siyah tepsi modelleri / Siyah Servis & Sunum Tepsisi Modelleri, Fiyatları - Trendyol- Sayfa 3

Siyah Tepsi Modelleri

siyah tepsi modelleri

Siyah Tepsi

Mutfak hemen hemen günün birçok saatinin geçirildiği bir yerdir. Bu sebep ile orada rahat etmemiz oldukça önemlidir. Mutfakta rahat etmenin temeli elinizin altında olan eşyalara bağlıdır. Bir de düzene. Düzen bir mutfağın olmazsa olmazlarındandır. Harika bir akşam yemeği yiyeceğiniz sırada sofrada düzen önemlidir. Düzen hayatınızın her yerinde gereklidir.

Siyah Tepsi Modellerinin Avantajları

Siyah Tepsi Modellerinin Avantajları

Akşam yemeği yiyeceğiniz sırada sunumlarınızı yapabileceğiniz, aile ile izlenen dizilerin yanına getirilen çaylarda, eş dost ile içilen güzel kahveleri taşırken ihtiyacınız olan da bir tepsidir. Bu yılın trendi ise siyah tepsi seçenekleridir. Siyah tepsiler, şık ve elegant görüntüsü ile mutfaklarınız, sofralarınızı ve evinizi canlandırmaya devam etmektedir. En ünlü şefin mutfağından, bir ev hanımının mutfağına kadar uzanan lezzet yolculuğunu sunuma dökerken bir tepsi her zaman sunumu daha elverişli gösterir. Siyah tepsiler ise bu sunumu başka bir evrene taşır. Harika sunumların en çok aranan yüzü şu an siyah tepsiler.

Şık ve Özel Siyah Tepsi Modelleri

Şık ve Özel Siyah Tepsi Modelleri

Siyah tepsi sadece yemek sunumlarında değil evinizde dekorasyon amaçlı kullanmanız içinde oldukça uygundur. Örneğin masaların üzerine konan siyah aynalı tepsiler oldukça şık ve elit durmakta veya evinizin başka bir yerlerini süsleyeceğiniz siyah dekoratif tepsi evinizin havasını birden değiştirebilir. Siyah her daim asaleti sembolize eder bu sembolik sistem evinize harmanlanır ve ortaya uzmanların elinden çıkmışçasına bir ev çıkar. Son dönemlerde popülerliğini ilan etmiş siyah ferforje tepsi, yavaş yavaş evin her yerinde kullanılabilir. Sunum tabağı, bardak altlığı, kahve tepsisi hatta çiçek altlığı bile olabilir bu alanlarda oldukça sık kullanılmaya başlamıştır. Siyah evinizin her yerinde şıklığını ve asilliğini sürdürür. Bu asilliğe siyah sunum tepsi dahil edilmiştir. Ayrıca; Siyah plastik tepsi, mat siyah tepsi, siyah demir tepsi, siyah emaye tepsi, siyah kare tepsi, siyah mermer desenli tepsi ve siyah oval tepsi seçeneklerine Trendyol üzerinden göz atabilirsiniz.

Dekoratif Görünümüyle Siyah Tepsiler

Dekoratif Görünümüyle Siyah Tepsiler

Tepsiler günlük hayatımızın her evresinde bize yardım etmektedirler. Evimizde en sık kullanılan ürünlerden biri de siyah metal tepsilerdir. Her evde mutlaka bu tip bir metal tepsi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra siyah mermer tepsi ürünleri de bu ara oldukça rövanştadır. Bu tip tepsiler genelde dekorasyon amaçlı kullanılır. Fakat şatafat seven biri iseniz günlük hayatınızda da kullanmak tamamen kişisel tercihinize kalmıştır. Sunumların ve dekorasyonun bir diğer vazgeçilmezi ise siyah cam tepsi ürünüdür. Bu tepsi siyah tepsi modelleri arasında en çok tercih edilen bir diğer üründür. Mekanın havasını katlaması ve sunumlarınızı usta elinden çıkmış gibi servis etmenizi sağlar. Görüntüye önem verenlerdenseniz bu ürün aradığınız tarz da bir ürün olabilir. Aile ile içilen o güzel çaylarda, sıcacık sohbetlerde masanın üzerinde her daim bir siyah yuvarlak tepsi bulunur. Bir şeyler taşımasından çok hayatımızın artık neredeyse her yerine dahil olmuşlardır. Bu hayatınızda ki yerini tamamen sizin belirleyeceğiniz bir unsurdur.

Tepsi

Tepsi Modelleri

Yiyecek ve içecek servisinin balıca ürünü tepsi,birbirinden şık ve farklı modelleri ile mutfaklarda yer almaktadır. Çoğu mutfakta bir şey taşıma dışında da tezgâhta duvaradayatılan tepsi çeşitleri, hoş bir dekorasyon malzemesi olarak da kullanılmaktadır. Tepsi modelleri içinde klasikleşmiş çelik tepsi ilk sırayı almakta ve onu ahşap, bambu, demir tepsi,porselen, plastik, metal tepsi ve cam tepsi modelleri takip etmektedir. Çelik olan modeller paslanmaz tepsi statüsüne sahip olmasından dolayı uzun yıllar kullanılmaktadır. Servis tepsisi çeşitleri üretim materyalleri dışında küçük, orta ve büyük tepsi boyutları ile de bilinmektedir. 

Konukseverliği ile bilinenlerin evinde boy boy ve desen desen bulunan tepsi modelleri misafirlere yapılan ikramlar kadar önem taşımaktadır. Ailecek yapılan hafta sonu kahvaltısından sonra içilecek kahvelerin desenli, stil sahibi ve yuvarlak tepsi içinde ikram edilmesi de ayrı bir keyif taşımaktadır. Özellikle kahve tepsisi seçeneğinin konseptlere uygun renk ve figür sahibi olması ev sahibinin de zevkini yansıtmaktadır.  Kış sezonunda kullanılan kırmızı, beyaz ve yeşil tepsiler hoş görüntüler sergilerken, yazın da beyaz, mavi veya lacivert renk ve desenli tepsiler evlerde Bodrum havası estirmektedir. Kolay kolay yıpranmayan, kırılmayan, pasa veya leke tutmayan kaliteli tepsiler düz beyaz veya düz siyah tepsi tercihleri ile de göz doldurmaktadır. 

Servis tepsisi modelleri, evde akşam yemeği hazırken ya da film gecesine içecek taşırken pratik çözümler üretmektedir. Böylece misafir sunumlarında ve günlük kullanımda ön plana çıkan tepsi modellerinin günlük hayatı kolaylaştırdığı netleşmektedir. Kişisel zevk ve beğeniler dikkate alınarak tercih edilen tasarımlarla özel davetlerde kişisel tarzların yansıtılmasına da olanak sağlamaktadır. Kullanım amaçları, ihtiyaçlar ve kişisel stiller dikkate alınarak tasarlanan tepsi modelleri arasından seçim yapmak da bir o kadar zor olmaktadır. Bu yüzden geniş ürün yelpazesine sahip ürün gamında bulunan tepsilerden her evde onlarca bulunmaktadır. 

En Şık Tepsiler

Oval, kulplu, kare veya yuvarlak gibi farklı formlarda hazırlanan zarif dokunuşlar, şık tepsi modelleri üzerinde kendini göstermektedir. Ayrıca kız isteme törenlerinin olmazsa olmazı gümüş tepsi, ilk defa bir araya gelen ailelerin mutluluklarına tanıklık etmektedir. Özel anlara eşlik eden şık tepsi çeşitleri arasında yer alan aynalı tepsi modelleri,söz merasimlerinde yüzük taşıma tepsisi olarak da adlandırılmaktadır. Ayrıca aynalı tepsilerin üzerine bu özel merasim için genç çiftin isimleri de yazdırılmakta ve böylece aynalı tepsi, ömür boyu saklanacak bir hatıra olmaktadır. 

Türk kültürünün vazgeçilmez bir objesi olan tepsi mutfaklardan, oturma odalarına ve salonlara kadar hem sunum hem de süs eşyası statüsü taşımaktadır. Yaşam alanlarında dekor tepsi kullanımı banyolarda da kendisini göstermektedir. Tasarımları herkes tarafından beğeniyle karşılanan şık tepsilerden mermer tepsiler, ferforje, dantel ve pirinç tepsiler sehpa, konsol ve mutfak masalarında yerlerini alırken, seramik tepsiler de duvarlarda pano olarak farklı bir tarz oluşturmaktadır. Banyolarda ise hasır, rattan, tahta ve bambu tepsi modelleri doğal halleri ile rustik stillere katkı sağlamaktadır. Şık tepsilerin içine yerleştirilen mumlar ve kuru çiçekler bir anda bulunduğu mekânın atmosferine zarafet getirmektedir. 

Şık tepsilerde tepsi seti olması avantaj sağlamaktadır. Genelde 2’li olan tepsi setleri küçük ve ondan büyük boyutları ile satışa sunulmaktadır. İstenirse kalabalık misafirleri ağırlarken iki adet aynı renkten ve malzemeden olan farklı ebatlardaki tepsiler aynı anda kullanılmakta ya da istenirse küçük tepsi kahve ve büyük tepsi çay servislerine yardımcı görevini üstlenmektedir. Şık tepsi setlerinde işçiliğin ön plana çıktığı bakır tercihi farklı görünümleri ile mutfaklara otantik bir hava da katmaktadır. 

Çay Tepsisi

Çay tepsisi çok aranan ve satılan modeller arasında yerini alırken, eve gelen misafirlere şık çay tepsileri ile demini iyi almış mis kokulu çaylar ikram edilmektedir. Çelik çay tepsisi bu ürün skalasında akla gelen ilk model olmanın yanında geçmişten günümüze taşınan dantel örtülerin de bu tepsiler içinde yer alması halen gündemini korumaktadır. Ayrıca çay tepsisi çelik sağlam yapısı ile de yıllarca servis işini başarı ile yapmaktadır. Çay tepsisi modelleri çayı içinde taşırken beklenmeyen kazaları önlemek adına ekstra destek için bir üst tutamağa sahip şekilde tasarlanmaktadır. 

Çay tepsi seti çeşitleri de piyasalarda 13’lü modellerinden 40 parçalı seçeneklerine kadar yerini almaktadır. 6 adet çay bardağı, tabağı ve çay tepsisi şeklinde düşünülmüş çay tepsi setlerine alternatif çay kaşıkları, şekerlik ve şekerlik kapağı ile minik şeker maşası gibi ürünlerde eklenmektedir. 12 bardağa kadar çıkabilen çay tepsi setleri hem kalabalık aileler için önemli bir ihtiyaç olmak da hem de sık sık kalabalık misafir ağırlayanların çay servislerini yapmalarına destek çıkmaktadır. Her konuda görselliğe önem verenlerin tercihi olan bu setlerin çay bardakları da tepsi üzerindeki motifleri ile uyum sergilemektedir.

Çay tepsilerinin ölçüleri de içinde taşıdığı çay bardaklarının sayısıyla doğru orantıda artmaktadır. Piyasalar incelendiğinde çay tepsisi boyutlarının 35xx cm, 50x25 cm ve 42x31 cm olduğu bilgilerine ulaşılmaktadır. Genelde metal ve tutma kulpları da metal olan çay tepsilerinin düz sade modellerin yanında, ortası ve kulpları varaklı ya da sadece kulpları varaklı gibi seçenekler kullanıcıların zevkine bırakılmaktadır. Ayrıca son sezonlarda ortası desenli çay tepsileri de ilgi çekmektedir. Böylece ısıya dayanıklı, leke tutmayan çay tepsileri farklı zevklere hitap etmeyi de bilmektedir. 

Sunum Tepsileri

Son yıllarda özellikle sosyal medyanın günlük yaşamlara entegre olması ile sunumluk tepsi modelleri popülerliğini arttırmaktadır. Küçük tepsi boyutlarında olan sunumluk tepsiler rustik, modern ya da vintage tarzlara hitap etmekte ve kare, dikdörtgen hatta kalp ve prizma şeklinde bulunan formları ile de mükemmel sunumlara olanak sağlamaktadır. Tek kişilik sunum tepsileri demir, bambu, gümüş, bakır, aynalı, seramik, metal sunum tepsisi yapısında ve gold, silver, damalı, ekoseli, çiçekli gibi geniş görüntü çeşitliliği ile mağaza raflarından keyifli anlara taşınmaktadır.  

Sunum tepsileri diğer tepsilere oranda daha ufak boyutlarda tasarlanmaktadır. 23x33 cm, 24x24 cm, ve 30x22 cm gibi küçük ölçülere sahip sunum tepsilerinin tek kişilik sunumlardan 3 kişilik sunumlara kadar iştah açıcı görsellikler oluşturduğu vurgulanmaktadır. Dekoratif ikramlara zemin hazırlayan sunum tepsileri, kahve fincanları ile uyum yakalamakta ve minik ikramlıkları da taşımaktadır. Sunum tepsileri görsel güzelliğinin yanında kullanıldığı mekânlara kazandırdığı tarz ve karakterlerle mutfakların şıklığını tamamlamaktadır. 

Tepsi Fiyatları

Tepsi fiyatları çeyiz, ev ürünü mağazalarında ve e-ticaret sitelerinde farklı seçenekler sunmaktadır. Markasına, kalitesine, üretiminde kullanılan materyaline, boyutuna kadar bir faktör tepsi fiyatlarını etkilemektedir. Geniş ürün gamına sahip bir ürün olan tepsiler, her bütçeye uygun tercihler ile müşterileri memnun etmektedir. Böylece evlilik hazırlığı içinde olan kişiler “nişan tepsisi fiyatları” ve“gümüş tepsi fiyatları” araması yaptıklarında çıkan sonuçlardan cüzdanlarına göre seçimler yapmaktadır. 

Bilinen ve kaliteli markaların tepsi fiyatları incelendiğinde etiket rakamlarının farklı olduğu gözlenmektedir. Uzun ömürlü ve şık ürün arayışı içinde olanlar ise bu markaların tepsilerini ve tepsi setlerine kampanyalar ve indirim fırsatları dâhilinde zorlanmadan almaktadır. Her mutfakta boy boy, desen desen bulunan tepsiler uygun ürün klasmanında satılmakta ve müşterilerin de keyfini yerine getirmektedir. 

Tepsi

Tepsi

Tepeden tırnağa şık sunumlara imza atmak için sayfamızdaki tepsi çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Bella Maison kalitesiyle sunulan tepsi modelleri şık tasarımları ve kullanışlı yapılarıyla kullanıcılardan tam not alıyor. Özenle hazırladığınız yiyecek ve içeceklere yaraşır sunumlar yapmak için ürünleri tercih edebilirsiniz. Sayfamızdaki her ihtiyaca ve kişisel zevke uygun tasarıma rastlamak mümkün. Sunumlarınızda tercih ettiğiniz stili baz alarak ürün seçimi yapabilirsiniz. Sofralarınızı zenginleştirecek birbirinden şık ve kullanışlı ürünler sizi bekliyor! İhtiyacınız olabilecek servis ve sunum ürünleri için sayfamızdaki ilgili kategorilere göz atabilirsiniz.

Tepsi Modelleri

Öğünlerde ve özel davetlerde sofra tasarımlarına uygun sunumlar gerçekleştirmek için birçok servis ürünü bulunuyor. Tepsi modelleri geçmişten günümüze en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Eğer sizde sunumlarınızı eşsiz kılacak bir tepsi arıyorsanız doğru adrestesiniz! Sunulan ürünler tasarımlarıyla muadillerinin ötesine geçmeyi başarıyor. Ürünlerin eşsiz ve göz alıcı tasarımları sunumların dekoratif bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor. Yiyecek ve içeceklerinizi ayrıcalıklı bir şekilde sunmak için ürünleri tercih edebilirsiniz. Sayfamızdaki tepsi modelleri fonksiyonel yapılarıyla da kullanıcıların gözdesi. Ürünler sunum için hafif yapıya sahip olup aşınma gibi problemlere karşı da maksimum dayanıklılık gösteriyor. Evinizde hazırladığınız lezzetleri her an şık ve çekici sunumlarla servis etme konforunu yakalamak için ürünleri kullanabilirsiniz. Tepsi çeşitleri temelde materyallerine göre farklılık gösteriyor. Ahşap tepsi modelleri göz dolduran görünümleriyle öne çıkıyor. Bu modellerle yiyecek ve içecek sunumlarınızın daha zengin görünmesini sağlayabilirsiniz. Ahşap tepsi modelleri arasında cam kaplama yüzeye sahip seçenekler de mevcut. Sunumlarınızda daima ihtişamdan yanaysanız cam tepsi olarak da sıklıkla tercih edilen ürünleri değerlendirebilirsiniz. Zarafetin ön planda olduğu servisler yapmak içinse çelik tepsi seçenekleri öne çıkıyor. Hafifliğin ön planda olduğu bir tepsi için bu modelleri sepetinize ekleyebilirsiniz. 

Tasarımlarına Göre Dekoratif Tepsi Modelleri

Tepsi modelleri arasında farklı sofra ve sunum stillerine hitap eden birçok seçenek bulunuyor. Kişisel zevkinize ve sofra ürünlerinize uyum sağlayacak ürünleri sayfamızda rahatlıkla bulabilirsiniz. Tepsi çeşitleri temel olarak şekillerine göre farklılaşıyor. Oval ve kare tasarımlar hem öğünlerde hem de özel davetlerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Sofra ve sunumlarınızda yer verdiğiniz ürünleri baz alarak seçim yapabilirsiniz. Geleneksel görünüme sahip dekoratif tepsi modelleri arasında retro desenlerin hakim olduğu tasarımlar öne çıkıyor. Bu ürünler geleneksel şıklığı yansıtırken sunumların daha canlı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Farklı renklerin eşsiz bir uyumla sunulduğu ürünlerle sunumlarınıza ihtişam katabilirsiniz. Modern sunumlar içinse mermer desenli tepsi gibi sade ve gösterişli seçenekler tercih ediliyor. Minimal figürlerle süslenen bu tasarımlar zarif ve gösterişli sunumları tercih edenler için birebir. Sunumlarınızda tabak, bardak ve kase gibi gereçlerinizin öne çıkmasını istiyorsanız sade tasarımları tercih edebilirsiniz. Bella Maison'da bulunan yiyecek ve çay tepsi modelleri bu ürünlerle sınırlı kalmıyor. Rüstik, renkli ve klasik tasarımlara göz atmak için sayfamızı detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Ürünlerin materyal ve ölçü bilgileri içinse; Ürün Açıklamaları ve Teknik Bilgiler bölümlerini inceleyebilirsiniz.

Tepsi Fiyatları

Tepsi fiyatları ürünlerin tasarımları, üretildiği materyal ve ölçülerine göre farklılık gösteriyor. Bütçeniz göre birçok seçeneği Bella Maison'da rahatlıkla bulabilirsiniz. Melamin materyaliyle üretilen sunumluk tepsi modelleri uygun fiyatlı seçenekler arasında sizi karşılıyor. Ahşap ve cam gibi materyallerden üretilen seçenekler ise orta fiyat skalasında yer alıyor. Kullanım alanı ve sofra stili gibi unsurları dikkate alarak ürünleri değerlendirebilirsiniz. Bella Maison ile kriterlerinize uygun ürünlere ulaşmanız çok kolay! Sayfamızdaki Fiyat ve Materyal gibi filtre seçeneklerini kullanarak ürün seçiminde nokta atışı yapabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir