istanbul havaalani dis hatlar gelis / İstanbul Yeni Havalimanı Rehberi [Oteller, Uçuşlar – Aktarma – Transfer]

Istanbul Havaalani Dis Hatlar Gelis

istanbul havaalani dis hatlar gelis

Yeni İstanbul Havalimanı Rehberi [IST]: Uçuşlar, Oteller, Transferler, Konaklama ve Daha Fazlası

Yeni İstanbul Havalimanı İST, İstanbul'un Avrupa yakasında, modern İstanbul kalite ile Arnavutköy yer almaktadır. Taksim'e yaklaşık 40 km, Sultanahmet'e (İstanbul'un Avrupa yakasındaki tarihi merkez) ve Kadıköy'e (şehrin Asya yakasında şehir merkezi) 52 km uzaklıkta. 

29 Ekim 'de İstanbul'da resmi olarak işletmeye hava limanımız inşa edilen zaman Condé Nast Traveller tarafından yapılan anket ile   İstanbul Havalimanı  , ünlü seyahat ve tarz dergisi Condé Nast  Travel tarafından "Dünyanın içinde en iyi gelenlerden  ikinci sırada yer alır. 

İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan, ancak şu anda kapalı olan Atatürk Havalimanı'nın yerini aldı. Dünyadaki önemli uçuş bağlantılarının, konaklamaların, planlamaların ve planlamaların planlamasını yapmak için İstanbul'a gelmeyi planlıyorsanız, harika bir atmosfere inebilirsiniz. Bu boyuta yayin.  

Bu büyük adamlarda, bu modern ve kiralık araçlara iniş ve/veya üretim yapmak için çok ihtiyaç duyulan tüm ihtiyaçlar için üretim yapılmaktadır.

IST'de Varışlar ve Kalkışlar

İstanbul Havalimanı'na gidişler için en kolay yol resmi webki en son kontrol yolunda,  inmesi kalkışların bir planı veya tam planlama veya örnek olacak şekilde, numaralarını ve mevcut durumda ve veya beklemeleri olacak.

İstanbul Havalimanı'nın [IST] bir bütçe planıyla yönlendirin. Havaalanının planlandığını ve nasıl bir mağaza nasıldır.

İstanbul Havalimanı'na gidiş ve dönüş uçuşları

İstanbul Havalimanı'na gidiş ve dönüş uçuşları

Yeni güvenlik kontrolleri motorlu dış şapka uçuşlarında 3 saat iç şapka uçuşlarında 1,5 saat alışveriş yapılıyornda olunması tavsiye ediliyor.

İlk giriş check-in hattı ve yolcu salonu girişinde olmak, sıralarda kontrol edilecek olanlar içindedir. Oğul sıra bilet ve pasaport kontrolü için olacaktır. Tüm bu zaman zaman alan ve İstanbul Havalimanı [IST] çok büyük bir alan kapladığı için bir şehirden olan uzaklardan yakınmıyor. İstanbul da zor olabiliyor. Bu şehirlerarası ulaşıma erken gitmek çok önemlidir.

Şehir için, transfer hizmeti ayarlarıken yoğun uçuşunuzdan bahsetmek yaklaşık 30 dakika eklemeniz önerilir.

Uçuş Bağlantıları ve aktarmalar 

Bir transit uçuş, nihai varış noktasına ulaşmak için uçak değiştiriyor. Bazen iki uçuş arasındaki süre 1 saati aşan çok uzun olabilir. Bu durumda, bazı ziyaretçiler dinlenmek veya şehri kısa bir süreliğine görmek için yakındaki bir oteli arayabilirler. İstanbul Havalimanı'nda vakit geçirmek için neler yapabileceğinize dair bazı fikirler vereceğiz.

IST Havalimanı'nda 'den fazla kitap ve dergi içeren bir kütüphane olduğunu biliyor muydunuz? Bu kütüphaneyi İç Hatlar Gidiş katında bulabilirsiniz. – saatleri arasında ziyaret edilebilir.

İstanbul Havalimanı'ndaki bir diğer aktivite ise dünyanın en büyükleri arasında yer alan Duty-Free alanından alışveriş yapmak. Duty-Free'nin yanı sıra, alışveriş için giyim, elektronik, aksesuar, oyuncak ve diğer markalardan çok sayıda mağaza bulabilirsiniz. 

Transit uçuşlarda uçuş tipine dikkat edilmelidir. Aynı havayolu şirketinin aktarmalı uçuşu olabilir. Bu durumda bagajlar otomatik olarak diğer uçağa taşınır. Ancak aktarmalı uçuş olmaması durumunda yolcuların bagajlarını teslim etmeleri ve bir sonraki uçuş için tekrar teslim etmeleri gerekmektedir.

Yine uçuş tipi bağlantılı değilse, gerekirse Transit Vize aldığınızdan emin olun. Bu yükümlülükler ve şartlar milliyete göre değişebilir ve en iyisi prosedürü havayolu şirketine sormaktır.

Bağlantılı uçuşunuz için biniş kartınız zaten varsa, uçuşunuzu FIDS monitörleri ile takip edin ve kapınıza ilerleyin. Biniş kartınız yoksa, biniş kartınızı almak için transfer masasına veya havayolu şirketinin masasına gidin.

İstanbul Havalimanı Transfer Seçenekleri

İstanbul'da Havaalanı Transferi

İstanbul'un uluslararası havalimanında mevcut olan araçlara sahip olma imkanı var. Pratik kullanımdan, onun zamanında bir aktarım işlemi yapılır. Kalabalıktan ve kapasiteden İstanbul'a hemen içinde araç bulamayabilirsiniz da online rezervasyondan çok daha fazla yayabilirsiniz.

İstanbul Havalimanı'ndaki otelinize güvenli ve kolay ulaşım için kullanabileceğiniz bir ulaşım seçeneği:

1. Havaalanı Servis Otobüsü Online Bileti

Havaist şirketi, Wi-Fi şehir ulaşımını sağlıyor ve İstanbul Havalimanı'ndan yerini değiştirmek için 45'lik bir hareket ediyor. Varışta, araç tekerlekleri takip veya bir yardım ekibine sormanız yeterli ve otobüs durağını kolayca bulabilirsiniz. Ücretli Türk Lirası olarak değerlendirilebilir ve projelendirme yapınıza bağlı olarak. Nakit veya kredi kartı ile ödenebilir. Fiyatlar ve yönlendirmeler hakkında daha fazla bilgi için resmi Havaist Web Sitesine bakın .

2. İstanbul Havalimanı Paylaşımlı Servis 

Bu, Taksim veya Sultanahmet gibi merkezi bölgelerdeki konaklamanıza ulaşmanın ekonomik bir yoludur. Bu konforlu minibüs ile sınırsız bagaj imkanından yararlanın. Yapmanız gereken tek şey rezervasyonunuzu yapmak ve İstanbul Havalimanı geliş salonundaki transfer masasına gitmek.

3. Özel Transfer İstanbul Havalimanı (Önerilen) 

İstanbul'da özel fiyata şoförlü ve oğul modeli minibüs ile en iyi otelinize satın alın. Bu Avrupa'daki mevcut için geçerli olduğunu ve 8 kişi olduğunu unutmayın.

Otobüs kiralama ve grup organizasyonlarında en iyi teklifler için bizimle iletişime geçin.

İstanbul Yeni Havalimanı'na (IST) Toplu Taşıma

İstanbul Yeni Havalimanı (IST), 22 Ocak tarihinde faaliyete geçen yeni metro hattı M11 Gayrettepe - İstanbul Havalimanı ile şehre bağlanmaktadır. Metronun şu anda 7 durağı var, ancak Gayrettepe istasyonundaki son durak henüz açılmadığı için henüz tam olarak tamamlanmadı.

Gelen yolcular bu rotayı takip etmelidir:

  • Havalimanından Kağıthane istasyonuna giden M11 metro hattını kullanın
  • Medciyeköy istasyonuna giden M7 metro hattına aktarma yapın.
  • Taksim'e veya Vezneciler'e ulaşmak için M2'ye binin
  • Sultanahmet'e gitmek için tramvaya binin

Bu rota şu ana kadar elverişsiz ve kullanışsız olarak kabul edilmektedir, bu nedenle en iyisi bir servis veya özel havaalanı transferini tercih etmektir.

Bizim Tavsiyemiz:

Özellikle çocuklarla, birkaç kişiyle veya çok fazla bagajla seyahat ediyorsanız, metroya binmenin yeni İstanbul havalimanından şehir merkezine veya tam tersine gitmek için iyi bir seçenek olduğunu düşünmüyoruz.

Yukarıda belirtildiği gibi, bu metro hattı henüz turistler için tavsiye edilmemektedir, bu nedenle servisotobüsü veya özeltransfer almanızı öneririz.

Sultanahmet'ten Yeni İstanbul Havalimanı'na metroyla seyahat etmek ne kadar sürer?

  • T1 Tramvayı ile Laleli-Üniversite'ye gidin ve ardından Vezneciler durağına 5 dakika yürüyün
  • M2 metro hattını kullanarak Şişli - Mecidiyeköy istasyonuna gidin (40 dakika)
  • M7 metro hattına geçin ve Kağıthane istasyonuna gidin (6 dakika yürüme mesafesinde)
  • M11 metro hattına geçin ve Yeni İstanbul Havalimanı'na gidin (arabayla 27 dakika)
  • Havalimanına ulaşmak için hareketli kaldırımda 8 dakika yürüyün
  • Güvenlik kontrolleri için dakika ve kapınızı bulmak için ek 20 dakika bekleyin

Dolayısıyla, güvenlik kontrolü ve kapınızın aranması olmadan, tek başına yolculuk süresi yaklaşık 1 saat 20 dakikadır. Güvenlik kontrolleri için ek süre, kapınızı bulma ve bağlantılar için olası bekleme süreleri dikkate alındığında, en az 2 saat 20 dakikalık bir yolculuk planlamak en iyisidir.

Uzmanlarla İstanbul seyahatinizi planlayın

İstanbul seyahatinizi benzersiz durumunuza ve isteklerinize göre tasarlamanıza yardımcı olalım. 25 yıllık tecrübemiz ve ağımızla size en uygun otel ve aktivite fiyatlarını vereceğiz.

İstanbul'da Taksiler ve Uber

İstanbul Havalimanı'nda Uber, Taksi ve Araç kiralama

Taksi: Taksi: Zaman İstanbul Havalimanı terminalinin hemen dışında, kolay ve hızlı bir şekilde. Dikkat edilmesi gereken tek şey taksimetrenin satışından emin olun ki bir fiyat hakkında bir şey olabilirn. 

Uber

Uber hızlı bir için başka bir, burada, web için bir Uber aradığınız çözüm için normal bir taksi olabilir .

araba kiralama

İstanbul araç kiralama şirketlerinden İstanbul içi geliş hatlarını kara kiralamak için satın alabilirsiniz. Bu şirket, AVIS, SIXT, Hertz, Enterprise ve daha birçok yerde varlığın içinde olmak için onun saatinde hizmetinizdedir

İstanbul Havalimanı'nda Havalimanı Dinlenme Salonları

İstanbul Havalimanı'nda Havalimanı Dinlenme Salonları

İstanbul'da halka açık 5 harika küçük salonunu bulabilirsiniz. Tüm salon için, ekonomi yolcuları ek ödemeden konaklama girişinde yetkilendirmesi satın alınabilir. Her salonun web sitesi mevcut giriş fiyatını kontrol edin.

1. İGA Dinlenme Salonu

İGA Lounge, İstanbul Havalimanı tarafından yürütülmektedir ve 7/24 geçerlidir. Aynı gün kartı ile Star Alliance Airlines ve Priority Pass üyeleri ile uçan yolcular, hizmetten hizmetin hizmetlerinden faydalanır. Dış hatlar terminalinde pasaport kontrolünden sonra sol tarafta İGA Lounge'u bulabilirsiniz.

IGA Lounge, ekli banyoları olan gezginler için inanılmaz lüks yatak odası süitleri sunmaktadır. Orada rahat bir şekilde uykunuzu yakalayabilir ve uçuşunuzdan önce duş alarak tazelenebilirsiniz.

Seyahat etmek sizi acıktırıyorsa, İGA Lounge'a girerseniz endişelenmeyin. Otantik Türk mutfağı ve diğer dünya mutfaklarından spesiyallerden oluşan menü seçiminizi bekliyor. Ayrıca lounge boyunca yer alan kahve istasyonları kahve ihtiyacınızı karşılamaya yardımcı olurken, personelli bir bar da alkollü içecekler ile dinlendirici zaman geçirmenizi sağlayabilir.

Ayrıca ücretsiz yüksek hızlı wi-fi hizmetinden yararlanarak veya bu salonda yer alan duty-free mağazasından alışveriş yaparak zaman geçirebilirsiniz. Fiyatlar için funduszeue.info resmi web sitesine  bakın .

2. Türk Hava Yolları Dinlenme Salonları

Dış hatlar gidiş katında E1 biniş kapısının karşısındaki yürüyen merdivene binerek Turkish Airlines Lounge Business'a ulaşabilirsiniz. Türk Hava Yolları veya Star Alliance havayollarının Dış Hat uçuşu yapan Business Class yolcuları m2, yolcu kapasiteli ve m2 müze alanına sahip bu salondan faydalanabilmektedir.

Türk Hava Yolları Business Lounge'da uçuş öncesi size sunulan eğlence ve konfor. Özel süitlerde dinlenebilir, duş alarak kendinizi tazeleyebilir, lounge alanında dinlenebilir, Türk ve dünya mutfağından leziz ikramları tadabilir veya konsol oyun deneyimi ile kendinizi eğlendirebilirsiniz. Tabii ki küçük yolcular ve aileler için geniş bir çocuk oyun alanı var. Dinlenme Salonları için Resmi Türk Hava Yolları Web Sitesini buradan kontrol edin .

Türk Hava Yolları Miles & Smiles Lounge

Türk Hava Yolları Miles & Smiles Lounge, Dış Hatlar gidiş katında C1 biniş kapısının karşısındaki asansöre bindiğinizde sizi karşılıyor. Kendinizi tazelenmiş ve rahatlamış hissetmeniz gerekiyorsa, 12 duşa sahip 12 süit size çok yardımcı oluyor. Acıktıysanız Türk ve Dünya mutfaklarından leziz ikramların tadını çıkarabilirsiniz. Uçak bekleme sürenizi eğlence ile doldurmak istiyorsanız bu salonda sinema, konsol oyun alanı ve çocuklar için geniş oyun alanı bulunuyor. Ayrıca uçuşlarını beklerken zamanını dikkatli kullanmak isteyenler için toplantı odaları ve Kütüphane bulunmaktadır.

Türk Hava Yolları/Star Alliance üyesi havayollarının Miles&Smiles Elite, Elite Plus veya Star Alliance Gold üyeliğine sahip ekonomi sınıfı yolcuları ile Business Class'ta uçan tüm yolcular Türk Hava Yolları Miles&Smiles Lounge'dan yararlanabilir.

Türk Hava Yolları İç Hatlar Dinlenme Salonu

İç hat uçuşlarınızdan önce, özel tasarlanmış alanları ve lezzetli ikramları ile bu ayrıcalıklı salonda rahatlayabilirsiniz. Biraz eğlenmek istiyorsan endişelenme. Seçilmiş birçok konsol oyunu seni bekliyor. Ve tabi ki oradaki özel tasarlanmış çocuk oyun alanında minik misafirlere bol eğlence garanti. Zamanınızı eğlenceye değil çalışmaya harcarsanız, toplantı odaları her zaman hizmetinizdedir.

İç hatlar terminalinden Türk Hava Yolları İç Hatlar Dinlenme Salonuna ulaşmak için G6 ve G7 kapıları arasında bulunan asansöre binebilirsiniz. Uçak kalkış saatiniz yaklaştığında, sizi doğrudan Türk Hava Yolları İç Hatlar Dinlenme Salonu'ndan uçuşunuza götürecek apron otobüsüne binebilirsiniz.

Miles&Smiles Elite, Elite Plus veya Star Alliance Gold üyeliği olan tüm yolcular ve Business Class'ta uçan tüm yolcular Türk Hava Yolları İç Hatlar Dinlenme Salonu'ndan yararlanabilir.

SkyTeam Dinlenme Salonu

SkyTeam Lounge, Dış Hatlar Gidiş katının batı kanadı H Seviyesinde yüksek bir konuma sahiptir. SkyTeam'in tasarım dili ve yerel dokunuşların mükemmel birleşiminden oluşan benzersiz dekor ile kolayca rahatlayabilirsiniz. 'ten fazla koltuk ile m2'lik alanı ile asla kalabalık hissetmeyecek ve Lounge'da duş takımları ile ferahlayabilirsiniz.

Türk ve dünya mutfaklarından leziz ikramlar içeren zengin açık büfeden dilediğinizi seçebilirsiniz. Uçuşunuzu beklerken canlı pişirme istasyonunda isteğe bağlı olarak hazırlanan taze pişmiş Türk mutfağının spesiyallerini, SkyTeam Lounge'da meze, geleneksel çay veya kahveyi denemeyi unutmayın.

İstanbul Havalimanı'nda Duty Free

İstanbul Havalimanı, dünyanın en büyük ve büyüleyici Duty Free alanlarından birine sahiptir . Kozmetik, parfüm, yiyecek-içecek, tütün, oyuncak, saat, mücevher, hediyelik eşya, oyuncak ve el sanatlarından oluşan geniş bir ürün yelpazesini burada bulabilirsiniz. 

Çok çeşitli marka ve ürünleri bulabileceğiniz mağazada, alışverişlerinizde vergi alınmadığı için avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Buradan online ön sipariş talebinde bulunmak mümkün . 

İstanbul Havalimanı'ndaki ve yemek servisi

Restoranlar ve yemek tarifi

İstanbul Havalimanı'nda yolculara hizmet veren restoranları, fast food zincirleri ve kafeteryaları ile Türk ve dünya çapında geniş kitleleri.

Bunlar arasında Starbucks, Subway, Gloria Jean's Coffees, Deli Aux Pain, Carl's Jr. ve Burger King gibi uluslararası franchisinglerin yanı sıra Çay Saati, HD Döner, HD İskender, Pidem ve Simit Sarayı gibi mekanlarda yer alıyor.

İstanbul Havalimanı'nda PCR Testi

İstanbul Havalimanı'nda COVID nedeniyle m2 alana kurulmuş PCR Test merkezi bulunmaktadır. PCR test merkezini 14 Gelenler giriş kapısında bulabilirsiniz.

Burada yolcular PCR, Antikor ve Antijen testlerini yaptırabilmektedir. Yolculardan öğretilenlerde incelenmekte ve en kısa sürede cep telefonu ile iletilmektedir. PCR testi bir hazırlık, antikor test programı 45 hazırlık, hazırlık 20 sunum. Ödemelerinizden mümkündür.

İGA Pass üyesi olarak, sıra beklemeden hızlı test yaptırmak için rezervasyon yaptırarak faydalanabilirsiniz. "Rezervasyon öfunduszeue.info" adresinden ile bizimle geçin. Rezervasyonunuzu gözden geçirin. Sonuçlar, kısa kısa olabilir.

İstanbul Havalimanı Otelleri

İstanbul Havalimanı Havalimanı Otelleri

YOTEL İSTANBUL

YOTEL'in en iyi özelliği, tam satın almanın içinde yer almasıdır. Uçağı için bunalmanıza ve hızlı yola yok. Toplamda odası bulunan Yotel İstanbul, hava limanına yakın olmak isteyenler için vakit kaybetmeden konaklamanın en pratik yolunda. Modern bir şekilde bağışlanabilirler.

İstanbul Havalimanı'nda İnternet

İstanbul Havalimanı'nda onun yolcusu bir saat olarak şık internet kiosklarından yararlanabilirsiniz. İnternete için tek yapmanız gereken SMS veya pasaport numaranızı kullanın.

Transfer katı, gidiş katı, Boğaz bölgesi kiosklar, dış hatlar terminali, yemekhane 33 adet internet büfesi bulunmaktadır.

Kiosk'tan Pasaport Numarası ile kod alın: Bir kod almak için kiosk üzerinde pasaport numaranızı doğrulayın. Artıkz ile cepzdan “İstanbul Havalimanı TürkTelekomFree”ye bağlanabilirsiniz.

Cepla Bağlanın: “İstanbul Havalimanı TürkTelekomFree”yi bulun. sonra, bir şifre almak için ülke kodunuzu seçin. 

Ya interneti bir donanımda değil mi? TürkTelekom'un İstanbul Havalimanı paketi olarak beden hediye 2 saat ve tüm ücretli paketler bulunmaktadır.

İstanbul Havalimanı SSS (Sık Sorulan Sorular)

İstanbul Havalimanı'nın Kapasitesi nedir?

İstanbul Havalimanı 90 milyon yolcu. İstanbul Havalimanı'nın yılına kadar milyon yolcuya hizmet bekleniyor.

İstanbul Havalimanı nerede?

İstanbul'un Avrupa yakasında, Arnavutköy Havalimanı yer almaktadır. Taksim'e yaklaşık 40 km, Sultanahmet'e ve Kadıköy'e 52 km uzaklıktadır.

İstanbul Havalimanı'nda PCR Testi Yaptırmak Mümkün mü?

Evet, İstanbul Havalimanı Geliş 14 çıkış kapısında büyük bir PCR Test merkezi bulunmaktadır. Oradan kısa sürede test sonuçlarını alabilir ve satın alabilirsiniz. (Bir hazırlık aşaması PCR testinin başlangıcından, 45 öncesi test işlemi, 20 öncesi öncesinden).

İstanbul Havalimanı'ndan şehrin nasıl sistemlerim?

İstanbul'un alternatif merkezlerine giden halk otobüsleri veya HAVAİST olarak servisleri kullanabilirsiniz. Maalesef ki şu ki İstanbul Havalimanı'na direkt metro bağlantısı yok.

İlgili Makaleler:

İstanbul Havalimanı (İsl/İga)

İstanbul Havalimanı (İsl/İga)

Türkiye'nin Dünya'ya Açılan Kapısı İstanbul Uluslararası Havalimanı

İstanbul Havalimanı tüm Türkiye ve dünyaya hizmet veren en büyük uluslararası havalimanıdır.İstanbul yeni Havalimanı, en son teknolojisi ve alışveriş merkezini andıran gümrüksüz satış alanları ile ülkede iç ve dış hatları ile 'den fazla uçuşa hizmet veren benzersiz işlevi ile adından söz etirmeye devam ediyor. İstanbul'daki iki havalimanından (Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı) sonra üçüncü havalimanı olan İstanbul Uluslararası Havalimanı, 29/10/18 tarihinden beri hizmet veriyor. yılı itibari ile her gün yeni seferler ile hizmet veren havacılık merkezi, yılında milyondan fazla yolcuya hizmet vermeyi hedefliyor. Arnavutköy'de yer alan İstanbul Havalimanı, özel transferhizmeti ile Taksim'e 60 daikaka (40 km), Kadıköy'e 90 dakika (55 km) mesafededir. İstanbul havalimanında  şoförlü araba kiralamak için tıklayın

İstanbul Havalimanı Vip Transfer

Şoförlü Araba Kirala

İstanbul Havalimanı Olanakları

Fazla eşyalarınızı havalimanı gidiş kat girişleri 2, 5 ve 7. peronlarda bulunan eşya taşıyan görevlilere (porter) düşük bir ücret karşılığında teslim edebilirsiniz. Geliş katında, bagaj kemerlerinin  bulunduğu alanda eşya taşıyan görevliler (porter) vasıtasıyla siz yorulmadan bagajlarınızı taşıyan hamallar  seyahatinizi konforlu bir hale getiriyorlar.

İstanbul Havaalanı Bagaj Emanet

-Gelen yolcu katındaki iki adet "Bagaj Emanet" alanına ve gidiş katındaki bagaj dolaplarına bagajınızı ücretli olarak emanet edebilirsiniz.

İstanbul Havaalanı Otopark & Oto Yıkama

-İstanbul havalimanı otoparkının R katında oto yıkama hizmeti bulunmakta olup, araçlarını valeye teslim eden misafirlerimiz bu hizmetten faydalanabilmektedir.

-İstanbul havalimanında vale hizmeti ücreti 10 USD'dir. Otopark ücreti fiyata dahil değildir. Vale ücretini geliş katında 9 ve 13 numaralı kapıların yanında bulunan ödeme noktalarından ödeyebilirsiniz.

-Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Genel Müdürlüğü’nün yayımlamış olduğu Kamu Özel İş birliği, otopark ücretleri uygulama  gereğince; otoparktan azami 15 güne kadar ücretsiz yararlanmak isteyen engelli vatandaşların, bizzat araçta bulunmaları ve gerekli evrakları ibraz etmeleri gerekmektedir.

İstanbul Havaalanı Ödeme Noktaları

-İstanbul havaalanı Kırmızı ve Yeşil otoparkın P3 katında, otoparkta 6 asansörde, P5 katında yürüyen yolların yanında, P2 çıkış noktalarında L08 aksında bulunan manuel ve otomatik ödeme cihazlarından otopark ödemeleri nakit P6 teras katında ise asansörlerin yanında toplam 26 adet otomatik ödeme cihazı ve kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.

İstanbul Havalimanı Kayıp Eşya

-İstanbul havaalanı kayıp bagaj ve kayıp eşya, terminalde giden yolcu katında 7. giriş kapısının ilerisinde R check-in adasının karşısında bulunan kayıp eşya ofisinden ulaşabilirsiniz.

-Kayıp ehliyet, pasaport, kimlik, vb. evraklar başka bir eşyanın içerisinde değilse havalimanı emniyet birimine teslim edilir.

İstanbul Havalimanı Harç Pulu/Vize İşlemeleri

 

-İstanbul havalimanı harç pulu, TC Maliye Bakanlığı'nın gidiş katı pasaport kontrol noktasının hemen önünde bulunan harç pulu cihazlarından nakit veya kredi kartı ile satın alabilirsiniz. Ancak ödemeyi bankalar aracılığıyla da yapabilir, pasaport geçişinde dekontu ibraz ederek geçiş kartınızı sağlayabilirsiniz.

İstanbul Havalimanı Faydalı Bilgiler

-İstanbul havalimanı bagaj sarma, giden yolcu  katı 3 ve 5 numaralı giriş kapılarında bagaj sarma hizmeti bulunmaktadır. Bagaj sarma ücreti 5 USD civarıdır.

-İstanbul havalimanın oturma alanında şarj prizleri ve bunlara ek olarak USB girişli şarj alanları mevcuttur.

-İstanbul havalimanında bulunan Şafak sağlık kliniğinde 7/24 ücretli poliklinik hizmeti verilmektedir.

-İstanbul havalimanında mescit, giden yolcu katında F kapılarının bulunduğu F iskelesinde bir adet olmak üzere 22'si kadın, 22'si erkek olmak üzere toplam 44 mescit ve diğer dinlere ait 1 ibadet alanı bulunmaktadır.

İstanbul Havalimanına Otobüsle Nasıl Gidilir?

İstanbul Havalimanını Keşfedin

İstanbul Havaalanında THY Asistan Hizmeti

Genellikle asistanlık hizmetleri havayolları tarafından sağlanmaktadır. Hizmet talebi için havayolunuzun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Havayoluna talebinizi önceden bildirmeniz ve rezervasyon yaptırmanız hizmet için bekleme sürenizi kısaltacaktır.

Havalimanına geldiğinizde giriş kapılarının önünde bulunan asistan çağrı telefonları ile ilgili havayolu hizmet sağlayıcısına ulaşabilirsiniz. İlk giriş kapısının karşısındaki bankta dinlenerek ilgili personelin gelmesini bekleyebilirsiniz.

THY Engelli ve Yaşlı Yolcu Asistan Hizmeti 

Türk havayolarından yardımhizmet talep eden hasta ve engelli yolcular, yaşlılar, çocuklar, dil sorunu ya da korkuları olan, görme engelli gibi özel yolcuların check-in programlarına ve belirlenen saatte uçaktan alınıp uçağa bırakılmaktadırlar. Bunun  için ilgili havalimanı çağrı merkezine uçuş ve kimlik bilgileri iletilerek hizmet istanir

Engelli Yolcu Hizmet Noktaları 

Check-in öncesinde daha sessiz bir alana ihtiyacı olan ve elektrikli tekerlekli sandalyesini şarj etmek isteyen misafirlerimiz, kapı önündeki telefonu kullanarak bu odaları kullanabilirler. Ayrıca odada protezini çıkarıp uçak altına vermek isteyen misafirler için kapalı alan ve misafirlerin stres yaşamadan check-in saatini beklemesine yardımcı olacak uçuş bilgi ekranları bulunmaktadır.

Havalimanında, B ve M check-in bölümlerinde, gidiş katı check-in bölgesinde yer alan iki özel yolcu hizmet noktası bulunmaktadır.

İstanbul Havaalanın Ücretsiz Wi-Fi

İstanbul havaalanında bir saat ücretsiz Wifi hizmeti bulunmaktadır. Hizmeti SMS veya pasaport numarası girişi ile kullanabilirsiniz.

Ücretsiz Wifi için SMS ile giriş yapın:

İga Mobil giriş tıklanır.

Ülke kodu için bayrak seçildikten sonra alan kodu girilmeden numara girilir, sözleşme onaylanır ve giriş butonuna basılır.

Cep telefonuna gelen SMS kodunu girin ve devam düğmesine basın.

Ücretsiz Wifi için Pasaport numarası ile giriş:

Kiosk üzerinden pasaport taranır, doğrulanır ve şifre için kullanılacak kod alınır.

Telefon Wi-Fi a bağlanıyor ve açılan sayfada pasaport girişi tıklanıyor.

Kiosktan alınan pasaport numarası ve şifre girilir, sözleşme onaylanır ve giriş butonuna basılır.

Wi-Fi hizmetini kullanırken sorun yaşıyorsanız 01 45 numaralı telefondan destek alabilirsiniz.

YOTEL (İstanbul Havaalanı Oteli)

YOTEL İstanbul Havalimanı, kara tarafında ve hava tarafında olmak üzere toplam kabin (oda) ile Avrupa'nın ve dünyanın en büyük havalimanı otellerinden biridir. Havalimanı oteli kara tarafında isteyen herkes konaklayabilir, fakat otelin hava tarafında sadece pasaport kontrolünden geçecek İstanbul Havalimanı'ndan uluslararası seyahat edecek kişiler konaklayabilir. YOTELayrıca misafirlerin giriş ve çıkış işlemlerini tek başlarına yapmalarına imkan vererek uzun kuyruklardan kaçınarak zamandan tasarruf sağlar. Ayrıca YOTEL İstanbul olarak da bilinen otel, iş seyahatinde olanlar ve şirketler için yüksek teknoloji ekipmanlara sahip çeşitli büyüklüklerde toplantı salonları

-Terminal içerisinde yer alan Yotel imzalı havalimanı otel için funduszeue.info veya [email protected] e-posta adresi üzerinden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

-Terminal içerisinde birçok alanda ücretsiz olarak dinlenebileceğiniz şekerleme bölgeleri (kısa uyku) bulunmaktadır. Ayrıca dış hatlar gidiş alanındaki uyku kabinlerinde ücretli olarak dinlene bilirsiniz. sunmaktadır.

İstanbul Havalimanı Vize

Vizeye tabi ülke vatandaşları için uçak kapılarına indikten sonra pasaport öncesi 2 adet vize ofisi bulunmaktadır. Bu ofisler aracılığıyla vize almak her ülkenin vatandaşına göre değişir. Vize sürecinde sorun yaşamamak için Türkiye'ye gelmeden önce funduszeue.info adresinden ön bilgi alabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

Aktarmalı Uçuşlarda Vize 

Yurt dışından gelip İstanbul Havalimanı üzerinden yurt dışına transfer uçuş yapıyorsanız, güvenlik kontrol noktasını geçtikten sonra gidiş katına giderek bir sonraki uçuşunuza devam edebilirsiniz. Ancak herhangi bir nedenle bagaj almanız veya ülkeye giriş yapmanız gerekiyorsa, pasaport kontrol noktasından geçmeniz gerektiği için Türk vizesine sahip olmanız gerekmektedir.

İstanbul Havaalanı Vip Ulaşım

İstanbul Havalimanı Ulaşım

İstanbul Havalimanı Metro

İstanbul Havalimanı-Kağıthane arası hızlı metro bitti, sadece küçük detaylar ve görkemli havalimanı metro açılış seremonisi hariç her şey tamam görünüyor. Uzun zamandır deneme seferleri gerçekleştiren İstanbul havalimanı Metro hattı içinde bulunduğumuz ocak itibari ile tam kapasite hizmete açılmış olacak. km’lik Gayrettepe/Mecidiyeköy-Kağıthane-Eyüp-İstanbul Havalimanı Metrosunun, İstanbul havalimanı-Kağıthane seferleri önümüzdeki günlerde başlıyor, geriye kalan Kağıthane-Gayrettepe arası ise nisan ayı itibariyle hizmete başlaması funduszeue.infoı zamanda 31,5 km lik Halkalı -Başakşehir-İstanbul Havalimanı Metrosu’nun tamamı yılında bitirme amaçlanıyor

İstanbul Havaalanı Otobüsleri HAVAİST ve İETT

-Havaist'e binerken bilet satış noktalarında veya belirlenen duraklarda nakit olarak veya araçta banka/kredi kartı ile ödeme yapılabilir.

-HAVAİST ve İETT otobüslerinin hareket ettiği havalimanımızda ulaşım katına, yolcu ve geliş katlarının giriş kapılarının önünde bulunan asansörler ile -2 kata inerek ve yol tarifi için "Ulaşım Katı"nı takip ederek ulaşabilirsiniz. 

-İstanbulKartınızı havalimanının ulaşım katındaki bilet makinelerinden satın alabilir, aynı bilet makinelerinden kartınıza yükleme yapabilirsiniz. Yolcu ve gelen yolcu katlarının giriş kapılarından önce yer alan asansörler ile -2 kata inerek ve yönlerde ulaşım katına ulaşabilirsiniz 

İstanbul Havalimanı Taksi

İstanbul Havalimanı'nda Taksiler İç hatlar ve Dış Hatlar terminallerinin yolcu çıkışlarının önünden taksi danışma osfisi hizmet vermektedir. Geliş salonunda taksi kooperatifine bağlı, turizm acente ofisleri ne benzerliği rakabetçi bir hava oluşturmaktadır. 

İstanbul Havalimanı Taksi Tarifeleri

İstanbul havalimanı'nda geliş salonunda çıkıp taksiye bindiğinizde, başlangıç fiyatının üzerine km fiyatı eklenmesiyle hesaplanır. Gideceğiniz yere taksi ile ulaşmak istediğinizde yol uzatılmayacak ise, km fiyatları makul seviyededir. Ocak itibari ile ücretlendirme aşağıdaki gibidir.

Sarı Taksimetre açılış ücreti : 6 TL Kilometre ücreti: 9 TL

Lüks Taksimetre açılış ücreti 10 TL Kilometre ücreti: 15 TL

Taksilerinde günün 24 saati aynı tarife ile çalışır, 7/24 havalimanından/havalimanına taksi bulabilirsiniz.

Havalimanı Bagaj Arabaları

Havalimanı bagaj arabalarıdepozito yöntemi ile kullanılmaktadır. Bagaj arabaları için nakit, kredi kartı veya kredi kartı ile ödeme yaptığınızda, bagaj arabanızı sistemde QR kod fişi ile teslim alabilirsiniz. Bagaj arabanızı iade etmek istediğinizde QR kodunu okutarak depozitosunu geri alabilirsiniz. Dispenser tarafından üretilen QR kodu satın aldığınız bagaj arabası ile eşleştiğinden, arabayı teslim ederken doğru QR kodunun tarandığından emin olmalısınız.

Our ServicesPandemien Sonra İstanbul Havalimanı
İstanbul Havalimanı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

İstanbul Havalimanı ilk hizmetini Nisan 'de verdi. Atatürk Havalimanı'nın kapanmasıyla İstanbul'un Avrupa yakasına hizmet veren tek havalimanı olarak faaliyet gösteriyor. 76,5 milyon metrekarelik alana yayılan dev tesiste, 2 terminali ve 6 pisti bulunan İstanbul Airport şehir projesinin yanı sıra oteller, konutlar, iş merkezleri, hastane, kültür merkezi ve fuar alanı.

İstanbul Havalimanı'nı ° keşfetmek içintıklayın

İstanbul Havaalanı Müzesi

yılında İstanbul Havaalanı dış hatlar bölümünde ülke tanıtım müzesi açılmıştır. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ziyaretçilerin Türkiye'nin farklı noktalarını keşfetmeleri için kurulmuştur. metrekarelik bir alanda, farklı medeniyetlere ait eserlerin orijinalleri veya kopyaları ülkenin çeşitli yerlerinde sergilenmekte ve tanıtılmaktadır. Her yıl değişen sergilerden ilki, 29 müzeden eserin yer aldığı "Türkiye'nin Hazineleri - Tahtın Yüzleri" başlıklı sergisi.

İstanbul Havalimanı Özel Transfer Hizmetleri Sağlayan Firmalar

İstanbul havalimanı dış hatlar geliş bölümü yolcu karşılama bölgesinde bulunan turizm ve transfer firmaları:

Baf Turizm-By Coach Travel-Carme Turizm-Donat Turizm-Easy Transfer-Mokan Tur Turizm- Murat Turizm (Murat Shipping aynı firma iki ofis)-Royalvan- Yusra Tourism bulunmaktadır. Cab İstanbul eski Atatürk havalimanı transfer firması iken, maliyetleri düşürmek ve daha iyi hizmet sunmak için ofisini havalimanı dışında tutmuş online olarak hizmet sunmaya devam etmektedir. Bu sürede online Cab İstanbulhavalimanı transfer hizmetlerinde % büyüyerek stratejisinin doğruluğunu ispat etmiştir.


Türk Havayolları Business Lounge
İstanbul Havalimanı Yolcu Karşılama

İGA Pass

-İGA Pass üyelik paketleri ile Vale ve Otopark hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Uçakta yolcu karşılama İga yer hizmetleri kapsamnında üyelik satın almış firmalar veya şahısların kulandığı hizmet türüdür.Uçağa yolcu uğurlama hizmetlerini de kapsayan İga Pass hizmetlerinde yararlanmak için üye olmanız gerekmektedir.

-İstanbul havalimanı içerisinde giden yolcu katında 3 adet İGA Pass servis ve satış noktası bulunmaktadır. Biri iç hatlar terminalinde D kontuarında, diğeri dış hatlar terminalinde M kontuarında ve sonuncusu pasaport geçişinden sonra bilgi noktasının yanındadır.

İstanbul Havalimanında iç hatlarda THY Business yolcuları ve Frequent Flyer kart sahiplerinin kullanımı için THY İç Hatlar CIP Lounge, dış hatlarda Star Alliance Business yolcuları ve Frequent Flyer kart sahiplerinin kullanımı için dış hat Türk Hava Yolları Dinlenme Salonu bulunmaktadır. Aynı zamanda Skyteam üyesi havayollarına da hizmet veren Skyteam Lounge, dış hat uçuşlarında misafirlerimize hizmet vermektedir.

İstanbul Havalimanı Vip Karşılama ve Uğurlamadetayları

İstanbul Havalimanı Lounge

İstanbul Havalimanı'ndaki tek ortak lounge alanı İGA Lounge tır. İGA Lounge tan yararlanmak için İGA Lounge hizmetini satın almanız veya İGA Pass üyelik paketlerinden birine sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca anlaşmalı havayollarından biriyle uçuyorsanız veya anlaşmalı kurumlardan birinin müşterisiyseniz ve kurum/havayolunuz size İGA Lounge'a erişim hakkı veriyorsa, yine de İGA Lounge hizmetinden yararlanabilirsiniz.

İGA PASS'ın kişiye özel hazırlanmış premium hizmetleri ile İstanbul Havalimanı'nda kendinizi özel hissedin.

Giden yolcu için;Gelen yolcu için;Transfer  için;
Kişisel asistan-KarşılamaKişisel asistan-KarşılamaKişisel asistan-Karşılama
Porter  HizmetiPorter  HizmetiiPorter  Hizmeti
Öncelikli girişYolcuya tahsis edilen buggyİGA Fast Track kullanımı
IGA Fast Track KullanmaIGA Fast Track KullanmaİGA Lounge Kullanımı
Uçak kapısına kadar eşlikTransfer aracına kadar eşlikKapıya kadar eşlik
İGA Lounge Kullanım  
Yolcuya tahsis edilen buggy  

İstanbul Havalimanı Şoförlü Araç
Kişiye Özel VİP Transfer Hizmeti

İstanbul havalimanıözel transfer servisi  istisnai bir değerdir: ücret taksiden daha fazla olmasına rağmen daha ucuza mal olabilmekte. İstanbul havalimanına  transfer hizmeti sunan firmalardan biri olarak en fazla değer verdiğimiz şey vakittir, bizimle vaktiniz ve paranız daha sonra daha değerli şeylerde kullanmak için sizde kalır. Size sunduğumuz şey; konfor ve güvendir. İstanbul Havalimanı transfer firması olarak, tecrübelerimiz, sürdürülebilir şirket yapımızla,Araç kiralama, havalimanı transfer  ve limuzinihtiyaçlarınıza cevap verebilecek zengin araç filomuz ile sadece havalimanı yolcularına değil, İstanbul da ve İstanbul'a gelecek bütün gezginlere hizmet sağlayabilecek durumdayız.

İstanbul Havalimanı Buggy Shuttle Servisi

Uçuş kapınıza ulaşmanın kolay bir yolu var! Bunu biliyor muydunuz? İstanbul Havaalani gibi büyük bir havaalanın da İGA Buggy ile yolculuk epey kolaylaşır.

Hepimiz uçağa nasıl yetişeceğimizi düşünüyoruz. Oysa Buggy servisi ile zamandan tasarruf edebiliriz. Dış hatlar ve iç hatlar gidiş katlarında hizmet veren, Buggy shuttle hizmeti, 5 ve 3 kişilik araçlarla biniş kapısına kadar her yolcunun kullanabileceği bir hizmettir. Buggy durakları ile uçuş kapıları arasında sağlanacak Buggy shuttle hizmetinden yararlanmak için İstanbul Havalimanı uygulamasının haritasındaki Buggy duraklarını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca hizmetten hızlı bir şekilde yararlanmak için web sitesi veya uygulama üzerinden hizmeti kolayca satın alabilir ve Buggy duraklarında QR kodunuzu okutarak hizmete binebilirsiniz.

İga Buggy Ücret

Yetişkin-€Çocuk-€Bebek-ücretsiz

İstanbul Havalimanına Nasıl Gidilir?
İstanbul Havalimanı DUTY FREE

İstanbul Havalimanı'nda seçkin markalar ve modern perakende konseptiyle harmanlanmış benzersiz bir alışveriş deneyimi yolcuları bekliyor. Duty Free, geniş bir alana yayılmış elit butiklerden oluşan mağazalar, klasik Duty Free mağazaları ve yerli ürünlere ayrılmış bir Çarşı alanı ile satış alanında yer almaktadır.

Tüm yolculara İstanbul'a aidiyet duygusu kazandırmak amacıyla tasarlanan Duty Free bölgesi Fashion Garden, Family Palace, High & Lux Hills ve Style Beach gibi farklı konseptlerle 9 bölüme ayrılıyor. Her bölgede bu konsepte uygun markalar zengin ve farklı seçenekleriyle yolcuları karşılıyor. Yerli ve yabancı lüks, premium ve ulaşılabilir moda markalarından; Aksesuar, mücevher ve saat markalarından çocuk giyimden oyuncaklara, ev tekstilinden elektronik ürünlere kadar zengin bir ürün yelpazesi misafirlerin beğenisine sunuluyor.

İstanbul Havalimanı Alışveriş 

Seyahat perakendesindeki son teknolojilerin seçkin örnekleri de İstanbul Havalimanı mağazalarında yolcularla buluşuyor. 3 Boyutlu Hologram sisteminden şarjlı akıllı alışveriş sepetine, mobil yazar kasalardan elektronik müşteri profili tanıma ve analiz sistemlerine kadar birçok teknoloji alışveriş deneyimini en üst seviyeye taşıyor. Örneğin bu teknolojilerin en beğenilen lerinden biri olan-Sihirli Ayna-uygulaması ile müşteriler saat, güneş gözlüğü, aksesuar, giyim ve makyaj ürünlerini denemeden görebilmektedir. Mağazalarda elektronik müşteri profili tanıma sayesinde 'kişiye özel hizmet ve ürün' hizmeti sunulmaktadır. Bedensel engelli müşteriler, kendilerine tahsis edilen özel araçlar ve eğitimli satış danışmanları eşliğinde İstanbul Havalimanı'nda alışverişlerini rahatlıkla yapabilmektedir.


İstanbul Havalimanı Uçak Bileti Ara

İstanbul Havalimanı, İstanbul’un kuzeybatısında Arnavutköy’de konumlanıyor. Karadeniz kıyısındaki Tayakadın ile Akpınar köyleri arasında yer alan havalimanından Taksim yaklaşık kilometre, Sultanahmet yaklaşık 52 kilometre ve Kadıköy yaklaşık kilometre uzaklıkta.

İstanbul Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım için Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM bağlantı yolu kullanılıyor. Kuzey Marmara Otoyolu’ndan Avrupa Yakası’na Başakşehir, Göktürk Kemerburgaz ya da Sarıyer ayrımlarından çıkmak mümkün. Halkalı-Bakırköy taraflarına gidecekseniz, Başakşehir yolunu takip edebilirsiniz. Anadolu Yakası’na geçecekseniz, Çekmeköy ya da Sancaktepe sapağını kullanabilirsiniz. Ayrıca Kuzey Marmara Otoyolu Sabiha Gökçen Havalimanı’na çıkış bağlantı yolu da mevcut. Havalimanı’nda geniş bir otopark bulunması da önemli bir artı. Teknolojik gelişmelere göre dizayn edilmiş İstanbul Havalimanı’nda, ‘Aracım Nerede’ uygulaması sayesinde otomobilinizin olduğu yeri bulma, park ücretini mobil olarak ödeme ve yer ayırtma gibi işlemleri kısa sürede yapabilirsiniz.

Otobüs

İstanbul Havalimanı’ndan İETT Belediye otobüslerini kullanarak İstanbul’un Mahmutbey, Halkalı, Sarıyer, Cevizlibağ gibi birçok noktasına ulaşabilirsiniz. Gelen yolcu katının çıkışında konumlanan otobüsler belirli saat aralıklarında seferler düzenliyor.

HatGüzergahSeferÜcret
H1 Mahmutbey 75 dakikada bir 2 tam bilet
H2 Mecidiyeköy 30 dakikada bir 2 tam bilet
H3 Halkalı 90 dakikada bir 2 tam bilet
H6 Yunus Emre Mahallesi 50 dakikada bir 2 tam bilet
H8 Hacıosman Metro 3 saatte bir 2 tam bilet
H9 Cevizlibağ 4 saatte bir 2 tam bilet

Metro

İstanbul Havalimanı için metro çalışmaları yapılıyor. yılının ikinci çeyreğinde hizmet vermesi planlanan Gayrettepe – İstanbul Havalimanı metro hattı tamamlandığında havalimanından şehir merkezine ulaşım kolaylaşmış olacak. Öncelikli olarak Gayrettepe’ye kadar ulaşım sağlayan hattın bitirilmesi planlanıyor. Daha sonrasında ise Halkalı’ya ulaşım sağlayan bir hat daha yapılacak. Gayrettepe hattı sayesinde havalimanından M2 adlı Yenikapı – Hacıosman metrosuna ve metrobüse ulaşım mümkün olacak. Halkalı hattı ile de Marmaray’a aktarma sağlanabilecek.

Marmaray

İstanbul Havalimanı’ndan Marmaray kullanarak şehir merkezine ulaşmak isterseniz H3 numaralı otobüsü kullanarak Halkalı Marmaray durağında inebilirsiniz. Bu sayede Marmaray’a ulaşıp Avrupa Yakası’ndaki Marmaray ulaşım noktalarına ve Anadolu Yakası’na ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Marmaray’ın Yenikapı durağına ulaştığınızda İstanbul’dan Bandırma, Yalova, Çınarcık gibi noktalara Yenikapı İDO İskelesi’nden kalkan deniz otobüsü ve feribotla ulaşım sağlanabilir.

Havaist

HatGüzergahSüreÜcret
HVİST-5 Esenler Otogar 45 dakikada bir 40 TL
HVİST-6 Halkalı İstasyon 60 dakikada bir 38 TL
HVİST-8 Beylikdüzü 25 dakikada bir 50 TL
HVİST-9 Eminönü 60 dakikada bir 44 TL
HVİST Bakırköy İdo İskelesi 30 dakikada bir 46 TL
HVİST Aksaray 30 dakikada bir 52 TL
HVİST Sabiha Gökçen Havalimanı 90 dakikada bir 65 TL
HVİST Kadıköy 50 dakikada bir 57 TL
HVİST 4. Levent 40 dakikada bir 44 TL
HVİST Taksim 30 dakikada bir 52 TL

Not: Fiyatlar 30 Mayıs tarihinde güncellenmiştir. Bu tarihten sonra fiyatlarda bir artış olmuş olabilir.

Taksi

İstanbul Havalimanı’ndan şehir merkezine taksi konforunda yolculuk yapabilirsiniz. İç hat ve dış hatların gelen yolcu çıkışlarında sıralanmış taksiler haftanın 7 günü 24 saat boyunca hizmet veriyor. Sarı, turkuaz ve siyah renkte taksilerin bulunduğu havalimanında taksi ücretlerinde gece ve gündüz tarifesi uygulanmıyor. Turkuaz taksiler sarı taksilere göre yaklaşık %15 oranda daha pahalı olurken siyah taksiler ise sarı taksi yolculuğunun 2 katı tutuyor. İstanbul Havalimanı şehir merkezine çok yakın olmadığından ve trafik faktöründen dolayı taksi en avantajlı seçenek olmuyor.

Araç Kiralama

İstanbul Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım için kısa ya da uzun süreli araç kiralama seçeneğini de değerlendirebilirsiniz. İstanbul Havalimanı’nda birçok ulusal veya uluslararası araç kiralama firmalarının ofisi bulunuyor. Bu ofisler gelen yolcu katında konumlanıyor. Eğer dilerseniz Enuygun üzerinden uçak biletinizi aldıktan sonra araç kiralama sayfasından rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Böylece aracınızı kendi isteklerinize göre seçebilirsiniz.

Havalimanı Bilgisi

Son derece konforlu ve teknolojik açıdan gelişmiş özellikleri bulunan İstanbul Havalimanı’nda yolcu bilgilendirme masaları ve danışma robotları gibi yolculara yardım sağlayacak birçok imkan sunuluyor. Online rezervasyon yapabileceğiniz hatta bagajınızı kendinizin teslim edebileceğiniz noktalar da var. Böylece havalimanında yaşanan yoğunluklardan etkilenmemiş oluyorsunuz. Ferah ve geniş bekleme alanları, biometrik geçiş kapıları ile 32 bin metrekare alana yayılmış kafe ve restoranları da dikkat çekici. Maksimum konfor minimum bekleme hedefiyle hizmet verecek İstanbul Havalimanı’nda bagaj bekleme süresini ekranlarda takip edebilir, aracınızın yerini öğrenebilir, mobil uygulama üzerinden ön siparişle duty free ürünlerini alabilirsiniz. bin metrekare alana yayılmış duty free bölgesinde dünyanın ve Türkiye’nin önemli markalarının da mağazaları bulunuyor.

10 Haz Tarihinde Güncellenmiştir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası