camtasia studio video kaydetme / Camtasia Studio İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir

Camtasia Studio Video Kaydetme

camtasia studio video kaydetme

WebCam Görüntüsü Kaydetme(resimli anlatım)

WebCam Görüntüsü Kaydetme Resimli Anlatım:
Program Adı:Camtasia Studio Version
MSN /ICQ /Yahoo/Netmeeting /Paltak vs.Kısaca Camera ile CHAT yapılan her programda çalışacaktır.
* Msn üzerinden anlatıyorum bu uygulamaları bütün webcam görüntüsü olan programlar üzerinde deniyebilirsiniz.
Camtasia Studio programını kurduktan sonra yapmamız gereken Başlat >>> tüm programlar >>> Camtasia Studio kısmına gelin sağ kısma açılan pencereden Camtasia Recorder seçenegini seçin.
Karşınızdaki MSN webcam görüntü boyutunu BÜYÜK seçenegine alın.(resim:1)

* İlk kurulumdan sonra açtıgınızda yapmanız gereken Camtasia Studio üzerinden View >>> Zoom & Pan toolbar seçenegine tıklayın(büyüteç işaretleri çıkacaktır Camtasia Studio üzerinde)(bkz. resim 2)

* Şimdi Camtasia Studio üzerinde bulunan kırmızı button ( REC ) buttonuna basıyoruz ve ardından F9 tuşuna basıyoruz.
F9 tuşu PLAY/PAUSE olarak görev almaktadır,buna bir kez bastıgınızda pause yapar bir daha yaptıgınızda play.
Bu F9 tuşunu görüntü sırasındada kullanabilirsiniz,istediginiz kısımları çekmek için oldukca işinize yarıyacaktır.
Ardından Karşınıza çıkacak yeşil kareyi mouse ile bir köşesinden tutun ve görüntünün tam üzerine getirin.
Eğer görüntü yani webcam görüntü büyütme kısmı yok ise eğer mesela Paltalk gibi programlarda o zaman Camtasia Studio üzerindeki +/- büyüteç işaretlerine basarak görüntüyü tam webcam görüntüsüne göre ayarlarsınız bu büyüteçler boyut içindir.(bkz. resim 3)

* Artık kayıt işlemimiz başladı,dedigim gibi F9 tuşu pause ve play tuşu yerine geçer istediginiz zaman seafoodplus.infoıt zamanınız bitene kadar asla STOP tuşuna basmayın.
Kayıt işlemi başladıgında görüntü bu şekilde olacaktır( seafoodplus.info 4)

* Kayıt işlemimiz bittiginde STOP buttonuna basıyoruz ve karşımıza çıkan pencerede nereye kayıt edecegimizi ve video ismini yazıyoruz ve tamam buttonuna basıyoruz.(seafoodplus.info 5)

* Çektigimiz videoyu save yaptıktan sonra hemen karşımıza Camtasia Studio programının video programı açılıseafoodplus.info çekmiş oldugumuz videoyu izliyebiliriz.
Bu pencereyi kapattıktan sonra,bundan sonraki videolarımız Windows Media player programı ile açılacaktır.(bkz. resim 6)

Şimdi istersek çektigimiz görüntünün formatını değiştirebiliriz.Çünkü dakikalık bir avi kayıt oldukca yer kaplıyacaktır.
Bunun için yapmamız gereken ise Başlat >>> Tüm programlar >>> Camtasia Studio Tools seçiyoruz açılan pencerede OPEN buttonuna tıklıyoruz ve kayıt ettigimiz videoyu buluyoruz.( bkz. resim 7)

* Ardından Convert buttonuna basıyoruz ve açılan resimdeki sıralamayı uyguluyoruz,istediginiz codeci seçin ve ardından 3. buttona basarak bir yer belirliyoruz ( dosyayı nereye kayıt edeyim kısmıdır bu ) yeni bir isim verin veya aynı isim ile save yapıseafoodplus.info buttonuna bastıktan sonra işlem tamamlanmaya başlıyacaktır.( bkz. resim 8)

Artık işlemlerimizin hepsi tamam,kendi amator arşivinizi oluştura seafoodplus.info size kalıyor,netmeeting chat / paltak chat / yahoo chat / msn chat gibi.
Camtasia Studio Version History


Son Düzenleme: viking20 ~ 09 Ocak

Eğitim Kurumları
Camtasia Studio öğretmenlere öğrencilerini motive eden, ailelerini haberdar eden ve öğrenmeyi kolaylaştıran videolar yaratmanın kolay ve verimli yoludur. Camtasia’nın ekran kaydetme yazılımı akıllı, öğrenmesi kolay ve zengin özelliklere sahiptir. Sunumlarınızı ve derslerinizi kolayca kaydederek öğrencilerinize her dersi tekrarlama fırsatı sunabilirsiniz. Bu öğrencilerinize sınıfın seviyesini yakalama veya katılamadıkları dersleri telafi etme fırsatı verir.
• Öğrencileriniz için ev ödevi olarak video dersleri yaratın ve sınıfta bulundukları sürece sadece dersinize odaklanmalarını sağlayın
• Derslerinizi kaydederek sınıfta bulunmayan öğrencilerinizin anlattığınız konuları kaçırmalarını engelleyin
• Videolarınıza sınavlar ekleyerek öğrencilerinizin anlama seviyelerini kontrol edin (yalnızca kişisel bilgisayarlarda)
• Öğrencilerinizin her yerde, hatta taşınabilir cihazlarında dahi izleyebilecekleri videolar yaratın

Ofiste Öğrenim ve Bilgilendirme
Camtasia ekran kaydetme ve video düzenleme yazılımıyla izleyicilerin istedikleri zaman istedikleri cihazla seyredebilecekleri interaktif eğitim ve destek videoları yaratabilirsiniz. Videolarınızı yaratıp yeniden düzenlemek hızlı, basit ve düşük maliyetlidir.
• Söylemeyin, gösterin! Ürün veya hizmetinizi videolarla tanıtın
• Şirketinize yeni katılan personeliniz için oryantasyon ve eğitim videoları yaratın
• Videolarınıza sınavlar ekleyerek izleyicilerinizin içeriğinizi anladıklarından emin olun (yalnızca kişisel bilgisayarlarda)
• “Nasıl kullanılır?” videoları hazırlayarak müşterilerinize ürünlerinizi nasıl kullanacaklarını gösterin
• Teknik destek videoları ve başlangıç kılavuzları hazırlayarak internet üzerinden müşterilerinize destek verin

Satış ve Pazarlama
Camtasia yazılımı ile müşterilerinizin ilgisini çekecek ve böylece uzun süre kullanılmaya devam edecek profesyonel videolar yaratabilirsiniz. Camtasia Studio ile eğitim almanıza gerek kalmadan yüksek kaliteli videolar yaratmak çok kolaydır.
• Bir video hazırlayarak ürün ve hizmetlerinizi yeni ve potansiyel müşterilerinize tanıtın
• Müşterilerinizin dikkatini çekmek için eğitim içerikleri üretin
• Satış sunumlarınızı kaydedin ve paylaşın
• Müşterileriniz için onlara özel video raporları ve sunumları hazırlayın
• Personel alım sürecinize şirket içi eğitim videoları ekleyin

Camtasia Ekran Kaydedici İncelemesi ve En İyi Alternatifi

Camtasia Ekran Kaydedici bilgisayar ekranını yakalamanıza, çevrimiçi videoları indirmenize ve video eğitimlerini kolayca yapmanıza yardımcı olabilecek çok popüler bir video ve ses kayıt aracıdır. Web siteleri, FaceTime araması, çevrimiçi dersler veya toplantılar gibi çeşitli kaynaklardan herhangi bir şeyi kaydetmek için basit ve kullanışlı bir yol sağlar.

Camtasia Ekran Kaydedici

Camtasia Screen Recorder ücretsiz bir ekran kayıt denemesi sunuyor. Ama tamamen ücretsiz değil. Aksine, Camtasia Ekran Kaydedici oldukça pahalıdır ve kurulum dahil olmak üzere kullanıcı başına 2 $ maliyeti. Bu yayın size ayrıntılı bir bilgi verecek incelemesi Camtasia Ekran Kaydedici hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olmak için. Dahası, ekran kayıtlarını yapmanıza yardımcı olacak harika bir Camtasia alternatifi paylaşmak istiyoruz.

Bölüm 1. Camtasia Ekran Kaydedici İnceleme

Camtasia Ekran Kaydedici hepsi bir arada ekran kaydedici ve video düzenleyicidir. Hem Windows hem de Mac ile uyumludur ve bilgisayar ekranını yakalamak ve profesyonel görünümlü videolar oluşturmak için basit bir yol sağlar. Camtasia, masaüstünüzden video ve ses kaydetmenize veya web kamerasından yakalamanıza olanak tanır.

Camtasia Arayüzü

Ekran kayıt özelliklerinin yanı sıra, Camtasia Ekran Kaydedici, kayıt dosyasını özelleştirmenize yardımcı olmak için önceden oluşturulmuş ve özel birçok video şablonu taşır. Ayrıca, video efektlerini özelleştirmeniz için önceden yapılmış bazı animasyonlar ve efektlerle donatılmıştır. Ayrıca başlıklar, ek açıklamalar ve diğer öğeler eklemenizi sağlar. Camtasia Screen Recorder, ekran yakalamanıza, video düzenlemenize, çıktı efektlerini ayarlamanıza ve videolar oluşturmanıza yardımcı olabilecek tüm özelliklere sahip bir araçtır.

Camtasia Screen Recorder, herhangi bir video akış sitesinden video kaydetmenize olanak tanır. Dahası, çeşitli görüntülü/sesli aramaları, çevrimiçi toplantıları/konferansları ve video oyunlarını yüksek kalitede kaydetmenize yardımcı olabilir. 4K veya HD çözünürlükte video çekme özelliğine sahiptir.

Camtasia Ekran Kaydedici, yukarıda belirttiğimiz gibi ücretsiz bir kayıt aracı değildir. Aslında, diğer ekran kaydedicilerden daha pahalıdır. Ücretsiz bir deneme sunsa da, tüm işlevleri denemenize izin verilmez. Ayrıca, Camtasia Screen Recorder'daki dahili video düzenleyici, kırpma gibi bazı temel düzenleme özelliklerinden yoksundur. Ücretli sürümü aldıktan sonra, hala bazı satın alma şablonları ve özellikleri vardır.

Camtasia Fiyatı

Camtasia Ekran Kaydedici size yüksek kaliteli video kayıt deneyimi sağlayabilir. Ancak büyük miktarda kaynak ve CPU gerektirir. Bu nedenle, kayıt işleminin düzgün olmasını garanti etmek için yüksek bir yapılandırma bilgisayarına ihtiyacınız vardır. Alın ücretsiz çevrimiçi ekran kaydedici .

Artılar

  • Tüm ekranı veya bir bölümünü kaydetmeyi seçebilirsiniz.
  • Kullanıcılar, Camtasia Studio'da görsel efektleri düzenleyebilir veya animasyonlar ekleyebilir.
  • Bilgisayar ekranını, PowerPoint sunumunu, web kamerasını veya sesi kaydedin.
  • Kaydı MP4, MP3, WMV, AVI, WAV, MPEG-4 vb. Olarak kaydedin.

Eksiler

  • Camtasia'da daha fazla çökme ve hata var.
  • Daha fazla düzenleme özelliği için profesyonel sürümü satın almanız gerekir.
  • Bir kayıt cihazını 2 dakikadan daha uzun bir süre dışa aktarmak istediğinizde filigran eklenecektir.

Bölüm 2. Bilgisayar Ekranı Yakalama Alternatif En İyi Camtasia Ekran Kaydedici

Camtasia Screen Recorder'ı ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Ya ondan memnun kalmazsanız veya kayıt cihazı için yeterli bütçeniz yoksa? İhtiyacınızı göz önünde bulundurarak, burada harika bir Camtasia Ekran Kaydedici alternatifini içtenlikle öneriyoruz, Aiseesoft Ekran Kaydedici bilgisayar ekranınızı kaydetmeniz için. 4K UHD'ye kadar bile yüksek kaliteli video çekme özelliğine sahiptir. Dahası, en son hızlandırma teknolojisinin benimsenmesiyle, daha düşük CPU kullanımı ile ekran kaydı yapmanızı sağlar.

Ekran kaydedicisi

172,896 Dosya İndir

Ekran Kaydedici - En İyi Camtasia Alternatifi

  • Bilgisayar ekranını yakalamak için en iyi Camtasia Ekran Kaydedici alternatif.
  • Herhangi bir video, ses ve diğer etkinlikleri gerçek HD görüntü kalitesiyle kaydedin.
  • Tam ekran, etkin pencere veya özel bölge ile bilgisayar ekranını yakalayın.
  • Sistem ses kartından, mikrofondan / hoparlörden veya her ikisinden ses yakalayın.
  • Kaydedilen dosyayı düzenleyin ve MP4, MOV, WMV, MP3, AAC, M4A vb. İçine kaydedin.

Bu Camtasia Ekran Kaydedici alternatifi nasıl kullanılır

İlk olarak, bu ekran kaydediciyi bilgisayarınıza ücretsiz olarak yüklemek ve çalıştırmak için yukarıdaki indirme düğmesine çift tıklayabilirsiniz. Hem Windows hem de Mac sürümlerini sunar. Sisteminize göre doğru sürümü indirebilirsiniz.

Video Kaydediciyi Seçin

Bu Camtasia Ekran Kaydedici alternatif video, ses ve ekran görüntüsü almak. Video kaydetmeniz gerektiğinde, Video Kaydedici özellik. Bilgisayar ekranınızın herhangi bir alanını yakalayabilir ve MP4, MOV, FLV ve daha fazlası gibi popüler formatta çıktı alabilirsiniz.

Video Bölgesi Seçin

Ekran kaydı sırasında, kayıt dosyasını düzenlemenize ve dosyaya metin, çizgi, ok ve belirli etiketler eklemenize izin verilir. Ayrıca, kaydettikten sonra yakalanan dosyayı düzenleyebilirsiniz.

Bu Camtasia Ekran Kaydedici alternatifi, size mükemmel görüntü ve ses kalitesini garanti eden Mavi ışıklı gerçek zamanlı HD video kodlama teknolojisi ile tasarlanmıştır. Ayrıca, düşük CPU depolama alanıyla yüksek kaliteli kayıt yakalayabilir. Video oyunu ve çevrimiçi toplantıyı kaydetmek çok kullanışlıdır.

Bölüm 3. Camtasia Ekran Kaydedici SSS

Soru 1. Windows 10'da ekran kaydedici var mı?

Evet. Windows 10'da önceden yüklenmiş bir ekran kaydedici vardır. Bir Windows 10 bilgisayarı kullanıyorsanız ve bilgisayar ekranını kaydetmeniz gerekiyorsa, yerleşik ekran kayıt yardımcı programı Xbox Game Bar'a güvenebilirsiniz. Xbox Oyun Çubuğu esas olarak oyun yakalamak veya video eğitimi oluşturmak için kullanılır.

Soru 2. Mac'te kayıt nasıl görüntülenir?

Mac'in QuickTime Player adlı varsayılan bir ekran kayıt aracı vardır. Buna güvenebilirsiniz Mac'te video ve ses kaydedin yüksek kalite ile. QuickTime Player, Mac kullanıcıları için resmi medya dosyası oynatma aracıdır. Ayrıca, ekran kayıtlarını kolayca yapmanıza yardımcı olacak ekran ve ses kayıt özelliğine sahiptir.

Detaylı alabilirsiniz Camtasia Ekran Kaydedici incelemesi bu sayfadan Camtasia'nın özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca, Windows PC veya Mac'inizdeki etkinlikleri daha iyi yakalamanız için size harika bir Camtasia Ekran Kaydedici alternatifi sunuyoruz. Yine de aklınıza takılan bir soru olursa yorum kısmından bize mesaj bırakabilirsiniz.

Bu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mükemmel

Derecelendirme: / 5 ( oylarına dayanarak)Bizi takip edin

Disqus SimgesiYorumunuzu bırakın ve tartışmamıza katılın

Başa dönün

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir