edho 114 / Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bölüm videosunu izle | Fotomaç TV

Edho 114

edho 114

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO&#;da İlyas, Hızır Çakırbeyli&#;nin yerini mi alıyor?

E&#;k&#;ya Dünyaya Hükümdar Olmaz '&#;n merakla beklenen yeni bölüm fragman&#; yay&#;nland&#;. E&#;k&#;ya Dünyaya Hükümdar Olmaz'&#; 6 Kas&#;m Sal&#; ak&#;am&#; ekrana gelecek olan yeni bölümüne, H&#;z&#;r'&#;n hastaneden ç&#;kmas&#; ve &#;lyas'&#;n a&#;abeyinden habersiz i&#;ler yapmas&#; damga vuracak.

Hastaneden ç&#;kan H&#;z&#;r tam olarak iyile&#;emedi ve koltuk de&#;nekleriyle yürümeye ba&#;lad&#;. H&#;z&#;r'&#;n masada, 'Ben yaralanm&#;&#; emeklili&#;ini istemi&#; bir i&#; adam&#;y&#;m. Ne söyleyeceksiniz&#;lyas'a söyleyin' sözleri ise dikkat çekti. Yoklu&#;unda karde&#;i &#;lyas ailenin ba&#;&#;na geçmi&#; ve her &#;eyi kontrolü alt&#;na alm&#;&#;t&#;. Yeni bölümde &#;lyas ve H&#;z&#;r aras&#;ndaki konu&#;malar da dikkat çekecek. &#;lyas ise a&#;abeyi H&#;z&#;r'dan habersiz plan yaparak sald&#;r&#; ba&#;lat&#;yor.

E&#;KIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
E&#;k&#;ya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 30 Ekim Sal&#; ak&#;am&#; yay&#;nlanan son bölümünde vurulan H&#;z&#;r Çak&#;rbeyli'nin ak&#;beti merak konusu oldu. EDHO'da Muzi'yi sorgulayan H&#;z&#;r ve adamlar&#; Ate&#;'in sald&#;r&#;s&#;na u&#;ram&#;&#;t&#;. Ate&#; Muzi'yi öldürürken H&#;z&#;r'&#; ise s&#;rt&#;ndan vurmu&#;tu. EDHO son bölümde ise H&#;z&#;r Çak&#;rbeyli a&#;&#;r yaral&#; olarak hastaneye kald&#;r&#;ld&#;. H&#;z&#;r Çak&#;rbeyli ya&#;am sava&#;&#; verirken, &#;lyas ise a&#;abeyinin vurulmas&#;ndan sorumlu tuttu&#;u Alpaslan ve H&#;z&#;r Ali'yi tehdit etti. &#;lyas 'Art&#;k ald&#;&#;&#;n&#;z nefesten bile haberim olacak. Yoksa karde&#;im demem vururum' diyerek herkese rest çekti. H&#;z&#;r'&#;n yoklu&#;unda ailenin da&#;&#;lmamas&#;na çal&#;&#;an &#;lyas Çak&#;rbeyli liderli&#;i ele ald&#;. Tüm adamlar&#; ise tek tek &#;lyas'&#;n elini öptü.

HIZIR ÇAKIRBEYL&#;'YE NE OLDU?

Çak&#;rbeyliler ya&#;ad&#;klar&#; sald&#;r&#;n&#;n intikam&#; için plan yapt&#;. Ameliyata al&#;nan H&#;z&#;r ise hastanede gözünü açt&#;. Ayn&#; sald&#;r&#;da vurulan Hur&#;it ise makineye ba&#;l&#; ya&#;at&#;lmaktad&#;r ve ertesi gün bir ameliyat daha olacakt&#;r. Çak&#;rbeyliler ise &#;stanbul'un göbe&#;indeki bir hana bask&#;n için kritik bir plan yapt&#;. Bask&#;n öncesinde paintball tabancalar&#;yla güvenlik kameralar&#;na boya at&#;ld&#; ve görü&#;leri kapat&#;ld&#;. Çak&#;rbeyliler ise hana bask&#;n yaparak paralar&#; ele geçirdi ve çuvallara doldurarak kamyonla kaç&#;rd&#;.

Alparslan'&#;n içlerindeki haini bulmak üzere yapt&#;&#;&#; plan&#;n sonuçlar&#; a&#;&#;r olmu&#;tur. Ate&#; taraf&#;ndan s&#;rt&#;ndan vurulan H&#;z&#;r Çak&#;rbeyli, hastanede ölüm kal&#;m sava&#;&#; verirken, &#;lyas ac&#;s&#;n&#; en yak&#;nlardan ç&#;kart&#;r. A&#;abeyinin ba&#;&#;na gelenlerden H&#;z&#;r Ali ve Alparslan'&#; sorumlu tutan &#;lyas, art&#;k ondan gizli bir i&#; çevrilmesine izin vermeyecektir. H&#;z&#;r'&#;n yoklu&#;unda ailenin reisi görevini üstlenir ve herkesten kendisine itaat etmesini ister. Sözüne uymayanlar&#;n cezas&#;n&#; kesmesi de, ald&#;&#;&#; bu büyük sorumlulu&#;un üstesinden gelmesi de kolay olmayacakt&#;r. Ya&#;ananlardan sonra Çak&#;rbeylilerin uzun süre toparlanamayaca&#;&#;n&#; dü&#;ünen &#;zzet ve Muzi'yi öldürerek hainli&#;inin ortaya ç&#;kmas&#;n&#; engelleyen Ate&#; biraz olsun rahatlam&#;&#;t&#;r. Ailenin ba&#;&#;na geçen &#;lyas'&#;n intikam h&#;rs&#;yla hata yapmas&#;n&#; beklerler; fakat o h&#;rs&#;n ba&#;lar&#;na nas&#;l belalar açaca&#;&#;n&#; tahmin bile edemezler.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

EDHO CANLI İZLE: Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bölüm İZLE (ATV, Puhu, YouTube İZLE!)

EDHO CANLI İZLE: Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bölüm FRAGMAN İZLE (ATV, Puhu, YouTube İZLE!)

EDHO Bölüm canlı izle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izle ATV ekranın severek izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan Son bölümüyle adeta nefesleri kesti. EDHO son bölümde; Ateş'in sırtından vurduğu Hızır, ölüm kalım savaşını kazandı ancak İlyas abisinin başına gelenlerden sorumlu olan herkese bunu ödetmeye karar verdi. Yayınlanan EDHO Bölüm fragmanının ardından ise heyecan iyice arttı. Ailesi için her türlü fedakarlığa göğüs geren Hızır Çakırbeyli, artık bir kenara geçip işleri kardeşi İlyas'a devrediyor. İlyas'ın öfkesi ise intikam ateşine dönüşür. Asıl hain Ateş ise düşmanları indirmesi ile yine kendini örtbas eder. Peki EDHO bölümde izleyenleri neler bekliyor? EDHO son bölüm tek part full izle! EDHO bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO bölüm fragman İZLE

Kaynak: IHA

funduszeue.info

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası