gri nişan elbisesi tesettür / Gri Tesettür abiye | 0 ürün - seafoodplus.info

Gri Nişan Elbisesi Tesettür

gri nişan elbisesi tesettür

Gri Tesettür Abiye

Pek çok kişinin özen gösterdiği önemli organizasyonlarda gece elbiseleri tercih edilir. Tesettür giyimde de çok şık abiye elbise çeşitleri hem renk hem de modelleri ile dikkatleri üzerine çeker. Klasik renklerden vazgeçemeyenler için siyah ve beyazın bir araya gelmesiyle oluşan gri tesettür abiye çeşitleri arasından pek çok güzel model bulunur. Uyumu ile dikkat çeken iki klasik rengin bir araya gelmesiyle oluşan modeller de her zaman trend parçalardandır. Siyah gri tesettür abiye seçenekleri de bu trend parçalar arasında yer alır. Tek renk kumaşları tercih edenler için beğenilen renkler arasında yerini alan koyu gri tesettür abiye çeşitleri de dikkat çeker. Metalik renkler giymeyi tercih eden ancak sadelikten de vazgeçmeyen kadınların sıklıkla tercih ettiği renklerden biri de gümüş gri tesettür abiye çeşitleridir. Tüm bu çeşitlere ulaşmak için Trendyol’u tercih edebilir ve tarzınıza uygun ürünleri kolayca bulabilirsiniz.

Her Organizasyon için Tesettür Abiyeler

Her Organizasyon için Tesettür Abiyeler

Pek çok özel ve resmi davet için dikkat çekici tasarımları olan elbiseler tercih edilir. Ancak önemli olan noktalardan biri de organizasyona uygun bir elbise seçimidir. Tesettür giyimde de bu durum geçerlidir. Bir yakınınızın nişanı ya da düğünü için gri saten tesettür abiye gibi hem sade hem de şık tercihler yapabilirsiniz. Gri tesettür abiye elbise modelleri içinde epey iddialı görünüme sahip olan saten kumaşlar bu tür organizasyonlar için iyi bir seçim olabilir. Açık alanda düzenlenen kokteyl, şık bir ortamda gerçekleşecek bir akşam yemeği organizasyonu gibi ortamlar için ise gri pelerinli tesettür abiye çeşitleri ile hem sade bir görünüm yakalayabilir hem de şıklığıyla göz kamaştırabilirsiniz. Farklı organizasyonlara uygun gri tesettür abiye seçenekleri için Trendyol arama filtrelerini kullanabilirsiniz.

Etkileyici Gri Tesettür Abiye Modelleri

Etkileyici Gri Tesettür Abiye Modelleri

Farklı etkinlikler için tesettür giyimde birçok kıyafet çeşidi yer alır. Bu seçenekler arasında farklı tonlarda gri tesettür abiye modelleri gibi zamansız renklerden oluşan parçalar bulunur. Vücut yapısına özen gösteren kadın müşteriler kendine uygun renklerde kıyafet seçimi yaparak şıklığını korur. İnce bele sahip kişiler bel bölgesinde detayları bulunan gri pullu abiye tesettür seçeneklerini değerlendirebilir. Omuzları dar, göğüsleri küçük kadınlar vücudunun üst kısmında çok detay bulunan elbiseler tercih ettiğinde daha dikkat çekici bir görünüm elde edebilir. Bu vücut tipine sahip kadınlar gri taşlı tesettür abiye modellerini tercih edebilir. Göğüs ve bel bölgesinde fazlalığı olan kişiler ise gri püsküllü abiye tesettür çeşitlerini inceleyerek vücut yapısına uygun tercihleri değerlendirebilir. Sizler de Trendyol’da vücudunuza en uygun tesettür abiye çeşitlerini bulabilirsiniz.

Uygun Fiyat Alternatifleri ile Tesettür Abiye Çeşitleri

Uygun Fiyat Alternatifleri ile Tesettür Abiye Çeşitleri

Özel günlerin vazgeçilmezi olan tesettür abiye modelleri, Trendyol’da fiyatları ile de dikkatleri üzerine çeker. Uygun fiyatlı ve kaliteli gri renk tesettür abiye modelleri müşteriler tarafından beğenilerek tercih edilir. Şifon, saten, scuba gibi pek çok farklı kumaş ile hazırlanan modellerden vücut tipine ve gerçekleşecek organizasyona uygun seçimler yapılabilir. Gri tesettür abiye fiyat aralığı her bütçeye uygun olacak şekilde geniş seçenekler sunar. Fiyatlar elbiselerin tasarımı, markası, kullanılan kumaş ve işçilik özelliklerine göre değişiklik gösterir. Gri tesettür abiye yorumları incelendiğinde, vücut yapısına uygun model tercih eden müşterilerin oldukça memnun kaldığı görülür. Özel günlerinizde şıklığınız ile göz kamaştırmak için müşteri yorumlarını değerlendirebilirsiniz. Sizler de gerçekleşecek özel gün organizasyonlarınız için Trendyol’da yer alan ürünlerin yorumlarını inceleyebilir ve puanlarına göre değerlendirerek alışveriş yapabilirsiniz.

En Güzel 15 Gri Tesettür Abiye Modelleri

Bu sezonun en güzel göz kamaştırıcı 15 gri tesettür abiye elbisesini bir araya getiriyoruz. İşte kolay kombinlenebilen 15 gri tesettür abiye modelleri

Gri, özellikle tesettür giyimde sıkça tercih edilen bir renk… Hem kolay kombinlenebiliyor olması, hem de şık ve neredeyse her ten rengine uyum sağlayabilmesi bu rengi ön plana çıkarıyor.

püsküllü gri tesettür abiye

Peki, en güzel 15 gri tesettür abiye modeli diyecek olursanız ise listemize göz atmalısınız. Biz ise şimdi gri tesettür abiye modellerini mercek altına alalım, daha yakından inceleyelim…

gri şifon tesettür abiye

Gri Tesettür Abiye Modelleri

Gri tesettür abiye modellerinde, farklı renk tonları tercih edilebiliyor. Örneğin; maviye yakın bir gri tonu tercih edilebileceği gibi, daha koyu ve siyaha dönük bir gri de tercih edilebilir.

Diğer taraftan neredeyse beyaza varan açıklıkta bir gri tonu da olabilir. Tüm bunlar özellikle özel günlerde göz kamaştırıcı bir şıklık verebilir.

gri tül tesettür abiye

Gri tesettür abiye modelleri, doğru kumaş seçimi ve süslemeler ile adeta büyüleyici bir görünüme kavuşabiliyor. Işıltılı işlemeler, taşlı detaylar, parlak saten kumaşlar ve danteller, şık bir gri tesettür abiye modeli ortaya koyabilir. Aynı şekilde detaylandırılan bir eşarp ya da şal ise adeta bütünlük ortaya koyabilir.

payetli balık kesim gri tesettür abiye

Gri Tesettür Abiye Modellerinde Aksesuarlar

Eşarp ya da şal seçimleri, elbise ile aynı süslemeler ile detaylandırılır, aynı tür kumaşlar tercih edilirse, adeta elbisenin bir parçası haline gelecektir. Diğer taraftan ayrı bir görüntünün ortaya çıkmasını isteyenler, grinin farklı tonlarından yardım alabilir.

pulpayet gri tesettür abiye elbise

Beyaz iyi bir seçenek olabilir ve grinin tonuna uyacak şekilde siyaha yakın tonlar da tercih edilebilir. Ayakkabının genellikle elbise ile aynı renk tonunda olması tercih edilirken, nude tonlar da şık görünebilir.

saçaklı gri tesettür abiye

Gri tesettür abiye modellerinde tercih edilecek çanta, renk olarak tamamlayıcı bir gri tonunda olabilir ve detayları ile de tasarıma uyum sağlayabilir.

püskül detay payetli gri tesettür abiye

Saten ya da dantelli detaylara sahip bir clutch hoş olabilir. Tesettür abiye modellerinde, bel oyuntusunu incelten tasarımlar, daha zarif bir görünüm sunduğu için sıklıkla kullanılır.

organze gri tesettür abiye

Gri modellerde de bu teknikten faydalanarak şık tasarımlar ortaya konulabiliyor. Ayrıca bu zarif renk, tüllerin ve dantellerin zarafeti ile kolayca özel gün elbisesine dönüşebilir. Örneğin güzel bir nişan ya da söz elbisesi olarak tercih edilebilir.

kol payetli gri tesettür abiye
jakarlı gri tesettür abiye
gümüş gri tesettür abiye elbise
gümüş gri payetli tesettür abiye
gri simli tesettür abiye
gri pul payetli tesettür abiye
simli gri tesettür abiye
Instagram Sayfamızda Her Hafta Çekiliş
49 TL'den Başlayan Fiyatlar ve Süpriz Hediyeler Sizleri Bekliyor
Ürünleri Keşfet

Tesettürlü Abiye Elbise - Simli Gri Tesettür Abiye Elbise GR

SEPETTE %35 İNDİRİM

Fiyat AlarmıFavorime Ekle

BEDEN SEÇİNİZBEDEN TABLOSU

BEDEN TABLOSU

CMINCH

BedenGöğüsBelBasen
327860
3486
368365
388870
409375
429880
4485
46
48
50
52
54
56
58
60
BedenGöğüsBelBasen
3231"24"33"
3432"25"34"
3633"26"35"
3835"28"37"
4037"30"39"
4239"31"41"
4441"33"43"
4644"36"46"
4846"39"49"
5048"41"51"
5251"44"54"
5454"47"57"
5657"50"60"
5859"52"62"
6062"55"65"
Uluslararası Beden Tablosu
BodyEUUSUK/AU
XXS3204
XS3426
S3648
M38610
L40812
XL421014
XXL441216
3XL461418
4XL481620
5XL501822
6XL522024
7XL542226
8XL562428
9XL582630
10XL602832

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Bu ürün abiye olduğu için iade kabul edilmemektedir. Değişim yapılır. ( Abiye ürünlerin değişimi yine abiye ürünlerle yapılmaktadır. )
Ürün standart kalıp olup normalde kullandığınız bedeni sipariş vermeniz tavsiye olunur. Özel günler, düğün, nişan, söz, davet ve mezuniyet için aradığınız tesettürlü abiye elbisedir.

Kumaş Özelliği: % Polyester
Ürün Özelliği: Ürün astarlıdır. Arka ortadan fermuar kapamalıdır. Sim yapıştırmalı ve desenlidir. Etek kısmı kloştur. 
Ürün Boyu:  cm
Ürün Rengi: Gri- Life Style çekimlerden dolayı ürün renginde ton farkı olabilir 
Aksesuar
Numune Bedeni: 38
Yıkama: Yalnızca kuru temizleme yapılabilir.
Manken Ölçüleri: 

Boy cm 

Göğüs 80 cm

Bel 63 cm

Kalça 85 cm

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Bu ürün abiye olduğu için iade kabul edilmemektedir. Değişim yapılır. ( Abiye ürünlerin değişimi yine abiye ürünlerle yapılmaktadır. )
    Ürün standart kalıp olup normalde kullandığınız bedeni sipariş vermeniz tavsiye olunur. Özel günler, düğün, nişan, söz, davet ve mezuniyet için aradığınız tesettürlü abiye elbisedir.

    Kumaş Özelliği: % Polyester
    Ürün Özelliği: Ürün astarlıdır. Arka ortadan fermuar kapamalıdır. Sim yapıştırmalı ve desenlidir. Etek kısmı kloştur. 
    Ürün Boyu:  cm
    Ürün Rengi: Gri- Life Style çekimlerden dolayı ürün renginde ton farkı olabilir 
    Aksesuar
    Numune Bedeni: 38
    Yıkama: Yalnızca kuru temizleme yapılabilir.
    Manken Ölçüleri: 

    Boy cm 

    Göğüs 80 cm

    Bel 63 cm

    Kalça 85 cm

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir