pure beauty cc krem özellikleri / Pure Beauty CC Krem Ivory SPF 50 Pa+++ 30 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Pure Beauty Cc Krem Özellikleri

pure beauty cc krem özellikleri

Pure Beauty’nin Yenilenen BB ve CC Kremleri ile Saf ve Doğal Görünüm

Pure Beauty BB Cream Spf50 ile Mükemmel Cilt Görünümü
Eğer hızlıca doğal görünümlü, hafif, makyajsız bir makyaj görünümü elde etmek istiyorsan, cildine tek ürünle 10 fayda sağlayacak Pure Beauty BB Kremin yeni versiyonuyla tanış! Ivory ve Natural olmak üzere iki ton alternatifiyle formülasyonumuzu kullanıcıların yorumları ve beklentileri doğrultusunda yeniledik! Bu formüle bayılacaksın! Yenilikçi Damlalık Sistemiyle ihtiyacın olan miktarı ayarlayarak hem daha uzun süre hem de daha hijyenik ürün kullanım kolaylığı.

Yumuşak kremsi yapısıyla, pürüzsüz ve yüksek kapatıcı bir bitiş sağlayan, tüm gün kalıcı Pure Beauty BB Krem, içerisinde bulunan Lespedeza Capitata özü sayesinde cildi mavi ışığın zararlı etkilerinden ve SPF 50 koruması sayesinde güneş ışığının zararlı etkilerinden korur.   Antioksidan özelliği olan Camellia Japonica Çiçeği ile cildi kirlilikten koruyarak canlı bir görünüm sağlar.   Gözenekleri ve renk eşitsizliklerini gizler. Cildin kıvrımlı noktalarında bile kapatıcılık sağlayarak doğal, ipeksi ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Cilt görünümüne parlaklık katar. Sivilce oluşumuna ve cilt lekelerine meyilli, kızarık ve donuk görünümlü cilt tipleri de dahil olmak üzere her cilt tipinin kullanımına uygundur.

Tek üründe 10 fayda
1- Yumuşak &#; Pürüzsüz  Bitiş
2- Gelişmiş Cilt Dokusu
3- Tam Örtücü Canlı Cilt Görünümü
4- Mavi Işık Koruması
5- Gözenek Görünümü Giderici
6- Nemlendirme
7- Spf50 Pa+++ Yüksek Güneş Koruması
8- Hafif Yapı
9- Leke Görünümü Giderici &#; Parlaklık Verici Formulasyon
Antioksidan

İçindekiler:

  • Camellia Japonica Çiçeği: Güçlü bir antioksidandır ve cildi kirlilikten yüksek oranda korur.
  • Deniz Kestanesi: Cilt dokusunun elastikiyetini düzenleyerek cildi yenilemeye destek olur.
  • Myrothamnus Flabellifolia Yaprak Ekstresi: Cildi nemlendirir, canlandırır, yeniler ve hasar görmüş cildi güçlendirmeye yardımcı olur.
  • Niacinamide: B3 Vitamini olarak bilinen Niacinamide  fazla melanin toplanması sonucu oluşan Melonozomların cilde etki etmesini engelleyerek cilde beyazlık ve parlaklık sağlar. Lekeye meyilli ciltlerde leke açıcı görevi görür.
  • Lespedeza Capitata Özü: Teknolojik cihazlardan yayılan ve cildi yaşlandıran önemli etmenlerden biri olan mavi ışığın sebep olduğu oksidatif stresten cildi korur.

Kullanımı: Temel cilt bakımınızdan sonra yeterli miktarda aldığınız Pure Beauty BB Kremi yüzünüzün merkezinden başlayarak alın, burun ve çene bölgesi olmak üzere göz ile temasından kaçınarak hafif dışa doğru hareketler ile orta ve işaret parmağınızı kullanarak uygulayınız.

Pure Beauty CC Cream Spf50 ile Aydınlık Bitiş

Hafif yapısıyla cilde doğal bir ışıltı veren, ciltteki renk eşitsizliklerini eşitleyen orta kapatıcı Pure Beauty CC Krem  içerisinde bulunan Lespedeza Capitata özü sayesinde cildi mavi ışığın zararlı etkilerinden ve SPF 50 koruması sayesinde güneş ışığı hasarlarından korur. Myrothamnus Flabellifolia Yaprak Ekstresi sayesinde cildi nemlendirir. Ciltteki fazla sebumu emerek hafif ve ipeksi bir görünüm sağlar, lekeleri kapatarak cilt görünümünü düzenler ve cilt tonunu eşitleyerek cilde parlaklık sağlar.
Kızarıklık problemi olan, lekelenmeye müsait, donuk görünümlü ve ton eşitsizliği yaşayan cilt tipleri de dahil olmak üzere her cilt tipinin kullanımına uygundur. 

Tek üründe 6 fayda
1-Cilt görünümünü iyileştirme
2-Kusurları gizleme
3-Mavi Işık Koruması
4-Güneş koruyucu SPF50 PA +++
5-Nemlendirici
6- Doğal bir ışıltı

İçindekiler:

  • Camellia Japonica Çiçeği: Güçlü bir antioksidandır ve cildi kirlilikten yüksek oranda korur.
  • Deniz Kestanesi: Cilt dokusunun elastikiyetini düzenleyerek cildi yenilemeye destek olur.
  • Myrothamnus Flabellifolia Yaprak Ekstresi: Cildi nemlendirir, canlandırır, yeniler ve hasar görmüş cildi güçlendirmeye yardımcı olur.
  • Niacinamide: B3 Vitamini olarak bilinen Niacinamide  fazla melanin toplanması sonucu oluşan Melonozomların cilde etki etmesini engelleyerek cilde beyazlık ve parlaklık sağlar. Lekeye meyilli ciltlerde leke açıcı görevi görür.
  • Lespedeza Capitata Özü: Teknolojik cihazlardan yayılan ve cildi yaşlandıran önemli etmenlerden biri olan mavi ışığın sebep olduğu oksidatif stresten cildi korur.


Kullanımı: Temel cilt bakımınızdan sonra yeterli miktarda aldığınız Pure Beauty CC Kremi yüzünüzün merkezinden başlayarak alın, burun ve çene bölgesi olmak üzere göz ile temasından kaçınarak hafif dışa doğru hareketler ile orta ve işaret parmağınızı kullanarak uygulayınız.

PURE BEAUTY CC Krem Spf50 Pa+++ Ivory 30 ml 0CC5IVORY

Günlük yaşamda çevrede var olan hava kirliliğinden insan cildinin fazlasıyla etkilendiği görülür. Bu nedenle cilt için hassas bir bakım ihtiyacı ortaya çıkar. Diğer yandan iş ve arkadaş ortamlarında insanlar ciltlerinin güzel görünmesini isterler. Bu da kaliteli ve hassas bir bakımı ile mümkündür. Pure Beauty CC Cream SPF 50 PA+++ Ivory 30 ml özel olarak hazırlanmış formülü ile kusursuz bir cilt bakım hizmeti sunar. Lekelerin kolay oluştuğu ciltler için birebir etkilidir. İstenmeyen kızarıklık sorunlarını kolayca ortadan kaldırır. Donuk ten görünümünü etkili bir şekilde giderir. Yer yer gözlenen ton farklılıklarını hızlı bir biçimde yok eder. Siz de her ten tipine uyumlu biçimde tasarlanan ürünü cildinize rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

  • Hassas ve kaliteli bakım
  • Doğal içerikle nemlendirme
  • Etkin ve sağlıklı koruma

Pure Beauty CC Cream SPF 50 Ivory 30 ml Özellikleri

Pure Beauty CC Cream SPF 50 Ivory 30 ml Özellikleri

Toplumda yaşayan tüm bireyler için cilt sağlığı çok önemli bir yere sahiptir. Gün içerisinde girilen çeşitli ortamlarda maruz kalınan farklı hava olayları cildi olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle cilt bakımı özel bir hassasiyet gerektirir. Pure Beauty CC Cream SPF 50 ile arzu edilen bakıma kavuşmak son derece kolaydır. Ürünün imalatında kullanılan doğal kürler sayesinde kaliteli bir bakım hizmeti sunulur. Bileşimindeki Camellia Japonica çiçeği güçlü bir antioksidandır. Cildi çeşitli kirlerden korur. Deniz kestanesi de içeriğinde yer alan bir diğer doğal madde olarak dikkat çeker. Cilde istenilen elastikiyeti vererek yenilenmesine yardımcı olur. Myrothamnus Flabellifolia yaprak ekstresi ile hasar görmüş dokuları tekrar güçlendirerek nemlenmesine yardımcı olur. Lespedeza Capita özü sayesinde teknolojik araçlardan yayılan ve cildi yaşlandıran mavi ışığın neden olduğu etkileri ortadan kaldırdığını da gözlemleyebilirsiniz.

Pure Beauty CC Cream SPF 50 Avantajları

Pure Beauty CC Cream SPF 50 Avantajları

Sık kullanılan teknolojik araç ve gereçlerin insanlarda istenmeyen birtakım olumsuz durumlara sebebiyet verdiği gözlenir. Bu durumun önüne geçmek için özel cilt bakımı yapmak zaruri bir hal alır. Pure Beauty CC krem Ivory ile istenmeyen durumları ortadan kaldırmak ve dokuların yenilenmesini sağlamak mümkündür. Telefon, bilgisayar gibi teknolojik gereçler sağlığa zararlı mavi ışık yayar. Ürün sağlığa zararlı olan bu mavi ışığın ortaya çıkardığı oksidatif strese karşı etkin koruma sağlar. Pure Beauty CC Cream Ivory içerisinde bulundurduğu doğal özler sayesinde kusursuz bir bakım deneyimi yaşatır. Ciltte istenmeyen lekeleri yok eder. Zararlı güneş ışınlarına karşı teninizi etkili bir şekilde muhafaza eder. Kolay leke oluşumu gözlenen bölgeler için leke açıcı bir işlev görür. Kuvvetli antioksidanları ile teninizi dıştan gelen kirlerden etkili bir biçimde koruyabilirsiniz.

Pure Beauty CC Cream SPF 50 Ivory 30 ml Fiyatları ve Yorumları

Pure Beauty CC Cream SPF 50 Ivory 30 ml Fiyatları ve Yorumları

Pure Beauty CC Cream SPF 50 PA+++ Ivory 30 ml fiyatları sunulan ürünün tüm nitelikleri değerlendirilerek belirlenir. İnsan cildinin hassas bir bakım ile korunmaya ihtiyacı vardır. Hassas ve sağlıklı bir bakım hizmeti sunan bu ürün hem özellikleri hem de faydaları ile müşteriler arasında büyük beğeni toplar. Pure Beauty CC Cream SPF 50 PA+++ Ivory 30 ml kullananlar üründen son derece memnun olduklarını ifade ederler. Kızarıklık sorunu olan ve lekelenmeye açık olan ciltler için oldukça faydalıdır. Diğer taraftan cildi esnek bir forma ulaştırarak yenilenmesine yardımcı olur. İçeriğinde kullanılan doğal özleri ile sağlıklı bir ten yapısına sahip olmanıza yardım eder. Siz de bu doğal ve kaliteli ürüne Trendyol üzerinden sunulan kampanya fırsatlarını değerlendirerek avantajlı fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz. Dilerseniz Pure Beauty CC Cream SPF 50 PA+++ Ivory 30 ml yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.

PURE BEAUTY CC Krem Spf50 Pa+++ Natural 30 ml 0CC5NATURAL

Cilt bakım ürünleri cildin temizlenmesi ve bakımı için tercih edilen ürünlerdir. Cilt, çeşitli etmenlerden dolayı zaman içinde yıpranabilir, kuruyabilir ve deforme olabilir. Bunlar sonucu ciltte kırışıklıklar, lekeli ve mat bir görünüm gözlemlenebilir. Cildin bu kötü görümlerden kurtulması ve doğal yapısına kavuşması için etkili cilt bakım ürünlerinden birisi olan Pure Beauty CC Cream SPF50 PA+++ Natural 30 ml önerilir. Ürün içerisinde yer alan yararlı bileşenler sayesinde cildiniz canlı ve ferah bir görünüme kavuşabilir. Cilt kusurları ürün ile etkili bir şekilde gizlenerek daha iyi bir görünüm kazanmasına yardımcı olur ve kuruyan cilt nemlenir. Pure Beauty CC Cream içerisinde yer alan aktif bileşenler sayesinde cildinizde temel olarak canlılık görünümü sağlanır.

  • Aydınlık ve ışıltılı ten rengi
  • Yumuşak ve pürüzsüz bir cilt yapısı
  • Yenilenme ve canlanma

Pure CC Cream SPF50 PA+++ Natural 30 ml İçeriği

Pure CC Cream SPF50 PA+++ Natural 30 ml İçeriği

Etkisiyle cildiniz için pek çok olumlu özellik kazandıran Pure Beauty CC krem natural ile çok daha canlı ve taze bir cilde sahip olmanız mümkündür. Ürün içeriğinde yer alan yararlı pek çok bileşen sayesinde cildiniz yenilenerek ölü hücrelerden arındırılır. Cildinizdeki renk tonları eşitlenir. Böylece çok daha kusursuz bir cilde sahip olabilirsiniz. Ürün içeriğinde yer alan temel bileşenler içerisinde; deniz kestanesi, Myrothamnus flabellifolia yaprak ekstresi, niacinamide gibi daha pek çok yararlı bileşen yer alır. Tüm bu bileşenler sayesinde cilt en iyi görünüme kavuşur. Siz de ürünün sağlamış olduğu avantajlardan yararlanmak isterseniz Pure Beauty CC Cream SPF50 PA+++ Natural 30 ml satın alabilirsiniz. Ürünü satın aldıktan sonra düzenli aralıklarla kullanmaya devam ettiğinizde cildinizde gözle görülür değişimleri fark edebilirsiniz.

Pure Beauty Cream SPF50 PA+++ Natural 30 Ml Kullananlar

Pure Beauty Cream SPF50 PA+++ Natural 30 Ml Kullananlar

Işıl ışıl ve taptaze bir cilt için etkili ve kaliteli bir cilt ürünü size pek çok olanak sunar. Cildiniz için doğru bir seçim yapmak istediğinizde etkisi kanıtlanmış bir ürün olarak Pure Beauty’i tercih edebilirsiniz. Pure Beauty CC Cream SPF50 PA+++ Natural 30 ml kullananlar arasında siz de yer alabilirsiniz. Kullanan kişilerin yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek etkisi hakkında gerçek müşteri deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Buna göre satın alarak siz de bu eşsiz ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Pure Beauty CC Cream SPF50 PA+++ Natural 30 ml yorumları ve değerlendirmeleri, seçim aşamasında kolaylık sağlar. Kullanım sonrası dilerseniz siz de görüşlerinizi bu alanda belirtebilir, sizden sonra da satın alacak diğer kişiler ile deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu aşamada da diğer müşterilere avantaj sağlamış olursunuz.

Avantajlı Pure Beauty Cream SPF50 PA+++ Natural Fiyatı

Avantajlı Pure Beauty Cream SPF50 PA+++ Natural Fiyatı

Cilt bakım ürünü markaları içerisinde kalitesiyle kendini kanıtlamış ürünlerden birisi olarak cildinize destek amaçlı Pure Beauty markalı CC Cream’i tercih edebilirsiniz. Pure Beauty CC Cream SPF50 PA+++ Natural 30 ml fiyatı ürün hakkında merak edilenler arasındadır. Ürün, cazip fiyat aralığında satışa sunulur. En yeni ve güncel fiyatlara göz atarak ürünün güncel değeri hakkında net bilgi sahibi olabilirsiniz. Ekonomik olarak ürünü satın almak için tekli alım yerine çoklu alımları da tercih edebilirsiniz. Böylece CC Cream’i çok daha avantajlı bir fiyata satın alabilirsiniz. Tek ve ince bir katman halinde dahi uygulandığında etkisini görebileceğiniz ürün, günlük makyaj rutinin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Cilt tonunu eşitleyerek yalnızca bu ürünü kullandığınızda, doğal bir görünüme kavuşmanıza destek olur. Trendyol üzerinden araştırma yaparak dilediğiniz adetlerde sipariş edebilirsiniz.

blogluYORUM - Gökçe Bağtır </p>
            <span class=nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası