8 den 9 a geçenler için kitap / Tonguç 8 den 9 a Matematik Hazırlık Kitabı – Antalya Kitabevi

8 Den 9 A Geçenler Için Kitap

8 den 9 a geçenler için kitap

Tonguç Yayınları 8'den 9'a Matematik Hazırlık

Ortaokuldan liseye geçtikten sonra dersler biraz da zorlaşmaya başlamaktadır. Derslerin farklı alanlara ayrılması ve daha detaylı işlenmesi göz korkutabilir. Düzenli bir çalışma ile bu derslerin üstesinden gelebilirsiniz. Tonguç Akademi’nin özenle hazırlamış olduğu 8 den 9 a Matematik soru kitabının içeriğinde 6, 7 ve 8. sınıf konularının tekrarları yer almaktadır. Böylelikle üç sene içerisinde öğrenmiş olduğunuz matematiğin üzerine 9. sınıf konularını da ekleyerek sıkı bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Gittikçe önemi artan bir ders olan matematiğin tekrarını yaparak liseye güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Test kitabında yer alan soruların çözümleri videolu anlatımlar ile desteklenmektedir. Alanında uzman olan öğretmenler tarafından hazırlanmış olan çözümlü videoları TATS adlı uygulama ile görüntüleyebilirsiniz. 8'den 9'a Matematik Hazırlık Kitabı liseye geçiş sürecinizi daha kolay hale getirmektedir.

  • Liseye Hazırlık
  • MEB Müfredatına Uygun
  • Adet Çözümlü Soru

MEB Müfredatına Uygun 8’den 9’a Matematik

MEB Müfredatına Uygun 8’den 9’a Matematik

Matematiğin önemi eğitim hayatında her geçen gün biraz daha artmaktadır. Bu sebeple sağlam bir temel atılması önemlidir. Temel attıktan sonra üniversiteye hazırlık sürecine kadar iyi bir öğrenim elde etmek için düzenli olarak çalışmak gerekmektedir. Özellikle ortaokuldan liseye geçildiğinde matematik öğrencilerin zorlandığı bir ders haline gelebilmektedir. Tonguç Akademi 8 den 9 a Matematik Hazırlık Kitabı matematik dersinin üstesinden gelebilmek için hazırlanmıştır. Uzman öğretmenler tarafından hazırlanan matematik soruları MEB müfredatının yeni sarmal yapısına uygun şekilde oluşturulmuştur. Kitapta 6, 7 ve 8. sınıfta öğrenilen matematik konularının tekrarı yer almaktadır. Ayrıca bu konuların tekrarları 9. sınıf matematik konuları ile bağlantılı bir şekilde bulunmaktadır. 8'den 9'a Matematik Hazırlık Kitabı kullananlar liseye geçiş sürecini daha özgüvenli, rahat ve kolay bir şekilde yaşayabilmektedir.

Zengin İçeriği ile 8’den 9’a Matematik

Zengin İçeriği ile 8’den 9’a Matematik

Matematik dersi MEB tarafından ön plana çıkarılan bir ders olmaktadır. Özellikle liseye ve üniversiteye geçiş sınavlarında belirleyici bir unsur haline gelen matematik birçok öğrencinin başarılı olmasını gerektirmektedir. Matematik ile ilgili herhangi bir problem yaşamamak için Tonguç Akademi’nin özenle hazırladığı zengin içeriğe sahip 8’den 9’a Matematik soru bankasını tercih edebilirsiniz. 8'den 9'a Matematik Hazırlık Kitabı içeriği 6, 7 ve 8. Sınıf matematik konularının tekrarını bulundurmaktadır. Soru bankası sayfadan oluşmaktadır ve toplam adet soru yer almaktadır. Öğrencilerin ortaokuldan liseye geçiş dönemi için sıkı bir hazırlık yapmasına yardımcı olan bir kitaptır. Kendini düzenli bir çalışma gerektiren bir matematik kampına sokmak isteyen her öğrenci bu kitabı göz önünde bulundurmalıdır. Tonguç 8 den 9 a hazırlık kitabı matematik fiyatı ve değerlendirmeleri ile sayfamızda yer almaktadır.

Video Destekli 8’den 9’a Matematik Soru Bankası

Video Destekli 8’den 9’a Matematik Soru Bankası

Matematik dersi eğitim hayatı boyunca her öğrenci için önem ifade etmektedir. Analitik düşünme becerisini kazanmak için matematik gerekmektedir. Aynı zamanda hayatın her alanında matematik bulunmaktadır. Bu sebeple MEB de matematik dersine oldukça önem vermektedir. Sınavlarda belirleyici bir ders haline gelen matematiği sıkı ve düzenli çalışarak halledebilmek sizin elinizdedir. 8'den 9'a Matematik Hazırlık Kitabı özellikleri sayesinde liseye geçiş sürecini kolaylaştırabilirsiniz. İçerisinde yüzlerce soru bulunduran kitap 6, 7 ve 8. sınıf matematik konularının tekrarını 9. sınıf matematiği ile bağlantılı olacak şekilde bir araya getirmektedir. Böylelikle soru bankasını verimli bir şekilde çözdüğünüzde lise matematiğine aşina olabilirsiniz. Kitapta yer alan soruların çözüm videoları TATS adlı uygulamada yer almaktadır. Aynı zamanda Youtube üzerinden de çözümlerine ulaşmak mümkündür. 8'den 9'a Matematik Hazırlık Kitabı yorumları ve değerlendirmelerini inceledikten sonra hemen sipariş verebilirsiniz.

8'den 9'a Matematik Hazırlık Kitabı

8'den 9'a Matematik Hazırlık Kitabı Kısa Özet

Matematiğin önemi hayatında gitgide artacak. Bunun birkaç sebebi var. Birlikte bakmak ister misin?

MEB tarafından son dönemde yapılan açıklamalarda hep sayısal düşünme becerisini geliştirme vurgusu üzerinden matematik dersi ön plana çıkarıldı. Yani artık okul başarında matematiğin yüzdesi yükselecek. Üniversite ve liselere geçiş sınavlarında ortaya çıkan tabloda sınavdaki en önemli ve belirleyici ders artık matematik. Yani başarılı olmak istiyorsan matematikten kaçışın yok! Çağın gereksinimlerinde de analitik düşünme becerisi kazanabilmenin temelinin matematik dersine bağlı olması, hayatın boyunca matematiğe ihtiyacın olacağı manasına geliyor. Sıkı dur! Bütün bunlar gözünü korkutmasın.

Matematiği temelinden ele alan 8’den 9’a Hazırlık Matematik kitabıyla çözüm çok kolay. Hem lisede okul derslerinde hem üniversiteye giriş sınavlarında hem de sonrasında matematikle problemin olmasın diye işi en baştan sıkı tutman için sana bu kitabı hazırladık. 8’den 9’a Hazırlık Matematik kitabında 6, 7 ve 8. sınıfta gördüğün matematik konularının tekrarını bulacaksın. Bu tekrarlar tam da MEB müfredatının yeni sarmal yapısına uygun hazırlandı. Üstelik bu tekrar 9. sınıf matematik konularıyla da bağlantılı ele alındı. Yani tekrar ederken bir yandan da önündeki senenin konularına hazırlanacaksın. Böylece hem önceki senelerin konularını temelden halledecek hem de liseye tam tekmil hazır olacaksın.

Kitap boyunca Tonguç seni hiç yalnız bırakmayacak. Çözemediğin soruların uzman öğretmenler tarafından hazırlanmış çözüm videoları TATS uygulamasıyla bir tık uzağında. Takıldığın her yerde başvurabilirsin. Üstelik bu kitapta Youtube video kamp desteği de var. Kitap boyunca karşılaşacağın karekodları okutarak kamp videolarına ulaşabilirsin. Böylece yeni karşılaşacağın 9. sınıf konularını video kamp programıyla eksiksiz öğrenebilirsin.

7den 8e Geçenler İçin Matematik

  • funduszeue.info ‘dan satın alınan ürünler, teslim tarihinden itibaren (7) gün içerisinde değişim yapabilmektedir.

  • Bir ürünün iade edilebilmesi genel olarak aşağıdaki şartlara bağlıdır:

  • Satın aldığınız ürünleri tahrip etmeden, kullanmadan ve ürünün tekrar satın alabilirliğini bozmadan, teslim tarihinden itibaren yedi (7) günlük süre içinde neden belirterek iade edebilirsiniz.

  • Kullanılmış, ambalajı açılmış, tahrip edilmiş vb. şekildeki ürünler iade edilemez.

  • Görüntülü DVD, Flash Disk görüntülü Eğitim Setleri vb. için; ürün kutusunda yer alan koruma bandı çıkarılmamış olmalıdır. Ürünlerin diğer yerlerinde çizik, hasar, darbe, sıvı teması vs. olmamalıdır.

  • Orijinal ambalaja sahip ürünlerin iadesi, orijinal ambalaj ile yapılmalıdır.

  • İade edilecek ürünün şirketimiz adına kesilecek bir iade faturası ile iade faturası düzenleme imkanı bulunmayan durumlarda, ürüne ait fatura ve sevk irsaliyesinin aslıyla birlikte iade edilmesi gerekmektedir. İade faturası ya da fatura ve sevk irsaliyesi asıllarının temin edilemediği durumlarda, bundan kaynaklanan KDV vb. mali yükümlülükler iade edilecek bedelden indirilir.

  • Üründe ve ambalajında herhangi bir yazı yazma, açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma vb. durumlar tespit edildiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi durumunda, ürün iade alınmaz ve bedeli iade edilmez.

  • İade şartlarına uygun durumlarda yapılan gönderimlerde taşıma masrafı müşteri tarafından ödenecektir.

  • İade edilecek ürünler PTT kargo ile kurumumuzdan aldığınız iade mağaza koduyla gönderilmelidir.

  • Baskısında hata bulunan, eksik, fazla veya yanlış basılmış ürünlerin iadesinde kargo ücreti geliş ve gidiş olarak funduszeue.info`a aittir.

  • Siparişin yanlış gönderilmesinden kaynaklanan değişimlerde kargo ücreti geliş ve gidiş olarak funduszeue.info’a aittir.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası