en ucuz bebek bisikleti / Çocuk Bisikleti Modelleri ve Fiyatları | Decathlon

En Ucuz Bebek Bisikleti

en ucuz bebek bisikleti

HESABIM

LİSTE

Filtreler

Beden

Cinsiyet

Marka

Renk

Satış Kanalı

Fiyat

  • ₺,00

  • ₺,00

  • ₺,00 Online Satışa Özel

    Volta VB7 Elektrikli Bisiklet
  • ₺,00

    Ola Katlanabilir Elektrikli Bisiklet
  • ₺,00 Online Satışa Özel

    Apec APB2 Elektrikli Katlanır Bisiklet

    Tükendi

  • ₺,00 Online Satışa Özel

    Volta Vsm Elektrikli Motorlu Bisiklet

    Tükendi

  • ₺,00 Online Satışa Özel

    Altis MK Pro Yatay Bisiklet
  • ₺,00 Online Satışa Özel

    Hattrick Mh Eliptik Bisiklet Mh
  • ₺,00 Online Satışa Özel

    Altis SP Pro Dikey Bisiklet
  • ₺,00

    26 Jant Tek Amortisörlü Bisiklet
  • ₺,00

    Belderia Pexma 26 Jant Bisiklet
  • ₺,00

    26 Jant Çift Amortisörlü Bisiklet
  • ₺,00

    29 Jant Alüminyum Bisiklet Turuncu

    Tükendi

  • ₺49,95

    Triathlon Oyuncak Bisiklet/Scooter Kaskı Kırmızı

Bebek Bisikletleri

Bebeklerin kendi başlarına hareket etmesine yardımcı olan ve onların eğlenmesiyle birlikte hareket kabiliyeti kazanmasına bebek bisikleti ile sağlayabilirsiniz. Bebeklerin dışarıda güvenle oynamasını sağlayacak ve beceri kazanmasına yardımcı olan bebek bisiklet modellerini sitemizden inceleyebilirsiniz.

2 Yaş Bisiklet

Bebeklik döneminde çıkmaya başlayan minikler 2 yaşından itibaren daha hareketli olmaktadır. Bu yürüme ve hareketli döneminde özellikle dışarıda doğru hareket alanı sağlamak ve onun becerisine katkıda bulunmam için 2 yaş bisiklet tercih ederek onların bu döneminde gelişimine doğru katkıda bulunabilirsiniz.

İlk Bisikletim Tercihi Nasıl Yapılır?

Bebeğinizin için tercih edeceğiniz bisikletlerde, kolayca pedal çevirebileceği ve dengesini sağlayabilecek özellikte olması gerekir. Onların emin adımla hareket etmesine yardımcı olacak ilk bisikletim kaliteli malzemelerden kullanılmış olması ve güvenle binmesini sağlamalıdır. Kullanım süresi ve taşıma kapasitesine göre değişkenlik gösteren bu bisiklet tercihlerinizde önemli olacaktır.

3 Tekerlekli Bebek Bisikleti

Bebeğinizin ev içerisindeki güvenliğiyle birlikte ebeveynlerin en çok problem yaşadığı alan evin dışıdır. Oyun oynamak isteyen ve enerjisi olan çocuklar ev dışında özgürce oynamak ve hareket etmek isteyecektir. 3 tekerlekli bebek bisikletiile onların güvenle oyun oynamasını sağlayabilir ve hareket özgürlüğünü sağlayarak becerilerinin gelişimine yardım eder.

Toptan ucuz çocuk bisikleti çocuk bisikleti OEM özel ucuz bebek bisikleti çocuk bisikleti çocuklar için 5 yıl

1. Kim biz?
Biz tabanlı Hebei, çin, başlangıç gelen , satmak için iç pazar (%), güneydoğu asya (%), doğu asya (%), doğu avrupa (%), kuzey avrupa (%), güney asya (%), batı avrupa (%), afrika (%), güney amerika (%), kuzey amerika (%), orta amerika (%). insanlar hakkında toplam vardır bizim ofis.

2. Nasıl biz garanti kalitesi?
Her zaman bir üretim öncesi örnek seri üretim öncesi;
Her zaman son muayene sevkiyat öncesi;

3. Ne satın alıyor?
Bebek sandalyesi, bebek arabası, çocuklar için elektrikli araba, çocuk büküm salıncak araba, çocuk bisikleti

4. Diğer tedarikçilerden değil bizden satın neden?
Shijiazhuang Hongweitongtai ithalat ve ihracat ticaret co, Ltd bir profesyonel üreticisi Ve çocuk bisikleti ihracatçısı oyuncaklar üzerinde, bizim çekirdek ürün bebek yürüteci vardır, bebek araba, bebek arabası, çocuk üç tekerlekli bisiklet, çocuk elektrikli motosiklet ve araba, aynı zamanda satış diğer bebek süreden

5. Ne hizmetleri sağlayabilir?
Kabul teslimat şartları: FOB,CFR,CIF;
Kabul ödeme para birimi: USD;
Kabul ödeme tipi: T/T,L/C,D/P D/A, moneyGram, kredi kartı, Western Union, nakit;
Dil konuşulan: İngilizce

Bebek Bisikleti

Kız ve erkek fark etmeksizin tüm çocuklara hitap eden oyuncak araçlar üretilir. Bunların arasında küçük çocukların vücut yapısına yönelik tasarlanan ürünler bulunur. Bebek bisikleti tasarımları belirli yaş grubu çocuklar için özenle üretilir. Çoğunlukla dokuz aylık ve üzeri çocuklara hitap eder. Üç tekerleğe sahip bu ürünler, sevimli detaylarıyla dikkatleri üstünde toplar. Birinci sınıf kalitede malzemelerden üretilir. Plastik ve kumaş malzemeler bir arada yer alır. Küçük bisiklet tasarımında üç tekerlek, bir direksiyon ve bazı modellerinde ayarlanabilir tente vardır. Fonksiyonel özelliklere sahip bebek pusetli bisiklet modelleri, çocukların özgürce pedal çevirmesini sağlar. Üç tekerlekli olması sayesinde yana devrilmez. Güvenli bir sürüş sunar. Bebek ev bisikletinde çocukların yaslanabileceği bir koltuk vardır. Ebeveyn kontrolünde kullanım sağlayan oyuncak bebek bisikleti çeşitleri, çocukların ilgisini çekecek renkte tasarımlara sahiptir. Geniş yelpazede renk seçenekleri bulunur. Üzerinde çizgi film karakterleri, hayvan, kalp gibi şekiller yer alır. Dikkat çeken şekiller çocukların beğenisini kazanır. Emniyetli ürün tasarımıyla ebeveynler güvenle tercih eder. Emniyet kemerinin olması sayesinde çocuklar koltuktan düşmez. Müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik çeşitli modeller üretilir. Bunların arasında katlanır bebek bisikleti konforlu özellikleriyle yoğun ilgiye sahiptir. Katlanır olması sayesinde yerden tasarruf sağlar. Aynı zamanda taşıması kolaylaşır. Zahmetsiz şekilde ev içinde muhafaza edilebilir. Katlanan bölümleri ilk günkü performansını uzun süre korur. Trendyol’dan bebek bisikleti modellerine ulaşabilirsiniz.

Üstün Kalitede Bebek Bisikleti Modelleri

Üstün Kalitede Bebek Bisikleti Modelleri

Üç tekerlekli bebek bisikleti tasarımları kullanışlı özellikleriyle öne çıkar. Üç tekerlekli olmasıyla yol üstünde denge sağlar. Güvenli olan bu ürünler, çocukların rahat şekilde sürmesine yardımcı olur. Pedallı bebek bisikleti üzerinde yer alan koltuklar, sürüş esnasında üstün konfor sunar. Yumuşak koltuk kılıfları çocukları rahat ettirir. Ayarlanabilir tentesi, güneşli günlerde avantaj sağlar. İhtiyaca yönelik şekilde kolaylıkla açılır ve kapanır. Kademeli şekilde tente ayarlaması yapabilirsiniz. Aynı zamanda su geçirmez kumaşı bulunur. Su geçirmemesi sayesinde çocukları ıslanmadan korur. Araç direksiyonu zahmetsiz şekilde hareket ettirilir. 1 yaş bebek bisikleti arkasında ebeveynler için de direksiyon bulunur. Ebeveyn kontrolünü üst seviyede sağlar. Dokuz aylık ve üzeri çocukların kullanabileceği modeller de bulabilirsiniz. Bu modeller ile birlikte ebeveyn kontrolünde gezme hedeflenir. Anne bebek bisikleti anne ve çocuğun aynı anda kullanabileceği tasarıma sahiptir. Park ve yürüyüş alanları gibi yerlerde rahatlıkla kullanılır. Hafif tasarımı sayesinde müşterileri yormaz. Gri, sarı, siyah bebek bisikleti üstün kalitede malzeme yapısıyla dayanıklı performans gösterir. Çeşitli renklerde üretilen bu modeller arasından beyaz, pembe, lacivert modeller yoğun olarak tercih edilir. Kontrollü itmeli bebek bisikleti fonksiyonel özellikleriyle beğeni toplar. Ebeveynler tarafından yönlendirilen bu ürünler, çocukları yormadan gezdirmeye yardımcı olur. Maksimum güvenliği sağlayan üç noktalı emniyet kemeri bulunur. Bazı modellerde düşmeyi engelleyen işleve sahip bir gövde vardır. Yüksek güvenlik sağlayan modeller, ebeveynler tarafından güvenle tercih edilir. Küçük bebek bisikleti şık ve modern tasarımıyla beğenilir. Çocukların ilgisini çekecek dış görünüme sahiptir. Sevimli detayları ve canlı renkleriyle çocukların enerjik ruhuna uyum sağlar. Asfalt, toprak benzeri çeşitli yollarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Taşlı veya engebeli yollarda ebeveyn kontrolünde kullanılması tavsiye edilir. Şemsiyeli, gölgelikli, tenteli bebek bisikleti özellikle güneşli ve rüzgarlı günlerde avantaj sağlar. Çocukların güneş altında kalmasını önler. Yaz aylarında sıklıkla tercih edilir. Kademeli tenteler, etkili performans gösterir. Ayarlanabilir gölgelik sayesinde ihtiyacınıza yönelik ayarlama yapabilirsiniz. Aynı zamanda rüzgarı ve yağmuru önler. Koruyucu olan bu ürünler, çocukları rahat ettirir. Trendyol’dan ikili bebek bisikleti benzeri tüm modelleri kolay şekilde inceleyebilirsiniz.

Kullanışlı Detaylara Sahip Model Tavsiyeleri

Kullanışlı Detaylara Sahip Model Tavsiyeleri

Müşteriler için her dönem popüler olan üstü kapalı bebek bisikleti çeşitleri farklı renklerde ve şekillerde üretilir. Çocukların ilgisini daha çok çeken aksesuarlı modeller de bulunur. Bunların arasında yer alan bebek panda bisiklet modelleri desenleriyle dikkatleri üstünde toplar. Siyah ve beyaz renkleri panda görünümüne uyum gösterir. Direksiyonda panda formunda tasarım bulunur. Çocuklar ve ebeveynler severek kullanır. Ergonomik tasarımıyla beğeni toplar. Ürün arkasında ebeveyn kontrolünün sağlandığı direksiyon sapı vardır. Model üzerindeki ayarlanabilir tente ve ayarlanabilen koltuk avantaj sağlar. Birinci sınıf kalitede plastik malzemeden üretilir. Dayanıklı yapısıyla uzun süre performansını sürdürür. yaş arasındaki çocuklara hitap eder. Benzerlerinden ayıran müzikli ön konsolu yer alır. Müzikli olması sayesinde çocukların ilgisini çeker. Siyah, beyaz, kırmızı ve mavi renklerin hakim olduğu pandalı modeller, şık tasarımıyla sevilir. Popüler olan diğer modeller arasında elektrikli, akülü bebek bisikleti vardır. Elektrikli olmasıyla üstün konfor sunar. Uzaktan kumanda ile kontrol edilen bu ürünleri zahmetsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Gelişmiş teknolojiyle tasarlanan bu ürünler yoğun ilgiye sahiptir. Dayanıklı şarj ömrüyle uzun saatler güvenle kullanılır. Çok fonksiyonlu bebek bisikleti ebeveynlerin ve çocukların rahat etmesi için özenle üretilir. Katlanabilir ve ayarlanabilir bölümleri ile konforlu ürünlerdir. Üstün kalitede yapısıyla benzersiz performans gösterir. Asfalt, toprak, çimli yollarda rahatlıkla kullanılır. Yüksek güvenlik sağlayan bariyeri ve üç noktalı kemeriyle yoğun olarak tercih edilir. Ebeveyn kontrolünün sağlandığı direksiyon ve çocuk direksiyonu kolaylıkla yönlendirilir. Poliüretan malzemeden üretilen tekerlek lastikleri, delinme ve yırtılmaya karşı dayanıklıdır. Bebek bisiklet scooter çeşitleri açık alanda pedal çevirmeyi kolaylaştırır. Üç tekerleği sayesinde güvenli şekilde denge sağlar. Avantajlı fırsatlar sunan Trendyol’dan sürmeli bebek bisikleti görsellerini detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Bebek Bisikleti Kullananlar ve Yorumları

Bebek Bisikleti Kullananlar ve Yorumları

Ahşap, plastik bebek bisikleti modelleri dayanıklı yapısıyla beğenilir. Şık ve ergonomik tasarımları sayesinde konforlu kullanım sunar. Birinci sınıf kalitede EVA ve poliüretan malzemeden üretilen tekerlekleri vardır. Yol üzerindeki keskin cisimlere karşı oldukça dirençlidir. Delinmelere ve yırtılmalara karşı dayanıklı performans gösterir. Bebek bisikleti kullananlar ürünlerin fonksiyonel özelliklerinden memnun kalır. Kaliteli ve kullanışlı özellikleriyle beğenilir. Memnun kalan müşteriler beğenilerini ürün yorumlarına yansıtır. Bebek bisikleti yorum kısımları müşterilerden gelen memnuniyeti içerir. Ürünlerin başarısını ortaya koyan müşteri yorumlarında fonksiyonel özelliklerin altı çizilir. Olumlu yorumlar, ürün arayışında olan müşterilerin ihtiyaca yönelik doğru tercih yapmasına yardımcı olur. Ürünlerin kullanışlı tasarımlarından memnun kalan müşteriler bebek bisikleti tavsiye ve önerilerinde bulunur. Yapılan tavsiyeler ve yorumlar sayesinde ürünlere olan ilgi artar. Müşteri deneyimlerini içeren geri dönüşler sayesinde bu çeşitler güvenle tercih edilir. Bebek bisikleti kampanya fırsatları avantajlı fiyatlarla dikkat çeker. Belirli dönemlerde hazırlanan bu kampanyalar içerisinde büyük indirimler yer alır. Bebek bisikleti indirim dönemleri sayesinde müşterilere hesaplı fiyatlar sunulur. Yüksek performanslı bebek bisikleti fiyat aralıkları bütçe dostudur. Beklentileri üstünlükle karşılayarak popüler olan modeller arasında ördekli bebek bisikleti gibi sevimli tasarımlar öne çıkar. Sarı, beyaz ve siyah renklerinin hakim olduğu bu ürünler, ördek figürlerine sahiptir. Eğlenceli tasarımıyla hoş bir duruş sergiler. Fonksiyonel özellikleriyle etkileyici performans sunar. Ebeveynlerin ve çocukların ihtiyaç duyduğu tüm detaylara sahiptir. Geniş renk yelpazesinde üretilen modeller arasında pembe renkli çeşitler kız çocuklarının beğenisine hitap eder. Bebek bisikleti pembe rengiyle farklı tonları bir arada sunar. Şık detaylarıyla beğeni toplar. Bebek bisikleti online alışveriş kolaylığı ile temin edilebilir. Trendyol’dan beğendiğiniz ürünleri karşılaştırarak pratik şekilde Trendyol'dan bebek bisikleti satın alabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir