uyanık kütüphane istanbul / Nöbetçi Kütüphane – Kütüphanenin Bir Gece Fazlası

Uyanık Kütüphane Istanbul

uyanık kütüphane istanbul

Demirlibahçe Halk Kütüphanesi Hakkında

Türkiye’nin dört bir yanında bulunan il ve ilçe halk kütüphaneleri etkin ve yaşayan kütüphaneler felsefesi ile çağdaş seviyede kütüphanecilik hizmetleri vermektedir. Kütüphanelerin yeni gelen yayınlar, e-kitap, konuşan kitaplık, kitap dışı materyaller ve etkinliklerinden yararlanabilirsiniz.

Ücretsiz kütüphane üyeliği oluşturarak ödünç verme kuralları çerçevesinde kitaplardan faydalanabilirsiniz.

Demirlibahçe Halk Kütüphanesi Genel Kurallar

Kütüphane içerisinde cep telefonları sessiz modda tutulur ve kullanılmaz
Kütüphaneye su dışında hiçbir yiyecek ve içecek ile girilemez.
Gürültüye sebep olacak her türlü davranıştan kaçınılır.
Kütüphane içerisinde tütün ve tütün mamulleri içilmez.
Kütüphane materyallerine ve eşyalarına zarar verilmez.
Ödünç alınan eserlerin zarar verilmeden zamanında iadesi esastır.
Herkes kendi eşyasından sorumludur. Kaybolan ya da çalınan eşyalardan kütüphane sorumlu tutulamaz.

Demirlibahçe Halk Kütüphanesi İletişim Bilgileri

Demirlibahçe Halk Kütüphanesi Adres

Demirlibahçe Mahallesi No: 11 (Dikimevi Gençlik Merkezi Dikimevi Uyanık Kütüphane) Mamak/Ankara

Demirlibahçe Halk Kütüphanesi Telefon

0 () 83 83

Demirlibahçe Halk Kütüphanesi
Nerede ve Nasıl Gidilir

Demirlibahçe Halk Kütüphanesi

Demirlibahçe Halk Kütüphanesi telefon numarası, adresi, açılış kapanış saatleri ve Haziran iletişim bilgileri Nerede'da!

Ankara şehrinde Mamak ilçesinde bulunan Demirlibahçe Halk Kütüphanesi nerede ve nasıl gidilir öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz.

0 () 83 83 numaralı telefondan Demirlibahçe Halk Kütüphanesi ile iletişime geçebilir, güncel fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Demirlibahçe Halk Kütüphanesi Yorumlar (0 Değerlendirme)

Firmanızı Ücretsiz Ekleyin

İşletmenizi Nerede'a hemen ekleyin, yeni müşteriler sizi bulsun!

Firmanı Ekle

'Uyanık kütüphane' kafelere öğrencilerden büyük ilgi

Çocukluk arkadaşları endüstri mühendisi Mustafa Yalçın ile otomotiv mühendisi Tayfun Aksoy, "kafe-kütüphane" hayalini gerçeğe dönüştürmek amacıyla birkaç yıl önce çalışma başlattı.

İki arkadaş ilk işletmelerini Kızılay'da "Uyanık Kütüphane" adıyla faaliyete geçirdi. Sabah saat 'da mesaiye başlayan ve saat 'ye kadar açık kalan kafeteryaya 9 TL karşılığında giriş yapan öğrenciler, ücretsiz olarak sunulan içecekle binlerce kitap arasında kendileri için oluşturulan ortamlarda ders çalışma imkanı buluyor.

Sesli salon ve sessiz salonlarda ders imkanı

Mekandaki sesli salonlarda grup halinde ders çalışıldığı gibi sunum yapma imkanı da sağlanabiliyor. Sessiz salonlarda ise normal kütüphanelerde olduğu gibi bireyler tek başına çalışma yapıyor. Kafeteryaya özellikle Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS), hakimlik - savcılık, üniversiteye hazırlık gibi sınavlara çalışanlar daha çok ilgi gösterirken vize ve final sınavı haftalarında talep daha da artıyor.

Günde yaklaşık bin kişi ziyaret ediyor

İşletme sahiplerinden Mustafa Yalçın, yaklaşık üç yıldan bu yana hizmet veren kafeteryaya ilginin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Üniversite zamanında ders çalışmada veya grup çalışması yapmada zorluk yaşadıkları için böyle bir ihtiyacın olduğunu gördüklerini anlatan Yalçın, "Buna benzer konseptler vardı ama tam olarak böyle değildi. Biz de burayı açtık. Yoğun bir talep gördükten sonra da şube sayısını 4'e çıkardık. Günde yaklaşık bin arkadaş bizi ziyaret ediyor" dedi.

İşletme müdürü Osman Gündoğdu da gelenlere kafeteryaya girişte 9 lira karşılığında fiş verdiklerini bununla da istedikleri bir içeceği alabildiklerini ifade etti. Gündoğdu, "Giriş fişleriyle gelen arkadaşlarımız belirli bir saat sınırı olmadan burada ders çalışabiliyorlar. 'Şu saatte girip, şu saatte çıkacaksınız.' diye bir olayımız yok bizim" şeklinde konuştu.

Dört duvar arası bizi motive etmiyor

Kütüphanenin müdavimlerinden Zümra Uğur üniversite sınavına hazırlandıklarını belirterek, "Sınava hazırlandığım için çok büyük bir stres altındayım. Evde dört duvar arasında çalışmak bizi pek motive etmiyor. Buraya gelerek farklı bir ortamda çalışan insanları görüyoruz, moralimiz yükseliyor. Aynı zamanda burada internet olduğu için araştırmalarımızı da yapabiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi Esma Özbey çok yoğun çalışması gerektiği için burayı tercih ettiğini, samimi bir ortamda rahat rahat çalışabildiğini söyledi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası