bigfest 2023 / BigFest İstanbul biletleri.

Bigfest 2023

bigfest 2023

Yaz Festivalleri

Yaz için planlar yaparken hangi festivali kaç&#x;rmamal&#x;y&#x;m diye düşünüyorsan&#x;z bu içerik tam size göre. y&#x;l&#x;n&#x;n yaz aylar&#x;nda hangi büyük festivaller sizleri bekliyor?

Y&#x;l&#x;n en hareketli zamanlar&#x; olan yaz aylar&#x; yaklaş&#x;rken tatil planlar&#x;n&#x;z aras&#x;na kaç&#x;rmaman&#x;z gereken festivalleri de ekleyebilirsiniz. Türkiye&#x;nin dört bir yan&#x;nda düzenlenecek festivallerle güneşin, denizin ve müziğin ön planda olacağ&#x; bir yaz mevsimi sizi bekliyor. Sizler de bu keyfe ortak olmak isterseniz sizin için derlediğimiz yaz festivallerine göz atabilirsiniz.

 Yaz Festivalleri

Opus Amadeus Oda Müziği Festivali olarak &#x;stanbul&#x;un oda müziği hayat&#x;na y&#x;l&#x;ndan bu yana kat&#x;lan festival Avrupa&#x;n&#x;n ve Türkiye&#x;nin başar&#x;l&#x; ve sevilen topluluklar&#x;n&#x; &#x;stanbul&#x;da buluşturuyor. Her festival için haz&#x;rlanan birbirinden farkl&#x;, renkli, yarat&#x;c&#x;, tutkulu oda müziği programlar&#x;n&#x;n hepsi tarihi mekânlarda ve konser salonlar&#x;nda sanatseverlerle buluşuyor. Opus Amadeus Oda Müziği Festivali yüzy&#x;l Orta Çağ&#x;&#x;n&#x;n derinliklerinden Barok döneme, yüzy&#x;ldan günümüz müziklerine uzanan engin repertuvar&#x;yla her defas&#x;nda oda müziğinin göz kamaşt&#x;r&#x;c&#x; dünyas&#x;nda seyircilerini ağ&#x;rl&#x;yor.

Tarih: 23 Mart &#x; 16 May&#x;s

Bilet:Biletix

 Yaz Festivalleri

CityFest ile Müzik ve Eğlence Bir Arada , KerkiSolfej organizasyonuyla Jolly Joker Arena&#x;da müzikseverlerle buluşacak. Festival program&#x; ise şöyle;

  • 21 Nisan Can Bonomo &#x; Nova Norda &#x; Konuya Frans&#x;z
  • 22 Nisan Adamlar &#x; Jakuzi &#x; Dilan Balkay
  • 23 Nisan Dolu Kadehi Ters Tut &#x; Sedef Sebüktekin &#x; &#x;lhan Güryalç&#x;n

Yer: Jolly Joker Arena

Tarih: 21 Nisan ,

Bilet:Mobilet

 Yaz Festivalleri

O&#x;fest Çanakkale dört günde 16 sanatç&#x;y&#x; ağ&#x;rlayacak. Türkiye&#x;nin sevilen sanatç&#x;lar&#x;n&#x; farkl&#x; illerde müzikseverlerle buluşturan otel festivali O&#x;fest in Çanakkale ayağ&#x;, Nisan tarihlerinde Kolin Otel bahçesinde yap&#x;lacak. Büyük &#x;şler organizasyonuyla Türkiye&#x;nin dört bir yan&#x;nda düzenlenen O&#x;fest, Gaziantep, Diyarbak&#x;r, Çanakkale, Eskişehir, Ankara ve Malatya&#x;n&#x;n ard&#x;ndan Nisan tarihleri aras&#x;nda yeniden Çanakkale&#x;de gerçekleşecek. Kolin Otel bahçesinde Athena, Cem Adrian, Pinhani, Manga, Fatma Turgut, Gazapizm, Umut Kuzey&#x;in de aralar&#x;nda olduğu 16 sanatç&#x;y&#x; ağ&#x;rlayacak O&#x;fest Çanakkale, dört gün boyunca müzikseverlere unutulmaz bir festival deneyimi yaşatacak.

Yer: Kolin Hotel, Çanakkale

Tarih: 27 &#x; 28 &#x; 29 &#x; 30 Nisan ,

Bilet:Biletix

{}

 Yaz Festivalleri

Coffee Fest, May&#x;s tarihlerinde Antalya Aç&#x;hava Sahnesi&#x;nde kahveseverlerle buluşacak. Antalya&#x;n&#x;n ilk Kahve festivaline haz&#x;r m&#x;s&#x;n? Eşsiz kahve deneyimi, ücretsiz seminerler ve workshoplarla beraber kesintisiz müzik&#x; Geleneksel Türk kahvesinin öncüleri, mikro kavurucular, yeni nesil nitelikli kahve ak&#x;m&#x;n&#x;n bilinen en iyi temsilcileri, makine ve ekipman tedarikçileri ve çok say&#x;da sektör profesyonelinin bir araya geleceği Coffee Fest, yerel kahve dükkânlar&#x;n&#x;n yan&#x; s&#x;ra ulusal ve uluslararas&#x; çapta birçok markaya da ev sahipliği yapacak. Yaklaş&#x;k 40 sektörel markan&#x;n yer alacağ&#x; festival kapsam&#x;nda ücretsiz kahve tad&#x;mlar&#x;, interaktif atölyeler, seminerler, barista şovlar&#x;, sahne performanslar&#x; ve konserler kat&#x;l&#x;mc&#x;lara eşsiz bir deneyim yaşatacak.

Yer: Antalya Aç&#x;khava

Tarih: 5 &#x; 6 May&#x;s

Bilet:Biletix

 Yaz Festivalleri

Isle of Escape Festival Bodrum, May&#x;s tarihlerinde, 20&#x;in üzerinde küresel ve yerel sanatç&#x; performanslar&#x;, sanat sergileri, atölyeler ve kusursuz bir yaz&#x; hissettiren deneyimleriyle 3 gün boyunca devam edecek aktivitelere ev sahipliği yapmaya haz&#x;rlan&#x;yor. Festival deneyiminizi bir üst noktaya taş&#x;mak üzere haz&#x;rlanan &#x;Festival Paket Bileti&#x; seçeneği ile yaln&#x;zca festival kat&#x;l&#x;mc&#x;lar&#x;na ayr&#x;lan Susona Bodrum LXR Hotels & Resorts ve DoubleTree By Hilton Bodrum Iş&#x;l Club Resort&#x;ta, Bodrum&#x;un doğas&#x;na ve ruhuna sad&#x;k kalarak tasarlanan mimarisi, sürdürülebilir malzemelerin kullan&#x;ld&#x;ğ&#x; çağdaş odalar&#x;yla sofistike ve kişiselleştirilmiş bir konaklama deneyimine ulaşabilirsiniz.

Yer: Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts

Tarih: 19 &#x; 20 &#x; 21 May&#x;s

Bilet: Biletix

 Yaz Festivalleri

&#x;stanbul Kültür Sanat Vakf&#x; (&#x;KSV)taraf&#x;ndan düzenlenen &#x;stanbul Müzik Festivali, Borusan Holding sponsorluğunda Haziran tarihleri aras&#x;nda müzikseverlerle buluşmaya haz&#x;rlan&#x;yor. Festivalde, Cumhuriyet&#x;in y&#x;l&#x;na özel olarak geliştirilen yeni projeler, as&#x;rlar boyunca Anadolu topraklar&#x;nda yaşam&#x;ş birçok önemli kad&#x;n figürden ilhamla yaz&#x;lan eser siparişleri; Cumhuriyet&#x;in ilk y&#x;llar&#x;ndan geleneksel Türk müziği ve Türk tango besteleri; günümüz klasik müzik dünyas&#x;n&#x;n y&#x;ld&#x;z solistleri, seçkin orkestralar ve disiplinler aras&#x; projeler yer al&#x;yor.

Yer: &#x;stanbul&#x;un farkl&#x; noktalar&#x;

Tarih: 1 &#x; 17 Haziran

Bilet:Passo

 Yaz Festivalleri

Şehrin en büyük festivali BigFest &#x;stanbul, 3 Haziran Cumartesi ve 4 Haziran Pazar günü Life Park&#x;ta birbirinden değerli sanatç&#x;larla sizlerle buluşuyor. Birbirinden değerli sürpriz sanatç&#x;lar&#x;n sahne alacağ&#x; ve 2 gün boyunca müziğe doyacağ&#x;n&#x;z, farkl&#x; aktivitelerle günün tad&#x;n&#x; sonuna kadar ç&#x;karacağ&#x;n&#x;z festival sizi bekliyor.

Yer: Life Park

Tarih: 3 &#x; 4 Haziran

Bilet: Biletix

 Yaz Festivalleri

Doğa Sporlar&#x; ve &#x;yi Müziği Bir Araya Getiren WOLFEST&#x;23, 9 Haziran tarihlerinde, Jack Wolfskin ana sponsorluğunda, Kemerburgaz Kent Orman&#x;&#x;nda gerçekleştiriliyor. Etkinliğin sahnesinde Bedük, Can Bonomo, Deniz Sipahi, Emir Yarg&#x;n, Evdeki Saat, Ezgi Yelen, Furkan Kozanl&#x; ve Selin Sümbültepe yer al&#x;yor.

Yer: Kemerburgaz Kent Orman&#x;

Tarih: 9 &#x; 10 Haziran

Bilet:Mobilet

{}

 Yaz Festivalleri

Temmuz ay&#x;n&#x; müzikle buluşturan &#x;stanbul Caz Festivali, bu y&#x;l 30 yaş&#x;nda. &#x;stanbul Kültür Sanat Vakf&#x; (&#x;KSV) taraf&#x;ndan Garanti BBVA&#x;n&#x;n sponsorluğunda düzenlenen &#x;stanbul Caz Festivali, Temmuz tarihleri aras&#x;nda, popüler ve yeni isimlerle dolu bir program sunacak.

Yer: Parkorman, Robert Kolej

Tarih: 7 &#x; 18 Temmuz

Bilet:Passo

 Yaz Festivalleri

Bu yaz ne festival ama demeye haz&#x;r m&#x;s&#x;n&#x;z? What a Fest, Temmuz tarihlerinde &#x;zmir&#x;de bomba gibi bir festivalle geliyor. Kemerleri bağlay&#x;n bu yaz sadece What a Fest&#x;liyoruz! Bu y&#x;lki program ise şöyle;

  • 19 Temmuz Çarşamba; Dolu Kadehi Ters Tut, Lola Marsh, Köfn, Sedef Sebüktekin, Soft Analog
  • 20 Temmuz Perşembe; Duman , Adamlar, Lalalar, Kazy Lambist, Hedonutopia
  • 21 Temmuz Cuma; Hayko Cepkin, Madrigal, Motive, Canozan, Selin
  • 22 Temmuz Cumartesi; Yüzyüzeyken Konuşuruz, Sagopa Kajmer, Ozbi, Aga B, Kardelen
  • 23 Temmuz Pazar; Manga, Emir Can &#x;ğrek , Mode XL , Nova Norda.

Yer: Selçuk &#x; Efes Pamucak Sahili

Tarih: 19 &#x; 23 Temmuz

Bilet:Passo

{}

 Yaz Festivalleri

&#x;KSV&#x;nin &#x;de başlayan Gezgin Salon serisi, Temmuz&#x;da Parkorman&#x;da bir festival olarak geri dönüyor. Salon&#x;un s&#x;n&#x;rlar&#x;na s&#x;ğmay&#x;p müziği bütün şehre yaymak için başlatt&#x;ğ&#x; Gezgin Salon bu yaz &#x;stanbul&#x;un özlediği hafta sonu festivali coşkusunu tekrar yaşatacak.

Yer: Parkorman

Tarih: 29 &#x; 30 Temmuz

Bilet:Passo

 Yaz Festivalleri

Türkiye&#x;nin en kuzeyinin festivali Kuzey Fest, Ağustos &#x;de Sinop&#x;ta&#x; Geçtiğimiz üç y&#x;lda yaza damga vuran Kuzey Fest, y&#x;l&#x;nda da Karadeniz&#x;in eşsiz doğas&#x;yla birlikte müzikseverleri s&#x;n&#x;rs&#x;z eğlence ve müzik ile buluşturmay&#x; amaçl&#x;yor. Kuzey Fest, Türkiye&#x;nin en mutlu şehri Sinop&#x;ta yeşilin ve mavinin buluşma noktas&#x;nda keyifli bir kamp deneyimi ve festival heyecan&#x;n&#x; sunmak için kat&#x;l&#x;mc&#x;lar&#x;n&#x; bekliyor. S&#x;n&#x;rs&#x;z müzik ve eğlencenin buluşma noktas&#x; olacak festival, Ağustos tarihlerinde düzenlenecek ve doğa manzaras&#x;yla birleşen müziğin keyfini ç&#x;karmak &#x;steyen konuklar&#x;n&#x; ağ&#x;rlayacak.

Yer: Akliman Sahili, Sinop

Tarih: 3 &#x; 4 &#x; 5 &#x; 6 Ağustos

Bilet: Biletix

 Yaz Festivalleri

Bu sene ilk kez gerçekleştirilecek olan Uludağ Müzik Festivali, eğlencenin her halini size yaşatmaya haz&#x;rlan&#x;yor. Uludağ&#x;&#x;n eşsiz doğas&#x; ve atmosferi ile bütünleşecek bir festival kurgusuna sahip olan Uludağ Müzik Festivali&#x;nde dilerseniz çad&#x;r veya otel seçenekleri ile konaklayabilir, dilerseniz kombine veya günübirlik bilet ile festivalin her bir gününün tad&#x;n&#x; ayr&#x; ayr&#x; ç&#x;karabilirsiniz Gün boyu hizmet veren oyun aktivite alanlar&#x;, eğlence park&#x;, atölyeler, doğa yürüyüşleri, yoga, fitness, dans ve çok daha fazlas&#x; ile dolu dolu bir müzik festivali.

Yer: Uludağ, Bursa

Tarih: 4 &#x; 5 &#x; 6 Ağustos

Bilet: Biletino

 Yaz Festivalleri

Nefesleri kesen bir elektronik müzik deneyimi için geri say&#x;m tekrardan başl&#x;yor; Electronica Festival 1 ve 2 Eylül&#x;de, Zorlu PSM Istanbul&#x;da. Türkiye&#x;de şu ana kadar gerçekleşmiş en ak&#x;lda kal&#x;c&#x; DJ performanslar&#x;na ev sahipliği yapan Electronica Festival y&#x;l&#x;n&#x;; heyecan verici sanatç&#x; kadrosuyla, nefesleri kesen canl&#x; performanslar&#x;yla, göz al&#x;c&#x; sahneografisiyle ve kendine has, benzersiz kültürüyle, tüm elektronik müzik severlerle kutlamaya haz&#x;rlan&#x;yor. Sizde iç dünyan&#x;z&#x; özgürce dans ederek yans&#x;tabileceğiniz ve sevdiklerinizle birlikte unutulmaz an&#x;lara imza atabileceğiniz #Yüzdeyüzmusic presents Electronica Festival &#x;stanbul hakk&#x;nda detayl&#x; bilgi almak istiyorsan&#x;z @FG ve @ElectronicaFestival sosyal medya hesaplar&#x;n&#x; takip etmeyi unutmay&#x;n.

Yer: Zorlu PSM

Tarih: 1 &#x; 2 Eylül

Bilet:Biletix

 Yaz Festivalleri

Eylül ay&#x;nda bağlar bozulurken, Bozcaada Caz Festivali caz ritimleri eşliğinde hem kendimizle hem birbirimizle hem dünyayla yeni ve sağlam bağlar kurmaya davet ediyor bizi&#x; Festivalin yedinci senesinde adan&#x;n özgün ruhunu cazla ve disiplinler aras&#x; etkinliklerle keşfetmek için geri say&#x;m başlad&#x;! Eylül tarihleri aras&#x;nda Paribu ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan festival her y&#x;l olduğu gibi bu y&#x;l da kat&#x;l&#x;mc&#x;lar&#x;na benzersiz bir deneyim yaşatmaya haz&#x;rlan&#x;yor.

Yer: Ayazma Manast&#x;r

Tarih: 8 &#x; 9 &#x; 10 Eylül

Bilet: Passo

{}

Şehrin en büyük festivali BigFest İstanbul, 3 Haziran Cumartesi ve 4 Haziran Pazar günü Life Park’ta birbirinden değerli sanatçılarla sizlerle buluşuyor.

Birbirinden değerli sürpriz sanatçıların sahne alacağı ve 2 gün boyunca müziğe doyacağınız, farklı aktivitelerle günün tadını sonuna kadar çıkaracağınız festival sizi bekliyor!

Festival Programı:

3 Haziran Cumartesi

- Büyük Ev Ablukada

- Güneş

- Can Ozan

- Skapova

- Belki Biraz

- After DJ

Sürprizlerle dolu bir festival için takipte kalın!

*Kombine biletler 2 günlük girişi kapsar.(Cumartesi ve Pazar)

Etkinlik Kuralları:

- Satın alınan biletlerin değişikliği ve iadesi yapılmayacaktır.

- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek festival alanına almama hakkına sahiptir.

- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.

- Festival alanına dışarıdan içecek ve yiyecek getirilemez.

- Festival alanına madeni para, kesici delici eşya, ilaç, parfüm, paketi açılmış ürünler alınmayacaktır.

- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden dolayı programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.

- Festival alanına giriş yapan misafirler çıkış yaptıklarında aynı gün tekrar giriş yapamayacaklardır.

- Kombine bilet alan misafirler cumartesi etkinlik bitiminde çıkış yapıp, pazar günü tekrar giriş yapabileceklerdir.

- 14 Yaşından küçükler etkinliğe katılamazlar.

MÜZİKRock

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır