gardırop savaşları fragman / Gardırop Savaşları 13 Şubat Pazartesi Fragmanı: Tanıdık Bir Isim Alina Dotsyn

Gardırop Savaşları Fragman

gardırop savaşları fragman

Hizmetçi filmi fragmanı - Sinemalarda bu hafta

Hizmetçi bu hafta vizyona giren filmler arasında. Hizmetçi filminin yönetmen koltuğunda Chan-wook Park oturuyor. İşte Hizmetçi filminin fragmanı

'lar da geçen hikayede kendisini Kont olarak tan&#;tan bir doland&#;r&#;c&#; gizemli ve saf görünen Japon varis Leydi Hideko'nun zenginli&#;ini ele geçirmek için onu kendisine a&#;&#;k etmeyi planlar. Sook-hee'yi ise ona yard&#;m etmesi için Leydi'ye hizmetçi olarak kiralar. Ancak bu hizmetçinin her &#;eyden habersiz han&#;mefendisine delicesine a&#;&#;k olmas&#; i&#;leri kar&#;&#;t&#;racakt&#;r

Film, Sarah Waters’n&#;n Fingersimth adl&#; roman&#;n&#;n modern bir Kore uyarlamas&#;d&#;r. Filmin yönetmenli&#;ini Chan-wook Park üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Jung-woo Ha, Min-hee Kim, Jin-woong Jo ve Tae Ri Kim gibi isimler yer al&#;yor.

Gardırop Savaşları 13 Şubat Pazartesi fragmanı: Tanıdık bir isim Alina Dotsyn

Gardırop Savaşlarının 10 Şubat Cuma günü yayınlanan haftanın finali bölümünde eleme yapılmadı. Çünkü bir gün önce 09 Şubat Perşembe günü yayınlanan bölümde, yarışmacı Yağmur podyumu terk etmiş ve bunun üzerine jüri tarafından diskalifiye kararı açıklanmıştı.

13 Şubat Pazartesi günü izleyeceğimiz haftanın yeni bölümünde yarışmaya dahil olan yeni yarışmacı ekrandan tanıdığımız, yarışmalarda sık gördüğümüz bir isim. Bir dönem TV8&#;de Ne Giysem Yakışır&#;da yarışmacı olan ve FOX TV&#;de Emre Karayel&#;in sunumu ile ekrana gelen Sıradaki Gelsin yarışmasında hosteslik yapan Alina Dotsyn Gardırop Savaşlarına dahil oluyor.

Gardırop Savaşları 13 Şubat Pazartesi Fragmanı: Tanıdık Bir Isim Alina Dotsyn

Gardırop Savaşları 13 Şubat Pazartesi Fragmanı: Tanıdık Bir Isim Alina Dotsyn

 

İşte Gardırop Savaşları bölüm tanıtımı:

Gardırop Savaşları 13 Şubat Pazartesi Fragmanı: Tanıdık Bir Isim Alina Dotsyn

ETİKETLER:Alina Dotsyn, gardırop savaşları

Gardırop Savaşları Programı
Gardırop Savaşları 10 Mart fragmanıprogramın yeni bölümünde neler olacağına dair tüyolar ve kesitler aktardı. Yeni bölümde yer alacak yarışmacılar, konseptleri ve jüri yorumlarından derlenen 10 Mart Gardırop Savaşlarıfragmanı izleyenlere bölümdentüyolar ve kesitler aktaracak.

Gardirop-Savaslari+10+Mart


Gardırop Savaşları 10 Mart Cuma günü hız kesmeden yarışmacıların yeni konseptlerive yeni kıyafetleri ile yayın hayatını sürdürüyor. Her bölümü eğlence, heyecan ve moda dolu olan Gardırop Savaşları'nda 10 Mart 'de ekranlara gelecek yeni bölümün tanıtım videosu hazırlandı.

10 Mart Gardırop Savaşları

Gardırop Savaşları 10 Mart Cuma günkü bölümünde yarışmacılar farklı bir konsept için alışverişe çıktılar. Alışveriş sonunda jüri puanlamasını yaptı ve günün kazananı belli oldu. Her bölüm bir yarışmacının kazandığı Gardırop Savaşlarında bugün 'de kazanan kişi en çok puan toplayan yarışmacı oldu.

Gardırop Savaşları 10 Mart Fragmanı (Bölüm)


10 Mart 'de Gardırop Savaşlarıyeni bölümleri ile hafta içi her gün Fox Tv kanalında saat 'te izleyicileri ile buluşuyor.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir