mumiyo macunu nedir / RTÜK | Kararlar

Mumiyo Macunu Nedir

mumiyo macunu nedir

HABERLER

Gerek bitkiler, meyveler, tahıllar ve gerekse de çeşitli macunlar, özel ballar ve daha bir çok farklı ürünleri tanıyabiliyoruz. Özellikle tablet ürünleri kullanmak istemeyenlerin, tercihleri genel olarak doğal ürünlerden yana olmaktadır. Bu tür gıda takviyesi ürünlerin doğru kullanılması oldukça önemli olduğu gibi, bu tür macunlar da bu gibi sorunların olmadığını söyleyebiliriz. İşte Kuzey Asya'nın yüksek dağlarında, yılın her mevsimi karla kaplı bölgelerinde çıkanmumiyo macunu, direk doğadan gelen şifa kaynağı olarak karşımıza çıkıyor. Genelde Hindistan'da yoğun bir şekilde kullanılıyor olmasından dolayı, burada ki insanlarınmumiyo macunuile daha sağlıklı olduklarını söyleyebiliriz. Çünkü bilindiği gibi Asya ülkelerinde besin değeri yüksek ürünler çok fazla bulunmadığı için,mumiyogibi ürünlerin sürekli tüketildiğini biliyoruz. Öncelikli funduszeue.infoesine girmeniz ve daha detaylı bir inceleme yapmanız mümkün olacaktır. Bununla birlikte site üzerinden demumiyosatın alabiliyorsunuz.

funduszeue.infofunduszeue.info

Mumiyo Macunu Doğal Mı ?

Hastalıkların yanı sıra, günlük tüketime de uygun olduğunu belirtelim. Yani günlük bir kaşık bal tüketmek, mesir macunu yemek, pekmez içmek nasıl ki fayda sağlıyorsa, bu ürünün de sağladığını belirtelim. Grip, astım, kansızlık, gibi hastalıklar için de oldukça fazla bir etkisinin olduğunu belirtelim. Sonuç olarak artık internetin imkanları ile bu tür ürünleri daha kolay bir şekilde bulabildiğimiz için, sizlerde mutlakamumiyoürününü incelemeli ve buna göre kullanırsanız ne tür faydalarının olduğunu da detayları ile öğrenebilirsiniz. Güzel bir tadı olması nedeni ilemumiyo macunusizi rahatsız etmeyeceği için, istediğiniz gibi günlük olarak kullanabilirsiniz.

funduszeue.infofunduszeue.info

Mumiyo Nereden Alınır ?

Eczanelerde ve marketlerde de satılmaya başlananmumiyo macunu,ayrıca sizlere önermiş olduğumuz sitede de bulunuyor. Türkiye'nin neresinde olursanız olun, rahat bir şekilde alarak sizdemumiyokullanmaya başlayabilirsiniz. Artık günlük olarak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak olan ve direk doğadan gelen organik bir macunu sizlerde kullanabilirsiniz.

Mumiyo (5 g)

KULLANIM ALANLARI

Yapısında insan vücudundakinden daha fazla mineral çeşidi bulunduğundan neredeyse tüm rahatsızlıklara iyi gelebilmektedir.

Ancak başlıca kullanım alanları kemik rahatsızlıkları, kırıklar ve çatlaklar, mide rahatsızlıkları, şeker hastalığı (diyabet), cilt rahatsızlıkları, yanık izleri ve çatlaklar, tansiyon, hemorodid (basur) gibi vücutta oluşan dezenformasyon ve polipler gibi sarkmalar da ve daha birçok rahatsızlıkta kullanılır.

Sporcular ve genel olarak vücut direncini yükseltmek isteyenler de düzenli olarak kullanmaktadır.

NASIL KULLANILIR?

İç hastalıklarında kullanımı: Bir paket ürün (5gr paket) 6 ya bölünüp sabah akşam aç karnına 1 bardak su ile kullanılır. 8 günde bir 2 gün ara verilir. Toplamda 2 ile 4 ay arası kullanılması gereklidir.

Kemik erimesi, kırıklar, çatlaklar ve diğer tüm kemik rahatsızlıklarında kullanımı: Bir paket ürün (5gr paket) 6 ya bölünüp sabah akşam aç karnına 1 bardak su ile kullanılır. 8 günde bir 2 gün ara verilir. Toplamda 2 ile 4 ay arası kullanılması gerekebilir. Kemiğin yapısını güçlendirdiği için kırık ve çatlaklarda kemiğin iyileşmesini hızlandırır. Kemik erimesi gibi rahatsızlıklarda ilk 1 aydan sonra düzenli olarak yarım doz devam edilebilir. Buradaki amaç kemiğin değerleriniz düşmesini engellemektir.

Mide rahatsızlığında kullanımı: Bir paket ürün (5gr paket) ikiye bölünüp her akşam yatmadan önce aç karnına, bir parçası 1 bardak su ile içilir.

Cilt rahatsızlıklarında kullanımı: Bir paket ürün (5gr paket) yarım litre suda eritilip günde 2 defa temiz cilde tentürdiyot sürer gibi kullanılır. Veya ürün eriyilip bir cilt kremi ile karıştırılarak da kullanılabillir.

Diğer tüm rahatsızlıklarda kullanımı: Bir paket ürün (5gr paket) 6 ya bölünüp sabah akşam aç karnına 1 bardak su ile kullanılır. 8 günde bir 2 gün ara verilir. Toplamda 2 ile 4 ay arası kullanılması gereklidir.

Rahatsızlığınızın tekrarı durumunda yeniden mumya kullanmanız gerekebilir. Ürünün bilinen hiçbir yan etkisi yoktur. Gebelere, gebelik riski bulunanlara ve böbrek rahatsızlığı yaşayanlara bilinen hiçbir yan etkisi olmadığı halde tedbiren ürün kullanımını önermiyoruz.

FAYDALARI

Alerjik isilik

Anjin

Antritis ve orta kulak iltihabı

Asit eksikliği

Astım

Botkin ve kolesistit

Böbrek taşları

Bronşit

Cilt çatlağı, Cilt lekesi, Yanık izi

Diş ve ağız Hastalıkları

Furunculosis

Hemoroit (Basur)

Hepatit

Hipertansiyon ve kardiyovaskuler hastalıklar

Kabızlık

Kalp hastalığı

Kan hastalıkları

Karaciger ve siroz

Kemik kırıkları, kemik erimesi, kemik çatlağı

Mammary bezi bir inflamasyon

Mide ülseri, mide rahatsızlıkları

Nevralji

Polipler, rhinitis ve antritis rinite

Pyelonephritis ve idrarini tutamama

Radiculitis

Rhinitis ve antritis rinite

Şeker hastalığı

Sinir bozukluklari

Sinir hasarı tedavisi

Sistit

Throm

Tüberküloz

Ülseratif kolit

Vajina ve erozyon

Yaralar, travma ve yanıklar

Zatülcenp

SAKLANMASI

Çok yüksek ısılara maruz bırakılmadığı sürece ürün bozulmaz. Birçok gıda takviyesinin aksine son kullanma tarihi yoktur.

Yoğun jel kıvamındaki ürün sıcakta eridiğinden peketinden çıkarması zor olacaktır. Kullanımını kolaylaştırmak için buzdolabında saklamanız daha doğru olacaktır. Bu sayede sertleşen ürün paketinden kolaylıkla çıkar.

Krem ve tablet formu ürünleri oda sıcaklığında saklamanızda hiçbir engel yoktur.

Kısaca;

Mumiyo(Shilajit) Nedir?

Her sene çeşitli moda zayıflama hapları, şifa kaynakları gelir ve geçer. Yeni bir trend gündeme düşer, saman alevi gibi bir anda halk arasında meşhur olur, sonra bir de bakmışsın unutulmuş. Mumiyo ise bunlardan bir tanesi değil. yıl önce dahi kullanıldığı bilinen, Ayurveda tıbbı, Çin tıbbı, İbn Sina gibi kaynaklarda kullanımına sıkça rastlanılan bir şifa deposu Mumiyo.

Mumiyo, Asya’nın yüksek dağlarından, Himalaya, Pamir, Altay ve Tibet dağlarının yüksek rakımlarında, kayaların arasında yüzlerce yılda oluşan bitki fosilleridir. Yazın güneşin kayalara vurmasıyla ısınıp aralarından bir sızıntı şeklinde akan Mumiyo, insan vücudundan daha fazla mineral barındırır. Ancak bu mineraller bildiğimiz normal mineral destekleriyle aynı değildir. Çünkü bu mineraller iyonik formdadır. En önemli temel maddesi fulvik asittir.

mumiyo3

Faydaları Nelerdir?

Batı ülkelerinde çok yüksek fiyatlara satılan Mumiyo, içeriğinde çok fazla mineral barındırdığı için faydaları saymakla bitmiyor, ancak kısaca gençleştirici vücut dopingi diyebiliriz.

Özellikle Kasların kuvvetlenmesi, Yaşlılık belirtileri, Mide-bağırsak sorunları, Kansere karşı, Kemiklerin güçlenmesi ve kırıkların çabuk iyileşmesi, Bağışıklık sisteminin güçlenmesi, Zindeliğin ve canlılığın artması en yaygın kullanım alanlarıdır.

mumiyo2

Nasıl Kullanılır?

Mumiyo, aç karna günde 2 defa 1 pirinç tanesi kadar kullanılabilir. İster ılık suda eritebilir, isterseniz yutup üzerine su içebilirsiniz. Hamile ve emziren bayanların doktor gözetimi haricinde kullanılmaması tavsiye edilir.

Mumiyo hakkında detaylı anlatımlar;

Köylüler, maymunların büyük gücünü, uzun yaşamlarını bu maddeye bağlıyorlardı. Mumiyo tablet, vücudun ihtiyacı olan tüm minerallerin doğal bir kaynağıdır. İyonik formda 85’ten fazla mineral, vitaminler, fulvik asit ve başka bir çok değerli fito-besin taşır. Vücutta, neredeyse tüm fonksiyonlar mumiyo tarafından desteklenirler.

Mumiyo ürününde bulunan mineraller, mineral takviyeleri ile aynı değildir. Bu mineraller iyonik formdadır ve daha önce zengin bitki yaşamı tarafından absorbe edilmiş ve tekrar dünyaya dönmüşlerdir. Mumiyo’nun temel maddesi olan fulvik asit, hücre duvarlarına nüfuz etmek ve mineralleri hücrelere taşımak konusunda yaşamsal öneme sahiptir. Fulvik asit bilinen en güçlü elektrolit olarak kabul edilir. Mumiyo ürününde bulunan fulvik asit, hasarlı hücrelerdeki elektriksel dengeyi yeniden kurma becerisine sahiptir.

Fulvik asit mumiyo ilacı ürününde en doğal ve saf halinde bulunur. Fulvik asit, hücre duvarlarını genişletir ve mineralleri hücrelerin en derin köşelerine kadar taşır. Mineraller, hücrelere taşınamadıkça, hiçbirinin önemi yoktur. Mineraller aynı zamanda vitaminlerin özümsenmesinde katalizör olarak görev yaparlar. Yetersiz mineral takviyesi, aynı zamanda vitamin eksikliği anlamına gelir.

Journal of Ethnopharmacology‘de yayınlanan bir çalışmada, Shilajit Mumiyo İlacının mide ülserlerini tedavi etme gücü incelenmiştir. Araştırmacılar, artmış karbonhidrat/protein oranı ve azalmış gastrit ülser indeksi ile karşılaşmışlardır.

Mumiyo beslenme, canlılığı yenileme ve fiziksel güç için kullanılır. Aynı zamanda, ılık organik süt ile birlikte alındığında, güçlü bir cinsel canlılık sağladığı ve besinlerin dokuların derinliklerine nüfuz etmesine yardımcı olduğu belirtiliyor.

Cinsel eksiklikler ve anomaliler için hormonal olmayan tedavi yöntemleri ile ilgilenen Bulgar bilim adamları Shilajit Mumiyo İlacı üzerinde çalışmışlar ve, günde mg. Shilajit Mumiyo İlacı alımının, testosteron düzeylerini %30 oranında yükselttiğini bulmuşlardır. Aynı zamanda erkeklerde sperm sayısını, hız ve hareketliliği de arttırmaktadır.

İçerisinde 85 ye yakın mineral, amino asitler, A, B, C, P (sitrinler) vitaminleri var. Ayrıca kobalt, bakir, nikel, demir, çinko, manganez, krom, sodyum, potasyum, magnezyum, kadmiyum, bizmut, molibden kalsiyum  vb. elementler içerir.

  • Şeker hastalarına muhakkak önerilir.
  • Fibromiyalji, eklem ve kas rahatsızlıklarında vazgeçilmez şifa kaynağı.
  • Yüksek tansiyonda çok etkilidir.
  • Özellikle kemikleri besler vücudun mineral vitamin eksikliğini giderir. Kemik erimesi kas zayıflığını ortadan kaldırır.
  • Mide-bağırsak sorunlarında (gastrit, ülser, kolit gibi), karaciğer ve böbrek hastalıklarında çok etkili bir maddedir.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Sinüzit, Rinit Alerjik hastalıklara birebirdir.
  • Kemoterapi ve radyolojinin yan etkilerini azaltır.
  • Kadın hastalıklarında,
  • Prostatta, idrar yolları enfeksiyonunda
  • Basurda,
  • Tüm romatizmal hastalıklarda
  • Kas kemik ağrılarında
  • Kalp damar, dolaşım sisteminde çok etkilidir.

Özellikle 30 yaşını geçmiş kadınların kemik erimesinin önüne geçmek için tüketilir.
Doğal olduğundan yan etkisi yoktur. Çocuk Yetişkin Hasta rahatlıkla kullanılabilecek doğal bir üründür.

Hamile ve emzirenlerin tüketmesi önerilmez

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası