sakarya dolmuş fiyatları / Düzce Sakarya otobüs bileti, En ucuz fiyat ₺ | Busbud

Sakarya Dolmuş Fiyatları

sakarya dolmuş fiyatları

Otobüs kalkışları ve varışları Sakarya

Önceliğimiz Sağlık

Sizler ve çalışanlarımız için tedbirlerimizi alıyor, konforlu bir seyahat için tüm imkânlarımızı hizmetinize sunuyoruz.
Temizlik sürecimiz

Konforlu Seyahat

Tüm seferlerimiz ücretsiz wi-fi, host hizmeti, ikram çeşitleri ve daha fazlası ile sizleri bekliyor!
Hizmetlerimizi incele

Güvenli Seyahat

Seyahat öncesi, esnası ve sonrası kontrollerimiz düzenli olarak yapılmaktadır.
Detaylı bilgi

Kampanyalar

Avantajlı kampanyalarımızdan haberdar olmak ve fırsatı kaçırmamak için tıklayın!
Kampanyaları İncele

Bu sayfada


Popüler ot. hatları

Ulaşım resmen zamlandı

Büyükşehir Belediye BaşkanıEkrem Yüce UKOME'de alınan zam kararını onayladı. Hazırlanan zamlı tarifeyle şehir içi minibüs yolcu taşıma ücreti 4 buçuk liraya, taksi dolmuş ücreti ise 4 lira 75 kuruşa yükseldi.

Camili-Çarşı 5 lira 25 kuruş, Korucuk-Çarşı ise 5 buçuk lira oldu.

Yeni alınan kararla belediye otobüs ücretleri de zamlanırken ilçelere çalışan minibüs ve otobüslerin yolcu taşıma ücretlerine de zam yapıldı.

Yeni zamlı tarifeyle Karasu yolcu taşıma ücreti 21 lira, Kocaali ise 25 buçuk lira oldu.

#Büyükşehir, Başkanı, Karasu, Ekrem Yüce

Marmara Bölgesi’nin önemli turizm noktalarından biri olan Sakarya; kayak merkezleri, gezilecek doğal, tarihi ve turistik noktaları sayesinde hem kış aylarında hem de yaz aylarında yoğun ilgi görmektedir. Bu nedenle şehir trafiği bazı illere göre yüksek olsa da korkulacak düzeyde değildir.

Sakarya şehrinde şehir trafiğinin sıkıntılı olduğu durumlara nadir rastlanmaktadır. Bu nedenle de Sakarya’da şehir içi ulaşım oldukça rahattır. Sakarya’da şehir içinde kullanılabilecek ulaşım seçenekleri arasında; belediye otobüsleri, minibüsler, özel halk otobüsleri, dolmuşlar ve taksiler yer almaktadır. Aynı zamanda tatilciler; şehir içi ulaşımda özel araç kiralama noktalarından araç kiralayarak hem zaman açısından hem de maddi açıdan tasarruf sağlayabilir.

Belediye Otobüsleri

Sakarya Belediyesi’nin hizmete sunmuş olduğu belediye otobüsleri; Sakarya’nın hemen her noktasına kolayca ulaşım gerçekleştirme imkanı sunmaktadır. Sakarya Belediye Otobüsleri’ni kullanabilmek için “Kart 54” sahibi olmak gerekmektedir. Kart 54, şehir merkezinin pek çok noktasından 10 TL karşılığında temin edilebilir ve dolum işlemi gerçekleştirilebilir.

Belediye otobüslerinin yolculuk tarifeleri; öğrenciler için 1,30 TL, sivil vatandaşlar için 2,60 TL olarak belirlenmiştir.

Minibüsler

Minibüsler; Sakarya’nın pek çok noktasına ulaşım sağlamak için oldukça iyi bir alternatiftir. Sakarya’da toplamda 20 adet minibüs güzergahı bulunmaktadır. Tatilciler bu sayede şehrin iç mahallelerinde bile yer alan mekanlara ulaşım gerçekleştirebilir.

Minibüs tarifeleri, gidilen mesafeye bağlı olarak öğrenciler için 2,35 TL ile 2,90 TL arasında; sivil vatandaşlar için ise yine mesafeye bağlı olarak 3 TL ile 3,50 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

Özel Halk Otobüsleri

Özel halk otobüsleri; Sakarya’nın hemen her noktasına ulaşımı mümkün kılmaktadır. Özel halk otobüslerine binmek için, aynı belediye otobüslerinde olduğu gibi “Kart 54” sahibi olmak gerekmektedir.

Özel halk otobüsleri, belediye otobüsleri kadar sık kullanılmaktadır. Tarifeler ise; sivil vatandaşlar için, gidilen mesafeye bağlı olarak, 2,70 TL ile 16,20 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Öğrenci tarifesi ise; gidilen mesafeye bağlı olarak 2,05 TL ile 8,10 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

Dolmuşlar

Dolmuşlar, Sakarya şehir merkezinin oldukça popüler toplu taşıma araçlarıdır. Tatilciler; dolmuşlar aracılığı ile şehrin birçok noktasına kolayca ulaşım gerçekleştirebilir.

Dolmuş tarifeleri; öğrenciler için 2,90 TL, sivil vatandaşlar için ise 3,50 TL olarak belirlenmiştir.

Araç Kiralama

Sakarya’da şehir içi ulaşım seçeneklerinden bir tanesi de kiralık araçlardır. Şehrin birçok noktasından araç kiralamak mümkündür.

Araç kiralayabilmek için en az 20 yaşında olmak gerekmektedir. Üst sınıf araç kiralamak isteyen tatilciler; en az 27 yaşında olmalıdır. Aynı zamanda sürücü belgeleri en azından bir yıllık süreyi doldurmuş olmalıdır.

Sakarya şehrinde; benzinli, dizel, lüks ve uygun fiyatlı araç kiralamak mümkündür. Bu araçlar, Sakarya’da yer alan rent a car firmalarından temin edilebilir. Sakarya’da yer alan rent a car firmaları arasında; İlya Rent a Car Sakarya, Sakarya Rent a Car, Anka Otomotiv & Filo Araç Kiralama, Badicar Araç Kiralama & Oto Kuaför, Enterprise Rent a Car, Sofuoğlu Rent a Car ve Anıl Araç Kiralama yer almaktadır.

Sakarya’da Renault SYMBOL aracının bir günlük kira bedeli ortalama olarak TL’dir.

Sakarya’yı Gezerken Ulaşımda İhtiyaç Duyacağınız Birkaç Tüyo

  • Sakarya şehir merkezinden kalkan M, Ş, , T ve numaralı otobüsler aracılığı ile Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne ulaşım gerçekleştirmek mümkündür.

  • İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan direkt olarak Sakarya’ya hareket eden araçlar aracılığı ile Sakarya’ya ulaşım gerçekleştirmek mümkündür.

  • Adapazarı Otogarı’ndan, Sakarya’nın diğer ilçelerine orada yer alan servisler aracılığı ile kolayca ulaşım gerçekleştirmek mümkündür.

  • Sakarya şehir merkezinden, Karasu’da yer alan plajlara minibüsler aracılığı ile ulaşım sağlamak mümkündür.

Sakarya Otelleri arasından seçiminizi yaparak tercihinize ve ulaşım detaylarına göre konaklama yapacağınız otele karar verebilirsiniz.

Adana - Sakarya (Adapazarı) Otobüs Bileti Ara

Sakarya şehir merkezinin biraz dışında, çevre yolu üzerinde Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Sakarya Otogarı, Marmara Bölgesi ile Karadeniz ve İç Anadolu bölgeleri arasında bir geçiş noktası olduğundan her zaman hareketli bir otobüs terminali. Yürüyerek ulaşımın zor olduğu otogara ücretsiz yolcu servisleri, belediye otobüsleri, minibüsler ve taksiler ile kısa sürede gidebilirsiniz.

Belediye Otobüsleri

Belediye otobüsleri yolcular tarafından tercih edilen ve yoğun olarak kullanılan ulaşım araçları. Pek çok mahalle ve caddede durakları bulunan, sabah saat ile arası ulaşım hizmeti veren otobüs hatları ve güzergâhları ise şöyle:

Hat 1: Kuzey Terminal- Küpçüler-Sakarya Park

Hat 3: Yeni Terminal-Yeşiltepe-Demokrasi Meydanı

Hat 7: Yeni Terminal- Yıldıztepe-Demokrasi Meydanı

Hat Yeni Terminal-Kuzey Terminali

Hat Yeni Terminal-Kampüs-Yeni Terminal

Hat 54K: Yeni Terminal-Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı

Minibüsler

Sakarya’da ilçeler arası ve şehir içi minibüsleri yolculara hizmet veriyor. Otogar içinde, Atatürk Caddesi ve Orhan Gazi Caddesi üzerinde duraklarını bulabileceğiniz şehir içi minibüsleriyle Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı, Sakarya Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi gibi merkezi noktaların yanı sıra hemen her ana büyük caddeye de otogardan kısa sürede gidebilirsiniz.

İlçeler arası minibüslerle ise Sapanca, Akyazı ve Uzunkum gibi turistik beldelerin yanı sıra Sakarya’nın 16 ilçesine ve köylerine de otogardan her saat başı gitmeniz mümkün.

Ücretsiz Yolcu Servisleri

Sakarya Otogar’ndan şehir merkezine gidebileceğiniz, en sık tercih edilen ve en ekonomik ulaşım aracı ise ücretsiz yolcu servisleri. Onlarca ulusal otobüs firmasının ofisinin bulunduğu terminalde, firmaların kendi yolcuları için sağladığı yolcu servislerini kullanarak Atatürk Bulvarı, Milli Egemenlik Caddesi, Yeni Bosna Caddesi ve büyük alışveriş merkezleri gibi yoğun yerlere kısa sürede gidebilirsiniz. Yolcu servisleri, varış peronları önünden son otobüs saatine kadar her yarım saatte bir hareket ediyor.

Taksi

Belediye otobüsü ve minibüs çalışma saatlerinden sonra veya çok bavulunuz ve aceleniz varsa taksi kullanarak da otogardan Sakarya merkezinde istediğiniz noktaya kolayca ulaşabilirsiniz. Otogar içerisinde durağı bulunan, 28 68 numaralı Yeni Terminal Taksi durağı 7 gün 24 saat açık. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası