francisco lachowski karısı / francisco lachowski - uludağ sözlük

Francisco Lachowski Karısı

francisco lachowski karısı

Francisco Lachowski Düğün

Beland ve eşi bir süre çıktıktan sonra 3 Aralık tarihinde özel düğün töreninde düğün düğümünü bağladılar.

Jessiann Gravel Beland kimdir?

Beland, Brezilya'nın en iyi 50 modeli arasında yer alan popüler ünlü Francisco Lachowski ile evlendikten sonra dikkatleri üzerine çeken Fransız-Kanadalı bir model.

Jessiann Gravel Beland kaç yaşında?

Gravel Beland, 19 Mayıs 'de Mont-Saint-Hilaire, Montreal'de doğdu. itibariyle 32 yaşında

Jessiann Beland ne kadar uzun?

Beland, ortalama 5 fit 11 inç yükseklikte duruyor

Jessiann Gravel evli mi?

Evet, Francisco Lachowski ile evli. yılında evlendiler ve birlikte iki çocukları var. Çift, çocuklarıyla birlikte Kanada'da yaşıyor.

Jessiann Gravel Beland'ın değeri ne kadar?

Gravel henüz net değerini açıklamadı. Adı altındaki varlık ve mülkler hakkında bilgi aldığımızda ve doğruladığımızda bu bölümü güncelleyeceğiz.

Jessiann Beland ne kadar kazanıyor?

Gravel, şüphesiz bir model olarak kariyerinden makul miktarda para kazanıyor. Ayrıca Jessiann, iyi bir servet ve şöhret kazanmasına yardımcı olan birkaç fotoğrafçı, marka ve dergiyle çalıştı. Kaynaklara göre, Kanada modelinin ortalama maaşının yıllık dolar olduğu tahmin ediliyor. Ayrıca Jessiann, modelleme çekiminden saatte yaklaşık dolar veya günde 1,5 bin dolar kazanıyor.

Jessiann Beland nerede yaşıyor?

Güvenlik nedeniyle Jessiann tam olarak ikamet ettiği yeri paylaşmadı. Evinin konumunu ve resimlerini alırsak bu bilgileri hemen güncelleyeceğiz.

Jessiann Gravel ölü mü diri mi?

Çakıl canlı ve sağlıklı. Hasta olduğuna veya sağlıkla ilgili herhangi bir sorunu olduğuna dair herhangi bir rapor alınmadı.

Jessiann Beland Instagram

Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin

#love #TagsForLikes #instagood #me #smile #follow #cute #photooftheday #tbt #followme #tagsforlikes #girl #beautiful #happy #picoftheday #instadaily #food #swag #amazing #TFLers #fashion #igers #fun #summer #instalike #bestoftheday #smile # like4like #friends #instamood

kathy sabine ne kadar uzun

Tarafından paylaşılan bir yayın Jessiann Çakıl Beland (@jessianngravel_fan) 18 Mayıs , PDT


Francisco Lachowski

Moda dünyası milyarlarca dolarendüstrisi. Bu sayede, farklı kategorilerden, şekillerden, boyutlardan ve yetenek seviyelerinden modellerin baktığınız her yerde bulunması şaşırtıcı değildir. Yine de, bunların ortasında, Francisco Lachowski öne çıkıyor. O en uzun veya en yontulmuş değildir; Fiziksel görünüşü tek bir cümleyle tanımlanabilir - sadece doğru.

Kahverengi gözleriyle, mükemmel şekilli çenesi vehenüz yetişkin olmayan bir yapıya sahip olan Francisco, ortalarında gençler sahneye çıktı ve bir daha geriye bakmadı. O zamandan beri sayısız büyük isimle çalıştı: uluslararası saygın moda dergileri, seçkin reklam ajansları, en iyi moda markaları, vs. Cosmopolitan, L'Oreal, Esquire, DKNY Jeans, Dolce & Gabbana, Gucci, Dior, Armani, Vogue, GQ, vb. Bugün hala verecek çok şeyi olan yerleşik bir model olarak kutlanmaktadır.

Francisco Lachowski Biyografi

13 Mayıs 'de doğan Francisco, gelmedi.gümüş bir kaşıkla büyür. Brezilya'nın Parana Devleti'nin başkenti ve en büyük şehri olan Curitiba şehrinde doğdu. Ancak, bazen çocukluğunda, o ve ailesi Foz do Iguaçu şehrine taşındı. Francisco, sekiz yaşına kadar orada kalacaktı.

Francisco’nun görünüşü ve çalışması tartışıfunduszeue.info, kısmen genlerine bağlıdır. Babası Roberto Lachowski Polonya kökenli. Ve annesi Maria Lachowski, Portekizce ve Alman mirasına ait. Bu modelde, her ikisi de ondan büyük iki kız kardeşi var - Isabella ve Marcela.

Onunla İlgili Bilmeniz Gereken Her Şey

O zamanlar tüylü çocuk, elindeMidas, yılında ilk modelleme girişimini yaptığında dokundu. Ford Modelleri sponsorluğunda bir modelleme yarışmasına katıldı. Yarışmanın galibi oldu ve unvanını kazandı. Ford Men’ün Dünya Süpermodeli. Kazandığı yarışmayı kendisine yarışmacı organizatör Ford Models ile yaptığı ilk modelleme sözleşmesini de kazandı. Sözleşmenin $ değerinde olduğu bildirildi. Francisco o zamanlar 16 yaşındaydı.

Tabii ki, bu sayısız kapıya açtıdiğer müşteriler ve acenteler. Büyüdükçe, gelişen fiziği ve gelişen modelleme deneyimi ona uluslararası tanınırlık kazandırdı - ve müşterileri Dior gibi seçkin markalar şeklinde. Bu dönemde gittikçe popüler olan model, seçkin tasarımcı Dior Homme için ilk pistini yaptı.ve Gucci. Her iki markanın defileleri 'da Milan ve Paris'te gerçekleşti.

Francisco Lachowski ailesiyle Brezilya'da

Genç mankenin kariyer grafiği yalnızca oradan çıktı. Zaten gibi başyazılara iş yapıyordu Vogue Hommes, Ones 2 İzle, V Man, Sense Dergisi, ve Tendencias Dergisi. 'Hnihayet, Temmuz 'da, radarına indi Vanity Teen. Marley Kate tarafından düzenlenen ve Marley Rizzuti tarafından çekilmiş bir fotoğraf çekimi yaptı.

Sonraki yıllarda, en iyi moda markaları kapısını çalmaya geldi. Sonuç olarak, Francisco’nun portföyünde; Roberto Cavalli, Armani, Dolce & Gabbana, Versace, Mugler, ve DSquared2.

Popüler başyazı yazarlarıyla yaptığı çalışma, bir projede çalıştığı Sebastian Sauve gibi diğer modellerle çalıştığını gördü. Kaos.

Bunun gibi isimler için reklam kampanyalarının yanı sıra DKNY, MAVI Kot pantolon, Triton ve Armani Borsası, Ayrıca bir dizi promosyonda yer aldı.video ve televizyon reklamları. Bunlardan biri yılında Cacheral ve MAVI İlkbahar / Yaz koleksiyonu için tanıtım videosu yaptı; promo videosu başlıklı Amor, Bir Flaşta Amor.

Kariyer Başarıları ve Hobileri

Francisco Lachowski’nin çalışmaları onu çoğu insanın sadece hayal edebileceği ülkelere ve şehirlere götürdü. Çeşitli modelleme ajanslarıyla yaptığı çalışma onu Milan gibi yerlere götürdü (WhyNot Modelleri), Barselona (SIGHT Modelleri), Paris (Başarı Modelleri), Londra (Model 1). Ayrıca Brezilya, kendi ülkesi olan Hamburg, Tokyo ve Sao Paulo'ya gitti.

yılında, Tumblr “En Bloglu” nun bir listesini hazırladı.Modeller Hakkında ”. Lachowski listede 5. oldu. 'te, funduszeue.info onu ​​“En Seksi Erkekler” ve “Endüstri İkonları” listesinde sıraladı. Ayrıca moda endüstrisindeki en yüksek ücretli 25 model arasında da. Francisco, dünyadaki en yüksek dereceli ve derecelendirilmiş Brezilya modeli olma rekorunu elinde tutuyor.

Bay. Lachowski bir spor aşığıdır ve sıklıkla tenis, kaykay, sörf ve futboldan hoşlanır. Ayrıca Brezilya futbol takımı Atletico Paranaense'nin sert bir hayranı. Bir noktada Jiu-Jitsu ve Muay Thai dersleri aldı.

Francisco Lachowski’nin romantik hayatı

Lachowski’nin kariyerindeki başarılar kıskançlığa layık olan tek şey değil. Kişisel ve ev cephesinde, süper model daha iyisini yapamazdı.

Francisco Lachowski, Kanadalı ile evlimanken, Jessiann Çakıl Beland. Aşk hikayeleri kadar güzel, biraz tahmin edilebilir. Japonya'da bir araya gelen çift, Francisco yaptığı ülkede çekim yapmak için ülkedeydi. BÜYÜK Dergi. Jessiann ve Lachowski vurdular ve kısa süre sonra Paris'te bir araya geldiler. Daha sonra Montreal, Kanada ve ardından New York Şehri Brooklyn'e taşındılar.

Francisco, karısı Jessiann ve oğulları Milo

Moda ikonu arasında onun heartthrob evlendiarkadaşlar ve aile, 3 Aralık tarihinde, Pompano Beach, Florida'da. Milo Lachowski ve Laslo Lachowski olmak üzere iki çocuğu var. Milo 25 Mart 'te doğdu ve Laslo 19 Kasım 'da geldi.

Çiftin aşk hikayesi halka açık bir işti ve birkaç ünlü dergiyle kaplandı. yılında, Lachowski, karısı ve oğulları Milo, kapağındaydı. Kozmopolitan “Love Story” olarak Nisan baskısı ve ayrıca Bolca editoryal “Lachowskis'le Tanışın”.

Francisco ve Jessiann, birkaç editoryal ve reklam kampanyasında birlikte çalıştılar. Ortak çabaları, onların, Öldürmek için elbise, Çıplak, Elle Quebec, ve Kanadalı giyim markası RW & CO.

Aile kurmak, duymadığı bir şfunduszeue.infoikle modellerin, özellikle de kariyerlerinin doruklarında olanlar. Bununla birlikte, Brezilya simgesi ailenin önceliğine ve önemine büyük bir inanandır ve izin vermemeniz durumunda birinin hayalini raydan çıkaramayacağının kanıtıdır.

Daha fazla oku:

Madison Bumgarner Karısı, Maaş, Net Değer, Boy, Kilo

Madison Bumgarner Karısı, Maaş, Net Değer, Boy, Kilo

Francisco Lindor Kız Arkadaş, Karısı, Ailesi, Ailesi, Yaş, Boy

Francisco Lindor Kız Arkadaş, Karısı, Ailesi, Ailesi, Yaş, Boy

Joe Staley Karısı, Aile, Ağırlık, Boy, Vücut İstatistikleri, Biyo, NFL Kariyer

Joe Staley Karısı, Aile, Ağırlık, Boy, Vücut İstatistikleri, Biyo, NFL Kariyer

Nancy Pelosi'nin Kocası Kimdir, Kaç Yaşında, Net Değeri Nedir?

Nancy Pelosi'nin Kocası Kimdir, Kaç Yaşında, Net Değeri Nedir?

Alexandra King - Biyografi, Aile, Bilmeniz Gereken Her Şey

Alexandra King - Biyografi, Aile, Bilmeniz Gereken Her Şey

Cecilia Vega - Yaş, Evli, Kocası, ABC News Kariyer, Biyografi, Maaş

Cecilia Vega - Yaş, Evli, Kocası, ABC News Kariyer, Biyografi, Maaş

Aisha Tyler Biyografi, Koca, Net Değer, Boşanma, Ebeveynler ve Diğer Gerçekler

Aisha Tyler Biyografi, Koca, Net Değer, Boşanma, Ebeveynler ve Diğer Gerçekler

Nessa Diab - Biyografi, Ortak (Colin Kaepernick), Etnisite ve Aile

Nessa Diab - Biyografi, Ortak (Colin Kaepernick), Etnisite ve Aile

Danny Glover’ın oğlu kim? Net Değeri, Karısı, Çocuklar, Yaş, Boy

Danny Glover’ın oğlu kim? Net Değeri, Karısı, Çocuklar, Yaş, Boy

Francisco'nun Karısı

Ask @FranciscoLachowskihersey

takiptesin sende eder misin

erszseda’s Profile PhotoSedanur Ersöz

Hayvanlar konuşabilselerdi bize ne söylerlerdi?

@

mmelisertan’s Profile Photomelis

Related users

neyse ben çıktım

Millet sarılıp öpüşüyo ben daha sevdiğimi söyleyemedim.

Kimi arka planım yapıyım?

espri yapın da gülek amk

kiraz mevsimindeki metenin 40 yasında oldugunu ögreneli 2 sn oldu

slm tatlı çocuk

slm tatlı gençlerasdasd

Sevgiliniz var mı gencolar :D

seni seviyom lan aşım sn

yapmktan hoşlandığnz seyler

napıyosunuz

emine_alioglu’s Profile PhotoTatlı cadı

kaça geçtin

İdealin?

TugbaCevizci’s Profile PhotoModrasnilek

telefonun markası neee??

okullar nasıl pampişler

hoşna gitmyen hocaları ne yapmak isterdin

kaç kardssn :D

sizde güzel sözler yokmu paylaşşanıza

ilk sevgln oldgnda kaç yasındydn

tweter var mı canolar

ilk 32 # 4 yanıtımı beğenirmisin :D

LoookAtMeeee’s Profile PhotoOguz Han Memiş

Kendi fotonu atsana agflsha

Next

Nothing here yet

This user hasn’t answered any questions yet
Ask @FranciscoLachowskihersey

Language: English

Francisco Lachowski ve Jessian Gravel Evlendi!

Francisco Lachowski ve manken nişanlısı Jessian Gravel, geçtiğimiz Cumartesi günü evlendi! Düğün yakın arkadaşlarının ve ailelerinin de katılımıyla bir yatta gerçekleşti. Çiftin 26 Mart 'de Milo adında oğlu olmuştu.
Yeni evli çifte mutluluklar diliyoruz! 

 
 
 
Paylaş!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası