kürtçe de aşkım ne demek / Kürtçe Seni Seviyorum Ne Demek - Sevgiliye Kürtçe Sözler - Eğitim

Kürtçe De Aşkım Ne Demek

kürtçe de aşkım ne demek

kürtçe aşkım ne demek Haberleri

kürtçe aşkım ne demek haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

kürtçe de aşkım ne demektir

4 kürtçe de aşkım ne demek kürtçe de êvinamin demektir.

kürtçede sevgiliye kullanılabilecek popüler kelimeler

4 kürtçede ruhum ne demek ? : rihemin kürtçesi nedir, kürtçe karşılığı nedir ? kürtçede ne demek. kürtçede aşkım ne demek ? : evînamin.

kürtçe aşkım ne demektir nedir

kürtçe aşkım ne demektir , türkçe aşkım kürtçesi nedir ve nasıl yazılır.öğrenmek için tıklayınız.
popüler kürtçe kelimeler
popüler kürtçe kelimeler. sıra, kelime, anlamı, aranma sayısı.
kürtçe seni özledim nasıl denir?
kürtçe de seni özledim, seni çok özledim nasıl denir? bu konu hakkında bêriya te kiriye evinamın – kürtçe de; seni özledim aşkım anlamına gelir,. bêriya te.
aşkım
internetin tartışmasız en büyük kürtçe sözlükleri - ferhengên kurdî yên herî mezin türkçe ne demek, türkçesi nedir, kürtçe çevirisi, kürtçe anlamı, türkçe anlamı,.
kürtçe seni seviyorum aşkım ne demek
2 kürtçe seni seviyorum aşkım ne demektir ? kısaca benzer konulara da bakmalısın kürtçe seni seviyorum sözleri kürtçe seni seviyorum.
aşkım kürtçe yazılışı
4 aşkım kürtçe yazılışı nasıldır benzer konular bitanem kürtçe yazılışı kürtçe aşkım ne demek evina min kürtçe dilinde aşkım demektir.
kürtçede aşkım ne demek
kürtçe aşkım ne demektir diğer yazılar allah ıma hamdolsun, demek ile tanrımıza hamolsun demek arasında bir fark varmıdır? aşkım sen ol.
sevgilim bana kürtçe sözler yazdi. bilenler tercüme etsin lütfen
sevgilim kürtçe olarak hanim efendi bistage nede vi gendi yazdı bana.lütfen canım orda sadece nede nin kürtçe anlamı var oda hayır demek. 0. 0 0 0 0.

Kürtçe "Aşkım, Sevgilim" Ne Demek? Nasıl Denir?

Sevdiğimiz kişiye sesleneceğimiz vakit isteriz ki en güzel kelimeleri kullanalım. En güzel kelimelerle seslenelim. Aşkımızı, sevgimizi en güzel şekilde ifade edelim. Sevenler birbirlerini telefon rehberine kaydederken çoğu zaman "Aşkım veya Sevgilim" olarak kaydettiğini görürüz. :D

Aşk sevginin yoğrulmuş ve ruha işlenmiş halidir. Her dilde sevginizi ifade edebilirsiniz. Türkçe'de sıklıkla kullanılan "aşkım, sevgilim" gibi ifadelerin Kürtçe karşılığı nedir? Aşkım, sevgilim Kürtçe ne demek?

Türkçe'de aşkım, sevgilim kelimeleri Kürtçe'de "evinamın, eşkamın, evindaramın" demektir.

  • Kürtçe'de Örnek Cümle İçinde Kullanımları:

"Tû hesreta dılemıni evina mın." - Sen kalbimin özlemisin sevgilim.

Kürtçe "Ez jı te pır hesdıkım Eşkamın" cümlesi "Seni çok seviyorum aşkım" demektir.

Kürtçe "Şevbaş, evinamın" cümlesi "İyi akşamlar aşkım" demektir.

Kürtçe "Rojbaş, evina mın veya eşkamın" cümlesi "Günaydın, sevgilim veya aşkım" demektir.

"Evindaramın ma tû kü ma?" - Sevgilim sen nerede kaldın?

"Tû roğnaiya çavemıni evinamın." - Sen gözümün nurusun aşkım.

"Çave te wek strana Şakıro xöş u nazıke, mı dımı asimana Eşkamın" - Gözlerin Şakıro'nun sesi gibi beni göğe yükseltiyor aşkım.

"Mêrdin bı te xöşe evinamın." - Mardin seninle güzel sevgilim.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası