elle çanta outlet / İkinci El Elle Sırt Çantası Modelleri ve Fiyatları

Elle Çanta Outlet

elle çanta outlet

Elle Fashion Anti-Theft Antrasit Sırt Çantası

İADE PROSEDÜRÜ

Satın aldığınız ürünü, fatura tarihinden itibaren 30 gün (1 ay) içerisinde faturanız ile birlikte tarafımıza anlaşmalı kargo firmalarımız ile göndererek iade edebilirsiniz. Kozmetik, gıda, abiye, iç giyim, takı aksesuar ürünlerinde, gözlüklerde ve aksesuarlarda iade yapılamamaktadır. Mayo/Bikini alt grup ürünlerinde 14 gün içerisinde hijyen etiketi çıkarılmamış olması kaydıyla iade yapılmaktadır.

DEĞİŞİM PROSEDÜRÜ

Vakkorama Online Shop'tan satın aldığınız ürünlerin değişim işlemlerini mağazalarımızdan gerçekleştirebilirsiniz. Web sitemizden satın aldığınız ürünlerin değişimi Online Shop birimimiz aracılığıyla yapılamamaktadır. Kozmetik, gıda, abiye, iç giyim, takı aksesuar ürünlerinde, gözlüklerde ve aksesuarlarda değişim yapılamamaktadır. Mayo/Bikini alt grup ürünlerinde 14 gün içerisinde hijyen etiketi çıkarılmamış olması kaydıyla iade yapılmaktadır.

Detaylı Bilgi

Elle Çanta

Dünya modasını Türk kadınları ve erkekleri ile buluşturmayı hedefleyen Elle, 1977 yılında kurulur. Marka, özellikle çalışma hayatında yer alan kadınların modern tarzına yönelik yeni tasarımlar sunar. Yerli üretim olan Elle, hem kadınlara hem de erkeklere yönelik koleksiyonlar hazırlar. Üretiminin çoğunu ayakkabılar oluştursa da, onlara eşlik edecek aksesuar ve Elle çanta modelleri de bulunur. Günlük hayatın her anında farklı görevler üstlenen çantalar her ortamın vazgeçilmez aksesuarlarıdır. Her tarza uygun şık tasarımlara sahip Elle çanta modelleri geniş bir ürün çeşitliliği sunar. İş yaşamından davetlere, seyahatlere kadar her ortamda ihtiyaç duyulacak farklı seçenekler mevcuttur. Elle çantaları kaliteli üretimi ve model çeşitliliği ile kombinleri tamamlar. Tarz sahibi kadınlar ve erkekler çanta seçimleri ile kendilerini gösterir. Şıklığı, tarzı ve imajı bütünleyen çantalar geniş ürün yelpazesine sahiptir ve istenilen model kolaylıkla bulunur. Elle kadın çanta modelleri, her yaştan ve her tarzdan farklı zevklere sahip kadınların ihtiyaçları göz önünde tutularak tasarlanır. Kadınlar, her sabah evden çıkarken mutlaka kendisine eşlik edecek bir çantaya sahip olmak ister. Kadın çanta modelleri kullanım alanı, rengi, tarzı ve ebatları ile birbirinden farklılaşır. Çantalar, eşyaları taşıma kolaylığı sağlaması sayesinde kadınların olduğu kadar erkeklerin de en çok tercih ettiği aksesuarlar arasında yer alır. Elle erkek çanta seçenekleri zengin model çeşitliliğinin yanı sıra kemer, cüzdan, kartlık gibi aksesuarlarla da kombinlerinizi tamamlar.

En Sevilen Elle Çanta Modelleri Trendyol’da

Çantalar kullanım yerlerine, zamanlarına ve mevsimlere göre değişir. Bunun sebebi her yerin ve her zamanın kendine özgü bir tarza sahip olmasından kaynaklıdır. Elle abiye çanta, şık kıyafetleri tamamlayıcı bir role sahiptir. Zarif ve gösterişli tasarımları ile diğer çanta modellerinden ayrılır. Abiye çantalar portföy ve omuz çantası olarak iki farklı modele sahiptir. Bunun yanı sıra sade, canlı, parlak, büyük veya küçük olarak da tercih edilebilir. Spor kombinlerinize şıklık katan Elle portföy çanta modelleri küçük ama kullanışlı tasarımları ile dikkat çeker. Kare, dikdörtgen, oval olarak tasarlanan çantalar kullanılan aksesuarlar ile farklı tarzlara sahip olur. Elle deri çanta modelleri yüksek kalitesi, estetik görünümü ve dayanıklılığı ile şık bir duruş sergilemenizi sağlar. Hakiki deri çantalar nefes alma özelliği sayesinde yıpranmayı en aza indirir. Deri modellerden sonra en çok tercih edilenlerden biri de Elle süet çanta modelleridir. Süet çantalar, suya dayanıklı olmadıkları için daha çok bahar aylarında kullanılır. Kombinlere farklı bir dokunuşta bulunan süet çantalar olmazsa olmaz parçalardan sayılır. Gün boyu çanta taşıyan ve rahatlığına önem verenler için Elle sırt çanta modelleri idealdir. Kolay taşıma özelliğine sahip çantalar; geniş iç hacimleri ve bölmeleri ile birçok eşyayı taşımaya yardımcı olurlar. Farklı tasarımlara sahip sırt çantaları hem klasik hem de spor kombinlere uyum sağlar. Elle karlen çanta koleksiyonu sırt çantasına farklı bir dokunuşta bulunur. Hakiki deriden üretilen çantalar, renk tercihini de size bırakır. Yazın daha hafif, terletmeyen çantalar tercih edilir. Elle hasır çanta modelleri yaz aylarında doğal bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olur. Modanın her geçen gün kendini yenilemesine rağmen yaz aylarının vazgeçilmez parçalarından biridir. Yaz aylarının sevilen çanta modellerinden biri de örgü çantalardır. Elle örgü çanta çeşitleri birbirinden farklıdır. Omuz çantası, sırt çantası gibi modelleri bulunan örgü çantalar renkli tasarımlarıyla da yazın canlılığını kombinlerinize yansıtır. Sade giyinmeyi sevenlerin tarzlarına hareket kazandıran Elle püsküllü çanta modelleri de renk ve model seçenekleri sayesinde çanta alternatiflerini artırır.

Elle Çanta Kombinleri

Şık bir tarza sahip olmak için her şeyden önce vücut yapısına uygun kıyafet, ayakkabı ve çanta seçmek gerekir. Kullanım yerine ve zamanına göre doğru parçaları kombinlemek, kıyafet ve aksesuarları vücut yapısına ve tarza uygun bir şekilde bir araya getirmek çok önemlidir. Giyinirken seçilen renkler kişilik hakkında bilgi verir. Çantalar, kıyafetlerin en güzel tamamlayıcısıdır. Ne tarz bir çanta kullanacağınız, gireceğiniz ortama ve kıyafetinize bağlıdır. Çantanın rengi kıyafetinizle bütünleşmeli ya da ayakkabınızla bir uyum oluşturmalıdır. Tek renk kıyafetlerde çanta ile bir kontrast yaratmak size sıra dışı bir görünüm kazandırabilir. Giyim denildiğinde akla ilk olarak kurtarıcı renk olan siyah gelir. Elle siyah çanta seçenekleri oldukça fazladır. Omuz, sırt, abiye, portföy ve daha birçok tarzda bu rengi bulmak mümkündür. Her kıyafete uygun bir renk olması da siyahın en çok tercih edilen çanta rengi olmasında büyük etkendir. Sadeliğin rengi olan beyaz da çantalarda en çok tercih edilen renkler arasında yer alır. Özellikle yaz aylarında açık renk kıyafetler giyildiği için Elle beyaz çanta modelleri daha çok kullanılır. Kıyafetlerinizde hangi renk kullanılırsa kullanılsın, beyaz çanta kombinin tamamlayıcısı olur. Alınacak çantada renk seçimi yaparken kıyafet ile uyumuna özen göstermek gerekir. Bu sayede çanta kıyafet ile bir bütün oluşturur ve çok daha şık durur. Çantalarda tercih edilen renklerden biri de taba rengidir. Elle taba çanta modelleri her kreasyonda ve her mevsimde tercih edilir. Pek çok renk ile muhteşem bir uyum yakalaması da gözde renklerden biri olmasında etkilidir. Çanta satın alırken rengi de göz önünde bulundurulur. Kıyafette öne çıkan renklere uygun tonlar ya da yerine göre kontrast yaratan renkler seçilebilir. Klasik kuralların dışına çıkmak isteyen kadınlar da çantalarında dikkat çekecek renkler tercih edebilir. Elle kırmızı çanta da tarzıyla fark yaratmak isteyen, iddialı kadınlar için harika bir seçim olabilir.

Elle Çanta Fiyatları

Çanta fiyatları modellere ve kullanılan materyallere göre değişiklik gösterir. Çantanın malzemesinin deri, süet, nubuk, abiye, hasır ya da örgü olması fiyatları etkiler. Çanta fiyatları seçim aşamasında önemli bir kriterdir. Uzun süre kullanılacak kaliteli bir çanta, ödeyeceğiniz her kuruşa değer. Çantalar; eskimeyen, kolay yıpranmayan ürünler olduğu için modaya yapılan bir yatırım olarak düşünülür. Elle çanta fiyatları modellere ve sezona göre değişkenlik gösterir. Her sezon kullanılan çantalar farklıdır. Bu nedenle ilkbahar / yaz ve sonbahar / kış koleksiyonları farklı modeller içerir. Her sezonun olmazsa olmaz parçaları da vardır. Bunlardan biri abiye çantalardır. Günlük kullanım için tasarlanan çantalar püskül, zımba, toka, fermuar gibi detay aksesuarlarla hareketlendirilir. Elle çantaları kullanılan malzemenin kalitesi ve işçiliği ile ortalamanın biraz üstünde fiyatlara sahiptir. Ancak Elle çanta indirim dönemlerinde daha fazla kullanıcıya hitap eder. Bu sayede rahatlıktan ödün vermeyen ama şıklığından da asla vazgeçmeyen kadınlar istedikleri modellere kolayca sahip olabilir. Yaz aylarında tercih edilen hasır ve örgü çantalar kalın örgülü ve ince örgülü olarak ikiye ayrılır. Örgünün yapısı ve tasarımı ile çeşitlilik göstermeleri fiyatlara da yansır. Nasıl bir çantaya sahip olunacağı bütçeye bağlıdır. Her sezon yenilenen koleksiyonlar nedeniyle eski sezon ürünler çok daha uygun fiyatlara modaseverlere sunulur. Elle çanta outlet modelleri de kullanıcılara indirimli fiyat avantajı sağlar. Bu sayede herkes Elle kalitesini deneyimleme imkanı bulur. Hem yeni sezon hem de outlet ürünlerine internet üzerinden de erişim imkanı vardır. Elle çanta online satış konusunda sektörün öncü firmalarından biridir. Trendyol’da markanın en şık çanta modellerine sadece bir tıkla ulaşabilir, kolayca satın alabilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır