samsung s3 özellikleri kullanımı / Samsung Galaxy S3 Cep Telefonu Kameranızla Neler Yapabilirsiniz? - Fotografium Blog

Samsung S3 Özellikleri Kullanımı

samsung s3 özellikleri kullanımı

Samsung Galaxy S3 Cep Telefonu Kameranızla Neler Yapabilirsiniz?

Samsung Galaxy S3 Kamera İncelemesi

Akıllı telefonlar, fotoğraf alanında da bir çok gelişmeye yok açtı. Özellikle Instagram tarzı popüler uygulamalar sayesinde bir çok kullanıcı hızlı şekilde akıllı telefonlara geçiş yaptılar. Eğer akıllı telefon seçiminizde fotoğraf önemli yer tutuyorsa ve seçiminizi Samsung Galaxy S3 yönünde yaptıysanız alttakiler tam sizin için:

Samsung Galaxy S3, 8 megapiksel sensöre sahip, bu da onu telefonlar içerisinde önemli bir noktaya konumluyor. Her ne kadar megapiksel kalite piyasada anlamında kullanılıyor olsa da biz fotoğrafçılar esas kalitenin optikten kaynaklandığını iyi biliriz. Telefonu elimize aldığımızda fotoğraf çekiminin genel olarak hızlı olduğunu söyleyebiliriz, aynı zamanda p (Full HD) video çekebiliyor. Peki bu özellikleri en iyi şekilde kullanmak için neler yapmalıyız?

1- Kişiselleştirme

Fotoğraf çekerken en çok kullandığınız özellikleri, ekranı kişiselleştirip kolay ulaşabileceğiniz bir yere alın. Sol taraftaki 5 kısayolun 4ünü değiştirebiliyor durumdasınız. Bir tanesinin üzerine tıklayıp basılı tutmanız kısayol menüsünün açılması için yeterli. Daha sonra dilediğiniz kısayolu istediğiniz yere çekin. Kameranızda en basit ayarlardan komplike ayarlara kadar bir çok ayar var; beyaz ayarı ve sahne modları bunlardan bazıları.

2- Netleme Ayarlarınıza Bakın

Akıllı telefonların çoğunda mevcut olan tıklanan yere odaklama Samsung Galaxy S3 &#;te de mevcut ama bunun yanında, yüz tanıyarak netleme gibi özellikler de var. Işık sorunu olmayan yerlerde oldukça da iyi çalıştığını söyleyebiliriz. Ayrıca makro modu olduğundan da bahsedebiliriz ki bu şekilde daha yakındaki nesnelere odaklama gerçekleştiriliyor.

Video modunda ise yine tıklayarak netleme yapabiliyorsunuz ve AF Lock (Kilitleme) butonu ile netlemeyi o bölgede sabitleyebiliyor, telefonun farklı yerlere netleme yapmasını engelleyebiliyorsunuz. Gerçekten akıllı 🙂

3- HDR Çekin

HDR çekim özellikle ülkemizde de popülerliğini koruyor. Özellikle fotoğrafa yeni başlayanların abartılı şekilde kullandığı HDR&#;nin temel mantığı ışık koşullarını benzer şekilde tutarak fotoğraftaki tüm detayları alabilmek. Yani gölgede olan kısımlar artık karanlıkta kalmayacak. Samsung Galaxy S3 bunu şu şekilde yapıyor, iki fotoğraf çekiyor ve bunları birleştiriyor, en iyi şekilde yapabilmek için telefonu tutabildiğiniz kadar sabit tutmaya çalışın.

4- Video Çekerken Fotoğraf da Çekin

Bu bazı fotoğraf makinelerinde bile olmayan bir özellik. Video çekerken üst kısımda yer alan kamera butonuna tıklamanız yeterli, çok basit! Yine sabit kalmak bu noktada çok önemli, yoksa devam eden videoyu ciddi derecede titreşime uğratırsınız.

5- Devamlı Çekim Yapın, En İyisini Seçin

Devamlı çekim (burst shot) akıllı telefonlarda olan bir başka akıl almaz özellik. Samsung Galaxy S3, 30 tane kareyi ardarda çekebiliyor. Böylelikle çok hızlı hareket eden objelerde en iyi kareyi seçip diğerlerini eleyebilirsiniz.

6- Fotoğraflarınızı Paylaşın

Sosyal paylaşımlardan (Facebook,Twitter) bahsetmiyoruz. Samsung Galaxy S3 &#;te değişik bir özellik var, örneğin bir partidesiniz ve bir çok fotoğraf çektiniz. Bunu aynı partide yer alan diğer Galaxy S3 kullanıcılarıyla grup oluşturup anında paylaşabiliyorsunuz. Bağlantı kurulduktan sonra herkesin çektiği fotoğraflar aynı anda tüm telefonlara gidiyor ve kaydediliyor.

7- Otomatik Olarak Arkadaş Tanıma ve Etiketleme

Buddy Photo Share diye bir Samsung uygulaması var ve bu uygulama arkadaşlarınızı tanıyor. Teknoloji yine yüz tanıma teknolojisine bağlı olarak çalışıyor ve oldukça başarılı. Facebook &#;ta alışkın olduğunuz şekilde çekmiş olduğunuz fotoğraflardaki kişileri etiketlerseniz bundan sonraki fotoğraflarda akıllı olarak etiketlemesini bekleyebilirsiniz.

8- Panorama Fotoğraflar Çekin

Samsung Galaxy S3 panorama fotoğraf da çekebiliyor. Diyelim ki açınız çekmek istediğiniz bölgenin hepsine yetmiyor, alıyorsunuz panaromik moda ve birden fazla fotoğraf çekiyorsunuz, telefon da sizin için birleştiriyor.

Samsung Galaxy S3 Cep Telefonu Kameranızla Neler Yapabilirsiniz?

Samsung Galaxy S3 - Özellikler

Baş SAR Değeri (AB)

SAR değeri, mobil cihaz kulağa konuşma pozisyonunda tutulurken vücudun maruz kaldığı maksimum elektromanyetik radyasyon miktarını ifade etmektedir. Avrupa'da mobil cihazlar için SAR değeri sınırı olarak 10 gramlık insan dokusu üzerinde 2 W/kg kabul edilmiştir. Bu standart CENELEC tarafından IEC standartlarına uygun olarak tespit edilmiştir ve yılında yayınlanan ICNIRP'nin yönergeleri ile uyumludur.

W/kg (Watt/kilogram)Vücut SAR Değeri (AB)

SAR değeri, mobil cihaz kalça bölgesi hizasında tutulurken vücudun maruz kaldığı maksimum elektromanyetik radyasyon miktarını ifade etmektedir. Avrupa'da mobil cihazlar için SAR değeri sınırı olarak 10 gramlık insan dokusu üzerinde 2 W/kg kabul edilmiştir. Bu standart CENELEC tarafından tespit edilir ve yılında yayınlanan ICNIRP'nin yönergeleri ve IEC standartları ile uyumludur.

W/kg (Watt/kilogram)Baş SAR Değeri (ABD)

SAR değeri, mobil cihaz kulağa yakın tutulurken vücudun maruz kaldığı maksimum elektromanyetik radyasyon miktarını ifade etmektedir. ABD için kabul edilen azami değer, 1 gramlık insan dokusu üzerinde W/kg'dir. ABD'de mobil cihazlar CTIA tarafından denetlenir, FCC tarafından ise, test edilerek SAR değerleri tespit edilir.

W/kg (Watt/kilogram)Vücut SAR Değeri (ABD)

SAR değeri, mobil cihaz kalça bölgesi hizasında tutulurken vücudun maruz kaldığı maksimum elektromanyetik radyasyon miktarını ifade etmektedir. ABD için kabul edilen azami değer, 1 gramlık insan dokusu üzerinde W/kg'dir. Bu değer FCC tarafından tespit edilir, CTIA tarafından mobil cihazların bu standarda uyup uymadığı denetlenir.

W/kg (Watt/kilogram)

Galaxy Gear S3 T&#;rkiye'de satışta!

Haberin Devamı

Galaxy Gear S3 Türkiye pazarına girdi. Samsung'un geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki etkinliğinde tanıttığı yeni akıllı saati Galaxy Gear S3 iki farklı tarzda geliyor: Galaxy Gear S3 frontier ve Galaxy Gear S3 classic Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Samsung olarak, akıllı saat pazarını yeniden şekillendirecek bir ürünü tanıtıyoruz. Gear S3, teknolojik özellikleriyle tüketicilerin günlük yaşamını kolaylaştırıyor” dedi.

Galaxy Gear S3 Türkiyede satışta


Kullanıcılar, çok sayıda sofistike saat arayüzü ve kayış seçeneğisayesinde, tercihlerine ve ihtiyaçlarına göre saat deneyimlerini kişiselleştirebiliyor. 16 milyon renge sahip Her Zaman Açık Ekran (AOD) özelliği sayesinde, Gear S3’ün ekranı kararmıyor ve her zaman saati gösterebiliyor. Kullanıcılar, önceden tasarlanmış saat arayüzlerini kullanabilecekleri gibi, kendi tasarımlarını da yapabiliyorlar. 22mm’lik standart kayış boyutuna uygun olması nedeniyle Gear S3, kullanıcılara birçok sayıda kayışı kullanma imkanı veriyor. Gear S3’ün uzun ömürlü pili ise tek bir şarj ile güne varan kullanımı mümkün kılıyor.

Şık görünümüne ek olarak Gear S3, IP68 suya* ve toza dayanıklılık standardına sahip. Gear S3 Frontier versiyonu, hareketli yaşam tercihlerine sahip kullanıcıların ihtiyacı düşünülerek, MIL-STDG standartlarında dayanıklılık sunuyor. Gear S3’ün her iki versiyonu, çizilmeye karşı dirençli bir ekran sağlamak üzere özel olarak tasarlanmış Corning Gorilla Glass SR+ ile donatıldı.

Galaxy Gear S3 Türkiyede satışta


Gear S3'ün imzası niteliğindeki döner çerçeve, yeni özellikler ile geliştirildi. Kullanıcılar, Gear S3’ü telefonla eşleştirdiğinde ekrana dokunmadan bir çağrıya yanıt verebiliyor ya da bir alarmı erteleyebiliyor. Buna ek olarak ekran üzerine yazılan mesajlar, otomatik olarak metinlere çevrilebiliyor. Anımsatıcı uygulaması ise kullanıcıların takvimlerini ve yapılacaklar listesi rahat bir şekilde yönetmesine yardımcı oluyor.

Gear S3, hoparlör, GPS, barometre ve hızölçer gibi donanımlara sahip. Dahili GPS, kullanıcıların doğru bir şekilde günlük fitness faaliyetlerini izlemesine izin verirken barometre ve hızölçer, kullanıcıların rakım ve atmosfer basıncından hava durumundaki ani değişikliklere, kat edilen mesafeye ve hıza kadar bir çok değişkeni takip etmesine imkan tanıyor. Dahili hoparlör ile de kullanıcılar, sesli mesajlarını etkinleştirebiliyor ve favori müzik parçalarını dinleyebiliyor.

Galaxy Gear S3 Türkiyede satışta
Haberin Devamı

Gear S3 ile uyumlu, 11 binin üzerinde akıllı saat uygulaması bulunuyor. Gear S3 ile uyumlu yerel aplikasyon sayısı ise gün geçtikçe artıyor. Yapı Kredi Bankası ve TEB’in akıllı saat uygulamaları Gear S3 ile bankacılık işlemleri yapma olanağını sağlıyor. Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen GoPro Shutter ve Maestro uygulamaları ise Gear S3’ün yeteneklerini bir adım öteye taşıyor. 

Haberin Devamı

Tüketicilerin güvenliği düşünülerek tasarlanan Gear S3 ile kullanıcılar, zor bir durum halinde telefonları ellerinin altında değilken bile aile üyelerine, arkadaşlarına veya yardım ekiplerine konum hakkında bilgi veren SOS mesajı gönderebiliyor ve konum takibini etkinleştirebiliyor.

Samsung Gear S3 frontier ve classic modelleri TL'lik fiyat etiketiyle satılıyor.

Tüm detaylar&#;yla Galaxy S3, Benchmark sonuçlar&#; ve fazlas&#; için galerimizi ziyaret etmeyi unutmay&#;n

Ak&#;ll&#; telefon pazar&#;nda yeni bir standart var art&#;k! Parlak ve keskin görüntüler, dört çekirdekli i&#;lemci, çok kaliteli bir kamera ve mant&#;kl&#; say&#;labilecek kadar uzun pil ömrü. &#;&#;te test merkezimizi ziyaret eden Samsung Galaxy S3 bize bunlar&#; vaat ediyordu. Biz de bu yeni oyuncuyu mercek alt&#;na ald&#;k ve vaatlerinin ne kadar&#;n&#; gerçekle&#;tirdi&#;ini, ne kadar&#;n&#;n ba&#;ka bir bahara kald&#;&#;&#;n&#; test ettik.

Samsung Galaxy S3 ile gelen yeniliklerden ilki gövde malzemesi olarak polykarbonat kullan&#;lm&#;&#; olmas&#;. Evet, bu malzeme gerçekten kolay kolay çizilmiyor ve çok dayan&#;kl&#;, ama yine insana plastik hissi veriyor. Metal parçalara sahip olan (ve bu yüzden de epey a&#;&#;r olan) iPhone 4S veya HTC One S'den bu aç&#;dan hemen ayr&#;l&#;yor. Buna ek olarak Samsung bu üründe de gelene&#;ini bozmam&#;&#; ve ön panelin hemen hemen tamam&#;n&#; ekrana ay&#;rm&#;&#;. Bu sayede cebinizde ak&#;ll&#; telefon kategorisi için "dev gibi" diyebilece&#;imiz bir ekran ta&#;&#;yorsunuz. Büyük ekran&#;n en büyük art&#;s&#; ekrana daha çok &#;ey s&#;&#;d&#;rabilmek ve daha iyi bir görüntü kalitesi elde etmek. En büyük eksisi ise bundan böyle telefonunuzu tek parmak ile kullanmaya elveda diyecek olman&#;z. Elbette "dev gibi" elleriniz yoksa

&#;nce polykarbonattan yap&#;lm&#;&#; olan arka kapa&#;&#; t&#;rnak ile kan&#;rt&#;p açt&#;ktan sonra hemen &#;a&#;&#;r&#;yorsunuz, çünkü Samsung Galaxy S3 mikroSIM kullan&#;yor. Yani, e&#;er eski telefonunuzda klasik bir SIM kart varsa, bu telefona tak&#;p hemen kullanmaya ba&#;lamay&#; hayal etmeyin. Ya kö&#;e ba&#;&#;ndaki telefoncuya gidip kestirmek ya da operatörünüze gidip yeni bir SIM kart almak gerekli. Samsung Galaxy S3'ün mikroSD yuvas&#; 64 GB'a kadar olan kartlar&#; okuyabiliyor. Depolama alan&#;na bulutta 50 GB eklemek mümkün. Samsung 50 GB dropbox alan&#;n&#; iki y&#;l boyunca ücretsiz olarak veriyor.

Performans

Performans

Samsung Galaxy S3 test merkezimizde HTC X One'dan sonra a&#;&#;rlad&#;&#;&#;m&#;z ikinci dört çekirdekli i&#;lemci kullanan ak&#;ll&#; telefon. Samsung'un Exynos i&#;lemcisinin rakiplerinden daha yüksek performans gösterdi&#;ini gördük. &#;&#;letim sistemi i&#;lemci gücünü otomatik olarak ayarl&#;yor, yüksek performans isteyen uygulamalara tüm çekirdekleri verirken daha basit uygulamalarda tek ya da çift çekirdek çal&#;&#;t&#;rarak güç tasarrufu yap&#;yor. Birkaç istisna d&#;&#;&#;nda bu sistemin Samsung Galaxy S3 üzerinde mükemmele yak&#;n çal&#;&#;t&#;&#;&#;n&#; gördük. Uygulamalar ve oyunlar aras&#;nda geçi&#;, videodan videoya atlamak s&#;f&#;r sorun ç&#;kart&#;yor. Uygulamalar tabiri caiz ise "&#;ak" diye aç&#;l&#;yor. Hissetti&#;imiz tek duraklamay&#; uygulamalar&#;n ortas&#;nda Home tu&#;una bas&#;p ana ekrana dönerken ya&#;ad&#;k. Ama benchmark testlerimiz Samsung Galaxy S3'ün i&#;lemci performans&#;n&#; kusursuz olarak nitelendirdi.

Samsung Galaxy S3 özellikle internet uygulamalar&#;, özel olarak da internette sörf yaparken kullan&#;c&#; çok mutlu edecek. Hem kablosuz a&#; performans&#; hem de 3G performans&#; çok ba&#;ar&#;l&#;. Android 4 ile beraber gelen web taray&#;c&#;s&#;nda bulunan çift dokunu&#; ile zoom yapmada ya&#;anan problem maalesef Samsung Galaxy S3 modelinde de devam ediyor.

Galaxy S III ile gelen yeni özellikler

Galaxy S III ile gelen yeni özellikler

&#;imdi s&#;rada Samsung Galaxy S3 ile beraber gelen yeni özelliklere göz atmak var. iPhone ile gelen ve çok sükse yapan Siri'nin bir benzeri olan ve telefonu sesle kontrol etmeye yarayan S Voice Control henüz Türkçeyi desteklemiyor ancak &#;ngilizcede epey ba&#;ar&#;l&#;. Elbette testlerimizde a&#;z&#;m&#;z&#; yüzümüzü büzüp do&#;al &#;ngilizce konu&#;maya çal&#;&#;t&#;k, anlayabilmesi için epey u&#;ra&#;mak zorunda kald&#;k ama bu özelli&#;in Türkçe sürümü gelmeden üzerinde fikir yürütmenin do&#;ru olmayaca&#;&#;n&#; dü&#;ünüyoruz. Türkiye'de hiç kimsenin telefonunu eline al&#;p "open chip online" diyece&#;ini dü&#;ünmüyoruz laf aram&#;zda

Büyük ekranl&#; bir telefonun en büyük özelli&#;i kendisini bir bilgisayar sanmas&#;. Bunu da nereden anl&#;yoruz? Samsung Galaxy S3 ile gelen Picture-in-picture özelli&#;ine bak&#;yoruz Diyelim ki tam ekran video seyrediyorsunuz. Videonun görüntüsünden çok sesi sizi ilgilendiriyorsa (örne&#;in Podcast seyrediyor olabilirsiniz) sa&#; alttaki dü&#;meye basarak videoyu küçültebiliyor ve örne&#;in internette sörf yapmaya ba&#;layabiliyorsunuz. Ama bu özellik sadece telefonun belle&#;indeki yani offline videolar için geçerli, YouTube veya benzeri sitelerden stream edilen video içeri&#;inde çal&#;&#;m&#;yor.

Uzun laf&#;n k&#;sas&#;, S3'ün "yepyeni" özelliklerinin ço&#;u biraz aceleye getirilmi&#;. Sesli kontrol fena de&#;il ama Türkçe'de ne olaca&#;&#; meçhul, Picture-in-picture sadece offline videolarda çal&#;&#;&#;yor, otomatik ekran kapama pek reklamlardaki gibi de&#;il. Görünü&#;e bak&#;l&#;rsa rakiplerin önüne geçmek için geli&#;tirme ekibinin akl&#;na gelen her fikir telefona soku&#;turulmu&#;. Bu fikirler biraz daha olgun hale geldikten sonra uygulamaya sokulsayd&#; S3'ün di&#;er Android telefonlar aras&#;nda zirveye oturmas&#; i&#;ten bile olmazd&#;.

Ekran, kamera, tu&#;lar ve pil

Ekran, kamera, tu&#;lar ve pil

4,8 inç Super-AMOLED ekran, x Pixel. Rakamlar etkileyici ama ekran parlakl&#;&#;&#; biraz zay&#;f. Yine de kontrast, renk alan&#; ve &#;&#;&#;ma ölçümleri optimal sonuç verdi. Ancak teknik testleri bir kenara b&#;rak&#;rsak, kullananlar&#;n hepsi görüntüden son derece memnun. Kameran&#;n gün&#;&#;&#;&#;&#; ve karanl&#;kta yapt&#;&#;&#; çekimler muhte&#;em. Renkler güçlü, netlik harika. Ancak yapay &#;&#;&#;k için ayn&#; &#;eyi söylememiz mümkün de&#;il. Hatta elde etti&#;imiz sonuçlar S2'nin bile alt&#;nda. Zay&#;f &#;&#;&#;kta fla&#; kullanmazsan&#;z çamur gibi resimlerle kar&#;&#;la&#;abiliyorsunuz ama genelde idare eder diyelim. Full HD video kamera ile gün&#;&#;&#;&#;&#;nda yap&#;lan çekimler oldukça ba&#;ar&#;l&#;. Bir ba&#;ka övgüye de&#;er nokta da S3'ün müzikçalar&#;. Pakete dahil olan son derece yüksek kaliteli kulakiçi kulakl&#;klar ve preset ayarlar sayesinde muhte&#;em bir müzik performans&#; elde ediyorsunuz.

Android 4'ü sanal tu&#;larla de&#;il, Samsung'larda art&#;k al&#;&#;t&#;&#;&#;m&#;z &#;ekilde Home, Menü ve Geri Dön tu&#;lar&#; ile kontrol ediyorsunuz. S3'te "Recent Apps-Son uygulamalar" tu&#;una yer verilmemi&#;. Son kullan&#;lan uygulamalara, Android 4 güncellemesi yap&#;lm&#;&#; S2'lerdeki gibi Home tu&#;una uzun basarak ula&#;&#;yorsunuz. Android 4 ile gelen bir yenilik, uygulama ve widget menülerindeki genel görünüm seçene&#;i. Her ikisinde de çift dokunu&#; ile zoom yaparak bütün ekranlar&#;n genel görünümüne ula&#;mak mümkün. H&#;zl&#; eri&#;im menüleri geli&#;tirilirken galiba HTC'den "esinlenilmi&#;". Ama bunlar&#;n d&#;&#;&#;nda TouchWiz 4 ile kar&#;&#;la&#;t&#;r&#;ld&#;&#;&#;nda pek yenilik yok. Yeni klasör olu&#;turmak için menü tu&#;unu kullan&#;yorsunuz. &#;ki uygulama simgesini birbirinin üstüne çekip b&#;rakam&#;yorsunuz. Di&#;er telefonlardan al&#;&#;t&#;&#;&#;m&#;z Hub hizmeti S3'te de mevcut. Game Hub ve Video Hub'da çe&#;itli oyun ve film seçenekleri bulunuyor. Music Hub ise parçalar&#;n&#;z&#; çevrimiçi olarak kaydetmenizi sa&#;l&#;yor ve streaming hizmetine eri&#;im sunuyor. Ancak bu hizmet paral&#;. Yeni TouchWiz'in kullan&#;m&#; çok kolay ve eski sürümlerin bütün avantajlar&#;na sahip. Ama bizce Android 4'lü telefonlar içinde en rahat kullan&#;m yine HTC'nin Sense arayüzünde.

S3'ün pili, 7 saat konu&#;ma süresi sa&#;l&#;yor. Bu süre, ekran&#;n tam parlakl&#;kla kullan&#;lmas&#; halinde 6 saate iniyor. Bu, küçük ekranl&#; bir telefonun kullan&#;m süresine denk ve böyle büyük bir ekran için gereken enerji gözönüne al&#;nd&#;&#;&#;nda gayet tatminkâr. Konu&#;ma kalitesi ise durumdan duruma fark ediyor. Cep telefonunda ses çok net ancak kar&#;&#; taraf sabit hat kullan&#;yorsa sesi kesik kesik duyabiliyor. S2'ye oranla en büyük ilerleme hoparlörle konu&#;ma. Halen istenilen seviyeye ula&#;mam&#;&#; olsa da ses kalitesinin çok daha iyi oldu&#;u söylenebilir.

Sonuç

Sonuç

Samsung en yeni telefonuyla yine bir ad&#;m öne geçmeyi ba&#;arm&#;&#;. S3 çok büyük yenilikler sunmasa da, her yönüyle "düzgün" bir telefon. Gelen yeni özellikler de, daha önce de&#;indi&#;imiz gibi biraz ham. Ama yine de bir ak&#;ll&#; telefondan bekleyece&#;iniz her &#;eyi S3'te bulabilirsiniz. Güçlü ekran, etkileyici performans ve uzun pil ömrü, S3'ü ak&#;ll&#; telefon listemizin ba&#;&#;na yerle&#;tiriyor. Bildi&#;iniz gibi Samsung &#;u anda da&#;&#;t&#;m sorunlar&#;yla bo&#;u&#;uyor, ancak en geç Haziran ortas&#;nda yakla&#;&#;k TL'ye sat&#;&#;a sunulacak.

Alternatif
S3'ün alternatifi Tayvan'dan geliyor. S3'ün ekran&#; sizin için fazla büyükse HTC One S'i öneriyoruz. S3 gelene kadar listemizin tepesinde yer alan bu telefon rahat kullan&#;m&#;, kusursuz i&#;çili&#;i, mükemmel performans&#; ve kaliteli ekran&#; ile etkileyici bir portre çiziyor. Makul fiyat&#; ile de S3'e göre oldukça ucuz. Ancak Galaxy S3 büyüklü&#;ündeki hiçbir Android 4'lü telefon, S3'ün performans ve pil ömrüne sahip de&#;il.

Tüm detaylar&#;yla Galaxy S3, Benchmark sonuçlar&#; ve fazlas&#; için galerimizi ziyaret etmeyi unutmay&#;n

İlgili GaleriSamsung Galaxy S3 test merkezimizde Galeriye Gözat

Okuyucu Yorumları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası