resmi transparan yapma sitesi / Arka Plan Silici | Ücretsiz Arka Plan Silme Aracı

Resmi Transparan Yapma Sitesi

resmi transparan yapma sitesi

Herhangi Bir Görüntüden Arka Planı Kaldırın

Birkaç saniye içinde görüntülerden arka planları kaldırın! VistaCreate&#;in yeni sihirli özelliğini kullanarak, manuel ayarlamalar için zamandan tasarruf edebilirsiniz. Fotoğraf arka planlarından hızla kurtulun ve görsellerinizin tasarımlarınızı mükemmel bir şekilde tamamlamasını sağlayın.

Bir Resimden Arka Planı Kaldırma

  • 1

    Bir imaj seçin

    Düzenlemek istediğiniz resmi seçin. Kendinizinkini yükleyin veya kitaplığımızdan birini seçin.

  • 2

    Aracı uygulayın

    Resmin üzerine tıklayın. Ardından, arka planı silmek için araç çubuğunuzun üst panelinde &#;Arka Planı Kaldır&#;ı seçin. Daha ayrıntılı düzenleme için Silgi fırçası aracını kullanın.

  • 3

    İstenilen bir arka planı seçin

    VistaCreate tarafından sağlanan desen ve fotoğraflardan yeni bir arka plan seçin veya kendi resminizi yükleyin. Gerekirse şeffaf hale getirin.

  • 4

    İmajınızı kaydedin

    Tasarımınız hazır olduktan sonra istediğiniz formatı seçin ve görselinizi indirin. Arka planınızı şeffaf tutmak için PNG’yi seçin veya tek renk ise JPG’yi kullanın.

Bu özelliği kullan

Arka Plan Kaldırıcı&#;nın nasıl kullanılacağına dair en iyi fikirler

VistaCreate ile resimlerinizden arka planı hızlı ve kolay bir şekilde silin. Resim fikrinize bağlı olarak arka planı saydam yapın veya tamamen silin. Arka Plan Kaldırıcı&#;yı kullanmanın 5 yolunu görmek için seçenekler arasında gezinin:

  • Pazar yerleri için ürün resimleri

    Tek renkli bir arka plan üzerinde ürün görselleri, tüm büyük e-ticaret platformları için zorunludur. VistaCreate editörüyle, arka planı çevrimiçi olarak kaldırabilir ve birkaç dakika içinde fotoğrafa beyaz bir arka plan ekleyebilirsiniz. Sadece birkaç ince ayar ve dünya çapında satış yapmaya hazırsınız!

  • Kişisel kullanım

    Bir görüntüden arka planı kaldırın ve her tür belge için mükemmel fotoğraflar elde etmek için Yeniden Boyutlandırma düzenleme aracını kullanın. Unutulmaz tebrik kartları ve kişiselleştirilmiş hediyeler oluşturmak için Silgi&#;yi kullanarak aile resimlerinizi düzenleyin.

  • Marka kimliği tasarımı

    Şeffaf arka plan oluşturucuyu şirketinizin logosuna uygulayın. Sunumlara, web sitelerine, haber bültenlerine ve kartvizitlere ekleyin. Marka bilinirliğini artırmak için tüm teminat materyallerinizi özelleştirin.

  • Pazarlama ve promosyon malzemeleri

    Arka Plan Kaldırıcı ile resimler için şeffaf arka plan oluşturun ve diğer VistaCreate özelliklerini kullanarak düzenlemeye devam edin. Çıkartma Oluşturucumuzu deneyin &#; tek bir tıklamayla arka planı siler ve konunuzu parlak bir konturla vurgular! Sticker Maker özelliği, tanıtım faaliyetleriniz için en büyüleyici görselleri oluşturmanıza yardımcı olacak ve hatta pazarlama materyallerine yaklaşımınızı sonsuza dek değiştirecek!

  • Sosyal medya içeriği

    Arka Plan Kaldırıcı ile sosyal medyanız için olağanüstü görseller yaratın &#; gereksiz öğeleri silin, konuyu izole edin ve göz alıcı yeni bir arka plan seçin. Fotoğraflarınızı VistaCreate ile özelleştirin ve içeriğinizin görülmesini ve paylaşılmasını sağlamak için onları en son tasarım trendlerine göre uyarlayın!

  • Ayrıntılı fotoğraf düzenleme

    VistaCreate&#;in Arka Plan Kaldırıcısı ayrıntılarla çalışmanıza ve tasarımlarınızı parlatmanıza yardımcı olur. Otomatik bir arka plan silgi aracıyla başlayın, ardından görüntüdeki daha küçük öğeleri manuel olarak temizlemek için Silme fırçasını kullanın. Sonucu geri almanız gerekirse, Fırçayı geri yükle&#;ye tıklayın. Bir pakette iki basit kullanışlı araç!

Arkaplanı kaldırın

VistaCreate arka plan kaldırma özelliğini sevmek için 4 neden

Resimleri dilediğiniz gibi düzenlemekten ve tasarımları denemekten çekinmeyin! Önce arka planı temizlemek için otomatik temizleme aracımızı kullanın, ardından tasarımın büyüsü başlasın. İşte müşterilerimizin aracı sevmesinin nedeni:

Anında düzenleme

Karmaşık düzenleme programlarının ve araçlarının nasıl kullanılacağına ilişkin uzun öğreticileri izlemek zorunda kalmadan zamandan tasarruf edin. Resminizi VistaCreate çevrimiçi düzenleyicisine yükleyin, Arka Planı Kaldır düğmesine tıklayın ve bu kadar!

Şeffaf Arkaplan

Arka plan kaldırıcı, yalnızca arka planları silmez, aynı zamanda şeffaf hale getirebilir. Bu özelliği uygulayın ve tasarımınıza göre pazarlama materyalleri veya ticari ürünler kazanmak için izole nesneleri kullanabilirsiniz.

Nesneleri vurgulama

Arka plan kaldırma özelliği size bir fotoğrafın konusunu vurgulama yeteneği sağlar. Konuyu öne çıkarmak için görüntüden arka planı silin ve fotoğrafı düzenlemeye devam edin. Hatta arka planı statik bırakırken nesneyi canlandırabilirsiniz. Düzenlemeyi bitirdikten sonra, görüntünün dokunulmamış bölümünü geri yükleyin. Sonuçlar harika olmalı.

Yaratıcılığınızı kucaklayın

Arka planı kaldırdıktan sonra, filtreler ve stiller ekleyerek, konularınızı canlandırarak vb. tasarımla oynayabilirsiniz. Resminiz için en iyisini bulmak için kitaplığımızdaki hazır arka planları, şablonları ve fotoğrafları kullanın. Ayrıca tasarımı özelleştirmek için kendi fotoğraflarınızı ve videolarınızı yükleyin.

SSS

  • Arka plan temizleyici nasıl çalışır?

    Sinir ağlarına dayanmaktadır. Algoritma bir resmi analiz eder, birincil ve ikincil nesneleri belirler ve ardından sırasıyla görüntüyü keser.

  • Bir görüntüden beyaz arka planı nasıl kaldırırım?

    Evet, yapabilirsiniz. Sadece resminizi yükleyin ve “Arka Planı Kaldır”a tıklayın. Alınan resmi şeffaf bir PNG dosyası olarak kaydedin.

  • Arka planı saydam yapabilir miyim?

    Resminizi düzenleyiciye yükleyin ve arka plan kaldırmayı kullanın. Ardından İndir düğmesine tıklayın ve PNG şeffaf seçeneğini seçin. Bu kadar!

  • Arka planı temizledikten sonra resmi düzenleyebilir miyim?

    Evet, yapabilirsiniz. VistaCreate’nun sunduğu herhangi bir düzenleme aracını kullanabilirsiniz. Opaklığı değiştirin, farklı nesneler ve metinler ekleyin, görüntünüzü canlandırın ve seveceğiniz bir tasarım oluşturun.

  • Arka planımı kaldırdıktan sonra geri yükleyebilir miyim?

    Evet. Görüntünüzün orijinal arka planını geri yüklemek istiyorsanız, herhangi bir düzenleme aşamasında üst paneldeki &#;Kaldırmayı Geri Al&#; ı tıklamanız yeterlidir.

 Google News

Normal şartlar altında bir görselin arka planını kaldırmak oldukça basit bir işlemdir fakat konu videoya gelince biraz vakit almaktadır. Fakat bu web sitesi ile tek bir dokunuşunuzla videolarınızın arka planını anında yok edebilirsiniz.

Unscreen isimli bu ücretsiz araç, herhangi bir videoyu yahut GIF&#;i pratik olarak yüklemenize izin verir ardından arka planı &#;şıp&#; diye yok eder.

Yazılım şu an &#;.mp4, .webm, .ogg ve .gif&#; uzantılarını kabul ediyor ve çok hareketli videolarda pekte istenilen sonucu vermiyor. Denemek için PCHocası&#;nın YouTube kanalına girerek bir videonun belirli bir saniye aralığını GIF formatına çevirdim ve sitede işlemden geçirdim:

Transparent (Şeffaf) Hali

Videonun çekimi oldukça kaliteli olduğunda bende istediğim sonucu verdi. Ayrıca sadece arka planı silip önünüze sunmuyor, dilerseniz arka plana videolar, renkler, fotoğraflar ekleyebiliyorsunuz.

Fotoğraf eklenmiş hali

Dilerseniz sitenin size sunduğu stock materyalleri kullanabilir dilersenizden kendiniz istediğiniz dosyaları yükleyebilirsiniz. Böylelikle Adobe Premiere Pro gibi büyük uygulamalara gerek kalmadan çevrim içi olarak bu tip işlerinizi anında halledebilirsiniz.

Tabi ben örnek olması ve hızlı sonuç alabilmek açısından GIF üzerinde işlem yaptım ama siz aracı daha fazla kurcalayarak videolar üzerinde işlem yapabilirsiniz. Eğer yüksek çözünürlükte bir sonuç elde etmek istiyor ve filigrandan kurtulmak istiyorsanız Unscreen Pro sürümüne ödeme yapmanız gerekiyor.

UNSCREEN SITESINE GIT

EtiketlerOppo Watch

Arka Plan Kaldırıcı: Mükemmel Görüntünüzü Kolaylıkla Oluşturun

Bir Görüntü Arka Planını Kolaylıkla Kaldırmak için İhtiyacınız Olan Tüm Özellikler

Kullanımı kolay ve yeni başlayanlar için uygun

Picsart, herkesin kullanabileceği bir arka plan kaldırma aracı sunmak için bir dizi kullanıcı dostu özellik sunar. Herhangi bir resmi Fotoğraf Editörüne yükleyin ve sadece birkaç tıklamayla arka planı silin veya düzenleyin.

Dakikalar içinde görüntü arka planını kaldırın

Picsart Arka Plan Kaldrıma aracı aracı, arka planı otomatik olarak tanımlayabilir ve minimum stresle onu düzenlemenize veya silmenize olanak tanır.

Kolayca şeffaf arka planlar oluşturun

Ürün resimleri, kurumsal logolar veya çalışanların vesikalık fotoğrafları için şeffaf arka planlar mı oluşturmak istiyorsunuz? Picsart Arka Plan Kaldırma aracı, önemli olana odaklanarak görüntüleri temizlemek için idealdir.

Bir resmi temizlemek için arka planları silin

Profesyonel amaçlar için görüntülerden arka planları silmeniz veya bir sosyal medya profili için mükemmel bir vesikalık fotoğraf oluşturmanız mı gerekiyor? Picsart bunu yapabilir.

Arka planı gerektiği gibi ayarlayın veya düzenleyin

Fotoğraflarınızdaki arka planları basitçe kaldırmak yerine temizlemek, vurgulamak veya düzenlemek mi istiyorsunuz? Düzenleme platformunda herhangi bir görüntüdeki arka planı dakikalar içinde uyarlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Destekli

Picsart Arka Plan Kaldırma aracı, yüklediğiniz herhangi bir görüntüdeki arka planları otomatik olarak tanıyabilen sezgisel Yapay Zeka tarafından desteklenmektedir.

İmaj arka planını kaldırın hem de tek tıkla

Arka plan temizleyici nasıl çalışır?

Arka planları temizlemek için kullanılan Depositphotos aracı AI desteklidir. Görüntü arka plan temizleyici, grafik dosyanızı işler ve onları izole etmek için ana nesnelerini tanımlar. Bu nedenle, bir fotoğraftan veya illüstrasyondan arka planı kaldırmak için herhangi bir tasarım becerisi gerekmez. Ayrıca video arka plan temizleme aracımızı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Arka planları resimlerden ücretsiz olarak kaldırabilir miyim?

İmaj arka planlarını saydam yapmak için Depositphotos aracını kullanmak ücretsizdir. Ayrıca, imajları büyütmek için ekibimiz tarafından sunulan diğer birinci sınıf ücretsiz araçları deneyebilirsiniz.

Bu arka plan kaldırma aracıyla hangi imajlarda en iyi şekilde çalışır?

Pahalı bir grafik düzenleyici uygulamadan arka planları nasıl şeffaf hale getireceğinizi bulmaya çalışıyorsanız, Depositphotos otomatik aracını deneyin.
Resminiz ön planda tanımlaması kolay konular içeriyorsa, araç bunları sorunsuz bir şekilde işleyecektir.
Depositphotos ekibi, resim arka planlarını daha hızlı kaldırmanıza ve yüksek kaliteli sonuçlar elde etmenize yardımcı olmak için aracı sürekli olarak geliştirir. Son zamanlarda, sonuçları düzenlemenize yardımcı olacak fırçalar ekledik.
Arka plansız bir görüntü elde etmek istiyor ancak projelerinizde bir dosya kullanma hakkınız olup olmadığından emin değilseniz, kitaplığımızda benzer telifsiz resimleri bulmak için İmaja Göre Ara aracımızı deneyin.

Hangi dosya formatları desteklenir?

Depositphotos arka plan kaldırma aracı, yüklemeler için JPG, JPEG, WEBP ve PNG dosya biçimlerini destekler. Arka planı kaldırdıktan sonra, görüntünüzü şeffaf bir arka plana sahip bir PNG dosya biçiminde indirebilirsiniz.

Bir görüntüden beyaz bir arka planı kaldırabilir miyim?

Evet, tam otomatik aracımızla her türden arka planı silebilirsiniz. Arka plansız sürümünü hemen almak için resminizi yükleyin ve üzerinde çalışın. Düz bir arka planı temizlemek genellikle daha kolaydır.

Bir arka planı kaldırmanın en kolay yolu nedir?

“ Resim yükle ” düğmesini tıklayarak dosyanızı bu sayfaya yükleyin veya sürükleyip bırakın.
Araç onu otomatik olarak işleyecek ve resminizden arka planı kaldıracaktır. Ardından, yeni görüntüyü cihazınıza indirebilirsiniz.

Bir resmi nasıl şeffaf hale getirebilirim?

Şeffaf bir görüntü oluşturmak, şeffaf bir arka plana sahip bir görüntü oluşturmakla aynı şey değildir.
İlk durumda, resminizin hangi bölümlerinin şeffaf olması gerektiğine karar vermeniz gerekir. Yalnızca resim arka planını kaldırmanız gerekiyorsa, zamandan tasarruf etmek için aracımızı kullanın (başlamak için “ Resim yükle ”yi tıklayın). Görüntüyü başka (daha karmaşık) bir şekilde saydam hale getirmek için grafik düzenleyiciler uygulayın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası