tavuk ayağı yemek deyimi ne anlama gelir / Tavuk ayağı yemek ne demek? TDK sözlükte tavuk ayağı yemek deyiminin anlamı nedir? - Mynet Eğitim

Tavuk Ayağı Yemek Deyimi Ne Anlama Gelir

tavuk ayağı yemek deyimi ne anlama gelir

("Tavuk ayağı yemek" deyimi ne anlama gelir?) Kim Milyoner Olmak İster 27 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? Kim Milyoner Olmak İster Bin TL'lik soru!

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? yeni sezonda yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorusu soruldu. Kim Milyoner Olmak İster? Kim Milyoner Olmak İster Bin TL'lik soru! "Tavuk ayağı yemek" deyimi ne anlama gelir?

('Tavuk ayağı yemek' deyimi ne anlama gelir?) Kim Milyoner Olmak İster 27 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? Kim Milyoner Olmak İster Bin TL'lik soru!

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 27 TEMMUZ ÇARŞAMBA BİN LİRALIK SORUSU

"Tavuk ayağı yemek" deyimi ne anlama gelir?

A-) Şanssız olmak

B-) Gevezelik etmek

C-) Meraklı olmak

D-) Uykusu gelmek

Doğru Cevap : B şıkkı

GündemMagazinHaberler

Anasayfa

Tavuk ayağı yemek deyimi ne anlama gelir

Tavuk ayağı yemek deyimi ne anlama gelir sorusunun cevabını vereceğiz.



ATV’nin vazgeçilmez yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster? 27 Temmuz Çarşamba yeni bölümü ile ekranlarda izleyicileri ile buluştu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu ile yayınlanan yarışmada yarışmacıya sorulan sorunun cevabı merak konusu oluyor.

Soru : Tavuk ayağı yemek deyimi ne anlama gelir

Doğru Cevap: Gevezelik etmek

Tavuk ayağı yemek deyiminin anlamı, açıklaması ve örnek cümleleri:

Gevezelik etmek, dedikodu yapmak.
"Tavuk ayağı yemek için mi gelmiş?"

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER! ◁ GÜNÜN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ ▷ HABERE YORUM KATÖnemli not: Habere dosya, resim ve video ekleme özelliği geçici olarak devre dışı bırakılmıştır. Yorum ve düşüncelerinizin bizim için çok değerli olduğunu biliyor musunuz? Yorumlarınızla soru cevaplarımıza katkıda bulunabilirsiniz.
Sitemizde yer alan tüm hizmet ve içerikler eğitim ve öğretim amaçlı olarak öğrencilerin kullanımına sunulmaktadır.

▼ SIRADAKİ HABER ▼

Tavuk Ayağı Yemek Deyiminin Anlamı Nedir? Tavuk Ayağı Yemek Deyim Anlamı ve Cümle İçinde Kullanımı

Tavuk ayağı yemek deyiminin anlamı nedir sorusu, merak edilen deyimler arasındadır. Gündelik hayatımızda sıklıkla kullandığımız deyimler, farkında olmasak da dilimize yerleşmiştir. Her gün iletişim kurduğumuz kişilerde kullandığımız deyimler, sıradanlaşmış ve hayatımızın bir parçası olmuştur. Tavuk ayağı yemek deyiminin kullanımı da çok sık olmamaktadır. Bu nedenle tavuk ayağı yemek deyimi anlamı ve cümle içinde kullanımı merak edilmiştir. Cümle içerisinde de kullanmak isteyen kişiler, öncelikle tavuk ayağı yemek ne anlama gelir sorusuna cevap aramıştır. Bu yazımızda tavuk ayağı yemek deyiminin anlamı hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Tavuk Ayağı Yemek Deyiminin Anlamı

Tavuk ayağı yemek deyiminin anlamı hakkında araştırma yapan kişiler, pek çok kaynaktan yararlanmıştır. Tavuk ayağı yemek deyiminin birçok anlamı mevcuttur. Bu deyimin anlamı, şanssız olmak, gevezelik etmek, meraklı olmak, dedikodu yapmak gibidir.

Tavuk Ayağı Yemek Deyimi

Dilimizde kullandığımız deyimlerin anlamı çoğu zaman karıştırılmaktadır. Tavuk ayağı yemek deyimi hakkında bilgisi olmayan kişiler, bu deyimin kullanımı için internetten araştırma yapmıştır. Genel olarak dedikodu yapmak, gevezelik etmek anlamlarına gelen bu deyim cümle içerisinde de sıklıkla kullanılmıştır.

Tavuk Ayağı Yemek Ne Anlama Gelir?

Daha önce duyulan tavuk ayağı yemek deyiminin ne anlama geldiği çoğu kişiyi meraka sürüklemiştir. Arkadaşlar arasında, okuduğunuz bir metinde veya bir televizyon kanalında duyduğunuz tavuk ayağı yemek deyiminin anlamı değişiklik gösterecektir. Tavuk ayağı yemek dedikodu yapmak, gevezelik etmek gibi anlamlara gelir. Tavuk ayağı yemek deyiminin cümle içinde kullanımına ise birkaç örnek verilebilir.

Tavuk ayağı yemeyi bırak da konuya dön.

Sabah sabah tavuk ayağı yemeye başlamışsın.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir