selçuk tepeli kovuldu / Selçuk Tepeli kovuldu mu? FOX TV yöneticilerinden iddialara yalanlama - Dailymotion Video

Selçuk Tepeli Kovuldu

selçuk tepeli kovuldu

Mücahit Birinci 'Selçuk Tepeli FOX TV'den kovuldu' dedi! Kanaldan açıklama geldi

T24'ten Gözde Yel'in haberine göre FOX Haber'in üst düzey idarecileri, AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci'nin çiftçilerin tarlalarını ekemediği belirten FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli'nin sinirlenip önündeki bardağa vurmasının ardından "kanaldan kovulduğu" söylentisini net bir dille yalanladı.

FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, çiftçilerin çektiği sıkıntıları aktaran bir haberin sonrasında sinirlenerek önünde duran bardağa vurdu. Haberin sonrasında açıklama yapan Tepeli, "Efendim şimdi bu ülkenin çiftçilik yapan insanlarının yarısı işi bıraktı. Geç abi, öbür habere geç gözünü seveyim ya" ifadelerini kullandı. Tepeli, elindeki kâğıdı attı ve ardından önündeki bardağa vurdu.

KANALDAN KOVULDUĞUNU İDDİA ETTİ

Tepeli'nin çıkışı Twitter'da gündeme otururken, AK Partili Mücahit Birinci RTÜK'e çağrıda bulundu. Twitter'dan paylaşım gerçekleştiren AK Partili Birinci, "İzleyiciye bardak fırlatıp, edep dışı hareket yapan insansının bu fiili nedeniyle, RTÜK'ün, Fox TV kanalına, kapatma dahil, tüm tedbirleri en kararlı haliyle uygulamasını vatandaş olarak bekleriz" açıklamasını yaptı. Birinci, bir süre sonra yaptığı paylaşımda ise Tepeli'nin FOX TV'den kovulduğunu iddia ederek "Yetmez... En ağır müeyyide bu kanala uygulanmalıdır" ifadelerini kullandı.

T24'ün aldığı habere göre FOX Haber'in üst düzey yöneticileri Birinci'nin iddialarını net bir biçimde yalanlarken, Tepeli'nin görevine devam ettiğini kaydetti.

#FOX TV, selçuk dereli, Mücahit Birinci

FOX TV’den flaş Selçuk Tepeli açıklaması. AKP’liler kovuldu diye iddia etmişti!

Dün akşam FOX Ana Haber sunucusuSelçuk Tepeli, çiftçilerin zor durumu anlattığı haber sırasında sinirlerine hakim olamayarak elindeki kağıtlarla bardağı fırlatarak yayından çıktı.

SELÇUK TEPELİ KOVULDU MU

Tüm Türkiye’nin konuştuğu görüntülerden sonra sosyal medyada özellikle AKP’li çevrelerden Tepeli’nin görevinden alındığı iddiaları dolaşıyordu.

Söz konusu iddialarla ilgili FOX TV üst yönetiminden açıklama geldi.

FOX TV’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Odatv’ye konuşan Fox TV üst yöneticileri ise kovuldu iddialarını yalanladı ve bu durumun hiç konuşulmadığını ifade ederek;  “Oturdukları yerden attıkları mesajlarla yalan yayıyorlar” diyen yöneticilerin tamamı, Selçuk Tepeli’nin işine son verilmesi gibi bir durumun hiç konuşulmadığını da yinelediler...

İlgili Haberler

FOX TV ekranlarında yayınlanan çok sayıda dizi için peş peşe final haberleri gelirken dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı.

SELÇUK TEPELİ NEDEN EKRANA ÇIKMADI?

FOX TV ana haber sunucusu Selçuk Tepeli ekrana çıkmadı. Haber bültenini izleyen seyirciler Selçuk Tepeli'yi ekranda göremeyince büyük bir şok yaşadılar.

SOSYAL MEDYADAKİ İDDİALAR

Sosyal medyada Selçuk Tepeli'nin kovulduğuna yönelik bazı iddialar dolaşıma sokuldu. Sonrasında ise Fatih Portakal gibi istifa ettiğini sürenler oldu.

Ancak iddiaların hiç biri doğru değil.

Selçuk Tepeli'nin neden ekrana çıkmadığı belli oldu. FOX TV kaynakları da istifa veya kovulma iddialarını doğrulamadı.

FOX Ana Haber'de bu akşam sunucu koltuğunda Gülbin Tosun yer alıyordu. Gülbin Tosun, Selçuk Tepeli'nin soğuk algınlığı nedeniyle bu akşam ekranda yer alamadığını söyledi.

BUGÜN EKRANDA OLACAK MI?

Öte yandan Selçuk Tepeli'nin bu akşam ekranda olup olmayacağı merak ediliyor. Fatih Portakal'ın istifasının ardından FOX TV ana haber sunuculuğu görevine getirilen Selçuk Tepeli daha önce Habertürk ekranlarında seyirciyle buluşuyordu.

Muhalif kimliğiyle bilinen Selçuk Tepeli zaman zaman yaptığı aykırı çıkışlarla sosyal medyada iktidara yakın isimler tarafından hedef gösteriliyor. 

Son Güncelleme:

Yazıyı Paylaş:

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır