çilek mobilya prenses çalışma masası / Prenses Çalışma Masası – Çilek Odası

Çilek Mobilya Prenses Çalışma Masası

çilek mobilya prenses çalışma masası

Frmartuklu" width="377" height="380">

Türkmenoğlu

Çilek Mobilya Çalışma Masaları Modelleri  <div><h2>Çilek Çocuk Odaları Takımları ve Fiyatları 2023</h2><div><p>Çocuk odalarında hemen her sene bir şeyler değişiyor ve gelen yeniliklere göre markalarda yeni sezon modelleriyle karşımıza çıkıyor. Şu sıralar söz konusu çocuk odası olduğunda en başarılı isimlerden birisi olan Çilek’in yeni çocuk odası takımları yoğun ilgi görürken, bunlar içerisinde en popüler olan modellerden bahsetmek istiyoruz.</p><h3><strong>Çilek Kız Çocuk Odası Takımları</strong></h3><p>Çilek’in kız çocuklar için tasarladığı odalarda tahmin edebileceğiniz üzere pembe ve türevi renkler ön olana çıkıyor. Pembenin açık tonları duvarları süslerken, daha koyu tonlardaki pembeleri mobilyalarda görebiliyoruz. Fakat mobilyalarda dahi pembenin koyu tonları sadece hareketlilik kazandırmak maksadıyla yani bölgesel olarak tercih edilmiş durumda.</p><p><img src=

 

Çilek Erkek Çocuk Odası Takımları

Erkek çocukların odalarında kullanılan renkler haliyle kız çocuklara göre farklılık gösteriyor. Erkek çocuklarda mavi, ve beyaz ön plana çıkarken Çilek’in oda tasarımlarında “gemici” algısı ön plana çıkıyor. Birkaç sene öncesine kadar arabaların süslediği erkek çocuk odalarında şu sıralar gemi motifleri ön planda görünüyor.

Turuncu Çilek Çocuk Odası Takımları

Çilek’in şu aralar ilgi gören bir diğer çocuk odası takımı ise turuncu  renkli modeller. Hem erkek çocuklar hem de kızlar için kullanılabilen bir renk turuncu, açık tonlarıyla duvarlarda kullanırken koyu turuncuları ise mobilyaların kumaş kısımlarında yani çadırlarda görebiliyoruz.

Turuncu Çilek Çocuk Odası Takımları

Modern Çilek Çocuk Odası Takımları: Çocuk odasının modern bir görüntüye sahip olmasını istiyorsanız Çilek’in kahve ve tonlarının kullanıldığı takımları inceleyebilirsiniz. Keskin hatların ön plana çıktığı bu tasarımlarda sade görüntü de büyük beğeni topluyor.

Çilek mobilya 26 yıldır çocuk odası takımları üretimi yapan köklü bir firma. Özellikle çocuk ve genç odalarında, üretmekte olduğu marjinal modeller ile çok yoğun bir ilgi görüyor. Çilek mobilya çocuk odası modelleri, ülkemizde en çok beğenilen ve satılan genç odaları, çocuk odaları ve bebek odaları üretmektedir. Firma çocuk odaları, fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra, dekoratif olarak çok şık ve her biri farklı temalar işlenerek üretilmiş.

Çocuk odaları, yeni sezonla birlikte çok daha özel tasarımlarla üretilmekte. Çilek mobilya çocuk odasını tasarlayan tasarımcılar, tüm mesailerini çocukların konforu ve odalarının kullanışlı ve estetik olmasına harcıyor. Çocuk odası üreticileri içerisinde, tasarıma en çok yatırım yapan marka Çilek mobilya olarak biliniyor. Çocukların bu markayı bu kadar çok sevmesinin bir diğer nedeni de, farklı konseptlerde ürünler üretmeleridir. Özellikle erkek çocuklar için üretilen, korsan çocuk odası takımı modeli ile büyük ilgi topluyor. Diğer yandan en çok satılan model ise, araba karyolalar, Çilek mobilya araba karyolalar, hem sportif bir görünüm sağlıyor, hem de, tüm erkek çocukların en büyük hayali olma özelliği taşıyor.

Modern Çilek Çocuk Odası Takımları

Çilek  katalogunu göz önünde bulundurulduğunda, her çocuğun hayaline uygun farklı konseptlerde ürünler yer alıyor. Ayrıca 2023 Çilek mobilya çocuk odaları ve fiyatları, göz önünde bulundurulduğunda, fiyatların piyasadaki diğer ürünlere nazaran uygun olduğunu göreceksiniz. Ayrıca çocuklar çok hareketlidir ve çocuk odası takımları bu nedenle diğer mobilyalara nazaran daha sağlam olmak zorundadır. Çilek mobilya 27 yıllık deneyimi ve uygun garanti süreleriyle tercih edilebilecek bir marka özelliği taşımaktadır. Çocuğunuzu da yanınıza alarak, size en yakın Çilek mobilya bayisine gitmenizi tavsiye ederiz.

Firma yıllarını çocuk ve genç odalarına vermiş ve başarılı da olmuş bir firmadır. Ürettiği mobilyalarla göz dolduruyor. Hem gençlere hem de çocuklara hitap eden yatak modelleri üretiyor. Her sene farklı modellerle karşımıza çıkan Çilek mobilya bu senede karşıma renk renk her zevke göre her çocuğun bayılacağı yatak modelleriyle karşımızda. Kız ve erkek çocuklarına farklı modellerde ve renklerde yatak odası takımı üreten Çilek mobilya, ürettiği araba, gemi, futbol kalesi gibi modelleriyle de çocuklarımızın hayal gücünü geliştirirken bir yandan da sporu çocuklarımıza erken yaşta sevdirmeyi sağlıyor. Çocuk odaları bildiğiniz üzere diğer odalara göre daha canlı renklerde olmalıdır. Bu işi sadece odanın duvarlarının renkliliğiyle bırakmayan Çilek mobilya bu senede Çilek çocuk odası takımları ile karşımıza rengarenk çocuk odası takımları sunmakta. İsterseniz birazda Çilek mobilya çocuk odalarına göz atalım.

Çilek mobilya bu senede gerek kalitesi gerek kullanışlılığı gerekte tasarımlarıyla kendini bir kez daha kanıtlamış bulunuyor. Her ne kadar canlı renkleriyle ön plana çıksa da sade modelleriyle de çilek mobilya çocuk odaları mevcut. Her renge her zevke her çocuğa uygun çocuk odaları Çilek’te. Çocuk odası ve genç odası kadar bebek odalarında da başarılı çalışmalar yapan Çilek mobilya yaptığı bebek odalarıyla da göz dolduruyor.

 

Çilek Mobilya Çoçuk Odası Takımları Fiyatları 2023

Bu sayfada vermiş olduğumuz Çilek çocuk odası takımı fiyatları maliyetlere göre artış gösterebilir. Sipariş vermeden önce güncel fiyat alınız.

Studyo Ranza 1800x

 

Çilek Montes Beyaz Çocuk Odası
  • Montes Beyaz 3 Kapılı Dolap Fiyatı 9.500 TL
  • Montes Beyaz Çalışma Masası Fiyatı 4.000 TL
  • Montes Beyaz Düz Çatılı Karyola Fiyatı 7.750 TL

Yılların tecrübesiyle üretim yapan Çilek Mobilya, kaliteli ve renkli seçenekleriyle oldukça başarılı bir grafik çizmektedir. Her sene yenilenen modelleriyle en çok tercih edilen Çilek ürünleri, başta çocuk odaları modelleri ile oldukça rağbet görmektedir. Can alıcı nitelikteki konseptleriyle çocuklarınızın odalarını dekore etmenizde en büyük yardımcınız olacak olan Çilek çocuk odası takımları, klasik tasarımların ötesinde sürekli kendini güncelleyen bir anlayışla üretim yapmaktadır. Zamana uygun modern ürün seçenekleriyle çocukların bir numaralı tercihi olan Çilek çocuk odaları hem kız çocukları hem de erkek çocukları için özel tasarımlar sunmakta.

 

montessori by cilek serisi cocuk odasi takimi

Çilek Montes Natural Çocuk Odası Fiyatı 20.475 TL (08.06.2023)

  • Montes Natural 3 Kapılı Dolap: 9.500 TL
  • Montes Natural Düz Çatılı Karyola: 7.750 TL
  • Montes Natural Çalışma Masası: 4.000 TL
Çilek Pirate Çocuk Odası
  • Pirate 3 Kapılı Dolap: 10.750 TL
  • Pirate Karyola Fiyatı: 5.000 TL
  • Pirate Çalışma Masası: 5.000 TL
  • Pirate Çalışma Ünitesi: 3.500 TL
  • Pirate Komodin: 2.000 TL

 

Çilek Prenses Çocuk Odası
  • Prenses 3 Kapılı Dolap: 10.000 TL
  • Prenses Karyola: 6.750 TL
  • Prenses Çalışma Masası: 4.250 TL
  • Prenses Komodin: 2.150 TL

 

raceup cilek cocuk odasi takimi

Çilek Raceup Çocuk Odası Fiyatı 17.125 TL (08.06.2023)

   
  • Raceup 3 kapılı dolap: 7.000 TL
  • Raceup Araba Yatak Kırmızı: 5.625 TL
  • Raceup Üniteli Masa: 4.500 TL

 

Çilek Mocha Çocuk Odası

 

Romantic serisi cilek cocuk odasi takimi

Çilek Romantic Çocuk Odası

cilek mobilya black serisi cocuk odasi takimi

SORU VE ÖNERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ YORUM PANELİNİ KULLAN

👇

Çilek Black Çocuk Odası

Çilek White Çocuk Odası

 

yakut serisi cocuk odasi

Çilek Yakut Çocuk Odası

 

 2019 Çilek Mobilya Çocuk Odaları ve Fiyatları 0

Black Pirate Çocuk Odası

 

 2019 Çilek Mobilya Çocuk Odaları ve Fiyatları 1

Champion Racer Çocuk Odası

 

 2019 Çilek Mobilya Çocuk Odaları ve Fiyatları 4

Princess Çocuk Odası

 

Flora cocuk odasi takimi

Çilek Flora Çocuk Odası

 

flower serisi cocuk odasi takimi cilek

Çilek Flower Çocuk Odası

 

 2019 Çilek Mobilya Çocuk Odaları ve Fiyatları 2

First Class Çocuk Odası

 

 2019 Çilek Mobilya Çocuk Odaları ve Fiyatları 3

Football Çocuk Odası

 

 

 

Bu Yazıyı Paylaş! Paylaş Tweetle Paylaş

Kolay Dekorasyon" width="569" height="379">

Depomiks Avm Oyuncak Aynalı Prenses Makyaj Masası Aksesuarlı + Sürülebilir Çilek Makyaj Seti Kız Çocuk Oyuncak Prenses Makyaj Seet

Depomiks Avm Oyuncak Aynalı Prenses Makyaj Masası Aksesuarlı + Sürülebilir Çilek Makyaj Seti Kız Çocuk Oyuncak

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : OyuncaKZade

Koleksiyona Ekle

Tahmini Kargoya Teslim: 3 gün içinde

1162 favori

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün OyuncaKZade tarafından gönderilecektir.
  • Kız çocukları bu masaya bayılacak. Güzellik Masası ile minik prensesler artık daha süslü! Kızlar bu birbirinden şık ve parlak renkli aksesuarlara bayılacaklar ve arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli zaman geçirecekler! Kızlar odalarının en güzel köşesini bu Şato Güzellik Masasına ayıracaklar. Ürün ölçüleri
  • Yükseklik : 66 cm. Genişlik : 35 cm.Derinlik : 24 cm. Kuaför Aksesuarları ve Çilek Makyaj Seti Kutuya Dahildir
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

DEPOMİKS AVM

8.7

merchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 3 gün içinde

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Depomiks Avm Oyuncak Aynalı Prenses Makyaj Masası Aksesuarlı + Sürülebilir Çilek Makyaj Seti Kız Çocuk Oyuncak

  • Kız çocukları bu masaya bayılacak. Güzellik Masası ile minik prensesler artık daha süslü! Kızlar bu birbirinden şık ve parlak renkli aksesuarlara bayılacaklar ve arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli zaman geçirecekler! Kızlar odalarının en güzel köşesini bu Şato Güzellik Masasına ayıracaklar. Ürün ölçüleri
  • Yükseklik : 66 cm. Genişlik : 35 cm.Derinlik : 24 cm. Kuaför Aksesuarları ve Çilek Makyaj Seti Kutuya Dahildir
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır