600 bin lira faiz / Vadeli Mevduat Faiz Hesaplama | CEPTETEB

600 Bin Lira Faiz

600 bin lira faiz

TL 32 Gün (1 Ay) Vadeli Mevduat Faizi Getirisi

Mevduat stopaj kesintisi oranları, Cumhurbaşkanlığı tarafından, gelir vergisi kanunu kapsamında belirlenmektedir. Devlet mevduat kazancınızdan da vergi tahsil etmektedir, faiz getirisi sayesinde gelir elde etmiş olursunuz ve bankalar size faiz kazancınızı vergileri kesilmiş haliyle öderler. Özetle bu konudaki gelir verginizi banka sizin yerinize peşin olarak devlete öder.

Vade SüresiTL Vergi OranıDöviz Vergi OranıAltın Vergi Oranı
1 - 6 Ay%5%20%15
7 Ay - 1 Yıl%3%20%15
1 Yıldan Uzun%0%18%15
Türk Lirasının değerini korumak için atılan adımların bir sonucunda TL mevduat hesaplarında stopaj oranları 1 yıldan uzun hesaplar için sıfırlanmıştır. Paranızı ne kadar uzun süre ile mevduata yatırırsanız, devlet o kadar az vergi alır. Öte yandan paranızı dolar mevduat, euro mevduat gibi döviz mevduat hesaplarında değerlendirmek isterseniz TL mevduat hesaplarına göre çok daha fazla vergi ödemek zorunda kalırsınız.

Vadeli Hesap Faiz Oranları Hesaplama

Vadeli Mevduat Faiz Oranları

Mobil Tablo Yönlendirici İkonTabloyu sağa sola kaydırabilirsin
Tutar Aralığı32 gün46 gün56 gün92 gün gün

Ana şubesi sadece CEPTETEB şube olan CEPTETEB şube dışında TEB şubesinde hiç hesabı olmayan müşteriler için CEPTETEB TL Vadeli hesap gün vadede minimum hesap açılış tutarı olan TL ile TL aralığında faiz oranı %16,75'tir. TL - TL tutar aralığında faiz oranı %17,00'tir. TL - TL tutar aralığında faiz oranı %17,00'dir. Aşağıda yer alan Vadeli Mevduat hesaplama aracı gün vadede TL ile TL tutar aralığını %16,75 faiz oranı, TL - TL tutar aralığını %17,00 faiz oranı, TL - TL tutar aralığında faiz oranı %17,00 faiz oranı ile hesaplamaktadır.

PAYLAŞ:
FacebookTwitter

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası