yayla agro gıda halka arz sonuçları / Yayla Agro halka arz büyüklüğü ,5 milyon TL oldu - Foreks

Yayla Agro Gıda Halka Arz Sonuçları

yayla agro gıda halka arz sonuçları

Mayıs tarihlerinde “Sabit Fiyatla Talep Toplama” yöntemi ile gerçekleştirilen Yayla Agro Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarının halka arzı sonuçlanmıştır.

Halka arz sonucunda 12,50 TL’den sermaye artışı yoluyla halka arz edilen TL ve ortak satışı yoluyla halka arz edilen TL olmak üzere toplam TL nominal değerli payların tamamı satılmıştır.

Halka arzda toplam yatırımcıdan halka arz edilen TL nominal değerli payların 2,64 katına denk gelen TL nominal değerli filtrelenmemiş pay talebi gelmiştir.

Halka arzda Yurt İçi Bireysel Yatırımcılar’a tahsis edilen payların 0,70 katı, Yurt İçi Yüksek Başvurulu Bireysel Yatırımcılar’a tahsis edilen payların 4,96 katı, Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılar’a tahsis edilen payların 3,01 katı, Yurt Dışı Kurumsal Yatırımcılar’a tahsis edilen payların 0,41 katı talep gelmiştir.

Gerçekleşen dağıtım sonucunda toplam TL nominal değerli ve nihai halka arz büyüklüğünün %20,69’una denk gelen paylar Yurt İçi Bireysel Yatırımcılar’a, toplam TL nominal değerli ve nihai halka arz büyüklüğünün %32,22’sine denk gelen paylar Yurt İçi Yüksek Başvurulu Bireysel Yatırımcılar’a, TL nominal değerli ve nihai halka arz büyüklüğünün %43,00’üne denk gelen paylar Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılar’a ve TL nominal değerli ve nihai halka arz büyüklüğünün %4,08’ine denk gelen paylar Yurt Dışı Kurumsal Yatırımcılar’a dağıtılmıştır.

Halka arz fiyatı üzerinden gelen talep, halka arz tahsisatı ve dağıtım bilgisi yatırımcı grubu bazında aşağıdaki tabloda sunulmaktadır.

yayla sonuçlar

Yayla Agro Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş

Halka arz talep toplama süresi sona ermiştir. Güncel halka arz duyuruları için halka arz takvimi sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Halka arza, ON / ON İnternet Şubesi – Hisse/VİOP işlemleri adımından tekrar şifre girişi yapmadan erişeceğiniz Burgan Trade’den katılabilirsiniz.

Hemen Katıl

Henüz Yatırım hesabınız yok ise ON / ON İnternet Şubesi üzerinden hesabınızı kolayca açabilirsiniz.

Yatırım Hesabı Aç

Halka Arza İlişkin Özet Bilgiler

  • Halka Arz Edilmesi Planlanan Pay Sayısı Adet
  • Halka Arz Talep Toplama Fiyatı 12,50 TL
  • Halka Arz Edilecek Payların Halka Arz Sonrası Toplam Çıkarılmış Sermayeye Oranı % 15,02
  • Halka Arz Edilecek Payların Adedi Sermaye Artırımı, Adedi ise Ortak Satışından Oluşmaktadır
  • Tahsisat oranları, Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara TL nominal değerdeki kısmı (%30), Yurt İçi Yüksek Başvurulu Yatırımcılara( Adet üzeri talep gönderecek olanlar) TL nominal değerdeki kısmı (%30), Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılara TL nominal değerdeki kısmı (%30), Yurt Dışı Kurumsal Yatırımcılara TL nominal değerdeki kısmı (%10) şeklindedir.
  • Payların Borsa'da işlem görmeye başlamasından itibaren en fazla 30 gündür. Garanti Yatırım, fiyat istikrarı işlemlerinde Halka Arz Eden Ortak tarafından halka arzı gerçekleştirilen payların halka arz pay fiyatıyla çarpılmasıyla oluşan tutara eşdeğer bir fon kullanacaktır. Fiyat istikrarı işlemleri için ayrılacak fon, Halka Arz Edilecek Paylar'ın tamamının satılması durumunda toplam TL nominal değerli payların halka arz fiyatıyla çarpılmasıyla oluşan tutara eşdeğer olacaktır.
  • Şirket ve Şirket ortakları, paylarının Borsa’da işlem görmeye başladığı tarihten itibaren gün boyunca bedelli sermaye artırımı yapmayacağın ve dolaşımdaki pay miktarının artmasına sebep olmayacağını taahhüt etmiştir.
  • Detaylar için mutlaka talep öncesinde onaylı izahnameyi okuyunuz.
  • Halka arza seafoodplus.info üzerinden ve İOS ile ANDROID platformlarındaki BurganTrade uygulamasından GİRİŞ yaparak HALKA ARZ menüsünden kolayca katılabilirsiniz. Ayrıntılı Talep Giriş Desteği için tıklayınız
  • Yatırımcıların; bir defadan fazla talepte bulunması durumunda ilgili yatırımcının yalnızca en yüksek miktarlı talebi kabul edilecektir. Dolayısı ile yatırımcılarımızı talep girişlerini tek bir kurumdan ve tek giriş ile yapmaları konusunda uyarırız.
  • Talep girişleri 11 Mayıs Çarşamba günü başlayıp 13 Mayıs Cuma günü Saat itibari ile kapanacaktır.
  • Nakden Ödeme yöntemi ile halka arz talebinde bulunan yatırımcıların ilgili talep tutarları başvuru gününden dağıtım sonucuna kadar nemalandırılmayacaktır.
  • Halka arza ilişkin dağıtım sonuçlarının ihraçcı Şirket ve halka arz lideri tarafından 16 Mayıs Pazartesi günü konsorsiyum üyesi kurumlara bildirilmesini takiben sonuçlar hesaplara yansıtılacaktır.
Hemen Katıl

Burgan Yatırım Menkul Değerler A.Ş., hisse senedi ve VİOP işlemleriniz için aracılık hizmeti vermektedir.

Burgan Yatırım web sitesi için tıklayın.

Payların halka arz fiyatının belirlenmesinde Sermaye Piyasası Kurulu’nun ya da Borsa İstanbul A.Ş. herhangi bir takdir yetkisi ya da onayı bulunmamaktadır. Şirket ve halka arz edilecek paylara ilgilibilgileri içeren İzahname ve Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu seafoodplus.info , seafoodplus.info , seafoodplus.info ve seafoodplus.info adreslerinden yayımlanmaktadır. Yatırımcıların, yatırım kararlarını bu internet sitelerinde yayımlanmış olan halka arz edilecek paylara ilişkin İzahname ile Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu’nun incelenmesi suretiyle vermeleri gerekmektedir. Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

ON Müşterisi iseniz;

  • ON / ON İnternet Şubesi üzerinden “Yatırımlar” menüsünü kullanarak “Hisse Senedi” ve “VİOP” ürünlerimiz için “Hesap Aç” butonuna tıklayın;
  • ON mobil uygulamasında iseniz, tekrar şifre girmeye gerek kalmadan ON İnternet Şubesine kolayca yönlenin.
  • Yatırım Sözleşmelerinizi onaylayıp Uygunluk Testi’ni çözün;
  • Açılan Yatırım hesabınız Merkezi Kayıt Kuruluşu tarafından aktive edilerek, Hisse Senetleriniz Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde kendi ad ve yatırım hesap numaranız altında saklanır.
Yatırım Hesabı Aç

Henüz ON Müşterisi değilseniz.

  • ON’u indirin, Müşteri Olmak İstiyorum butonuna tıklayarak formu doldurun. Uzman müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüntülü görüşme sonrasında kolayca müşterimiz olun.
  • ON veya ON İnternet Şubesi üzerinden yatırım hesabınızı açarak Hisse ve ViOP alım/satım ve halka arz işlemlerinizi gerçekleştirmeye başlayın.
Müşteri Ol

Yayla Agro Gıda&#;nın halka arz sonuçları açıklandı.

Halka arz&#;n&#; tamamlayan Yayla Agro G&#;da Sanayi (#YYLGD) Halka Arz Sonuçlar&#; aç&#;kland&#;. 

12,50 TL'den halka arz olan &#;irketin toplam 71 milyon TL nominal de&#;erli paylar&#; halka arz&#; gerçekle&#;mi&#; oldu.  

“Sabit Fiyatla Talep Toplama” yöntemi ile gerçekle&#;tirilen halka arzda sermaye art&#;&#;&#; yoluyla halka arz edilen TL ve ortak sat&#;&#;&#; yoluyla halka arz edilen TL  hissenin tamam&#;n sat&#;&#;&#; gerçekle&#;ti.

Halka arz fiyat&#; üzerinden gelen talep, halka arz tahsisat&#; ve da&#;&#;t&#;m bilgisi yat&#;r&#;mc&#; grubu
baz&#;nda a&#;a&#;&#;daki tabloda sunulmaktad&#;r.

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir