necip fazıl kısakürek ortaokulu eskişehir / Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Adresi Nerede, Nasıl Gidilir, Ulaşım Haritası

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir

necip fazıl kısakürek ortaokulu eskişehir

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesinde bulunan devlet okuludur. Eskişehir ili nüfusu , Tepebaşı ilçesi nüfusu 'dur. Okulun öğrenci sayısı , öğretmen sayısı 76'tir.

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir ili Tepebaşı ilçesinde bulunan devlet okuludur.

Sayfamızda Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu okuluna ait telefon, belgegeçer (faks), e-posta, web sitesi, öğretim şekli, adres, öğrenci sayısı, öğretmen sayısı, derslik sayısı, lojman durumu, pansiyon durumu, ısınma durumu, il/ilçeye uzaklık, hizmet bölgesi, hizmet alanı, hizmet puanı, yerleşim yeri, il, ilçe, mahalle/belde/köy nüfusu ve okullaşma oranları, lgs merkezi sınav taban puanı, yüzdelik dilimini, alan dal bilgilerini, zorunlu hizmet okulu olup olmadığını bulabilirsiniz.

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu okuluna ait okul forması, kıyafeti, okul başarı puanı, okul eşyaları, okul boş kontenjanı, son dakika okul haberleri, okul kuralları, okul logosu, okul sınav tarihleri, okul servis ücretleri, okul e-okul, okul başlangıç-bitiş saatleri, sınıf geçme durumları, haftalık ders programı gibi bilgileri okulun resmi web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu okulunda okuyorsanız, bu okuldan mezunsanız, bu okulun velisiyseniz, bu okulda görev yapıyorsanız ya da bu okul hakkında bilgiye sahipseniz lütfen değerli bilgilerinizi yorum alanından belirtiniz.

Sitede sunulan reklamları kısıtlayan bir reklam engelleyicinin etkin olduğunu fark ettik.

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bize destek olun. Reklam engelleyiciyi kapattıysanız sayfayı yenileyerek görüntüleyebilirsiniz.

Reklam engelleyicinin nasıl kapatılacağını öğrenmek için tıklayınız.

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Adresi ve Haritadaki Konumu Nerededir Nasıl Gidilir?

Türkiye Haritası»  Eskişehir Eğitim Kurumları » Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Ulaşım ve Adres Bilgileri Haritası

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, Batıkent Mah. Aydınlar Sk. No: 1/1 Tepebaşı / Eskişehir Tepebaşı, Eskişehir, Türkiye

Telefon : () 66 55 Faks : () 66 88

Bu bilgiler MEB tarafından herkse açık şekilde yayınlanmış listesinden alınmıştır. Tüm bilgiler MEB kaynaklıdır.
Eğer bir hata varsa aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bize bildiriniz hemen gerekli değişiklik yapılmaktadır.
Yukarıdaki eğitim kurumu bilgilerinde hata olduğunu düşünuyorsanız, lütfen buraya tıklayarak bize bildiriniz.

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu kayıt bilgileri, kayıt tarihleri, eğitim kadrosu ve Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu sınavları gibi konularda eğitim kurumuna telefon iletişim bilgilerinden ulaşabilir ve soru sorabilirsiniz.

Eskişehir Liseleri LGS Yüzdelik Dilimleri

Aşağıdaki haritayı kullanarak Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu nerede bulunduğunu bulabilir ve görebilirsiniz. Harita tam olarak bulunduğu yeri göstermeyebilir ama haritada inceleme yaparak kurumun bulunduğu yerin cadde sokak bilgilerinin nerde olduğunu yaklaşık olarak öğrenebilirsiniz.

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Adresi ve Yaklaşık Konum Bilgisi Haritası





Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu - Tepebaşı Eskişehir Haritası Nasıl Kullanılır?

Şu an "Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu - Tepebaşı Eskişehir Haritası" sayfasındasınız. Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu - Tepebaşı Eskişehir haritasını farenizin sol tuşuyla tutarak yukarı-aşağı, sağa-sola hareket ettirebilirsiniz. Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu - Tepebaşı Eskişehir Google haritasını sol üstteki işaretlerden "+"ya basarak (ya da çif tıklayarak) büyütebilir, "-"ye basarak küçültebilirsiniz. Farenizin üzerinde, ortada bulunan tekerlek tuşunu ileri-geri hareket ettirerek de Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu - Tepebaşı Eskişehir haritasını büyütüp, küçültebilirsiniz. Sağ üstteki bölümden Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu - Tepebaşı Eskişehir Google haritasını, uydu ya da arazi haritası olarak görüntüleyebilirsiniz.
Harita üzerinde sağ üst köşedeki Harita linki sadece karayolları haritasını, Uydu linki bakmakta olduğunuz bölgenin uydu görüntülerini ve coğrafi yapısını Karma modu ise hem karayollarını hem de coğrafi yapıyı birlikte gösterir. Yine aynı bölgedeki Arazi modu ise, haritadaki arazi yapısını görüntüler.


Bu sayfaya link ver; tıkla kopyala sayfana yapıştır


Twitter'da PaylaşFacebook'ta PaylaşWhatsApp'ta PaylaşGoogle+'da Paylaş

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir, Eskişehir ilinin Tepebaşı ilçesinde Okul kategorisinde hizmet vermektedir.

EskişehirOkul firmaları içinde en iyi işletmelerden birisi olan Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir, TepebaşıOkul firmaları olarak Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir ismi ile hizmet vermektedir. Tepebaşı ilçesinde Okul ihtiyacınız olduğunda Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir firmasında ulaşabilmek için gerekli olan telefon numarası, mail adresi, web sitesi, yol tarifi ve tüm iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. TepebaşıNecip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir firması için yol tarifi alabileceğiniz Tepebaşı ilçesinde ki Okul firması olan Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir için işletmenin açılış ve kapanış saati gibi mesai saatlerini de sitemizden görüntüleyebilirsiniz.

Web sitemizden Tepebaşı ilçesinde ki Okul kategorisinde ki işletmelerin kurumsal bilgilerine ve iletişim bilgilerine ulaşabileceğiniz gibi aynı zamanda işletmelerin varsa Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube gibi sosyal medya hesaplarına ve mail adreslerine de ulaşabilirsiniz. Eskişehir firma rehberi ve Tepebaşı firma rehberi olarak web sitemize ücretsiz olarak firma bilgilerini ekleyerek firmanızın arama motorlarında bulunur olmasını sağlayabilirsiniz. Dilediğiniz zaman firma bilgilerini düzenleyebilir ve yayınlanmasını istemediğiniz anda da firma kaydınızı anında pasif yapabilirsiniz. Tamamen şeffaf ve şık tasarımı ile sitemize firma bilgilerinizi ekleyerek profesyoneller arasında yer alabilir ve işletmenizin popülerliğini artırabilirsiniz.

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir için en çok aranan arama kelimelerinden bazıları şu şekildedir; Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir nerede, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir iletişim, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir telefon, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir hakkında, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir nasıl giderim, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir yol tarifi, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir mesai saati, TepebaşıOkul, TepebaşıOkul firmaları, Tepebaşı Okul iletişim, Tepebaşı Okul telefonu, Tepebaşı Okul nasıl giderim, TepebaşıOkul yol tarifi, Tepebaşı Okul sanal tur, Tepebaşı Okul tanıtımı, Tepebaşı Okul web sitesi, TepebaşıOkul mail adresi, TepebaşıOkul haberleri, TepebaşıOkul duyuruları, Tepebaşı Okul tanıtımı, Eskişehir Tepebaşı Okul firması ve Eskişehir Tepebaşı Okul telefonu kelimeleridir.

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir hakkında kurumsal bilgiler ve iletişim bilgileri ile Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir firmasına ulaşmanız konusunda fayda sağlanması amaçlanmaktadır. Batıkent, Tepebaşı/Eskişehir adresinde bulunan Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir firması Okul konusunda beklentilerinizi karşılayacaktır. EskişehirTepebaşıOkul firmaları nerede, nasıl giderim, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir hakkında, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir haberleri, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir duyuruları, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir ilanları, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir fotoğrafları, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir sanal tur çekimleri, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir mesai saatleri, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir web sitesi, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir mail adresi, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir tanıtımı gibi tüm başlıklara sitemizden ulaşabileceğiniz gibi daha fazla bilgi alabilmek için ise Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Okul firması, Okul firmaları, TepebaşıOkul telefonu, TepebaşıOkul adresi, TepebaşıOkul iletişim bilgisi, TepebaşıOkul işletmeleri gibi Tepebaşı ilçesinde Okul adına tüm ürün, hizmet ve içeriklere sitemizden ulaşabilirsiniz. Okul sektöründe ki tüm gelişmeleri, haberleri, duyuru ve ilanları sitemizden takip edebilirsiniz. Aynı zamanda EskişehirOkul firması tavsiyesi, Eskişehir da en yakın Okul firmaları gibi aramalar da da en iyi sonuçları sunuyoruz.

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Eskişehir, EskişehirTepebaşıOkul yol tarifi ile EskişehirTepebaşı da Okul firmasına gitmek için konum tarifi alabilirsiniz. TepebaşıOkul için araba ile nasıl gidilir? Tepebaşı da en yakın Okul işletmesine yürüyerek nasıl gidilir? En yakın Okul firması nerede? TepebaşıOkul tavsiyesi, Tepebaşı da en iyi Okul firması ve TepebaşıOkul mağazası hakkında gibi tüm bilgilere sitemizden kolay şekilde ulaşabilirsiniz.

Eskişehir ili Tepebaşı ilçesi için Okul işletmesine gitmek için sitemizden yol tarifi alabileceğiniz gibi aynı zamanda da TepebaşıOkul firmaları hakkında tavsiye ve öneriler de alabilirsiniz. Tepebaşı ilçesinde Okul için varsa satın alma veya kiralama işlemlerini yapabilir, Tepebaşı da Okul için fiyat listesi ve fiyat teklifi için de sitemizden TepebaşıOkul firmalarına ulaşarak bilgi de alabilirsiniz.

Tepebaşı şehir rehberi ile Tepebaşı alışveriş merkezlerine, Tepebaşı da gezilecek yerler ve şehrin en güzel mekanlarına, Tepebaşı da ki tarihi ve turistik yerlere, Tepebaşı da ki televizyon, radyo, dergi, kitap baskı, matbaa, imalat, satış ve pazarlama olmak üzere tüm işletme bilgilerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir