kediye tekme atan okul müdürü / Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde kediye tekme atan okul müdürüne soruşturma

Kediye Tekme Atan Okul Müdürü

kediye tekme atan okul müdürü

Okul müdürü kediyi tekmeledi, dışarı attı

Kayseri Merkez Melikgazi İlçesi Eğribucak Mahallesindeki bir Anadolu lisesinin müdürlüğünü yapan Nuri Ballı'nın, okula öğrenciler tarafından üşümemesi için alınan kediye uyguladığı şiddet tepkilere neden oldu.

Sabah'ın haberine göre, öğrenciler, kediyi soğuktan donmaması için okula aldı. Okula giren öğrenciler kediyi bir süre sevdikten sonra sınıflarına gittiler.
Öğrencilerin sınıflarına girmesiyle birlikte okula giriş yapan müdür Nuri Ballı, kediyi görür görmez ensesinden tutarak dışarı çıkardı. Okul müdürü Nuri  Ballı, daha sonra kediye tekme attı. O anlar bir öğrenci tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. 

Veliler ve öğrenciler bu şiddet görüntülerine tepki gösterdi. Daha öncede hakkındaki şikayetler nedeniyle okuldaki kadrosu elinden alınan Nuri Ballı'nın aynı okula bu kez görevlendirme ile müdür olduğu ortaya çıktı.
Bazı öğrenci velileri kediye tekme atan Müdür Nuri Ballı hakkında Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayette bulundu.
funduszeue.info

KEDİYE TEKME ATAN OKUL MÜDÜRÜ HAKKINDA SORUŞTURMA

KAYSERİ'nin Melikgazi ilçesinde, lisede öğrencilerin okula aldığı kediyi tekmeleyen müdür Nuri B. hakkında soruşturma başlatıldı.

Olay, yaklaşık 1,5 ay önce ilçeye bağlı Şehit Mustafa Sezgin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, öğrenciler tarafından okula alınan kediyi gören lise müdürü Nuri B., kediyi dışarı çıkardıktan sonra tekmeledi. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı. Müdürlüğün Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise "Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan, bir kediye yönelik şiddet haberine ilişkin İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce soruşturma başlatılmış olup konu hassasiyetle takip edilmektedir" ifadelerine yer verildi.
Öte yandan, sosyal medyaya düşen görüntülerde okul müdürünün kediyi elleriyle binanın dışına çıkardıktan sonra ayağıyla tekmelediği yer aldı. Haber

funduszeue.info

Kayseri'de okul müdüründen vicdanları sızlatan görüntü! Kediyi tekmeleyip dışarı attı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir lisede müdürlük yapan Nuri Ballı, öğrencilerin soğukta üşümemesi için içeri aldığı sokak kedisine tekme atarak dışarı bıraktı. O anları bir öğrenci cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydetti. Müdürün canice kediye uyguladığı şiddet öğrenci ve velilerin tepkisini topladı.

Kayseri'nin Merkez Melikgazi İlçesi Eğribucak Mahallesindeki bir Anadolu lisesinde müdürlük yapan Nuri Balı'nın, okula öğrenciler tarafından üşümemesi için içeri alınan kediye uyguladığı şiddet tepkilere yol açtı.

ÖĞRENCİLER DONMAMASI İÇİN İÇERİ ALDI

Anadolu lisesinin bahçesinde bekleyen kedinin titrediğini gören öğrenciler, kediyi soğuktan donmaması için okula aldı. Öğrenciler okulun giriş kapısının hemen yanında bulunan bekleme alanına getirdikleri kediyi ısıtmaya çalıştı. Okula giren öğrenciler kediyi bir süre sevdikten sonra sınıflarına gittiler.

KEDİYİ FUTBOL TOPUNA VURUR GİBİ TEKMELEDİ

Öğrencilerin sınıflarına girmesiyle birlikte okula giriş yapan müdür Nuri Ballı, kediyi görür görmez ensesinden tutarak dışarı çıkardı. Balı, daha sonra kediye futbol topuna vurur gibi tekme attı. O anlar bir öğrenci tarafından cep telefonu kamerası ile an be an görüntülendi. Vicdansız müdürün tekme attığı peşinden gittiği sırada ise görüntü sonlandı.

DAHA ÖNCE DE PEK ÇOK KEZ ŞİKAYET EDİLMİŞ

Okul müdür Nuri Balı'nın kediye uyguladığı şiddetin görüntüleri okulda ve velilerle infial uyandırdı. Daha öncede hakkındaki şikayetler nedeniyle okuldaki kadrosu elinden alınan Nuri Balı'nın aynı okula bu kez görevlendirme ile müdür olduğu ortaya çıktı.

Bazı öğrenci velilerinin kediye tekme atan Müdür Nuri Balı hakkında Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne şikayette bulundu.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası