yandex italyanca türkçe çeviri / Yandex.Çeviri servisi artık görselleri Türkçe'ye çevirebiliyor | DonanımHaber

Yandex Italyanca Türkçe Çeviri

yandex italyanca türkçe çeviri

Yandex Çeviri uygulamasına Türkçe dahil 11 dilden görsel çeviri özelliği geldi

yandex ceviriWord Lens, görsellerde yer alan metinleri gerçek zamanlı olarak tercüme ederek, çeviri uygulamaları konusunda çıtayı yükseltmişti. Google, bu eşiği Word Lens'i satın alıp Google Çeviri uygulamasına entegre ederek kısa yoldan atladı. Üzerinden çok zaman geçmeden Yandex de Çeviri uygulamasına eklediği görsel çeviri özelliğiyle yeni level'a geçti.

Yandex Çeviri'nin mobil sürümü ve iOS uygulamasında kullanılabilen özelliği denemek için gördüğünüz yazılı bir metnin fotoğrafını Yandex Çeviri uygulamasına yüklemeniz yeterli. Bunun için uygulama içindeki kamera ikonunu tıklayarak yeni fotoğraf çekebiliyor veya var olan fotoğrafınızı yükleyebiliyorsunuz. Ardından uygulama optik sistem tanıma teknolojisiyle görseli tarıyor, metni tespit ediyor ve otomatikman tercüme ediyor. Tercüme ettiği metinleri açık renkle öne çıkaran uygulamada her bir kelimeye dokunduğunuzda seçtiğiniz dilde çevirisini tek tek görüntüleyebiliyorsunuz.

Eğer Google Çeviri ya da Word Lens kullandıysanız Yandex Çeviri uygulamasının görsel çeviri konusunda hem daha yavaş, hem daha zahmetli olduğunu kolaylıkla söyleyebilirsiniz. Ancak uygulamanın Türkiye'den kullanıcılar için en önemli artısı, Türkçe dilinde görsel tercüme de yapması. Zira bu, Google Çeviri görsel çeviri fonksiyonunda bulunmayan bir özellik. Yandex Çeviri, Türkçe ile birlikte Almanca, Çekçe, Fransızca, İspanyolca, İngilizce, İtalyanca, Lehçe, Portekizce, Rusça ve Ukraynaca olmak üzere 11 farklı dilde yazılan yeteri kadar net ve okunaklı metinleri tanıyor. Bunları servisin desteklediği 46 dilden herhangi birine çevirebiliyor.

Uygulamayı funduszeue.info adresinden ya da iOS cihazınıza indirerek deneyebilirsiniz. Google Çeviri uygulamasının neredeyse gerçek zamanlı sesli ve görüntülü çeviri özelliğinin nasıl kullanıldığını görmek içinse video incelememize göz atabilirsiniz.

Ekran Görüntüleri

Açıklama

• Çevrimiçi modda ’tan fazla farklı dilden çeviri yapılabiliyor
• Türkçe, İngilizce ve Rusça’dan çift yönlü çeviriler web bağlantısı olmadığında bile yapılabiliyor.
• Sesli metin girişi ve metin seslendirme özellikleri Türkçe’nin dışında İngilizce ve Rusça için de kullanılabiliyor.
• Çevirilerin dışında kullanım örneklerini de içeren sözcük önerileri.
• Çevrimiçi modda fotoğraftaki metni otomatik tanıyıp çevirmeyi sağlayan Görsel Çeviri özelliği.
• Web sitelerinin metin içeriğinin uygulama veya Safari web tarayıcısı üzerinden çevrilmesi.
• iPad’deki Split View modunda başka bir uygulamayla eşzamanlı olarak çalışma olanağı.
• Yandex.Çeviri; Çince’nin Latin harfleriyle yazılması için dünyada en popüler yolu olan Pinyin’i ve ayrıca Arapça, Ermenice, Yunanca, Gürcüce, İbranice, Korece, Farsça ve Japonca kelimelerinin Latin harfleriyle ifade kurallarını da biliyor.
• Küçük ama yararlı özellikler: Hızlı metin girişi için otomatik öneriler, otomatik dil belirlemesi, yapılan çevirileri favorilere ekleme özelliği, geçmiş çeviri kayıtları.
• Apple Watch desteği: Söylediğiniz bir sözcüğün veya cümlenin çevirisini hemen saatinizin ekranında görme olanağı.

Dil listesi: Afrikaans dili, Almanca, Amharca, Arapça, Arnavutça, Azerice, Baskça, Başkurtça, Belarusça, Bengalce, Birmanca, Boşnakça, Bulgarca, Cava, Çekçe, Çince, Çuvaşça, Danca, Elfçe (Sindarin dili), Endonezce, Ermenice, Dağlık Mari (Çirmiş) dili, Esperanto, Estonca, Farsça, Fince, Fransızca, Galce, Galiçyaca, Guceratça, Gürcüce, Haiti Kreyolu, Hintçe, Hırvatça, Hollandaca, İbranice, İngilizce, İrlandaca, İspanyolca, İsveççe, İskoçça, İtalyanca, İzlandaca, Japonca, Kannada dili, Katalanca, Kazakça, Kırgızca, Korece, Khmerce, Xhosa dili, Laoca, Latince, Lehçe, Letonca, Litvanca, Lüksemburgca, Macarca, Makedonca, Malayca, Malayalamca, Malgaşça, Maltaca, Maori, Marathi, Ova Mari (Çirmiş) dili, Moğolca, Nepali, Norveççe, Özbekçe, Pencapça, Papiamento, Portekizce, Rumence, Rusça, Sebuanca, Seylanca, Sırpça, Slovakça, Slovence, Svahili dili, Sundaca, Tacikçe, Tagalogca, Tamilce, Tatarca, Tayca, Teluguca, Türkçe, Udmurtça, Ukraynaca, Urduca, Vietnamca, Yakutça, Yidiş, Yunanca, Zuluca.

Sürüm

“Carpe Diem, seize the day,
Gather ye rose-bugs while ye may!”
from Dead Bugs Society
Bug fixes and performance improvements

Oylar ve Yorumlar

Memnunum

Öncelikle iyi günler. Uzun zamandır kullandığım ve memnun olduğum bir çeviri uygulaması. Fakat bazen yanlış çevirdiği şeyler olabiliyor onları da ben kendim düzeltiyorum. Ayrıca iPad’den oynuyorum, çok nadir de olsa bazen yazdığım şeyi çevirmiyor, boş boş bakıyor ve uygulamadan atıyor. Bana mı kızıyor acaba? 😂 Şaka bir yana, bu sıkıntı benim cihazımdan mı yoksa uygulamanın içinden bir sorun mu, bakarsanız sevinirim. Emeği geçen herkese teşekkürler. 😊🙏🏻

Merhaba! Lütfen ''Geri bildirim" formu aracılığıyla yaşanan durum hakkında ayrıntılı bilgi verip soruna dair ektran görüntüsü paylaşınız: funduszeue.info . Mesajınızı bekleyeceğiz!

.

Rusça çeviride Google Translate’ten kat ve kat daha iyi.

Merhaba! Yüksek puan verdiğiniz için teşekkürler!

Çok iyi

Çevirileri doğru ve kolay kullanışlı çok güzel uygulama

Her şeyi beğendiğinize sevindik!

Intertech Services AG adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Sizi İzlemek İçin Kullanılan Veriler

Şu veriler, diğer şirketlere ait uygulamalarda ve web sitelerinde sizi izlemek için kullanılabilir:

  • Kişi Bilgileri
  • Kimlik Tanıtıcılar

Sizinle İlişkilendiri­len Veriler

Şu veriler toplanabilir ve kimliğinizle ilişkilendirilebilir:

  • Kişi Bilgileri
  • Kimlik Tanıtıcılar
  • Kullanım Verileri
  • Tanılar
  • Diğer Veriler

Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bilgi

Sağlayıcı
Intertech Services AG

Boyut
98,6 MB

Kategori
Referans

Uyumluluk
iPhone
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPad
iPadOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
Mac
macOS  veya üst sürümünü ve Apple M1 veya üzeri çipe sahip bir Mac gerektirir.
Diller

Türkçe, Almanca, Fransızca, Portekizce, Rusça, Ukraynaca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca

Yaş Sınırı
17+ Sınırlamasız Ağ Erişimi

Telif Hakkı
© Intertech Services AG

Fiyat
Ücretsiz

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

Yandex Çeviri

Bu uygulama hakkında

• Çevrimiçi modda ’tan fazla farklı dilden çeviri yapılabiliyor
• Türkçe, İngilizce ve Rusça’dan çift yönlü çeviriler web bağlantısı olmadığında bile yapılabiliyor.
• Sesli metin girişi ve metin seslendirme özellikleri.
• Çevirilerin dışında kullanım örneklerini de içeren sözcük önerileri.
• Çevrimiçi modda fotoğraftaki metni otomatik tanıyıp çevirmeyi sağlayan Görsel Çeviri özelliği. Bu özellik Türkçe’nin yanı sıra İngilizce, Almanca, Çekçe, Çince, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Lehçe, Portekizce, Rusça ve Ukraynaca olmak üzere 12 dil için çalışır.
• Web sitelerinin metin içeriğinin uygulama üzerinden çevrilmesi.
• Başka uygulamalarda içerik menüsü üzerinden metinler çevirme özelliği (Android tabanlı cihazlarda kullanılabiliyor).
• Küçük ama yararlı özellikler: Hızlı metin girişi için otomatik öneriler, otomatik dil belirlemesi, yapılan çevirileri favorilere ekleme özelliği, geçmiş çeviri kayıtları.

Dil listesi: Afrikaans dili, Almanca, Amharca, Arapça, Arnavutça, Azerice, Baskça, Başkurtça, Belarusça, Bengalce, Boşnakça, Bulgarca, Cava, Çekçe, Çince, Danca, Elfçe (Sindarin dili), Endonezce, Ermenice, Dağlık Mari (Çirmiş) dili, Esperanto, Estonca, Farsça, Fince, Fransızca, Galce, Galiçyaca, Guceratça, Gürcüce, Haiti Kreyolu, Hintçe, Hırvatça, Hollandaca, İbranice, İngilizce, İrlandaca, İspanyolca, İsveççe, İskoçça, İtalyanca, İzlandaca, Japonca, Kannada dili, Katalanca, Kazakça, Kırgızca, Korece, Xhosa dili, Latince, Lehçe, Letonca, Litvanca, Lüksemburgca, Macarca, Makedonca, Malayca, Malayalamca, Malgaşça, Maltaca, Maori, Marathi, Ova Mari (Çirmiş) dili, Moğolca, Nepali, Norveççe, Özbekçe, Pencapça, Papiamento, Portekizce, Rumence, Rusça, Sebuanca, Seylanca, Sırpça, Slovakça, Slovence, Svahili dili, Sundaca, Tacikçe, Tagalogca, Tamilce, Tatarca, Tayca, Teluguca, Türkçe, Udmurtça, Ukraynaca, Urduca, Vietnamca, Yidiş, Yunanca.

Güncellenme tarihi

21 Haz

İtalyanca Türkçe Çeviri

İtalyanca; Hint-Avrupa dil ailesinin Roman koluna bağlı ve dünyada 85 milyon kişi tarafından kullanılan Latin kökenli bir dildir. Fransızca, İspanyolca ve Portekizce gibi diğer roman dilleriyle oldukça benzerlikler gösterir. Bu nedenle İtalyancayı bilen birisinin diğer Latin dillerini de öğrenmesi çok zor olmayacaktır.

İtalyanca dilinde neredeyse tüm kelimelerinin ünlü harflerle bitmesi ve şiir gibi kulağa hoş gelen konuşma aksanının olması dil öğrenmek isteyenlerin her zaman ilgisini çekmiştir. Okunduğu gibi konuşulması da İtalyancayı kolay öğrenmeyi sağlayan unsurlar arasında yer almaktadır.

İtalyancanın resmi dil olarak konuşulduğu ülkeler şunlardır:

  • İtalya,
  • Vatikan,
  • İsviçre,
  • San Marino,
  • Slovenya,
  • Hırvatistan

Çok çeşitli şivelere ayrılması İtalyancanın kullanımını biraz olsun zorlaştırmaktadır. Rönesans döneminin İtalya’da başlaması diğer dilleri etkilemesinde en büyük etken olmuştur. Özellikle müzik alanında etkileyici olan İtalyanca duygusal anlatımları oldukça zengin olan bir dildir.

İtalyanca dilinde yalnızca 21 harf bulunmaktadır; fakat “k, j, w, x ve y” gibi harfleri içeren yabancı kökenli kelimelere de rastlamak mümkündür.

İtalyanca dilbilgisi bakımından da bazı kolay noktaları içinde barındırmaktadır. Örneğin; İsimlerin tamamı erkek ya da dişi olarak betimlenir, dişi cinsiyetli kelimeler daha çok “a” harfiyle, erkek cinsiyetli kelimeler ise “o” harfiyle biterler.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası