yakupoğlu yds / YDS Boots (@ydsboots) • Instagram fotoğrafları ve videoları

Yakupoğlu Yds

yakupoğlu yds

Yakupoğlu

Yakupoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Vedat YAKUPOĞLU:

"Nebim'in tecrübeleri daha hızlı ve verimli bir şekilde yol almamızı sağladı."

Yakupoğlu Deri Sanayi kişilik işgücü, milyon USD 'yi aşan cirosu, yıllık 4 milyon bot kapasitesi ve 25'ten fazla ülkeye yaptığı ihracatı ile Avrupa'nın en büyük teknik bot üreticisidir. Yakupoğlu firması Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Yakupoğlu, Nebim çözümlerini uygulamaya başlarken belirledikleri hedeflerin; çok hızlı bir şekilde büyüyen bir firma olarak tüm operasyonlarını kişiye bağımlılıktan kurtarıp, pazarlamadan depolara, üretimden finansa kadar tüm bölümlerin ilgili tüm kişilerce izlenebilir ve denetlenebilir hale getirilmesi, bu konularla ilgili kayıtların hızlı ve güvenilir bir şekilde raporlanabilmesi, analiz edilip yönetimsel kararların daha hızlı alınması olduğundan bahsetti. Yakupoğlu, Nebim sayesinde hedeflerine fazlasıyla ulaştıklarını da söyledi.

YDS'nin tarihçesinden bahseder misiniz?

Yakupoğlu Deri Sanayi kişilik işgücüı, milyon UDS 'yi aşan cirosu, yıllık 4 milyon bot kapasitesi ve 25'ten fazla ülkeye yaptığı ihracatı ile Avrupa'nın en büyük teknik bot üreticisidir. YDS markalı ürünleri ile Türk ordusu ve polisi dışında Dünya ordularına da bot üreten Yakupoğlu, iş güvenliği ayakkabıları pazarında da lider pozisyondadır. YDSshop mağazalarında ve funduszeue.info sitesinde asker ve polis botlarını son tüketiciye sunmaktadır. 

Genel Kurmay Başkanlığı tarafından ödülle onurlandırılan YDS;

Alanında Türkiye'den Fortune ve ISO listelerine girebilen ilk ve tek firmadır.

Dünya markası olması için "Marka / Turquality Destek Programı"na alınan alanındaki ilk ve tek firmadır.

Başta İngiltere olmak üzere, 25'ten fazla ülkeye yaptığı ihracatla, sektörünün en çok ihracat yapan firmadır.

Yapıştırma tabanlı askeri botlar giyen Türk askerine, enjeksiyon tabanlı askeri botlar sunan ilk firmadır.

Kösele ayakkabı giyen Türk polisine, poliüretan tabanlı hafif, kaymaz spor ve klasik görünümlü ayakkabı ve botlar sunan ilk firmadır.

İş güvenliği ayakkabısı pazarında uluslararası EN ISO , ISO , OHSAS standartlarının hepsine sahip olup, üretim yapan ilk ve tek firmadır.

Bünyesinde IS0 standardına sahip SATRA & TURKAK tarafından akredite laboratuar bulunduran alanındaki tek firmadır.

YDS; son 4 yıldaki 20Milyon doların üzerindeki Ar-Ge ve üretim yatırımı ve yılların teknoloji birikimiyle, doğrudan enjeksiyon sistemiyle çift yoğunluklu kauçuk taban uygulama gibi, bot alanında dünyadaki yeni gelişmelere öncülük etmektedir. YDS, Türkiye ve İtalya'daki tasarım ekibiyle, tasarım alanındaki yenilikçi yorumları işlevsellikten ödün vermeden hayata geçirmektedir. Öncülük ettiği yeniliklerde her zaman son kullanıcının taleplerini göz önünde tutmaktadır. Son kullanıcının ihtiyaçlarını anlamaya yönelik detaylı analizler ve çalışmalar yapıp farklı ihtiyaçlara göre uygun bot üretmektedir.

Botta dünya markası olmayı stratejik bir hedef olarak koyan ve bu yolda emin adımlarla ilerleyen YDS, askeri dinamizm ve teknolojiden aldığı güç ile,  asker ve polis botu dışında motosiklet botu başta olmak üzere, avcı, outdoor botları üretmeyi planlamaktadır. Bu süreçte,  her koşulda "Zor Yok" felsefesini kendine uzun soluklu bir yol olarak belirlemiştir.

Doğada Tek Başına programına sponsor olan ve program sunucusu Serdar Kılıç'ı marka yüzü olarak belirleyen YDS, erkeksi ve sert adımlarla dünyanın farklı ordularına, farklı coğrafyalarına ayak izleri bırakmak adına hırsla ve hevesle devam etmektedir.

YDS, İngiliz Savunma Bakanlığı tarafından yapılan ve 4 senelik bir anlaşmayı kapsayan, dünyanın ciro bazında en büyük askeri bot alım ihalesinde, dünya çapındaki katılımcı 47 firma arasından, kısa listeye kalan 4 firmadan birisi olmuştur. Uzun bir değerlendirme süreci ile sonuçlanacak ihalenin 'in sonunda kesinleşmesi beklenmektedir.

Nebim çözümlerini uygulamaya başlarken belirlediğiniz hedefler nelerdi?

Firmamızda Nebim çözümlerini uygulamaya başlarken belirlediğimiz ilk hedef, çok hızlı bir şekilde büyüyen firmamızın tüm operasyonlarını kişiye bağımlılıktan kurtarıp, pazarlamadan depolara, üretimden finansa kadar tüm bölümlerin ilgili tüm kişilerce izlenebilir ve denetlenebilir hale getirilmesi, bu konularla ilgili kayıtların hızlı ve güvenilir bir şekilde raporlanabilmesi, analiz edilip yönetimsel kararların daha hızlı alınması idi. Bunların dışında stok hareketlerinin, yurt içi ve yurt dışı sevkiyatların hatasız ve hızlı yapılabilmesini sağlamak da hedeflerimiz arasındaydı.

Firmamız Türkiye de günlük üretim kapasitesi konusunda kendi alanında lider konumundadır. Ayrıca hem yurt içi hem de yurt dışında satışını yaptığımız ürünlerimiz iş güvenliği ve askeri ürünleri kapsadığı için ürünlerin müşteriye tesliminden sonra da geriye dönük olarak izlenebilir olması olmazsa olmazlarımızdan biridir. Bu amaçla en önemli hedeflerimizden biri de tüm üretim aşamalarında geri dönük izlenebilirliği sağlamaktı.

Ayrıca firmamızın üretim ve toptan satış dışında yeni giriş yaptığı perakende sektöründe de Nebim'in tecrübelerinin bizim daha hızlı ve verimli bir şekilde yol almamızı sağlayacağını düşündük. 

Uygulama aşamasında karşılaştığımız zorluklar ya da olumlu, ‘sürpriz' olarak niteleyebileceğiniz deneyimleriniz oldu mu?

Biz Nebim'i yılından itibaren aktif olarak kullanmaya başladık. Bu tarihten bu yana ilk etapta depolar ve üretim bölümlerinde, ardından sevkiyat ve pazarlama ve son olarak da finans ve mağazacılık bölümlerimizde uygulamaya geçirdik. Tüm bu aşamalarda doğal olarak sistemin uyarlanması aşamalarında Nebim ile yoğun fikir alışverişlerimiz oldu.  Bu konuda Nebim bize gerekli desteği hem teknik açıdan hem de uygulamalar açısından yeterli olarak verdi.  Zaman zaman firmamız kendi bünyesinde çalıştırdığı mühendis kadrosu ile Nebim uygulamalarının gelişimini destekledi, zaman zaman da firmamız Nebim'in 40 yıllık sektör tecrübelerinden faydalandı. Örneğin;  üretim aşamalarında kullanmayı planladığımız barkod sistemi konusunda uygulamaya geçerken planladığımız maliyet, Nebim ile yaptığımız yoğun mesai sonucunda en az dört de bir oranında azaldı. Bu şekilde planladığımızdan daha az bir maliyetle üretimde barkod sistemini kurduk.

Nebim'in en etkili uygulaması size göre hangisidir? Bu uygulama ile vardığınız çözümden kısaca bahseder misiniz?

Nebim ile yaptığımız pek çok proje arasında bizim için çok önemli ve kritik bir konu olan ürün izlenebilirliği, üretim bölümlerimizdeki kurulan barkod sistemi ile belki de dünyada tek örneği olan bir sistemle sağlanmış oldu. Şu anda günlük 15 bin çift olan üretimimizin her bir çiftini, üretimin tüm bölümleri için ayrı ayrı adam ve zaman açısından geriye dönük olarak izleyebiliyoruz. Bu da hem üretim planlama hem malzeme planlama konusunda bize oldukça hız ve verim sağlamış oldu. Ayrıca yurt içi ve yurt dışı ihalelerde kullandığımız önemli kozlarımızdan biri oldu.

Ayrıca bu sayede şu anda tüm üretim bölümlerimizi bant ve operasyon bazında anlık olarak izleyebiliyor ve günlük olarak verim raporu alabiliyoruz.  Tüm bunların sonucu olarak da üretim maliyetlerini ürün bazında ve operasyon bazında doğru olarak hesaplayabiliyoruz. Bunlara ek olarak firmamız için yeni sayılabilecek bir konu olan mağazacılık konusunda Nebim uygulamaları bizi doğru yönlendiriyor ve özellikle Halojen Kurumsal ile tüm raporların ve analizlerin otomatik olarak kullanıcılara ulaştırılması sayesinde hızlı ve güvenli raporlar alabiliyoruz.

Önümüzdeki dönemler için Nebim ile ilgili planlarınız nelerdir?

Firmamız Nebim'i hemen hemen tüm operasyonlarında aktif olarak kullanmakta. Projede firmamız açısından son aşama olan üretim planlama modülünü kullanmayla ilgili işlemler devam ediyor.  Bu proje çerçevesinde ilk olarak talep yönetimi modülü, ardından hammadde malzeme planlama ve son olarak da kapasite planlama uygulamalarını hayata geçirmeyi planlıyoruz.

YAKUPOĞLU YDS Unisex Siyah Fermuarlı Askeri Bot Yds Ml funduszeue.info

Soğuk ve yağmurlu günlerde kullanılan botlar, birçok kişinin favori ayakkabılarıdır. Kaliteli Yakupoğlu YDS unisex siyah fermuarlı askeri bot YDS ML, şık bir görünüme sahiptir. Sıklıkla kış aylarında ve günlük yaşamda esnek yapısından dolayı tercih edilen bir modeldir. Dikkat çeken siyah rengi sayesinde her tarz kıyafetlerin altına rahatlıkla giyilebilir. Su ve kar geçirmez özelliğe sahip olan tasarımı, oldukça beğenilir. Aynı zamanda şık görünmenizi sağlayan bir üründür. Modern, pratik ve dikkat çekici olan bu siyah YDS bot, dayanıklı ve kaliteli malzemeler ile tasarlanır. Şık tasarımı ve siyah rengi, beğenilen özellikleri arasında yer alır. Kışın vazgeçilmez tasarımıdır. Tam kalıplı bu botları, sahip olduğu kaliteli yapısı sayesinde herhangi bir sorun yaşamadan istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli tasarım
  • Şık görünüm
  • Esnek yapı

Kaliteli YDS Unisex Siyah Fermuarlı Askeri Bot YDS ML

Kaliteli YDS Unisex Siyah Fermuarlı Askeri Bot YDS ML

YDS fermuarlı bot; askeri postal tasarımı ile beğeni toplar. Aynı zamanda esnek kalıbı ile kullanım rahatlığı sağlar. Rahatlıkla olumsuz hava şartlarında tercih edebilirsiniz. Rahat kalıbı ile bu modelin içinde özgürce hareket etmeniz mümkündür. Hafif olması sayesinde ürünü yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Kış mevsiminde kullanılabilen Yakupoğlu YDS unisex siyah fermuarlı askeri bot, aynı zamanda mevsim geçişlerinde de kullanıma uygundur. Bu sayede müşterilere avantaj sunar. Ürünün bu avantajı sayesinde soğuk havalarda üşütmez, yağmur ve karlı havalarda ayakkabı değiştirmek zorunda kalmazsınız. Siyah renge sahip olmasıyla her tarz için uygundur. Sade görünümü ve koyu renkli modern tasarımı ile her kıyafetinize uyum sağlar. Nefes alabilen deri tasarımı, hijyenik ve sağlıklı kullanım sağlar. Kaliteli bir bot modeli edinmek için bu ürünü rahatlıkla değerlendirebilirsiniz.

Beğenilen Yakupoğlu YDS Unisex Siyah Fermuarlı Askeri Bot

Beğenilen Yakupoğlu YDS Unisex Siyah Fermuarlı Askeri Bot

YDS fermuarlı askeri bot, geniş bir numara seçeneğine sahiptir. Dikkat çeken görünümü, hafif tasarımı ve ideal boyutları ile birçok kişiye hitap eden bir üründür. Hafif yapısıyla günlük kullanımda ön plana çıkar. Fermuarlı ve bağcıklı tasarımı sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Oldukça modern ve şık bir tasarımı bulunan model, kolay giyilebilir. Siyah rengi, ürünün beğenilen detayları arasında yer alır. İç yüksekliği mm olan modelin iç astarı yıkanabilir. Böylelikle botları hijyenik bir şekilde ve uzun süreli olarak kullanmak mümkündür. Poliüretan taban teknolojisi, ayağınıza yumuşak doku sağlar. Bu sayede ürün, ayak sorunlarına yol açmaz. İç yapısı hakiki deri olan modeli her kıyafet stiline uyarlamak mümkündür. Yumuşak bir iç dokuya sahip olan Yakupoğlu YDS unisex siyah fermuarlı askeri bot fiyatları ürünün tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir.

Yakupoğlu YDS Unisex Siyah Fermuarlı Askeri Bot Yorumları

Yakupoğlu YDS Unisex Siyah Fermuarlı Askeri Bot Yorumları

Kullanışlı olan Yds Yakupoğlu askeri bot, iç kısmı hakiki deri tasarımlı bir üründür. Siyah rengi ile ihtiyaç duyulan her kıyafetle kullanım için uygundur. Rahatlıkla giyilebilen fermuar ve bağcık tasarımına sahiptir. Kullanışlı olan bu botlar, uzun zamanlar kullanılsa da kaliteli yapısını korur. Kolay ve pratik bir şekilde temizlenen ayakkabı, her anlamda size hız kazandırır. Orijinal deri olan ürünün yapımında kimyasal içerikler kullanılmaz. Ortopedik iç deri tasarımı, ürünün beğenilen özelliklerindendir. Markanın bu zarif ayakkabısını rahatlıkla kendi numaranızda tercih edebilirsiniz. Kış aylarında kullanmak için tercih edilen bu bot, yağmur suyu geçirmemesinden dolayı sıklıkla tercih edilir. Trendyol aracılığıyla Yakupoğlu YDS unisex siyah fermuarlı askeri bot yorumları kısmını okuyarak ürün hakkında inceleme yapabilirsiniz. Bu modeli uygun fiyat avantajlı ile değerlendirerek satın alabilirsiniz.

funduszeue.info

YDS

YDS asker ve iş güvenliği alanında, ayakkabı başta olmak üzere, tekstil, saraciye ve çadır gibi ürünlerin dünya standartlarında üretimini yapan bir Türk firmasıdır.

Ankara’da bulunan m2’ye yakın büyüklükte alan üzerindeki tesislerinde, dünyada var olan bütün ayakkabı üretim teknolojilerini bünyesinde barındıran YDS yıllık 5 milyon çiftlik üretimle sektörünün lideridir.

YDS, yılında bünyesine kattığı Goliath markası ve ekibiyle İngiltere’de yıllık çift satış yaparak pazarın önde gelen iş güvenliği ayakkabısı tedarikçilerinden biri olmuştur.

EN ISO /, ISO , OHSAS gibi uluslararası belgelere sahip YDS, ürünlerini Türkiye pazarının dışında, İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Portekiz, Belçika, Hollanda, Danimarka, Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Lübnan’a ihraç etmektedir.

YDS, kurumsal kültürün oluşması ve şirketimizin hedeflerine ulaşması için; bilgili, deneyimli, yetkin ve motive olmuş çalışanların öneminin farkındadır. Bu amaçla “Doğru insan, güçlü sistem” felsefesinden hareket etmekte ve personeline çeşitli mesleki ve kişisel gelişim programları ile sürekli yatırım yapmaktadır. Böylece çalışan memnuniyetini de en üst düzeye çıkarmayı hedeflemektedir.

Firmamızda, yılından itibaren, katılımcı bir yönetim felsefesi olan Toplam Kalite Yönetimi uygulanmaktadır. Bu kapsamda tüm paydaşlarımızla (işveren, yönetim, çalışanlarımız, müşterilerimiz, bayilerimiz ve tedarikçilerimizle) ortak değerlerimiz doğrultusunda, organizasyonel gelişimi için gerekli çalışmalar yürütülmektedir. Hedeflerle yönetim sistemi ile çalışan firmamız; sektöründe kalite yolculuğunun lideri olma yolunda büyük adımlar atmaktadır.

Türkiye’nin ilk firması içerisinde yer alan YDS, bu listeye giren sektöründeki tek firma konumundadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası