Doku Vakfı’nda sohbetlerini sürdüren Yıldız, evli ve dört çocuk babasıdır.

kaynağı değiştir]

Nurettin Yıldız'ın bazı görüşleri eleştirilmiştir. Bunlardan bazıları şunlardır:

Eserleri[5][değiştir kaynağı değiştir]

Nurettin Yıldız kimdir? İşte skandal açıklamalarıyla gündeme gelen Yıldız hakkında merak edilenler…

Nurettin Yıldız kimdir? sorusu bugünlerde daha sık araştırılıyor. Sebebi ise 6 yaşında çocukla evlenilebileceğini, asansörde halvet olabileceği ve son olarak da battaniye ve yorgandan tahrik olunabileceği gibi skandal sözler söylemesi. Anlamsız açıklamalarına bir yenisini daha ekleyen Nureddin Yıldız kaç yaşında ve nereli? İşte ayrıntılar

Yayınlanma: - 21 Şubat Güncellenme:

Nurettin Yıldız kimdir? İşte skandal açıklamalarıyla gündeme gelen Yıldız hakkında merak edilenler…

‘6 yaşında çocukla evlenilebilir’, ‘asansörde halvet olunabilir’, yorgandan tahrik olunabilir’ gibi skandal sözlere imza atan Nurettin Yıldız kimdir? Yıldız kaç yaşında ve nereli İşte her açıklamasıyla bir skandala imza atan Nurettin Yıldız hakkında merak edilenler

NURETTİN YILDIZ KİMDİR?

Of doğumlu olan Nurettin Yıldız, İstanbul'a geldikten sonra erken yaşta ilk dini eğitimini aldı. Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi'ne devam ettiği dönemde ilk yazı deneyimlerini kazandı. Nurettin Yıldız Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde aldığı bir yıllık eğitiminin ardından Mekke Ümmü'l-Kurra Üniversitesi'ne geçiş yaparak Usul-u Fıkıh bölümünü bitirdi.

ÖZEL YAŞAMI

Trabzon’un Of ilçesinde doğan Yıldız, İstanbul'a geldikten sonra babası Hilmi Yıldız’dan on yaşına kadar hafızlık ve ilk dînî eğitimini aldı. Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi’ne devam etti, akabinde Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde bir yıllık eğitim aldıktan sonra Mekke Umm Al-Qura Üniversitesi'ne geçiş yapıp orada Usul-u Fıkıh Bölümü'nü bitirdi. Daha sonra Mekke'de bulunduğu sürede özel ders aldı. Nurettin Yıldız evli olup dört çocuk babasıdır.

Nurettin Yıldız'dan bir skandal açıklama daha!İlginizi ÇekebilirNurettin Yıldız'dan bir skandal açıklama daha!

aileÇocukGaziosmanpaşahaberleristanbulKimdirMarmara ÜniversitesiNureddin YıldızTRABZON

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası