kütahya gediz arası mesafe / One moment, please

Kütahya Gediz Arası Mesafe

kütahya gediz arası mesafe

Kütahya Gediz Kütahya Merkez Arası Yol Kaç Km, Nasıl Gidilir Tarifi

Gediz, Kütahya ile Merkez, Kütahya arası yol tarifi haritasını inceleyerek Kütahya Gediz - Kütahya Merkez arası yol mesafesi 92,0 km, yol süresi ise ortalama 1 saat 7 dakika saat sürüyor, yol tarifi haritasından aracınız ile nasıl gidilir öğrenebilir ve karayolu yolculuğu yapmak için bu yol güzergahını kullanabilirsiniz. Ayrıca harita yanındaki yol anlatımı ve tarifi alanından alternatif yol güzergahlarını da seçerek ilgili rotaları inceleyebilirsiniz. Alternatif yol tarifleri toplam mesafe ve süre açısından farklılık gösterebilir. Örneğin otobandan gitmek isterseniz otoban alternatifli rotayı kullanabilir böylece dizel araçlarda yakıt tasarufu yapılabilir yada normal çift şerit duble yoldan gitmek isteyenler de bu tipteki yolları tercih edip seyatlerinde bu yolları kullanabilirler. Ayrıca yol üzerindeki turistik merkezleri incelemek isteyen bu yerlere de uğrayıp ardından gitmek istedikleri yerlere ulaşmak için alternatif yolları inceleyebilirler.



Kütahya Gediz ile Kütahya Merkez arası yol mesafe ve güzergah haritası


Haritada mavi ile gösterilen yol önerilen ana yoldur, alternatif yol güzergahları ise gri ile gösterilmektedir.

Kütahya Gediz ile Kütahya Merkez arası mesafe 92,0 km dir.
Kütahya Gediz ile Kütahya Merkez arasıdaki seyahat süresi yaklaşık olarak 1 saat 7 dakika sürmektedir.
Kütahya Şehir Haritası Kütahya Şehir Haritası


Kütahya İlçelerinden Diğer Şehir İlçelerine Yol Mesafeleri

Kütahya ile Gediz Kütahya Arası Kaç Km?

Kütahya Gediz Kütahya Kaç Km

Kütahya ile Gediz Kütahya arası kaç km? yaklaşık olarak toplam 92 Kilometre mesafededir. Kütahya Gediz Kütahya arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 1 saat 23 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün olacaktır.

Kütahya Gediz Kütahya Km Yakıt Hesaplama

Kütahya ile Gediz Kütahya yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız 92 Km mesafede 6,0 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺ olur. Dizel bir aracınız varsa 5,1 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺ olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺62 ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

BenzinMotorinLPG
₺62

NOT: , tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: 24 TL, Motorin: TL, LPG: TL'dir. Benzinli aracın Km'de 90 km/s hızında ortalama Litre, dizel aracın ise ortalama Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

Kütahya Gediz Kütahya Yol Tarifi

Kütahya Gediz Kütahya Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. Kütahya hava durumu veya Gediz Kütahya hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

Kütahya - Gediz Otobüs Bileti

Otobüs Seyahati Hakkında

Otobüs Seyahati İpuçları

Kütahya - Gediz otobsünde yolculuk yaparken ara duraklarda, molalarda oraların yerlisi insanlarla tanışın sohbet edin. Yeni bir şehri keşfederken seyahat içinde bilgi elde etmek için doğruca oranın insanlarına sormaktan daha iyi bir yol yoktur.

Kütahya - Gediz otobüsü, sizi bir şehirden başka birine götüren bir otobüsden çok daha fazlasıdır. İneceğiniz durağa gidene kadar en çarpıcı manzaralarla karşı karşıya kalacaksınız.

Otobüsler tüm motorlu taşıma araçları arasında en küçük karbon ayak izine sahiptir. Kütahya - Gediz otobüs seferi bir trenin yaydığı CO2'in yarısını, bir araba veya bir uçağın yaydığının ise, çok çok daha azını yayacaktır.

Kişiselleştirilmiş otobüs seyahati müzik listesi oluşturarak kendi gerçek müzik puanınızı oluşturun: Kütahya - Gediz otobüs yolculuğunuz için mükemmel arkadaş.

Biliyor muydunuz?

Dünyanın en uzun kariyerli otobüs kaptanı km fazla yol katetti ve bir Dünya Rekoru sahibi oldu.

Ortalama 32 yolcusu olan bir otobüs, en az 30 arabanın yerini alabileceği anlamına gelmektedir.

Her gün sadece ABD'de ortalama şehirlerarası otobüs seferi yapıldığını biliyor muydunuz? Günlük otobüs sefer sayısı üst üste 9 yıldır şaşırtıcı şekilde büyümeye devam etmektedir!

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır