yılmaz otomotiv akhisar / Osmaniye'de oto galeri işletmecisi Ali Yılmaz, 88 bin kilometrede olan - Ekonomi - Kamu Haber

Yılmaz Otomotiv Akhisar

yılmaz otomotiv akhisar

Çakıroğlu Oto Lastik dünya markalarını bir çatı altında sunan Türkiye’nin en büyük çok markalı lastik perakende zincir markasıdıseafoodplus.info Akhisar'da 2 bayisiyle ve “Aradığınız Tüm Markalar Burada” sloganıyla “çok markalı lastikçilik” konseptinde hizmet vermektedir. 


Binek, 4x4,  minibüs, kamyonet, kamyon, traktör, forklift ve iş makinası olmak üzere tüm lastik  kategorilerinde, aradığınız tüm markaları bir arada sunan Çakıroğlu Oto Lastik, tek noktada tüm marka ve fiyatları karşılaştırmanıza imkanı veren, lastik alışverişinde zaman tasarrufu sağlayan çoklu markalı lastik perakende konseptinde ilerlemektedir.

Çakıroğlu Oto Lastik, lastik sektöründeki faaliyetlerine 25 yıldır aralıksız devam eden kuruluşlu firmadıseafoodplus.infoız % müsteri memnuniyeti ile kalitede güven prensibi ile hizmet etmektedir.

Osmaniye'de oto galeri işletmecisi Ali Yılmaz, 88 bin kilometrede olan

Osmaniye'de oto galeri işletmecisi Ali Yılmaz, 88 bin kilometrede olan model Tofaş marka otomobilini "Türkiye'de nadir araçlardan" diyerek bin liradan satışa çıkardı. Otomobilin satın alınıp kullanılacak bir araç olmadığını belirten Yılmaz, değer bilen, hevesi olan bir insana satmak istediklerini söyledi.
Osmaniye'de 6 yıldır oto galeri işletmeciliği yapan Ali Yılmaz, model Tofaş marka otomobilini lüks otomobil markalarının yılı ve sonrasında piyasaya sürdüğü araçlarına eş değer bir fiyattan satışa çıkardı. Otomobilin ilk sahibinin araca gözü gibi bakmasından dolayı araçta çizik dahi bulunmazken, 88 bin kilometredeki otomobilini "Türkiye'de nadir araçlardan" diyerek bin liradan satışa çıkaran Yılmaz, bu araca heves eden insanların bu parayı vereceğini ifade etti.

"Aracın şu an değeri bin liradır"
Araca hevesi olan insanların bu fiyata satın alacağını söyleyen oto galerici Ali Yılmaz, "Aracım 88 bin kilometrede model doğandır. Ezik, çizik ve güneş yanığı kesinlikle yoktur. Aracı kesinlikle dükkanın içerisinden çıkarmıyoruz. Türkiye'de nadir olan araçlardan birisidir. Biz bu işin keyifçisiyiz ama aracımı da değer bilen birisine satmak isterim. Aracın şu an değeri bin liradır. Araç için telefonlarım da susmuyor. Araca talep çok görülüyor. Aracın iç etiketleri, motor etiketleri, koltuklar her şeyi yılından kalma gibi duruyor. Kesinlikle oynanmış bir araç değildir. Koltuklarında yırtık, deforme gibi şeyler kesinlikle yoktur. Aracımda nokta kadar ezik, çizik kesinlikle bulamazlar. Bu aracı keyifçisi alır. Zaten satın alınıp kullanılacak bir araç değildir. Değer bilen bu araca hevesi olan insanlar alır" diye konuştu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlginizi Çekebilir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir