gül şeklinde dövme modelleri / Gül dövmeleri ve anlamları: aşkın sembolü | Dövme

Gül Şeklinde Dövme Modelleri

gül şeklinde dövme modelleri

Güzel bir dövme yapmak ilk bakışta göründüğü kadar kolay değildir. Ne de olsa, her şeyi en üst düzeyde yapacak iyi bir usta bulmanız gerekiyor. Sizin için doğru olan ve bireysellik üzerine vurgu yapan bir görüntü seçmek de önemlidir. Kadınlar arasında en popüler olanı gül şeklinde çizmektir. Ancak, diğer tüm görüntüler gibi bunun da bir anlamı var.

Gül Dövmesi: Küçük Bir Hikaye

Diğer çiçeklerden farklı olarak, güllerin bir anlamdan çok uzakları olduğu gibi, dünyanın farklı ülkelerinin tarihinde de bahsedilir. Eski Yunanistan'da, uzun süre gülün asıl olarak beyaz olduğuna inanılıyordu. Kırmızı rengini, dikenlerden biriyle parmağını delip çiçeğe kan döken Afrodit sayesinde aldı.

Roma'da, tanrıçanın sevgilisini bir gül haline getirdiğine inanılıyordu, bu yüzden çiçek hayatın geçici olmasıyla ilişkilendirildi. Bahsedilen gül ve farklı dinlerde. Örneğin, Hristiyanlıkta sadaka sembolize olduğuna inanılmaktadır. Aynı zamanda, İslam bunun dökülen kanın bir sembolü olduğunu iddia seafoodplus.info Budizm'de gerçeğin belirsizliği anlamına gelir.

Ünlü yazarların eserlerinde bu çiçek hakkında birçok kelime var. William Shakespeare, solmuş gülün en iyi kokuya sahip olduğunu belirtti. Dante'ye göre, manevi yolun gerçek bir sembolü olarak kabul edilir.

Elbette birçok ülkenin ambleminde ve ambleminde gül gördünüz. Bu nedenle, bu çiçek gerçekten popüler.

Gül dövmesi anlamı

Böyle bir dövmenin tek bir anlamı yoktur. Bu, konumdan, boyuttan ve biçim, renk ve dikenlerin varlığı ile biten bir çok şeyi etkiler. Ama yine de gülün temel anlamının güzellik ve aşk olduğuna inanılıyor. Ve kendisi için böyle bir imaj seçen kişi, iç ve dış güzelliğini göstermeye çalışır.

Dikenli bir çiçek, bir insanın kendi iç dünyasına daha fazla dikkat ettiği anlamına gelir. Genellikle, bu durumda, çekiciliğin aldatıcı olabileceğini vurgulamaktadır. Dikensiz gül gelince, o zaman dış güzelliği vurgulamak için seçilir.

Bir gülün aşk biçimindeki değerini düşünürsek, dikensiz çiçek aşkı simgelemektedir. Dikenler acı olmadan duyguların imkansız olduğunu vurgular, bu nedenle uzlaşmacı çözümlere ulaşabilmek çok önemlidir.

Bir gül dövmesinin değeri de rengine bağlıdır. Beyaz tomurcuk daima gençliği, masumiyeti ve saflığı sembolize eder. Bu desen nadiren seçilir. Aynı zamanda, kırmızı çiçek hem kadınlar hem de erkekler için en popüler dövme olarak kabul edilir. Yukarıda belirtildiği gibi, aşk, romantizm ve tutku demektir.

Sarı bir gül nadiren dövme tasarımı olarak seçilir. Bunun temel nedeni, daha önce bu renk tonunun üzüntü ve ayrılıkla ilişkilendirilmiş olmasıdır. Bu yüzden bu tür çiçeklerin ayrılmaya verdiğine inanılıyordu. Bugün başka bir teori var. Şimdi sarı, dostluğu, sadakati ve sevinci güçlendirmek demektir.

Pembe gül genellikle kızların zerafetini ve çekiciliğini vurgulamak için seçilir. Bu dövmenin büyüklüğünden bağımsız olarak güzel ve feminen görünüyor.

Mavi rengin gülü, fantazinin tezahürü, ilham anlamına gelir. Bu tür çiçeklerin fiilen bulunmamasından dolayı, vücuttaki kompozisyon her zaman sıradışı görünüyor. Bu arada, bazen kızlar gülün gerçekten ilginç ve benzersiz görünmesini sağlamak için mavi ve moru birleştirir. Tabii ki, böyle bir çözüm herkes için değil, sadece deney için hazır olanlar için uygundur.

Ayrı olarak, siyah bir gülün değerini not etmek gerekir. Klasik anlamda, böyle bir çiçek mutsuz sevgi, sevilen birinin ya da geçmişteki duyguların kaybı anlamına gelir. Ama yine de her gülün böyle bir anlamı yoktur. Sonuçta, hepsi dolu olduğu ek ayrıntılara bağlı.

Gülün renginden bağımsız olarak, üzerindeki dikenler erkek sembolü olarak kabul edilir. Başka bir deyişle, kötü olaylara karşı metanet, güç ve koruma üzerinde dururlar. Yaşamdaki uyumun sembolü iç içe güllerdir. Çok sık olarak, bu resimler aynı dövmeler yaratmak için bir çift tarafından seçilir. Birinin dikenlerle, diğeri onlar olmadan yükselmesi durumunda, bunun eril ve dişil birliği anlamına geldiğini unutmayın.

Ayrıca, bütünsel bir kompozisyon oluşturmak için güller bazen diğer çizimlerle birleştirilir. Örneğin, tel ile birlikte, karşılıksız sevgiden dolayı acı çekmek demektir. Ayrıca, güzel bir cümle veya sevilen birinin adı kullanılabilir. Gerçekten çekici görünüyor.

Kafatası ya da haçlı bir gül, ölen sevilenlerin anısına yapılır. Ancak böyle bir dövmeyi uygulamadan önce, çizimin size her zaman trajik bir olayı hatırlatacağını düşünün. Bu da genel durumu ve ruh halini olumsuz yönde etkileyebilir.

Böyle bir dövmenin cezaevi değeri de var. Bir gülün dalı, bir kişinin hesabında zaten çok fazla suç ve sonuç olduğu anlamına gelir.

Dikenli bir gül vücutta tasvir edilirse, bunun anlamı şudur: bir kişi hareketlerinden tövbe etmez ve onları özgür olur olmaz kesinlikle tekrarlar. Bu nedenle, böyle bir dövme yapmayı planlıyorsanız, ciddi bir şekilde düşünün.

Gül Dövmesi: Uygulanacak yer

Değere uygun bir resim seçtiyseniz, uygulaması için bir yer seçmeye başlamanın zamanı geldi. Ustaların gözlemlerine göre, en sık böyle bir çizim ellere aktarılır. Ve çiçeğin büyüklüğü ne olursa olsun önemli değil. Hepsi tercihlerinize bağlı. Hem büyük, hacimsel tomurcuklar hem de minimalist bir gül harika görünüyor.

Bacaklara yapılan bu dövmeler daha az orijinal değildir. Birçok kız uylukta büyük çizimler yapmayı tercih eder. Sırayla küçük güller ayaklarda daha iyi durur.

Sihirbazın dövme yapmasını önerdiği bir sonraki yer ise geri. Gerekirse, gizleyebilirsiniz, böylece resmin ofis kıyafet kodunda uygunsuz olacağı konusunda endişelenemezsiniz.

Bir gül şeklinde dövme, özellikle güzel, yumuşak ve kadınsı görünüyor. Bir çiçeğin hangi boyut ve renkte seçileceğinden şüphe ediyorsanız, ayrıntılı olarak açıkladığımız değerleri dikkate aldığınızdan emin olun.

Video Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf

Gül ile dövmeler arasındadır unisex dövme en sevilen ve karakteristik. Gül, zamanın başlangıcından bu yana, güzellik, aşk, duygusallık ve aynı zamanda saflık ve yeniden doğuşla eşanlamlı olarak farklı kültürlerde birçok sembolik anlam kazanmıştır . İşte size ilham verecek birçok güzel resim , özel bir gül dövmesi için en orijinal fikirler .

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Gül dövme fikirleri
Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Kolunda gül ve 3 boyutlu kelebek dövme
Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Gül dövme fikirleri
Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Ayak bileğinde küçük gül dövmesi

 

PEMBE DÖVME ANLAMI

 

Gül dövmesi anlamı bunlara eklenecek görüntülerin bağlı olarak değişebilir. Gül genel olarak mükemmelliğin , bütünlüğün , zarafetin ve mutluluğun sembolüdür . Batı kültürü için, Doğu kültürünün nilüfer çiçeği ile aynı öneme sahiptir : güzellik, yaşamın anlamı ve saflık . Anlamı renge göre değişir:

kırmızı gül değil, aynı zamanda tutku ve sevgi, şefkat sembolüdür;

Sarı gül dostluk, masumiyet ve saflığın simgesidir;

mavi gül rüya ütopya ve gizem anlamı ile bağlantılıdır;

beyaz gül güzellik, bereket, iç huzur ve tevazu ile ilişkilidir.

Dikenli gül dövmesi , acı, ölüm fikrini temsil eder ve Hıristiyan geleneğinde sonsuz yaşamı ve dirilişi de temsil edebilir. Sevgi, güç ve koruma için yapılan fedakarlıkların amblemidir. Bir gül ve yılan dövmesi şehvet ve duygusallığı ima edebilir. Bazı kültürlerde yılan, doğurganlığın yanı sıra bilgeliğin ve bilginin de sembolüdür. Gül ve saat dövmesi , sonsuz aşk ve yaşam anlamına gelir. Rosa ve hala deniz sevgisini sembolize ediyor, ama aynı zamanda sevilen birinin kaybına, sevginin ve sadakatin sembolü olan saygı göstermek için de kullanılıyor. Gül ve hançer dövmesikayıp aşk acısıyla, ama genel olarak hayatın zorluklarıyla ilişkilidir. Gül ve kelebek dövmesi doğum ve yeniden doğuşun yanı sıra kadınlık ve zarafet anlamına gelir. Kapalı gül iken olasılıklar henüz deneyimli ve macera edilecek eş anlamlıdır açık bir olgunluk ve bilgelik temsil eder. Solmuş gül dövmesi , geçici kavramla bağlantılıdır, yok olmaya mahkum güzelliği temsil eder. Kayıp aşk anlamına gelebilir veya artık orada olmayan ve sonsuza dek hatırlamak istediğimiz sevilen birini temsil edebilir.

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Mavi ve pembe gül dövme
Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Gül dövme fikirleri
Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Kolun arkasında gül dövmesi

 

 

KÜÇÜK PEMBE DÖVME

 

Küçük dövmeler arasında en rafine gül olanlar. Bileğinde gül dövme çok popüler bir seçimdir. Siyah beyaz sade gülleri veya özel bir kişiye ithaf olarak en romantik ve mükemmel olan gül ve yürekli olanlar gibi renkli kompozisyonları tercih edebilirsiniz .

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Bilekte küçük gül dövmesi
Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Küçük gül dövme fikirleri
Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Kavanozda küçük kırmızı gül ile dövme

STİLİZE GÜL DÖVMESİ

Looking için orijinal stilize gül fikirler karakteri ile? Karşılaştırıldığında klasik tasarımlar , stilize olanlar daha modern ve özellikle stili var. Özellikle büyük dövmeler için ideal olan daha keskin çizgilere veya renkli grafiklere sahip geometrik stil kompozisyonları tercih edebilirsiniz .

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Stilize gül dövme fikirleri

 

 

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Stilize tek gül ile dövme

 

EŞLEŞEN GÜL İLE RÜZGAR GÜL DÖVME

Pusula dövmeler gül denizcilik kültüründe kaynaklanmaktadır. Erkekler ve kadınlar tarafından sevilen, özgürlüğün anlamı ve kişinin hayallerini takip etme arzusuyla ilişkilendirilir . Gül ve pusula birlikte rehberlik ve korumanın anlamını üstlenir. Kesin olarak kökenleri nedeniyle en çok seçilen grafikler eski okul grafikler , renkli ve çoğu zaman çok canlı detaylara sahip büyük dövmelerdir. Çoğunlukla kol dövmesi olarak kullanılırlar .

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Pusula gülü ve gül dövme fikirleri
Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Pusula gülü ve kırmızı gül ile kolundaki dövme

 

 

TERS PEMBE DÖVME

 

Baş aşağı gül ile ilişkili bir aşkın sonuna , ama anlamı aynı zamanda yeni bir başlangıçta gelecek için umut, güven olabilir. Baş aşağı gül , özellikle kulak arkası gibi vücudun küçük bölgeleri için uygundur . Bileğindeki gül dövmesi çok popüler , daha küçük ve daha zariftir, ön kolda ise çok büyük boyutlarda yapılabilir.

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Ters gül dövme fikirleri

 

 

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Kulağın arkasında ters bir gül ile dövme

 

KOLDA GÜL TATTOOS

Orijinal kol ve önkol dövmeleri için farklı fikirler . Bir renkli gül bir ile eşleştirilmiş olabilir kelebek dövmesi , ama aynı zamanda sadece bir bilezik gibi, kolun etrafında örtecek tasarımları tercih edebilirsiniz. Müzik hayranları sapı tiz nota anahtarına dönüştürebilir . En belirgin çiçek dövmelerinden biri olan Japon gülü dövmesi , küçük bir pencereyi simüle etmek için üçgen gibi geometrik bir şeklin içine alınabilir.

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Kolunda kırmızı bir gül ile dövme
Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Kolda gül dövme fikirleri
Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Kolunda bir gül ile dövme

 

 

ELDE GÜL TATTOOS

 

Eldeki dövmeler yıllarca büyük bir başarı topluyor. Küçük bir dövme yaptırmayı düşünüyorsanız , ideal çözüm parmağınızdaki bir güldür . Başparmak ve işaret parmağı en çok seçilen parmaklardır. Bir çift ​​dövme için orijinal bir fikir , nişan teklifi ve hatta bir düğün gibi önemli bir olayı anmak için yüzük parmağındaki güldür!

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Eldeki bir veya daha fazla gül ile dövme fikirleri
Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Parmaklarda iki gül ile dövme

 

 

OMUZ ÜZERİNDE GÜLLER TATTOOS

 

Omuz dövmelerini sever misin ? Büyük bir dövme için mükemmel bir alandır, bu nedenle ayrıntılar, özellikle renklendirildiğinde çok önemlidir. Gül ve ay gibi orijinal kompozisyonları daha klasik tasarımlara tercih edebilirsiniz : Ay, dövmenin genel sembolizmine gizem ve sonsuzluk fikrini ekler .

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Gül omuz dövme fikirleri

 

 

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Omuzunda bir gül dövmesi

 

AYAK BİLEKTE GÜLLER

Ayak bileğindeki gül dövmesinden daha rafine ne olabilir ? Kesinlikle bir kadın için daha uygun bir dövme türüdür , ancak en güzellerinden biri olmaya devam etmektedir. En popüler kompozisyonlar , pembe ve kırmızı tonlarında, yeşil yapraklı, tomurcuklu veya diğer çiçeklerle kombine edilmiş dişil bir gülü ödüllendirir . Ancak daha az gösterişli dövmeler arıyorsanız, küçük bir stilize şekil bile sizin için olacaktır.

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Ayak bileğinde küçük kırmızı gül dövmesi

 

 

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Ayak bileği gül dövme fikirleri

 

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Ayak bileğinde açık gül ve tomurcuklu dövme

SIRTTA PEMBE DÖVME

Gülünüzün gövdesi, kürek kemikleri arasında öne çıkan açık bir tomurcukla tüm omurga boyunca uzanacak şekilde tasarlanabilir. Dikenli gül anlamı ile bağlantılı, koruma , iç gücü , ancak aynı zamanda arzu yeniden doğuş kaybından sonra, vücudun bu bölümü için en uygun olanıdır. Alternatif olarak, burada ayrıca daha karmaşık ve renkli kompozisyonlar ve hatta kırmızı veya çok renkli gülünüzün gövdesi yerine harflerle dövme yapın.

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Arkasında bir gül ile dövme
Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Arkada gül dövme fikirleri

 

 

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Kırmızı gül ve yazıt ile arkada dövme

 

VÜCUTTA GÜL TATTOOS

Bu dövmeler için vücudun en çok tercih edilen bölgeleri sırt , kalça, diz , bacak , göğüs ve  kasıklardır . Sırt dövmesi gibi bir kalça dövmesi daha fazla yüzey alanı kaplayabilirken, dizdekiler bariz nedenlerden dolayı daha küçük olacaktır. Göğüsler ve kasık gibi alanlar çok hassas ve hassastır, bu nedenle yetkin profesyonellere güvenin. İlgi çekici bir fikir mi? Partnerinizi şaşırtmak için göğüs çevresinde bir dövme !

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Vücudun farklı bölgelerinde bir veya daha fazla gülle dövme fikirleri

 

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Yan tarafta üç siyah gül ile dövme

YAZILI PEMBE DÖVME

Harfler ve yazılarla yapılan dövmeler anlamlarından dolayı çok sevilir. Bir harfler ile dövme gül  klasik olandan kazanır farklı bir değer. Ünlü ifadeler ve aforizmalar  dövmeye daha büyük bir duygusal etki verir. Sen tek olan daha basit stilize grafik seçebilir kelime veya eski okul çizimleri ile gül ve kalpler . İsimler ve tarihler içeren dövmeler, her zaman yanımızda taşıyacağımız silinmez bir hatıra olan sevdiklerinizi anmak için seçilir.

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Gül ve yazı ile dövme fikirleri
Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Kırmızı bir gül ve gövdesi üzerinde bir yazıt ile dövme

 

 

PEMBE ADAM DÖVME

 

Gül dövmesinin sadece kadınlara uygun olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Eski okul gül dövme en sevdiği biridir erkeklere aslen evlerinin bir bellek tutmak için denizciler tarafından seçilen veya koruma ve rehberlik sembolü olarak. 3D gül gibi sembollerle birlikte seçilecek, kuşku götürmez bir cazibesi vardır kafatası ya da tabanca . Gül ve hançer gücü, korumayı ve onuru sembolize eder.

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Erkekler için gül dövme fikirleri
Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Omuzunda ve göğsünde gül ve saat olan erkekler için dövme

 

 

SİYAH BEYAZ GÜL TATTOOS

 

Tutkunuz siyah beyaz dövmeler ise gül tasarımıyla yapılabilecek zıtlıklar çoktur. Bir müzik notasının tipik renkleri olan siyah ve beyaz, müzik temalı grafikler için ideal seçimdir . Ancak isimler ve semboller de renksiz bir tasarımı tamamlamak için mükemmeldir.

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Siyah ve beyaz gül dövme fikirleri
Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Siyah-beyaz bir gül ile dövme

MAVİ GÜL DÖVME

Mavi gülün anlamını merak ediyor musunuz ? Doğada bulunmayan bir çiçek olan mavi gül, gizem fikri, rüya görme arzusu, aynı zamanda mor gül gibi güzellik ve sevgi ile de ilişkilendirilir . Genellikle kelebek ve diğer çiçeklerle yapılan kompozisyonlarda olduğu gibi yazılarda da bulunur. En çarpıcı olanı 3 boyutlu boyalı efektli gül dövmeleridir.

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Mavi bir gül ve gövde üzerinde bir yazıt ile dövme
Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Mavi gül dövme fikirleri
Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Mor mavi gül ve kelebek ile kol dövmesi

SİYAH GÜL DÖVME

Siyah, her zaman ölümle ilişkilendirilen renk olduğu için, farklı kültürlerde siyah gül dövmesi ölülere adanmıştır, sadece değil. Harika kişiliğin seçimi olan siyah gül, karizmayı ve karanlık tarafımızı özgür bırakma arzusunu ifade eder. Hayatımızın korku ve acılarından kurtulmak için bir sembol. Bilek ve ayak bileğinde küçük veya sırt, yan ve bacaklarda büyük olan siyah gül dövmesi en önemlilerinden biridir.

Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Siyah gül dövmeleri
Gül dövmesi: anlam ve size ilham verecek fotoğraf
Tamamen siyah bir gülle dövme

 

 

Eski okul mu, stilize mi, siyah beyaz mı yoksa renkli mi? Senin için mükemmel gül dövmesi nedir? Yorumlarda bize bildirin!

 

KEŞFEDİLECEK DİĞER GÜZEL DÖVME FİKİRLERİ:

Çiçek dövmeleri : tüm çiçeklerin anlamı ve ilham verici fikir.

Kol dövmesi : Erkekler ve kadınlar için görsel ve fikir.

Aile dövmesi : İlham alabileceğiniz fikir.

Sonsuzluk dövmesi: zamansız bir sembol için anlam ve güzel görüntüler.

Size ilham verecek dövme çapa , tarih ve resimler.

Tüy dövmesi : kopyalanacak en güzel resimler.

Mega resim koleksiyonumuzda yapılacak en havalı dövmeler!

 

Tags:

Bugün gül, dövme dünyasının temel dayanaklarından biri haline geldi. En dövmeli ve popüler ikonlardan biridir. Ve bunun kanıtı, ister tek başına ister başka bir tasarımın parçası olsun, ister tasarımın kahramanı olsun ister ikincil bir rolü olsun, gülün içinde bulunduğu bir dövme bulmak zor değildir. gül dövmeleri günün sırasıdır. Hakkında çiçek dövmeleri dövme stüdyolarında en çok talep edilenler. Ek olarak, erkekler ve kadınlar arasında eşit derecede popülerdir.

Ve olmasına rağmen Dövme Onlar hakkında sayısız kez konuştuk, güzel ve derin anlamın yanı sıra bu çiçeğe atfedilen sembolizm hakkında konuşmak her zaman ilginçtir. Fakat, Gül dövmelerinin anlamı nedir? Bir veya başka bir sembolizmden söz edeceğimiz gezegenin kültürüne ve bölgesine bağlı olacaktır.

Örneğin, Batı'da gül aynı şeyi temsil eder. lotus çiçeği dövmeleri doğuda. Tanınmış ve yaygın bir aşk sembolü. Öte yandan gül dövmeleri aynı zamanda tutku, iffet ve saflığın sembolüdür. Gül vermek, başka birine duyduğumuz sevgi duygumuzu ifade etmenin bir yoludur.

Indeks

Farklı renklerde gül dövmeleri

Biliyor musunuz Gül dövmelerinin anlamı renge göre değişir neleri var? İle ilişkili ana anlamların üzerine yorum yapalım. güller rengine göre:

  • Sarı güller: neşe ve mutlulukla ilişkilendirilirler.
  • Beyaz güller: Güçlü bir ibadet veya bekaret sembolüdürler.
  • Soluk pembe güller: Bu güllerin bazı anlamları sempati ve hayranlıktır.
  • Güller: portakallar: anlamı meraklıyla ilgilidir.
  • Kırmızı gül: aşk ve romantizmi sembolize eder.

Zamanda geriye yolculuk edebilseydik ve Roma veya Yunan imparatorluğunun zirvede olduğu zamanda orada olsaydık, gülün güzelliği ve sevgiyi temsil ettiğini ilk elden keşfedebilirdik. Aksine ilk Hıristiyanlar gül aşağılık bir sembol oldu çünkü Romalılar tarafından zulüm gördüler ve ona taptılar. Ancak daha sonra ve yavaş yavaş Hıristiyanlar bu çiçeğe bakışlarını bugün bildiğimiz anlamı "benimsemek" için değiştirmeye başladılar.

Gül Dövmeleri Fotoğrafları


Koldaki gül şeklindeki erkek dövmelerine ve konumlarına genel bakış

Gül dövmeleri erkekler arasında çok popüler. Bu yazıda bu çiçeğin ne anlama geldiği ve onunla dövme yapmak için hangi seçeneklerin mevcut olduğu hakkında konuşacağız.

Anlam

Bir gülün görüntüsünün birçok yorumu vardır. Bir resmin anlamsal yükü, üzerinde bulunan belirli öğelere ve renk şemasına bağlı olarak değişebilir.

Başlangıçta, bu çiçek gerçek aşkla birçok ilişkiye neden olur. Ve bu bir tesadüf değil, çünkü güzel bayanlara genellikle iyiliklerini almak isteyen erkekler tarafından sunulan gül buketleridir. Aynı nedenle gül, genellikle tutku ve bağlılığın sembolü olarak yorumlanır. Ve eski Mısır kültüründe samimiyet ve masumiyetin kişileşmesi olarak algılandı.

Ancak bu çiçeğin farklı bir anlamı var.

Bu yüzden birçokları için bir şeyi sembolize ediyor acı verici ve tehlikeli hem de kendin için ayağa kalkma yeteneği. Güzel bir çiçeğin görüntüsünün böyle garip bir yorumunu açıklamak kolaydır: bir gülün dikilebilecek birçok keskin dikeni vardır.

Çin'de, bu çiçek refahı ve işlerin başarılı bir şekilde tamamlanmasını sembolize eder, eski Yunan kültüründe güzel Afrodit ile ilişkilendirilir ve Roma'da imajı insan yaşamının geçiciliğinin kişileşmesi olarak yorumlanır ve genellikle Krallığı ile ilişkilendirilir. Gölgeler.

Batı ülkeleri için gülün kutsal kabul edilmesi de ilginçtir. Ruhun sonsuz yaşamının ve ölen bir kişinin hatırasının bir sembolü olarak algılanır, bu nedenle bu çiçek cenaze törenlerinde aktif olarak kullanılır.

yüzyılda ölüm cezasına çarptırılan insanların vücutlarında bir gül görülebiliyordu, bu yüzden bu tür görüntüler genellikle bir damga olarak algılanıyordu. Ancak daha sonra, bu görüntünün bu yorumu alaka düzeyini kaybetti ve değişti, merhamet ve bağışlama ile ilişkilendirildi.

Görünümler ve çizimler

Erkekler için birçok farklı gül dövmesi var. Dövmeniz için belirli bir konu seçerken, önce ne anlama geldiğini bulmanız önerilir.

  • kapalı gül geleneksel olarak gençliği yayan güzellik ve saflığın sembolü olarak kabul edilir.
  • gül açıksa o zaman bu, bilgelik ve ruhsal gelişimden, harika bir yaşam deneyiminin varlığından bahseder.
  • solmaaynı gül, yaprakları düşmek üzere olan kişinin üzücü bir yorumu var. Hayattaki en iyi dönemi değil, aşkta kaybı, yenilgiyi sembolize eder.

Dikenlerin bolluğuçiçek tarafından aşkı arayan bir kişinin, yolunda kendisine zarar veren ve büyük acıları beraberinde getiren birçok engelle karşılaştığına işaret eder. Bu aynı zamanda giyilebilir cihazı giyen kişinin başkalarının dış kabuğuna çok az dikkat ettiğini de gösterebilir. Onun için büyük bir rol oynayan manevi bileşen, çünkü görünüşün aldatıcı olduğunu anlıyor.

Anlamı anlamak için büyük bir rol oynar dövmede gösterilen gül sayısı. Yalnız bir çiçek yenilenmeyi sembolize edecek ve aynı zamanda karakterin yumuşaklığını ve duygusallığını da gösterecektir. Şekil üç tomurcuk gösteriyorsa, bu sevgi, ışık ve yaşamı simgelemektedir.

Çizime belirli kompozisyon unsurları eklenirse, bu da anlamını etkileyebilir.

Yani, hançer böyle bir dövmede romantik bir duygunun tutkusunu gösterecek ve bazı durumlarda birçokları için çelişkili bir aşk ilişkisini de sembolize edecektir.

kürek bir çiçekle birlikte, genellikle bir kişi için önemli bir kayıp olduğunu gösterir - bu tür görüntüler genellikle koyu renk şemasında gerçekleşseafoodplus.info parlak çizimlerin farklı bir yorumu var.

Yani eğer gül kafatasının dişlerinde, o zaman bu, resmin taşıyıcısının anlamsızlık, tutku ve hayata olumlu bir bakış açısı ile karakterize olduğunu gösteriyor. Ve eğer çiçek bulunursa göz çukurlarının yerlerinde, o zaman bu, kendinden veya yeteneklerinden şüphe etmeyen kendine güvenen bir kişiyi gösterir.

Bu tür görüntülerdeki kalp, genellikle bir erkeğin içine daldığı sonsuz sevgi ve duyguların bir sembolü olarak algılanır. Bununla birlikte, bazı durumlarda, böyle bir dövme, sevilen biriyle oldukça acı verici bir molayı sembolize eder ve bu da bir kişinin acı çekmesine neden olur.

Yılan dövmelerde geleneksel olarak bir günaha sembolüdür. Bir çiçekle birlikte, bir insanı baştan çıkarmanın kolay olduğunu söyleyecektir.

Genellikle bu tür çizimlerde bulabilir ve zehirli akrep Böyle bir görüntünün anlamı çok çelişkilidir, çünkü hem eşinize sonsuz sadakati hem de bir kişiyi yıkıcı bir şekilde etkileyen romantik ilişkileri sembolize edebilir.

dövme tasvir ediyorsa dişlerinde çiçek tutan bir kurt, o zaman bu, kişinin yalnızlığı tercih ettiğini gösterecektir. Ve eğer bir ilişkiye başlarsa, aşıklar arasında ortaya çıkan tüm engellere ve sorunlara rağmen, günlerinin sonuna kadar sevgili kadınına bağlı kalır.

Stiller ve renkler

Gül dövmeleri çeşitli tonlarda yapılabilir. Resmin renginin seçimi de büyük önem taşıyacak ve anlamsal yükünü etkileyecektir.

  • Yani, kırmızı bir gül tomurcuğu- sevginin ve tutkulu duyguların sembolü. Aynı zamanda, duygu o kadar güçlüdür ki, hiç kimse onun dürtüsüne karşı koyamaz.
  • Sarı bir çiçek olumlu bir tutumu gösterecektir, resmin kullanıcısında özen ve samimiyet gibi niteliklerin varlığı. Böyle bir gülün aşk duygularıyla hiçbir bağlantısı yoktur.
  • İnsan vücudunda bir çizim varsasiyah bir gül ile o zaman bu çoğu durumda sevgili bir kişinin kaybından kaynaklanan şiddetli acıyı gösterir. Kural olarak, böyle bir çizim, ölen kişiye saygı göstermek isteyenler tarafından vücutlarına uygulanır. Ancak başka bir anlam daha var: bazı durumlarda siyah bir çiçek, zorlukların sonu ve beyaz bir şeridin başlangıcı anlamına gelir.

Gül dövmelerinin tarzından bahsetmek gerekiyor.

onlar çok popüler gerçekçi dövme. Kural olarak, onlar üzerinde çalışmak en zorudur, çünkü bu tür çizimler özenli ve ayrıntılı çizim gerektirir. Aynı zamanda, çizgilerin ve ölçeğin netliği ile karakterize edilirler. Bu tür dövmelerin büyük boyutu kolayca açıklanabilir: küçük bir görüntüye küçük öğeler çizmek oldukça zor olacaktır.

stil yeni okul erkekler arasında da talep görmektedir. Bu tarzdaki çizimler, her şeyden önce, farklı renklerin, parlaklığın ve açıkça izlenen konturların kullanılmasından kaynaklanan renklilikleri için çeker.

Minimalist dövmeler da büyük talep görüyor. Bu stil çözümü, özellikle dövmeleriyle "parlamak" istemeyen ve onu yabancılardan gizlemek isteyenler için uygundur. Bu tür dövmeler, ana cazibesi olan düzgünlüğü ve sadeliği ile ayırt edilir.

geometri stili bu tür dövmeler için de uygundur, çünkü geometrik şekillerin bolluğu dövmeye belirli bir lezzet verir, onu standart dışı yapar. Ayrıca seçilen geometrik şekiller beden imajının anlamını da etkiler. Bu nedenle, çok sayıda düz çizgi, yumuşak ve esnek bir karakter gösterecektir. Keskin köşelerin bolluğu, aksine, dürtüsel ve sert bir eğilimden bahseder.

Konaklama seçenekleri

Gül dövmeleri, insan vücudunun herhangi bir yerine yerleştirilebilir, çünkü bu, resmin anlamını etkilemez.

Oldukça sık, erkekler bu tür çizimleri el, önkol, bilek, "kol" veya avuç içine yerleştirir. Alan seçimi sadece görüntünün ölçeğine bağlıdır.

Uygulama nüansları

Bir dövme sanatçısına gitmeden önce, çizimin bazı nüanslarına dikkat etmeniz gerekir.

Bu nedenle, önce vücudunuzda ne tür bir dövme görmek istediğinize en azından kabaca karar vermelisiniz. Renk, stil, ölçek, kompozisyon ve konum hakkında düşünün. İsterseniz, kendiniz bir eskiz çizmeyi deneyebilirsiniz.

Vücudun bazı bölgeleri çok hassas olduğu için dövme yapılacak bölge seçimine özellikle dikkat etmenizi öneririz.

Bu, dövme yaptırmayı çok acı verici hale getirebilir. Ayrıca, uygulanan görüntünün maliyeti genellikle seçilen alana bağlıdır.

Maddi sorundan bahsetmişken, dövmenin fiyatının da gelecekteki dövmenin ölçeğine ve detaylandırma derecesine bağlı olarak değişebileceğini belirtmekte fayda var. Ustanın ne kadar profesyonel olduğu da önemli bir rol oynar. Bu arada, bundan tasarruf etmeye çalışmamalısınız: dövme istediğiniz gibi olmazsa, düzeltilmesi veya ortadan kaldırılması için büyük olasılıkla çok para ödemeniz gerekecektir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir