derintutkum instagram / [Serap Tepe 🍀 (@derintutkum) • Instagram photos and videos#9c0cfafc2cc82b6f4c9f]

Derintutkum Instagram

derintutkum instagram

AYŞEGÜL DİNÇKÖK

Dinçkök “Misunderstood/Yanılgı” sergisiyle köpek balıkları ile kadınların ortak yanlarını ortaya koyuyor.

Fotoğraf sanatçısı Ayşegül Dinçkök ve Dünya Serbest Dalış Şampiyonu Şahika Ercümen’in ortak projesi olarak hayata geçen “Derin Tutku Misunderstood/Yanılgı” sergisi 3 Mayıs Perşembe günü Deniz Müzesi’nde sanatseverlerle buluşuyor. Daha önce bir benzerinin olmadığı sergi Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyacak.

İki kadının su altında köpek balıklarıyla korkusuzca yüzdüğü bu macerada bir üçüncü güçlü kadın İklim Tamkan da Misunderstood/Yanılgı’da sergilenecek olan çarpıcı video arta müziğiyle hayat verecek.

İstanbul Deniz Müzesi’nde 3 - 24 Mayıs tarihleri arasında ve saatlerinde ziyaretçilere açık olacak sergi ücretsiz olarak gezilebilecek.

Ayşegül Dinçkök ve Şahika Ercümen bu sergide birbirlerine kayıtsız güvenen iki kadının zor koşullarda, suyun 30 metre altındaki dayanışmasına ve köpek balıkları ile uyum içinde varoluşuna dikkat çekiyor. Biri tüplü diğeri serbest şekilde dalan iki kadın aslında doğru bir şekilde yaklaşıldığında her canlının birlikte var olabileceğine ve insanları yanlış anlaşılmaların verdiği zarardan dönmeye çağırıyor

Ayşegül Dinçkök ve Şahika Ercümen, Miami sahilinden km uzaklıkta okyanusun dibine dalarak köpek balıkları ile buluşuyor ve bu eşsiz dünyada sadece işaret diliyle anlaşarak insanın tabiatla ne kadar uyumlu olduğunu ve tek gerekli şeyin anlayış olduğunun altını çiziyor. Sergi, kadınların dayanışma ile güçlerini birleştirdiklerinde aşamayacakları engelleri olmadığını ortaya koyuyor.

Köpek Balıkları ile Dost Tabiat ile Uyumlu
Misunderstood/Yanılgı sergisi milyon yıldır su altında yaşayan en eski canlılardan biri olan köpek balıkları ile kadınların pek çok ortak noktasının olduğunu gözler önüne seriyor. Su altında köpek balıklarının yeryüzünde ise kadınların yüzyıllardır yargısız infaz edildiği vurgulanan sergide yanılgılar ve ön yargılar ile her iki canlının da şiddet gördüğünü ve değerlerinin anlaşılmadığını gösteriyor. Okyanusların var olma kaynağı köpek balıkları olmadan resifler yaşamlarını sürdüremiyor ve ekosistemler bozuluyor. Aynı şekilde kadınların güçlenmesi ve ekonomide yer alması da ailelerin ve tüm ekonominin güçlenmesi ve ülkelerin refah düzeylerinin yükselmesi anlamına geliyor. Misunderstood/Yanılgı Sergisi herkesi, kadınların karada köpek balıklarının su altı dünyasında varlıklarını sürdürme çabasına şahit olmaya çağırıyor.

ÇABA Kadın Fonu ile Kadınlara Destek
Ayşegül Dinçkök her sergisinde olduğu gibi Derin Tutku Misunderstood sergisi ile de bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor ve “Çaba Kadın Fonu” adı altında kurulan fona destek veriyor.

‘Gücü bulamadığında cesarete başvur’ adı altında kurulan fon ihtiyaç kadınları güçlendirmek ve hayata kazandırmak amacını hedefliyor. Fon kadınların projelerini desteklemek ve yaşadıkları zorluklarla mücadele etmelerine destek olmayı amaçlıyor. Çaba Derneği’nin web sitesinde Çaba Kadın Fonu başlığı altında ayrı bir sekme ile başvuru kabul eden fon, Çaba Yönetim Kurulu ve Ayşegül Dinçkök’ün değerlendirmesiyle uygun görülecek kişi ve projelere aktarılacak.

FIRAT FIRATSON

Pro-Freelancer
Dipl. Media Designer and 

Photographer

JUNE,

ABOUT ME

BIOGRAPHY

Hi, my name is Fırat Tikil aka Fıratson. I`m a media designer and professional photographer exploring the intersection of design, technology, new media and business. Born in Dortmund and currently live in Frankfurt am Main, I`m driven by my deep passion for aesthetics and peoples expressions. From concept, branding, Logos to Photography and institutional identity, I works across the entire spectrum in my creative universe.

I have professional experience in logotype & logomark development, brand design and standardization, advertising, development and marketing consulting.

 

I have a Bachelor`s degree in media design. I`m a fluent speaker of native-level turkish. Politically, I`m a leftist and I`m pantheist oriented. I believe in that #Bitcoin is a revolution of our time and will save the society from the hegemony of banks. I`m interested in science-fiction and I`m a fan of Hans Zimmer for his incredible composition for film music. 

BİYOGRAFİ 

Fırat Tikil, nam-ı diğer Fıratson. Tasarım, teknoloji, yeni medya ve iş dünyasının kesişimini araştıran bir medya tasarımcısı ve profesyonel fotoğrafçıyım. Dortmund doğumluyum ve şu anda Frankfurt am Main'de yaşıyorum, estetik ve insanların ifadelerine olan derin tutkum beni yönlendiriyor. Yaratıcı evrenimde konsept, marka, logo, fotoğrafçılık ve kurumsal kimliğe kadar tüm yelpazede çalışıyorum.

 

Logotype & logomark geliştirme, marka tasarımı ve standardizasyonu, reklam, geliştirme ve pazarlama danışmanlığı konularında profesyonel deneyime sahibim.

 

Medya tasarımı alanında lisans derecem var. Anadil seviyesinde akıcı bir Türkçe konuşuyorum. Politik olarak solcuyum ve panteist yönelimliyim. Bitcoin'in zamanımızın bir devrimi olduğuna ve toplumu bankaların hegemonyasından kurtaracağına inanıyorum. Bilim-kurgu ile ilgileniyorum ve film müziği için inanılmaz besteleri için Hans Zimmer hayranıyım. 

WORK EXPERIENCE & SUCCESS

-

MEDIA DESIGNER
CEO, PRO MEDIA ADVERTISING AGENCY
GERMANY, DORTMUND
• Corporate Identity
• Print Design, Conception & Standardization

WINNER OF PHOTOCONTEST
ZENTRUM FÜR KUNST & KREATIVITÄT
GERMANY, DORTMUND
• First Place in Co. with Diren Tikil
• Best Photographers in Town Dortmund

-

MEDIA DESIGNER
BOYUTGRAPHY ADVERTISING AGENCY
TURKEY, ANTALYA
• Corporate Identity
• Print Design, Conception & Standardization

-

BACHELOR OF ARTS
UNIVERSITY OF ECONOMICS
TURKEY, IZMIR
• Diploma in Arts in Digital Media Design

-

PROFESSIONAL PHOTOGRAPHER
SPECIALIZED PORTRAIT & PEOPLE PHOTOGRAPHER
INTERNATIONAL
• Portraits for Artists, Musicians, Rapper, Producer and Dancer
• BTS Photography & Event Photography

NOW

FUTURE
ON THE WAY OF DEVELOPMENT TOWARDS
THE METAVERSE

ADVISOR FOR TECHNOLOGY

ANDRE FUNK

ASSISTANT FOR GRAPHIC
& ILLUSTRATION

NİHAT ANIL ALAGÖZ

PREVIOUS PROJECTS WITH MUSICIANS AND ARTISTS

OZAN ÇOLAKOĞLU, PRODUCER
MICEL O, RAP

JALIL, RAP
GANİ NAR, KURDİSH FOLK
KEMAL ALAÇAYIR, TURKİSH FOLK

ALİ YILMAZ, TURKİSH FOLK
 

PREVIOUS PROJECTS WITH COMPANIES

AUDI AG GERMANY
CHAPTER ONE BERLIN
IMMER GRÜN
FOODS FRANKFURT
BARUT HOTELS
SUR RESTAURANT
 

PREVIOUS PROJECTS WITH EVENTS

TURKA EVENTS
CLUB ALYA LTD.
FLASH DANCE WEEK FDW

PREVIOUS SHOOTING PROJECTS WITH MODELS

SINA BAILAR
LISA BIENENFELD
MICHELLE STAUDT
CRO ALEN
VICTOR SANCHEZ
 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası