uğurlu fen bilimleri dershanesi / Ataşehir Fen Bilimleri Kurs Merkezi - Özellere Özel - Ataşehir/İSTANBUL

Uğurlu Fen Bilimleri Dershanesi

uğurlu fen bilimleri dershanesi

  • LGS ve YKS ( TYT – AYT ) Sınavlarında

    Kişiye Özel Çalışma Programı İle

    Geleceğinize Yön Veriyoruz

    Detaylar İçin Tıklayın

  • Uzman Öğretmen Kadrosu İle

    Özgün ve Güncel Eğitim

    Sınavlara Profesyonel Hazırlık

    Kişiye Özel Eğitim

    Detaylar İçin Bize Ulaşın

  • Uzman Rehberlik Hizmetleri Sunuyoruz

    Eğitsel Danışmanlık

    Psikolojik Danışmanlık

    Kariyer Danışmanlığı

  • Ataşehir Fen Bilimleri

    Kurs Merkezi

    Özellere Özel

    Vip Sınıflar

    Özgün Öğretim Yöntemleri

Özellere Özel

Profesyonel Kadromuzla Kaliteli Bir Eğitim İçin Buradayız

Kişiye Özel Öğretim Teknikleriyle Öğretim

Kişiye özel öğretim yöntemi, öğrenme ihtiyaçları, ilgi alanları ve öğrenme tarzları gibi faktörler dikkate alınarak öğrenme sürecini bireyselleştiren bir öğretim yöntemidir. Bu yöntemde öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş öğrenme materyalleri ve öğrenme aktiviteleri sunulur.

Bu yöntemde öğrencilerin öğrenme ihtiyaçları ve özellikleri belirlenir ve buna göre öğretim programı hazırlanır. Öğrencilere özel tasarlanmış öğrenme materyalleri, interaktif yazılımlar, oyunlar, video dersleri gibi materyaller kullanılabilir. Ayrıca öğretmenler, öğrencilerin öğrenme süreçlerini yakından takip ederek gerektiğinde öğrenme planlarını revize ederler.

 

Kişiye özel öğretim yöntemi, diğer öğretim yöntemlerinden farklı olarak, öğrencilerin öğrenme hızına ve öğrenme tarzına uygun bir şekilde özelleştirilmiş bir öğrenme deneyimi sunar. 

DENEME MARATONU

Haftalık deneme sınavları yapmak, öğrencilerin öğrenme süreçlerini izleme ve değerlendirme açısından oldukça faydalı bir yöntemdir. Bu sınavlar, öğrencilerin konuları ne kadar iyi öğrendiğini ve ne kadarını anlayıp anlamadığını ölçmek için kullanılır.

Haftalık deneme sınavları, öğrencilerin sınavlar sırasında zaman yönetimi becerilerini de geliştirir. Ayrıca, öğrencilerin sorulara nasıl cevap verdiklerini ve nerede hata yaptıklarını belirlemek için kullanılabilir. Bu da öğretmenlerin öğrencilere özel geribildirimler sağlamalarına yardımcı olur.

Sonuç olarak, haftalık deneme sınavları öğrencilerin öğrenme süreçlerini izlemek ve değerlendirmek için faydalı bir yöntemdir. Ancak, öğrencilerin öğrenme düzeylerini artırmak için tek başına yeterli değildir. Öğretmenlerin etkili bir öğretim stratejisi kullanmaları ve öğrencilerin güçlü ve zayıf yönlerini belirleyerek öğrenme planları oluşturmaları da önemlidir.

Sizden Gelenler


Görüş Yaz

11 EA sınıfına kayıt yaptırmış olduğumuz Ataşehir Elit Fen Bilimleri dershanesinde gerek idari gerek rehberlik gerekse eğitim kadrosu olarak iki aylık süreçte öğrenci ve Veli olarak olumlu düşüncelerimiz kısa zama oluştu. Başarılarınızın devamı dileğiyle…

Esat Horoz 15.6.2023 10:23:06

Tüm Öğretmenlerimizin ve Müdürümüzün emekleri katkıları, eğitimin etkinliği, disiplinli sistemleri ve takipleri çok değerli ve başarılıydı. Soru ve ricalarımıza her zaman geri dönüldü. Her bir çocuğun ayrı ayrı takip edilmesi ve desteklenmesi bizim için çok kıymetliydi. Her iki çocuğumuz için de çok memnun kaldık. Öğretmenlerimize ve Müdürümüze emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Üniversite hazırlık aşamasında görüşmek dileğiyle... Başarılarınızın devamını dileriz.

İlker AKYOL 2.6.2023 11:49:41

Ataşehir Fen Bilimleri Kurs Merkezi İle 2022 Eylül ayında yollarımız kesişti. Şu an 10. Sınıf öğrencim ve 8.sınıfta yer alan iki öğrencim kurs merkezinde eğitim almaktadırlar. Kurs Merkezi gerçekten “ özel kelimesini” tam olarak hak edecek bir merkezdir. 8. Sınıf öğrencim Eylül ayında 40 doğru ile başladığı Ataşehir Fen Bilimleri Kurs Merkezinde ocak ayında 70 doğruya ulaştı.

Metin Bülbül 5.5.2023 19:07:14

Kurumun çok iyi bir öğretmen kadrosu ile LGS hazırlık sürecinde kızıma iyi bir destek sağlı. Kurs sürecinde kızımın net lerinde belirgin bir şekilde artış gözlemledik. Dersler , etüdler ve çeşitli deneme sınavlar yeterli ve etkilidir. Kurum verilen akademik desteğin yanında rehberlik birimine de çok önem vermektedir. Sınıfların kalabalık olmaması ve her öğrenciye bireysel bir yaklaşımın olması kurumun seçiminde bizim için önemli bir rol oynamıştı.

Günay M. 18.4.2023 11:48:00

Değerli hocaların disiplinli çalışma prensibi ile, öğrenciler her konuda destekleniyor. Sıkı bir program uygulanıyor. Gerek yönetim, gerekse öğretmenler çok ilgili. Yardımcı kaynaklar oldukça yeterli. Uygulanan deneme sınavları popüler yayınlara ait. Sınav sonuçları ayrı karne ile takip ediliyor, eksiklikler belirlenip, eksiklerin üzerine yoğunlaşılıyor.

Melahat Meydan 5.4.2023 17:00:21

Kızımın 7.sınıf LGS ön hazırlık sürecimde kayıt olduk. Şimdiye dek edindiğimiz genel tecrübemiz yetkinlik odaklı geribildirimlerle gelişimin desteklenmesi şeklinde. İletişim ve sınıf içi tempoyu oturtma becerileri çok iyi. Sınıf öğretmenlerinin yakın takibi ile soru çözüm hedeflerini çocuklar gün be gün arttırabiliyor. 8.sınıfta da devam ederek beraber başarıya ulaşmayı hedefliyoruz.

Pınar UYSAL 22.3.2023 11:15:03

Başladığımızdan bugüne matematik korkumuz doğru yönlendirme ile hafifledi. Öğretmenlerden her biri birbirinden iyi diyebilirim. Gerek yönetim ve çalışanlar gerekse öğretmenler kaliteli ve çocuklarla iletişimleri oldukça iyi.

Meryem Ebru Canbolat 12.3.2023 13:40:16

Bir tanıdığımın referansıyla gittik.İyi ki diyorum.Eğitim kalitesi olsun,öğretmenlerimizin ilgi ve alakası olsun paha biçilemez.Herkese tavsiye ediyorum.Teşekkürler

Yasemin Ocakcıoğlu 12.3.2023 13:38:05

Sizin sayenizde Fen derslerini sevdim ve sınavlarda çözebildim. Bana bu dersleri sevdiren tüm hocalarıma teşekkür ederim.

Derya Akın 10.3.2023 12:18:52

UĞURLU FEN BİLİMLERİ KURSU ATAŞEHİR

İş Tanımı

British Town FSM  Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere;

-Haftaiçi akşam veya haftasonu ders verebilecek,
-Part time çalışabilecek,
-Dil okulu veya üniversitelerin hazırlık okulu deneyimi olan,
-Adayların Goethe Institut ve ÖSD sınavlarında deneyimli olması tercihen öncelik taşımaktadır.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin; Almanca Öğretmenliği bölümlerinden mezun yada Alman Dili ve Edebiyatı Formasyon Belgesine sahip olan,
-Presentabl,
-Diksiyonu düzgün,
-Öğrenci odaklı
-Eğitim alanında tecrübeli, 
-Çalışma prensiplerine sadık,
-Dil eğitimini amaç edinmiş, 
-Sınıf içerisinde kurumumuzu vizyonuna uygun şekilde temsil edebilecek Almanca Eğitmenleri alınacaktır.

  • :Almanca Öğretmeni
  • :Eğitim
  • :Eğitim
  • :Yarı Zamanlı / Part-Time
  • :Uzman
  • :Bursa NilüferFethiye, Nilüfer/Bursa
    • Toplu Taşımaya Erişim
    • Bahçeli Ofis
    • Teraslı Ofis
    • Plaza Ofis
    • İbadethane
    • Kapalı Otopark
    • Açık Otopark
    • Dinlenme / Oyun Alanı
  • : 26.04.2023
  • : 23.06.2023
  • : 20.07.2023

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası